لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
پرسش و پاسخ دانشجویی
🔸️یکسال پس از ماجرای پرسروصدای جلسه با بلاگرها؛ بالاخره جلسهای در کار بوده یا نه؟!
با بلاگرها جلسهای نداشتم؛ آیا شما عکسی یا صوتی دیده یا شنیدهاید؟! رسانهها کاری کردند که پدر من هم فکر میکرد من به اصطلاح با شاخهای اینستاگرامی جلسه داشتهام. آن جلسه را یک NGO برگزار کرده بود. البته در یکی از اتاق جلسههای وزارت ورزش و جوانان.
🔹 ولی اعلام میکنم به عنوان نهاد متولی امور جوانان باید با همه اقشار جوانان با سبک زندگیهای مختلف مرتبط باشیم. ما نه حوزه علمیه هستیم، نه گشت ارشاد!
وحید یامین پور
💠 زحمت انتشار با شما....
#جوانان | #روزدانشجو | #ورزش_و_جوانان
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
✅ @Javanane_Alborzi
تعدادی از منافقین که در دهه ۶۰ به خاطر رافت نا بجای جمهوری اسلامی عفو و آزاد شدند، همان کسانی بودند که مرداد ۶۷ در جریان عملیات به اصطلاح فروغ جاویدان به خاک ایران حمله کردند و آنجا به هلاکت رسیدند.
تکرار "رافت نا به جا" در قبال کسانی که در این دو ماه کشور را ناآرام کردند و بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهای نظامی وامنیتی کشور را به فجیع ترین حالت ممکن شهید کردند، اشتباه محض است.
امیر حسین ثابتی
💠 زحمت انتشار با شما....
#منافقین | #اعدام | #مرداد_۶۷
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
✅ @Javanane_Alborzi
🔴 بهترین الگو برای امام زمان(عج)
🔵 امام عصر علیه السلام می فرمایند:
«اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ»
🌕 الگو و اسوهی نیکوی من دختر فرستاده خدا (فاطمه زهرا «سلام الله علیها») است.
📚 بحارالأنوار ج ۵۳ ص ۱۸۰
📚 @javanane_alborzi
20.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷☫🇮🇷
« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »
🎥سرود ملی جمهوری اسلامی ایران🇮🇷
🌐@javanane_alborzi
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 سواد سایبری(رسانه ای) چیست؟
#سواد_رسانه #جمعیت_جانبازان_انقلاب_اسلامی_استان_البرز
🆔@javanane_alborzi
بلاخره موفق شدم فیلم «سلام» را ببینم...
خیلی حالم دگرگون است...
مشهورترین رپر زن فرانسوی، ملینا دیامز، که فروش آلبومهایش میلیونی بوده و میلیونها تماشاگر داشته؛ در اوج ثروت و شهرت، آزاد از پوشش و ... خودکشی میکند... چون هیچکدام از اینها به او حس خوشبختی منتقل نمیکرده... اما پر از حس پوچی و رنج بوده. تا اینکه در اوج دردی که در قلب خود داشته، در یک مهمانی، کاملا تصادفی (که از سوی خداوند حساب شده بوده) کسی را در مهمانی میبیند که از جمع فاصله میگیرد و میگوید وقت مناجاتش با خداست... وقت نماز است... و او همان لحظه احساس میکند به چنین چیزی نیاز دارد. دعا. نماز. مناجات با خدا...
خیلی نکات عمیقی در مسلمان شدن او هست که باید به آن پرداخت...
وقتی میگوید همه چیز داشتم اما احساس خوشبختی نمیکردم.
تا اینکه با قرآن آشنا شدم. شروع کردم به خواندن و خواندن و تمام. مسلمان شدم. دلایلی میآورد که بعدا به آن میپردازم اما این نکته خیلی برایم خاص بود که میگوید: پیش از این احساس میکردم هیچ کاری برای انجام ندارم. اما وقتی مسلمان شدم، دیدم چقدر کار برای انجام دارم و شروع کردم به نوشتن فهرستی از وظایفم...
نرگس مهاجر جامعه شناس
مشاهدات،تجارب و یادداشت های یک ایرانی در فرانسه ،هلند و ایران
💠 زحمت انتشار با شما....
#پوچی | #سلبریتی | #قرآن
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
✅ @Javanane_Alborzi
آغاز خونین زرسالاری جهانی (١)
1⃣ بنیاد واقعی قدرت #پرتغال در شرق را #آلفونسو_د_آلبوکرک (١۴۵٣-١۵١۵) نهاد؛ کسی که مورّخین غربی مفتخرانه او را نخستین فردی میدانند که پس از اسکندر مقدونی یک امپراتوری اروپایی در مشرق زمین ایجاد کرد! دائرةالمعارف آمریکانا میافزاید: وی به مارس [خدای جنگ] پرتغالی و الفونسوی کبیر نیز شهرت داشت!
2⃣ البوکرک نگاهی وسیعتر از همتایانش داشت و «استراتژی» او «تأسیس یک امپراتوری پرتغالی در شرق» بود. البوکرک با ایجاد پایگاههایی که تمامی مدخلهای دریایی را در بر میگرفت – در شرق آفریقا، دهانه دریای سرخ، هرمز، مالابار و مالاکا – کنترل استراتژیک اقیانوس هند را نصیب پرتغال کرد. از این پایگاهها کشتیهای اقیانوسپیمای پرتغالی کشتیهای کندروتر عرب را به هراس میانداختند. آمریکانا هدف عملیات البوکرک را ایجاد پایگاههای مستحکم ساحلی میداند با هدف «کنترل تجارت مسلمانان در شرق».
