رباط صلیبی خلفیم درد گرفت ولکن حال داد!
بایدو، که خاک بر سرشون با این نامگذاری غربزدهشون، از دور ارزون قیمت به نظر میاد ولی از مترو گرونتره، البته که انرژی هم مصرف میکنی و گرسنگی به دنبال داره که خب بازم به خرجت اضافه میشه!
دوچرخه های دخترانه خوبی هستند، بهرحال شورای شهر قبلی باید آروغ روشنفکری میزدن لیکن بگذریم؛ هنوز ایستگاه هاش توی سطح شهر مویرگی نفوذ نکرده خصوصا در شرق مشهد، زیاده غر نمیزنم و سعی میکنم از هوای بهاری شهر امام رضا لذت ببرم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا قلب ایران است!
هدایت شده از قرآن کریم
685321441524152.mp3
3.11M
یک سنت خوب در روز جمعه
سوره مبارکه #جمعه
🌸 کوتاه با قرائت زیبای رهبر معظم انقلاب
@quoran_313
ج
یک سنت خوب در روز جمعه سوره مبارکه #جمعه 🌸 کوتاه با قرائت زیبای رهبر معظم انقلاب @quoran_313
السلام علیک حین تقرء و تبین
کانال خوبیست، ترتیل های متنوعی برای ماه قرآن منتشر میکند، برای شنیدن نه فقط در این ماه که در ماههای دیگر هم واجب تر از صدای قرآن چیست؟
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
✍ علی مهدیان|دوازدهم بهار ۱۴۰۲
🔹امام در پیام خود، دوازدهم فروردین پنجاه و هشت را روز «آغاز حکومت الله» در زمین نامید. رک و روراست بگویم، خیلیها از اهل علم سالهااست که این جمله را جدی نگرفتند. این سخن یک فقیه است. سخن یک عارف است. کسی که رقیبانش و دشمنانش هم حتی او را فقیه و عارف میدانستند. دقت کنید هنوز قانون اساسی هم نوشته نشده بود، فقط دو کلمه «جمهوری» «اسلامی» با اراده مردم تثبیت شده بود، نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد. همین را او میگوید آغاز حکومت الله.
🔹این مهمترین حرف اثباتی انقلاب اسلامی بوده و هست و خواهد بود. این همان ایدهای است که سلطنت این و آن را زیر سوال میبرد. هم در ایران پهلویها و پهلویچهها را، هم در کل دنیا حاکمان مستکبر عالم را. این همان ایدهای است که سازندگی در کشور را به جهادسازندگی سپرد. جنگ را به بسیج مستضعفین و محرومیتزدایی را به اندیشه «بشاگرد را باید بشاگردی بسازد» سپرد. این همان ایدهای است که مهمترین نقطه اختلاف دولت موقت لیبرال با امام شد که میگفتند «به مردم بگویید به خانه بروند و کار را به دست ما بسپارند».
🔹این همان ایده نهضتسوادآموزی دهه شصت است. این ایده بن مایه «انقلاب علمی» دهه هشتاد و نود در کشور است. این اندیشه زیر سوال برنده سوپرمن پرستی است. این اندیشه معنا کننده درست انتظار است. این حرف نوی امروز ما است که نرمافزار حاکم بر دنیا را به چالش کشیده. این ایدهای است که تحققش جز با «تحولی در قواره یک انقلاب ایمانی» شدنی نیست. حکومت الله مگر شوخی است. یعنی بروز قدرت بینهایت خدا. که در هر ساحتی وارد شود همه چیز را به نفع سعادت همه بشر زیر و رو میکند. سردار قدس میگفت جان من و هزاران مثل من فدایش. امام میگفت حفظش حتی مهمتر از حفظ جان امام معصوم (ع) است. چرا؟ چون همه انبیا و اولیا هم برای تحقق همین نرم افزار توحیدی میجنگیدند و شهید میشدند. این حقیقت ولایت است در زمین. این فلسفه عملی همه فقه است.
🔹حالا برگردید به سخنان امسال رهبری در نوروز. او گفت مهمترین دارایی ما همین نظام با عمق ایمانیاش میباشد. هر چه داریم از همین حقیقت است و مهمترین ضعف ما نیز این است که مردمسالاری دینی را وارد صحنه اقتصاد نکردیم. به پول نفت آویزان شدیم نه اراده مردم. تولید یعنی اراده ناشی از ایمان مردم در صحنه اقتصاد. پشتوانه پولتان را این حقیقت قرار دهید. تورم هم جمع میشود. ارزش پولتان هم زیاد میشود. به جای آنکه چشم به دست کثیف بیگانه داشته باشید به جای آنکه از فروش کارخانه ها زیر عبای اصل ۴۴ دولتتان ارتزاق کند، به جای آنکه فقط به مردم سر بزنید و دنبال پر کردن جیبشان باشید، بروید سراغ حاکم کردن مردم در اقتصاد. این راه حل توحیدی اقتصاد کشور است.
