❤️احکام کاشت ناخن
✅ در مساله کاشت ناخن لازم است به چند مساله توجه شود :👇
⬅️1-در غسل و وضو لازم است مانعی از رسیدن آب در اعضای وضو و غسل نباشد.
⬅️2-مانعی مثل ناخن مصنوعی اگر قابل برداشتن است؛ باید برداشته شود؛ هرچند نیازمند صرف هزینه باشد. در این فرض اگر برطرف نشود؛ وضو یا غسل با آن هر چند به صورت جبیره انجام شود؛ باطل است و در نتیجه نماز هم باطل است.
⬅️3-ایجاد عمدی مانع مانند ناخن زینتی که ضرورتی ندارد و برداشت آن برای وضو و غسل امکانپذیر نیست یا سختی فوق العاده دارد؛ شرعا جایز نیست و در این فرض اگر این کار را انجام دهد:
✍آیتالله خامنه ای: باید علاوه بر وضو یا غسل جبیرهای، تیمم کرده و بعد از برطرف شدن کامل مانع، نمازها را بنابراحتیاط واجب قضا کند.
✍آیتالله سیستانی: باید علاوه بر وضوی جبیره ، تیمم هم انجام دهد و نماز بخواند.
✍آیتالله مکارم: تا زمانی که امکان برداشت ناخن وجود ندارد؛ وضو و غسل معمولی بگیرد و نماز بخواند.
⬅️4-کاشت ناخن مصنوعی زینت و آرایش است و باید از نامحرم پوشیده شود.
⬅️5-کسب درآمد از طریق کاشت ناخنی که برداشتنش ممکن نیست و یا مشقت غیر قابل تحمل دارد؛ بدون ضرورت غیر قابل اجتناب، جایز نیست.
⬅️6-کسب درآمد از طریق کاشت ناخنی که برداشتن آن برای اولین وضو یا غسل واجب، ممکن است؛ اگر آرایشگر، قصد کمک به گناه را ندارد؛ اشکال ندارد.
📚 آیتالله خامنهای استفتاء موجود در مرکز ملی پاسخگویی، آیتالله سیستانی توضیح المسائل جامع، ج1، م328 و 398 ، ج 3 م 545، ج 4 م 32
(آرايش گردي صورت و دستها تا مچ چنانچه بسيار خفيف باشد و منشأ مفسدهای نگردد اشکالي ندارد، ولي از آرایشهای تند يا مفسده انگيز بايد پرهيز کرد.
https://www.makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=28148)
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
15.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات آیت الله وحیدخراسانی( مدظله العالی ) در روز میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها؛
📅 ۱۱/ ۱۰ /۱۳۹۸ ؛ ابتدای درس خارج تفسیر
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
💠 #میلاد_حضرت_زینب سلام الله علیها مبارک باد
☑️ دو داستان:
یحیی مازنی می گوید : مدّتهای مَدیدی كه همسایه علی ابن ابی طالب بودم، زینب دخترِ علی را ندیدم و صدای او را نشنیدم. (زینب كبری ص 22)
🔴 ابوبصیر می گوید : زنی به نام امّ خالد عبدیّه خدمت امام صادق رسیـد و عرضه داشت : مبتلاء به مرضـیِ در شكـم هستم كه أطباءِ شهـر شراب را نسخه آن می دانند ، آقا چه كنم ؟ حضرت فرمود: چرا نخوردی؟ ام خالد گفت : من دینم را از شما أخذ نموده و تقلید می كنم . حضرت فرمود : من اجازه نوشیدنِ شراب را به تو نمی دهم . (وسائل الشیعه 17 ص275)
🔵 می گفت: مراسمِ بله برون تمام شده بود و فردای آن شب ، مراسم عقد بود. دستم را بر روی شانهِ نامزدم گذاشتم و او دستم را كشید و گفت : هنوز با تو مَحرم نشده ام ؛ هـر گاه عقدِ شرعی بسته شد ، پر شَهوت ترین دختران در مقابل تو خواهم بود .
🔴 همان طوری كه هیچگاه همسرِ زینب و ام خالد از ازدواجشان پشیمان نشدند ، این پسر هم هیچ گاه در دوران زندگیش به همسرش شكّ نكرد .