3⃣ سدیدالسلطنه کبّابی مینویسد:
✍ «پرتغالیان با اعزام آلفونسو دالبوکرک تا ١١٧ سال [اواسط صفویه] حکومت بیدادگر و استعماری خود را در نهایت قدرت و خشونت ادامه دادند. راههای دریایی را زیرنظر گرفتند. حکومتها و عاملان سیاسی و تجاری را به میل خود تغییر میدادند. باج و گمرکهای فوقالعاده از کالاها و بازرگانان میگرفتند. #مساجد را میسوزانیدند و خود را یگانه مالک و فرمانفرما و صاحباختیار این مناطق وسیع میشناختند و به پادشاه پرتغال #بندگی این مردمان را تهنیت و تبریک میگفتند»!!
✍ عبدالله شهبازی
💠 زحمت انتشار با شما....
#زرسالاری | #البوکرک| #امپراتوری_پرتغالی
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
✅ @Javanane_Alborzi
آغاز خونین زرسالاری جهانی (٢)
1⃣ در سال ١۵٠٣، البوکرک در رأس ناوگان نظامی پرتغال به شرق رفت. مأموریت اصلی وی احداث دژی مستحکم، بهعنوان پایگاه منطقهای پرتغال، در ساحل #کوچن بود. وی پس از انجام این مأموریت در سال ١۵٠۴ به لیسبون بازگشت.
2⃣ در آن زمان احداث استحکامات با نیروی بَردگانی که از سواحل آفریقا به اسارت بُرده میشد انجام میگرفت. پرتغالیها برای اداره بَردگان و ایجاد پایگاه خود قطعاً به نیروهای مزدور بومی نیز نیاز داشتند. این اقدام یا از طریق جلب طوایف محلی انجام میشد یا از طریق جابجاییهای جمعیتی و انتقال گروههای شناخته شده و مورد اطمینان از سایر مناطق.
3⃣ در سال ١۵٠۶ البوکرک به سِمَت نایبالسلطنه هند منصوب شد و با ناوگانی نیرومند راهی منطقه شد. البوکرک در سال ١۵٠٧ به #جزیره_هرمز تاخت و آن را تصرف کرد. او در این جزیره قلعهای بهپا کرد و پس از اقامتی طولانی و تاراج بنادر و سواحل #خلیج_فارس راهی کوچن شد تا نیابت سلطنت را تحویل گیرد.
4⃣ وی در سال ١۵٠٨ به هند رسید، ولی نایبالسلطنه قبلی حاضر به پذیرش فرمان پادشاه نشد و البوکرک را زندانی کرد! در سال ١۵٠٩ ناوگان بعدی پرتغال از راه رسید و البوکرک را در مقام نایبالسلطنه پادشاه پرتغال جای داد و بدینسان مرحله جدیدی آغاز شد.
✍ عبدالله شهبازی
💠 زحمت انتشار با شما....
#زرسالاری | #البوکرک| #امپراتوری_پرتغالی
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
✅ @Javanane_Alborzi
آغاز خونین زرسالاری جهانی (٣)
1⃣ نخستین اقدام البوکرک تهاجم به جزیره استراتژیک #گوا بود. پرتغالیها در سال ١۵١٠ این جزیره را به اشغال دائم خود درآوردند. البوکرک پس از اشغال جزیره گوا، تمامی سکنه مسلمان آن را «اخراج» نمود. این اولین قطعه از سرزمین هند بود که از زمان اسکندر تا آن روز مستقیماً تحت فرمان اروپاییان قرار گرفت.
2⃣ از این پس، گوا به مقر نایبالسلطنه و مرکز امپراتوری پرتغال در شرق بدل شد و در آن قلعه و شهری مُعظم برپا شد که تا سالهای مدید مرکز اصلی تکاپوی ماجراجویان اروپایی در منطقه بود.
3⃣ البوکرک در این سال به #بندر_کالیکوت نیز حمله برد، شهر را اشغال و غارت کرد و بهعنوان انتقام، کاخ حکمران را به آتش کشید و آنگاه قلعهای مستحکم در بندر به پا کرد.
4⃣ در سالهای بعد، تا زمان مرگ، البوکرک بهطور مدام در کار تهاجم به بنادر اصلی منطقه و غارت بنادر و جزایر کوچک و روستاهای ساحلی بود. مثلاً:
5⃣ در سال ١۵١١، شهر مالاکا، در دماغه شبهجزیره مالایا، را تصرف کرد. این بندر به مدت ١٣٠ سال در تصرف پرتغالیها ماند و نقش اصلی را در تجارت خاور دور داشت.
6⃣ در سال ١۵١٢، بندر مسقط را اشغال کرد که تا سال ١۶۴٨ در تصرف پرتغالیها بود. او سایر بنادر سواحل عمان را نیز غارت کرد، #مسلمانان را قتلعام نمود و #مساجد را به آتش کشید.
✍ عبدالله شهبازی
💠 زحمت انتشار با شما....
#زرسالاری | #البوکرک| #امپراتوری_پرتغالی
کارگروه جوانان جمعیت جانبازان استان البرز
✅ @Javanane_Alborzi