28.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا ۚ إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ
🔹 بگو: «اى بندگان من، که بر خود اسراف و ستم کرده اید، از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مى آمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است.»
🔺 سوره مبارکه زمر، آیه ۵۳
#جرعه_نور
@javaneh_edu
💌 پیامها و نکات آیه فوق:
۱. خداوند همه را بندهى خود و لايق دريافت رحمتش دانسته است. «عِبادِيَ»
۲. گناهكاران بر خود ستم كردهاند و به خدا ضررى نرساندهاند. «أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ»
۳. يأس از رحمت، حرام است. «لا تَقْنَطُوا»
۴. وعدهى رحمت قطعى است. «إِنَّ اللَّهَ»
۵. خداوند همهى گناهان را مىبخشد. «الذُّنُوبَ»
۶. خداوند بر بخشش همهى گناهان تأكيد دارد. «جَمِيعاً»
۷. اميد به مغفرت زمينه آمرزش است. «لا تَقْنَطُوا ... إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ»
📕 بر اساس تفسیر نور استاد قرائتی
#جرعه_نور
@javaneh_edu
⁉️ چگونه متوجه شویم معیارمان برای ازدواج چیست؟
❣ هر کس در ذهن خود یک فرد ایدهآل را بهعنوان همسر و شریک آینده دارد که دارای یکسری خصوصیات یا بهعبارت بهتر ارزشها است؛ اما معمولا آنچه باعث انتخاب اشتباه یا گاهی بیراهه رفتن است «کلی نگری» است.
❣ یعنی فرد یک علامت را به عنوان یک معیار کلی در نظر نمیگیرد؛ به طور مثال میگوید همسر من باید مهربان، خوشخلق و سازگار باشد. در صورتی که مهربانی، خوشخلقی و سازگاری هر کدام از نظر افراد مختلف تعریفی مختلف نیز دارد.
❣ بهتر است تک تک معیارها ابتدا از نظر خود فرد به صورت کامل تعریف شود، یعنی اگر میگویم مهربان باشد، منظور این است که در موقع عصبانیت فریاد نزند، هیچ گاه من را در حضور دیگران تحقیر نکند، اگر بیمار شدم برای من پرستاری مهربان و دلسوز باشد، من را با هر اشتباهی قضاوت نکند، به من توهین نکند و...
❣ اینها تعاریف مهربان بودن از دید اشخاص مختلف است که شاید هیچ کدام برای شما معنای مهربان بودن را ندهد؛ پس اگر گزینهای در ذهن دارید ابتدا برای خودتان مشخص کنید و سپس به بررسی آن در شخص مقابل بپردازید؛ یعنی اول گزینه را به طور کامل برای خودتان روشن و شفاف و بعد در شخص مقابل آن را پیدا کنید.
❣ نکته قابل توجه دیگر این است که در بسیاری از فرهنگها و قومیتها تعاریف مختلفی از خصوصیات افراد وجود دارد که توجه به این موضوع اهمیت بسیاری دارد مثلا در فرهنگی آهسته صحبت کردن زنان به عنوان یک حُسن و در فرهنگی دیگر شاید یک ضعف باشد. در فرهنگی چند زوجی و ازدواج یک مرد با چند خانم کاملا بلامانع است. در صورتی که در اکثر فرهنگها این کار ناپسند و به عنوان یک اعلام پایان برای یک رابطه است.
❣ در نظر گرفتن این گونه مسائل و نکات به ظاهر ساده میتواند متضمن پیشرفت یا شکست یک زندگی باشد.
#ازدواج_آگاهانه
@javaneh_edu
⚜️ نشانه های پختگی در روابط عاطفی
پختگی، هیچ ربطی به سن و سال نداره...
خیلیها توی جوانی خیلی زود پخته میشن، بعضیا پنجاه سالشون میشه بازم یه بچه هستن...
پختگی بیشتر به راه رفته طرف، و رنجهایی که کشیده، به دردها و سختی هایی که دیده ربط داره...
❓ اما نشانه های پختگی در روابط عاطفی چیه؟
🔹 اهل تعامل، گفتگو و همدلی هستید.
🔸 به دنبال به کرسی نشوندن حرفاتون نیستید.
🔹 به نیازهای طرف مقابل هم اهمیت میدید.
🔸 مرزهای زناشویی مشخص و منطقی دارید.
🔹 فرد رو برای خودش دوست دارید نه صرفا برای رفع نیازهای خودتون.
▫️ پخته بودن، همیشه مورد علاقه آدمهاست. وقتی توی رابطه عاطفی جدی قرار میگیریم پختگی بیش از پیش مهم میشه!
🔻 زوجینی که به پختگی نرسیده باشن هرگز رابطه خوب و خوشی رو تجربه نخواهند کرد.