#روز_پرستار
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلاد_حضرت_زینب سلام الله علیها
مبارکککک❤️🌹❤️🌹
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 #عکس_حرم
📥فایل باکیفیت بهترین تصاویر ویژه 💐ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها) 💐از نگاه مخاطبین گرامی، جهت استفاده در زمینه کامپیوتر و تولید محتوا
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢#مسجدِ_غیر_اسلامی
🤔 هیئت امنای طاغوتی
🕌 #مختصات_مسجد_اسلامی👈 اهل قدرت، تشخیص، اظهار نظر، گفتگو، حساسیت، انتقاد، حمایت، اعتراض و تقویت پیوند اجتماعی
🌀دین؛ آزادسازی و قدرتمند سازی مردم
🔻عدم مشارکت مردم توسط هیئتامنایطاغوت
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan
محاسبۀ تورم و کاهش ارزش پول
🔓در مورد مهريّه (یا باقی دیون) آيا همان مقدار كه موقع ازدواج ذكر شده معتبر است، يا بايد به ميزان ارزش روز داده شود؟
🔑-مقدار مهريّه همان است كه در عقد قرارداد شده، و با اختلاف ارزش پول و قدرت خريد تغيير پيدا نمىكند.(حضرت امام)
🔑-تورم مطلقا در دیون محاسبه می شود مگر آنکه شرط عدم محاسبه باشد یا بنای طرفین بر محاسبه آن نیست مانند مبلغ قرض ضمن اجاره. (امام خامنه ای)
🔑-پرداخت همان مقدار اولیّه کافی است؛ مگر آنکه کاهش ارزش پول، فوقالعاده زیاد باشد؛ مثلاً ارزش پول به اندازۀ یک بیستم مبلغ اولیّه شود؛ که در این صورت، پرداخت آن مبلغ، بنابر احتیاط واجب کافی نبوده و بنابر احتیاط لازم است با پرداخت مبلغ بیشتر با طلبکار مصالحه کند الا در مواردی:
1. اگر بدهکار در زمانی که شرعاً حقّ ادای بدهی خود را دارد، درصدد ادای دین برآمده، ولی طلبکار بدون عذر شرعی از دریافت آن امتناع کرده و پس از آن کاهش فوقالعادۀ ارزش پول رخ داده باشد، پرداخت همان مبلغ سابق کافی است.
2. چنانچه برای ادای بدهی مدّتی بسیار طولانی قرار داده شده و طلبکار در هنگام قرار دادن مدّت، اطلاع از تورّم و کاهش فوقالعادۀ ارزش پول تا زمان سررسید ادای بدهی داشته یا احتمال معقول آن را میداده و با اختیار خود اقدام به این امر نموده و راضی به پرداخت همان مبلغ اولیّه بابت ادای دین شده، در این صورت نیز (چون خود اقدام به ضرر علیه خویش نموده)، پرداخت همان مبلغ سابق کافی است. (آیتالله سیستانی)
🔑-در مهريه که معمولاً مانع براي طلب کردن موجود است، چرا که مطالبه مهریه معمول نیست و اگر مهريه را طلب کند نوعي کم ارزشي براي زن محسوب مي شود تورم ملاحظه می شود؛ بله اگر شوهر اقدام به پرداخت کند يا حاضر به پرداخت باشد و زن مطالبه نکند، محاسبه تورّم جايز نيست. (آیت الله مکارم)
📚آدرس:
امام خمینی، استفتائات 10 جلدی، ج9، [سؤال 10601] ؛ امام خامنهای، اجوبة الاستفتاءات، س۱۷۶۲ و ۱۸۱۶ و ۱۸۷۳ و ۱۸۷۶ و ۲۰۸۹؛ استفتاء شخصی از سایت امام خامنه ای Leader.ir (Istifta) ) شماره استفتاء: ptfPtGELuYc سیدعلی سیستانی، توضیح المسائل جامع، ج3، م910 تا 913؛ آیت الله مکارم شیرازی، استفتائات جدید، ج۲، ص۲۹۵، سؤال ۸۶۸؛ http://www.makarem.ir/main.aspx?typeinfo=21&lid=0&catid=40214&mid=251126
کانال شبهات جوان و نوجوان 👇
@javanvnojavan