📌 یادآوری
نقشه دشمن(تابستان داغ) لو رفته است اما همه باید هوشیاری خود را حفظ کنند زیرا امریکا، دشمنی خبیث و حیله گر است و ممکن است قصد فریب داشته باشد تا برای سال ۹۷، جنجال کند اما مثلاً برای سال ۹۸ نقشه ای بکشد.
البته ما قوی تر از آنها هستیم زیرا تاکنون نتوانسته اند در مقابل جمهوری اسلامی، هیچ غلطی بکنند و از این پس هم نخواهند توانست.
رهبر انقلاب اسلامی در عین حال تأکید کردند: نباید لحظه ای غافل شد و همه باید بیدار و هوشیار باشند. توصیه من به ملت ایران بهویژه جوانان و مجموعه های گوناگون کشور اعم از همه صنوف و جریانهای سیاسی این است که مراقب باشند میدان را برای دشمن آماده نکنند زیرا اگر غافل شویم، همان دشمن ضعیف، زهر خود را خواهد ریخت.
٢١ آذر ٩٧
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
واکنش میثم مطیعی به همخوانی کویتیپور با دخترش
باید مراقب پدیده مداحان عشق استودیو باشیم!
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
Roze_Emam Hosein_MirzaMohamadi (19).mp3
8.22M
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 فایل صوتی (#روضه) ابا عبد الله
🎙استاد میرزامحمدی
🔈#روضه
🖊 #امام_حسین
📥#پیشنهاد_دانلود
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
امام صادق عليه السلام ـ به اسحاق بن فَرّوخ ـ : هر كس بر محمّد و خاندان محمّد ده درود بفرستد ، خداوند و فرشتگانش صد درود بر او مى فرستند و هر كس بر محمّد و خاندان محمّد، صد بار درود بفرستد ، خداوند و فرشتگانش هزار بار بر او درود مى فرستند. مگر نشنيده اى اين سخن خداى عزّوجلّ را كه: «او و فرشتگانش بر شما درود مى فرستند تا شما را از تاريكى ها به روشنايى برد و خدا به مؤمنان، مهربان است»
مَن صَلّى عَلى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ عَشرا صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ ومَلائِكَتُهُ مِئَةَ مَرَّةٍ ، ومَن صَلّى عَلى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ مِئَةَ مَرَّةٍ صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ ومَلائِكَتُهُ ألفا ، أما تَسمَعُ قَولَ اللّهِ عزّوجلّ : «هُوَ الَّذِى يُصَلِّى عَلَيْكُمْ وَ مَلَئِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّـلُمَـتِ إِلَى النُّورِ وَ كَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا»
الكافی جلد2 صفحه493
#حدیث گراف
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
#حدیث_روز
💠 امام مهدی (عج):
« براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، كه فرج من فرج شما نيز هست .. »
( كمال الدّين ، ص 485 )
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خواسته جالب دختر شهید مدافع حرم صدرزاده از پدرش
#روشنگری
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
🔴 #فوری| اتفاقات دیشب بغداد
🔻 نیروهای آمریکایی با ۴۰ زرهپوش و با حمایت نیروهای ویژه عراق به مقر فرماندهی تیپ ۴۵ حشدالشعبی یورش بردند و تعدادی از اعضای حشد را بازداشت کردند!
🔹 تمام گروههای مقاومت عراقی ۲۴ ساعت به تروریستهایی آمریکایی فرصت دادند تا اعضای حشدالشعبی را آزاد کنند.
🔹 نیروهای نجبا عراق به سمت منطقه سبز بغداد حرکت کردند.
🔹 گروه مقاومت اصحاب الکهف نزدیک به مقتدا صدر به رزمندگان خود آماده باش کامل داد.
🔹 گروه اصحاب الکهف هشدار داد اگر نیرو های دستگیر شده کتائب حزب الله آزاد نشوند، سفارت آمریکا را مورد هدف قرار خواهد داد.
🔹 مقر نیرو ویژه توسط نیروهای ناشناس به تصرف درآمده که به نظر میرسد این اقدام در پاسخ به دستگیری فرماندهان الحشدالشعبی توسط آمریکا با کمک نیروی ویژه عراق است.
🔹 یگان ضد تروریست عراق به فرماندهی سرلشکر عبدالوهاب الساعدی اعلام کرد به اطلاعاتی درباره حمله قریب الوقوع به فرودگاه بغداد دست یافته و بعد از همکاری با سازمان اطلاعات و کشف محل، ۱۳ تن را دستگیر کرده است.
🔹 برخی منابع خبری از بازداشت یک شهروند ایرانی در تحولات دیشب عراق خبر دادند که منابع مطلع تکذیب کردند.
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آمریکا شبیه #افعانستان
🔹 مصاحبه دیشب ترامپ رئیس جمهور آمریکا:
🔻 وضعیت شیکاگو بدتر از #افغانستان است. وضعیت شهرهای ما مثل دیترویت، اوکلند و بالتیمور خیلی بدتر از گواتمالا و هندوراس است. زندگی در این شهرهای مثل زندگی در جهنم است. هفته گذشته در شیکاگو ۶۸ نفر به قتل رسیدند.
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
17.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ: هنر خوب زیستن
👤 #حجت_الاسلام_لقمانی
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
17.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مخاطب «هل من ناصر» امام حسین (ع) باشید...
🔹سفارشهای امام رضا علیه السلام به نمایندگان خود .
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام عالی با امام زمان(عج)درد دل کنید
🔸🔸🔸
✅ #حجت_الاسلام_عالی
┈┈••✾••┈┈
💠 @Javanebasir313