🔹 چشمتان به سخنان تحول خواهانه رهبر عارف و حکیم و فقیهتان باشد نه مارهای خوش خط و خال حوزوی که نه دین را فهمیدهاند نه اقتصاد را(میگویند دین نظام اقتصادی ندارد تا جای پای لیبرال ها و نئو لیبرالها را باز کنند) بیایید به تحول حقیقی بپیوندیم نه تحجرخواهی غربگرایان. دیدید ساحل اغتشاشاتشان باز هم همان نیمپهلوی و ربعپهلوی بیچاره بود. اینها خود تحجرند. خود تکرارند. اینها چیزی ندارند مگر همان حرفهای تکراری دنیای مدرن که صدای شکستن استخوانهایش گوش فلک را کر کرده. اینها آخر سر شما را برمیگردانند به تقدیم ناموستان به دنیاخواهان مستکبر و آمریکا مثل همان سالهای قبل انقلاب. اینها امروز هم پرچمشان عریان شدن تن است نه اثاره عقل.
🔹به این وضعی که داریم راضی نیستیم بله، باید در پی انقلاب باشیم و تحول، بله. اما هیچ تحولی شدنی نیست مگر با الله. «لاحول و لاقوه الا بالله». فقط خدای انقلاب یعنی «مقلبالقلوب» است که میتواند «حول حالنا الی احسن الحال»شدنی شود. انقلاب و تحول یعنی سلوک با الله با توحید با «حکومت الله». و این یعنی «سلوک با جمهوری اسلامی» و لاغیر.
✅ @ali_mahdiyan
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
🎧 شنیدن کی بود مانند دیدن!
دریافت کنید و با ام ایکس پلیر یا هر پخشکننده ای که از امپی ۴ پشتیبانی میکند، بشنوید!
شاید اگر جبرائیل میخواست برایمان این آیات را بخواند، این گونه میخواند...
#صوت_الملائکی
#نقشبندی
ج
وسط نماز ظهر اومد سایه انداخت روی مردم😁
مگر ای سحاب رحمت تو بباری ارنه دوزخ
به شرار قهر سوزد همه جان ما سوا را
بدرود که از همنشینیات کراهت نداشتیم و با تو بودن، برای ما ناپسند نمیآمد.
بدرود که بر گناهکاران چه طولانی بودی و چه پُرشکوه بودی در دلهای مؤمنان.
بدرود که از سر بیزاری بدرودت نگوییم، و از سر ملالت روزهات را ترک نکنیم.
بدرود که دیروز چون با ما بودی به سختی دلبستهات بودیم و فردا که از میان ما خواهی رفت، از جان و دل آرزومند آمدنت هستیم.
خدایا عمر ما را به رمضان سال آینده برسان
خدایا، بر محمد و خاندانش درود فرست و برای ما ثوابی قرار ده؛ مانند ثواب کسی که تا روز قیامت این ماه را روزه بدارد و در این ماه تورا پرستش نماید.
دعاؤه علیه السلام لوداع شهر رمضان، ترجمه آقای محمدمهدی رضایی
یه بند انگشته ولی اندازه یه گنجشک جیرجیر میکنه!
تشریف آورده بودن خونه ما مهمونی که با جارو به کوچه هدایتش کردم!
#جل_الخالق
May 11
🔴 بیش از ۳۰ درصد کل نیروی پزشکی کشور در شهر تهران مستقر است!
❓چرا پزشکان تمایل به ماندگاری در مناطق محروم ندارند؟
1⃣ پرداختهای بخش دولتی(وزارت بهداشت) عموما با ۶-۷ ماه تاخیر انجام می شود.
(در دولت قبل این معوقات و تاخیر کارانه تا ۲۲ ماه هم رسیده بود.یعنی پزشک یک بیمار را ویزیت می کرد و ۲ سال بعد کارانه آن را دریافت می نمود!!) البته این تاخیر مربوط به همه کادر درمان از جمله پرستاران،آزمایشگاه، فوریتهای پزشکی و... است.
درحالیکه پرداختهای بخش خصوصی عموما آخر ماه است. لذا با این نرخ تورم و کاهش ارزش پول، بسیاری از پزشکان جایی را برای فعالیت ترجیح می دهند که حق الزحمه آن به روز باشد. مثل مطب یا بیمارستان و درمانگاه خصوصی.
2⃣ تب زیبایی!
تقاضای بالای دریافت خدمات زیبایی در مردم و درآمد بالای حاصل از آن در مقایسه با خدمات درمانی غیرزیبایی، موجب شده حتی متخصصین بدون ارتباط با مسائل زیبایی نیز وارد این عرصه شوند و تمایل به ماندگاری در بیمارستانهای دولتی و بویژه مناطق محروم بشدت افت کند.
بطور مثال درامد حاصل از تزریق ژل و یا بوتاکس یا انجام لیزر فقط برای دو تا ۳ بیمار در مطب یا درمانگاه، بعضا بیشتر از یک شیفت ۱۲ ساعته شب تا صبح در یک اورژانس پر از استرس با دهها بیمار بدحال است!
حتی بعضا لیزر موهای زائد پردرآمدتر از خارج کردن یک تومور بدخیم در یک بیمار بدحال است!!!
آن هم بدون نیاز به شیفت شب، استرس بالا و بعضا هجمه و حتی توهین همراهیان برخی بیماران!
دیه مسئولیت میلیاردی را هم باید به آن افزود.
البته قطعا نباید برای خدمات درمانی هزینه مازاد به مردم تحمیل شود بلکه باید بیمه ها پوشش بیشتری بدهند.
ادامه دارد...
#دیگران
https://ble.ir/jebheh_enghelab_pezeshki_mashhad
💠تایید سازمان بهداشت جهانی بر ریشه کنی سرخک و سرخجه در ایران
🔻وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:
🔹️خبر خوب ریشه کن شدن سرخک و سرخجه در ایران را به مردم ایران، دانشمندان و همه خادمان سلامت تبریک می گوییم.
🔹️هنوز بسیاری از کشورهای اروپایی، تاییدیه سازمان جهانی بهداشت در خصوص ریشه کنی سرخک و سرخجه را دریافت نکرده اند.
#دستاورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا خلیج فارسه؛
باید فارسی صحبت کنی!!
نادر بیا و ببین رفقایت چه گرد و خاکی به پا کردهاند...
#نادر_مهدوی
#خلیج_فارس
#فارسی
ج
🔴 بیش از ۳۰ درصد کل نیروی پزشکی کشور در شهر تهران مستقر است! ❓چرا پزشکان تمایل به ماندگاری در مناطق
❓چرا پزشکان تمایل به ماندگاری در مناطق محروم ندارند؟
3⃣ زندگی در مناطق محروم برای یک نفر که از شهری بزرگ قرار است به روستا یا شهری کوچک منتقل شود سخت است.
اینکه همسر خود را راضی کند برای زندگی در یک منطقه دوردست و محروم، یا اینکه فکری بحال مدرسه فرزندان خود در آن منطقه کم برخوردار کند، دوری از خانواده و کمبود امکانات رفاهی و ... موانع جذب و ماندگاری پزشک در مناطق محروم است.
یک راهکار بازنگری در دستورالعمل های سهمیه مناطق محروم پزشکان متخصص است؛ با هدف تربیت پزشک مورد نیاز مناطق محروم بر اساس کمبودهای هر منطقه از بومیان همان منطقه...
ادامه دارد...
#دیگران
https://ble.ir/jebheh_enghelab_pezeshki_mashhad
هدایت شده از قلم|محمدحسین افشار🇵🇸
هزار طایفه آمد هزار مکتب رفت
و ماند شیعه که قال الامام صادق داشت
شهادت امام جعفر صادق ع تسلیت باد 🖤
ج
برای براندازی چه بخوانیم؟ #علیزاده در مناظره با نصیری درباره دیکتاتوری جمهوری اسلامی، به ویترین کتا
این مناظره بسیار برایم سوال برانگیز شد و در پی آنم تا نقاط تاریک ترسیم شده توسط نصیری را اندک اندک همینجا منتشر کنم للحق.
لحظاتی ازین مناظره اشک میریختم، آنجاهایی که علیعلیزاده که به نظر من نسبتی با انقلاب و اسلام و ولایت ندارد، نصیری را سرزنش میکرد...
هرآنجایی که نصیری دست میگذارد جای ساعت ها بحث و تحلیل و گفتگو دارد و صد البته روشنگرانه است.
🔴 جایی نصیری در پاسخ به سرزنش های علیزاده و سربازفراری خواندنش گفت، مرا برای ویترین عدالتخواهی نظام میخواستند و من سر باز زدم!
این جمله که تقریبا آخرین حرفش در مناظره بود، خلاصهی مناظره هم بود، خلاصه مواضع نصیری!
به نصیری می گویم، آنجایی که به شما گفتند ما صبح نو را با خانواده میخوانیم و آنجا که گفتند جریمه کاریکاتور را ما میدهیم، نشانه آن بود که راهت را میخواهند، نشانه آن بود که آقا در این مسیر تنهاست ولی قدرت بیش از این نبود، توانش نبود، هل من ناصر را با فرار رو به جلو پاسخ دادید و خستگی از به نتیجه نرسیدن و پیگیری نشدن کارها توسط همان افراد معیوب باعث شد حالا در تیم همان ها قرار بگیرید...
بخاطر سریال سوران، عصرهای کریسکان را سر کشیدم، تقریبا لاجرعه!
این قصه خیلی جای پرداخت دارد، امیدوارم در سریال از دستشان در نرفته باشد!
دلم نیومد این بریده رو اینجا نفرستم...
البته قصه شیلانخانم و کیانوش رو باید در شنام خواند.
#زندان_شیلان
#تاریخ درگیری های رسول الله با یهودیان را مرور میکردم؛ حقیقتا تاریخ را باید در جریان زندگی خواند.
آیا اقتصاد پویای خیبر و یهودیان منجر به ایجاد مشکل امنیتی برای رسول الله میشده است؟
آیا اقتصاد #امپریالیسم را در بطن خود میپرورد؟
آیا یهودیت یا هر دین #دنیاپرستانهای چنین نتایجی دارد؟
در هر حال برخورد های سخت رسولالله با این جماعت گویای آن است که این ترکیب(اقتصاد و امپریالیسم) تعارف بردار نیست و بدیهی است که معارضه ما به #اسرائیل از این چهارچوب خارج نخواهد بود.
حتی بریدن نخل های پرثمر بنیالنضیر را در همین راستا میشود تحلیل کرد.
مردی ز کنندهٔ در خیبر پرس
اسرار کرم ز خواجهٔ قنبر پرس
گر تشنه فیض حق به صدقی حافظ
سرچشمه آن ز ساقی کوثر پرس
@javidim
«اعترافات یک کتابخوان معمولی» به لیست خواندهشدههایم در طاقچه اضافه شد!
کتابی دربارهٔ کتابها
در طول مطالعه به عشق این زن به کتابها غبطه میخوردم و تأسف به کتابنخوانی امثال خودم...
اما شاید مهم ترین موضوعی که در این کتاب توجهم را جلب کرد، اشارههای فراوان نویسنده به حضور فرزندانش در میان کتابها بود!
چیزی که به تعبیر من یگانه الگوی تربیتی برای کتابخوان بار آوردن نسل بعد است!
بازی کردن بچهها با کتاب، مثلا خانهسازی با کتابها، تماشای رنگارنگ کتابها، زندگی در کتابخانهٔ خانگی و دیدن مامان و بابای کتاببهدست!
و به بزرگترهایی که عشق به کتاب را در هیاهوی نتفلیکس و هالیوود فراموش کردهاند، خواندن این کتاب را توصیه میکنم؛
دیدن عشق به کتابها، حسی را در انسان بیدار میکند،خواندن دربارهٔ آن تخیل رنگی و معطر و عمیقی که از پس توصیفات هنرمندانه قصه ها در انسان بیدار میشود و هنوز تکنولوژی رسانه ای بدان دست نیافته و دست هم نخواهد یافت. این آن چیزیست که تعلیقهای سریالهای روز دنیا بر آن چیره نخواهد شد...
گرچه همیشه پای پول در میان است و سخت است سریال رایگان را با رمان چندصدهزارتومانی تاخت زد در میانه اقساط، ولی پول نت را میشود خرج طاقچه کرد، گرچه به عنوان یک کتابنخوان معمولی معترفم به اینکه کاش همهٔ کتابهایی را که در طاقچه خواندهام، چاپی میخواندم و گوشهٔ کتابخانه تماشایشان میکردم!
#طاقچه #کتابخوانی #نتفلیکس #کتاب #تربیت_فرزند #کتابخانه
https://taaghche.com/book/94313
@Javidim