عصبی شدن دائمی، الفاظ رکیک، جر و بحث، زود قضاوت کردن، خشونت، دروغگویی، غیبت کردن و ده ها کار ناپسند دیگه از عوارض نداشتن پختگی لازم برای رابطه عاطفی است.
⚠️ لطفاً با شخصیت سالم ازدواج کنید و نه با پول و اعتبار و شهرت طرف مقابل !!!
#ازدواج_آگاهانه
@javaneh_edu
❔ چه قدر طول می کشد که به یک شناخت کامل از طرف مقابلمان برسیم؟
❣ مدت زمان مورد نیاز برای رسیدن به یک شناخت کامل از فرد مقابل به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد.
❣ محدودیتهای فرهنگی و آداب و رسوم خانوادگی شدیداً آن را تحت تاثیر میگذارند. به طور کلی میتوان گفت یک بازه حدودا ۶ ماهه مناسب است، ولی نوع ارتباط در این ۶ ماه از نوع ارتباط هر روزه باید باشد.
❣ این بازه باید آن قدری باشد که فرد در شرایط مختلف بتواند فرد مقابلش را ببیند و بسنجد. در طی این بازه اگر رابطه آنقدر عمیق نشود که طرفین، درگیر هیچ تعارض و اختلافی نشوند، ممکن است شناخت کاملی از هم به دست نیاورند.
#ازدواج_آگاهانه
@javaneh_edu
🔰 حزب کارگزاران سازندگی
🔸 بیشتر اعضای دولت اول هاشمی رفسنجانی را فنسالاران و دیوانسالاران (تکنوکراتها و بوروکراتها) تشکیل داده بودند.
🔹 آنها معتقد بودند که با خاتمه جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، دوران سیاستهای جنگی تمام شده و ایران وارد دوران جدیدی شده است.
🔸 راهبرد این گروه، بازسازی اقتصادی در داخل و مصلحت اندیشی در سیاست خارجی بود. به اعتقاد آنها، ایران برای بازسازی خرابیهای جنگ تحمیلی و عقب ماندگی های ناشی از آن، باید سیاستهای جدیدی مانند تعدیل اقتصادی و جلب کمکهای بینالمللی و اخد وام از نهادهای بینالمللی را درپیش گیرد.
🔹 در انتخابات سال ۷۴ مجلس شورای اسلامی، جامعه روحانیت مبارز حاضر نشدند که پنج نفر از جناح راست دولتی یعنی اعضای دولت آقای هاشمی در لیست انتخاباتی آنها قرار گیرد. در نتیجه شانزده نفر از طرفداران آقای هاشمی با نام "جمعی از کارگزاران سازندگی" از جامعه روحانیت جدا شده و لیست جداگانهای برای تهران ارائه دادند و حملاتی را علیه جناح راست آغاز کردند.
🔸 آنها با شعار عزت اسلامی، تداوم سازندگی و آبادانی ایران، وارد انتخابات شدند و پس از انتخابات به همراه طرفداران جناح چپ،گروه "حزب الله" مجلس را تشکیل دادند.
🔹 حزب کارگزاران همچنین در انتخابات ریاست جمهوری دهم نوعی تقسیم کار را بین اعضای مرکزی خود برای حمایت از دو تن از نامزد های جریان مخالف دولت (موسوی و کروبی) بوجود آورد تا بتوانند به مدیریت صحنه بپردازند.
🔸 در جریان فتنه ۱۳۸۸، بخش عمدهای از عناصر این جریان در تحولات پیش و پس از انتخابات فعال بودند و در اقدامات براندازانه و غیرقانونی فتنهگران نقش به سزایی داشتند که مورد بازداشت و محاکمه قرار گرفتند.
🔹 از جمله اقدامات عناصر این حزب، ساخت نظرسنجیهای جعلیست. علاوه بر این حضور اعضای این حزب در خانههای تیمی کاملا محرز است؛ علاوه بر آن حضور چندباره فائزه هاشمی، خانواده حسین مرعشی و مهدی هاشمی و همسرش در راهپیماییهای غیرقانونی و راهاندازی سایت جمهوریت نشان میدهد حزب کارگزاران در همه شاخههای این انقلاب رنگی نظیر طراحی، پشتیبانی مالی و اردوکشی خیابانی نقشی اساسی داشته اند.
🔸 این حزب هنوز به صورت رسمی در حال فعالیت است و در انتخابات ۱۳۹۲ نیز از حسن روحانی حمایت کرد.
#تاریخ_انقلاب
#جریانشناسی_سیاسی
@javaneh_edu
چرا بیعت با ابوبکر.mp3
10.35M
🎙 صوت | بیعت علی(ع) با ابوبکر
‼️ چرا امیرالمومنین حاضر به بیعت با خلیفه اول شد؟
⁉️ چرا ایشان زودتر این اقدام را انجام نداد؟
🗣 روایتگر:
حجهالاسلام محمدهادی روشن
#تاریخ_صدر_اسلام
@javaneh_edu