#میلاد_امام_حسن_عسکری علیه_السلام
#انتظارات_امام_از_شیعیان
امام عسکری علیه السلام از شیعیان می خواهد که : «اِتَّقُوا اللّهَ وَ کُونُوا زَیناً وَلا تَکُونُو شَیناً، جَرّوا اِلَینا کُلَّ مَوَدَّةٍ، وَ ادفَعُوا عَنّا کُلَّ قَبِیحٍ:
از خدا پروا نمایید و زینت (و مایه سرافرازى ما) باشید نه مایه ملامت (و سرافکندگى) همه دوستىها را به سوى ما جذب کنید و هر زشتى را از ما دور نمایید(تحف العقول، ص 520 )
از مهمترین انتظارات امامان مخصوصاً امام عسکرى علیه السلام از شیعیان این است که از نظر رفتارى و اخلاقى به گونهاى رفتار کنند که در بین جامعه بشرى عموماً و در بین مسلمانان خصوصاً الگو و نمونه باشند تا آنجا که مردم بگویند اینها شیعیان على علیه السلام و امامان معصوم علیهم السلام هستند.
✅برخی از انتظارات امام عسکری علیه السلام از شیعیانش عبارتند از:
1. اندیشه و تفکر: اساس تمام پیشرفتهاى مادّى و معنوى بشر در طول تاریخ، اندیشه و تفکر از یک طرف، و سعى و تلاش و عمل از طرف دیگر بوده است.
قرآن براى اندیشه و تفکر، ارزش والا و حیاتى قائل است و زیباترین و رساترین سخنان را درباره ارزش دانش و تعقل، و دقّت و تفقه بیان نموده است در قرآن بیش از هزار بار کلمه «علم» و مشتقات آن که نشانه بارورى اندیشه است تکرار شده و افزون بر 17 آیه به طور صریح انسان را دعوت به تفکر نموده، بیش از 10 آیه با کلمه «اُنظُرُوا؛ دقت کنید» شروع شده است. بیش از پنجاه مورد کلمه عقل و مشتقات آن به کار رفته است و در چهار آیه نیز قاطعانه به تدبّر در قرآن امر شده است.
در این زمینه امام عسکری علیه السلام فرمودند: بر شما باد به اندیشیدن! پس به حقیقت، تفکر موجب حیات و زندگى دل آگاه و کلیدهاى دربهاى حکمت است(بحار، ج 8، ص 115)
2. حسابرسى اعمال و پاسخگویى وجدان : رسیدگى به اعمال و داشتن محاسبه در هر شبانه روز، و پاسخگویى وجدان اخلاقى است.لازم است انسان در ابتداى هر روز نسبت به اعمال نیک و دورى از گناه با خود «مشارطه» و قرار دادى داشته باشد، و در طول روز مواظبت و «مراقبه» داشته باشد. و در پایان روز «محاسبه» و حسابرسى، و پاسخگویى به وجدان درونى خویش. آنهایى هم که مسئولیت هاى اجتماعى دارند، در مقابل مردم و جامعه مسئولند که باید پاسخگو باشند، علاوه بر این در مقابل خداوند و وجدان خویش نیز باید پاسخگو باشند.
3. استوارى بر دین و ولایت در دوران غیبت : انتظار آن حضرت این است که مردم و شیعیان دوران غیبت را تحمّل کنند و از خود بردبارى و استقامت بخرج دهند، و بر دین الهى و امامت و ولایت ثابت و استوار بمانند، و براى ظهور #امام_زمان مهدى موعود (عجل اللّه تعالى فرجه الشریف) دعا نمایند، و فرمود: به خدا سوگند (حضرت مهدى) غیبت طولانى خواهد داشت که نجات پیدا نکند در آن دوران مگر کسانى که خداوند عزیز و جلیل بر قائل بودن (و اعتقاد) به امامت او استوارش نگهدارد، و توفیق دهد که براى فرج آن حضرت دعا نماید(کمال الدین، ج 2، ص 384)
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍#⃣ ویدیو_تصویری😂👆😂
🔰طنز تعارف ببینید 😂
💠 حضـرتامامحسنعسكرى(عليه السلام)
🔸«لٰا تُــكْــرِمِ الــرَّجُـلَ بِمـــــــٰــا يَــشُــقُّ عَـلَـيْـهِ»
🌺هـيچ كـس را به گـونه اى احـتــــــــرام نكن
كه او را به رنج و مشقّت بيفكند.
📚بحــــــــــــارالانـوار، جـلـد ۷۸، صـفـحـه ۳۷۴
✅ خـجـسته میلاد با سـعــــادت یـــازدهمین
خـورشــیـد تـابـنـاک آسـمـــــان امامــت و ولایت
حضرت امـــــام حسن عسکری (علیه السلام)
را تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
#احترام_تعارف_اعتدال
#حدیث_تربیتی
#میلاد_امام_حسن_عسکری«علیه السلام»
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
📣 بیتفاوتی جایز نیست!
✏️ رهبر انقلاب: در قضیّهی غزّه، این [وظیفهی] واکنش بر دوش همهی ما وجود دارد؛ باید واکنش نشان بدهیم؛ عدّهای گرسنهاند، عدّهای زیر بمبارانند، عدّهای دارند صدتا صدتا به شهادت میرسند. در این جبههبندیهای متعدّدی که وجود دارد در سطح جهان، در سطح کشور، عالِم ــ چه عالِم دانشگاه، چه عالِم حوزه ــ باید اوّلاً تلاش کند حق را بشناسد، حق مشخّص بشود، در کنار حق بِایستد؛ بیتفاوتی، نگاه کردنِ بیتفاوت، برای عالِم و دانشمند جایز نیست. ۱۴۰۲/۰۷/۲۵
🖼 #سخن_نگاشت | #طوفان_الأقصى
📥 نسخه قابل چاپ👇
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
بیتفاوتی جایز نیست!.jpg
8.94M
بی تفاوتی جایز نیست
#طوفان_الاقصی
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ 🇵🇸🇵🇸جیسون استاتهام بازیگر مشهور هالیوودی پرچم فلسطین را بر ماشینش زد
#طوفان_الاقصی
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
⭕️ عصبانیت اکانت های برانداز و مخالف حجاب از تذکر حجاب شنیدن در مشهد حتی در مناطق تفریحی و مرفه شهر👌🙂
🔹تلاش یکساله گروه های مردمی امر به معروف و بی تفاوت نبودن عده ای از مشهدی ها باعث عصبانیت براندازها از وضعیت حجاب در مشهد شده است
🔹ان شاءالله فتنه کشف حجاب با حضور در صحنه مردم جمع خواهد شد
مومنین شهرهای دیگه بیشتر باید در صحنه بود ان شاءالله خود #امام_زمان علیه السلام یاری میکنن🌹
#امر_به_معروف_اثر_دارد
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کریمه_اهلبیت
یا فاطمةالمعصومة، انظری الینا نظرة رحیمة
حکایت جوان سنی که مشرف به تشیع شدند و بی بی حضرت معصومه علیهاالسلام در حقشان عنایات ویژه نمودند.
اشکتون جاری شد نذر فرج مولانا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید.
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan