هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻نکتۀ ناگفته
۱. سال پیش که مباحث مربوط به "طرح صیانت مطرح" شده بود، توئیتی از حضرت آیتالله جوادیآملی منتشر شد که حاکی از مخالفت ایشان با این طرح بود. البتّه در آن توئیت، نامی از این طرح به میان نیامده بود، امّا محتوا، نشانگر موضع مخالف بود. سایتهای اصلاحطلب و غیرانقلابی نیز "بیدرنگ" و "یکباره"، این توئیت را پوشش خبری دادند و این طور وانمود کردند که یک مرجع بزرگ در برابر این طرح، "موضعگیری منفی" کرده است! این ماجرا، چند روزی به طول انجامید و جریان غیرانقلابی، "بهرۀ رسانهای" خود را از این توئیت برد.
۲. همچنین فرزند ایشان نیز با "سایت جماران"، مصاحبهای انجام داد و در این مصاحبه، به حضرت آقای جوادیآملی ارجاع داد و طوری سخن گفت که گویا این طرح، با منطق دینیِ ایشان، سازگار نیست.
۳. در این مرحله، بنده مطلبی را در کانالم منتشر کردم که دربرگیرندۀ چند "سئوال چالشی و نقضی" از این عالم بزرگوار بود.
۴. چند ساعتی بیش طول نکشید که فرزند ایشان، هم آن "حساب کاربری" را جعلی اعلام کرد و هم "اصل متن" را. این در حالی است که در طول آن چند روز که باب "سوءاستفادۀ جریان غیرانقلابی" از سخن تقطیعشدۀ حضرت استاد، گشوده بود، ایشان - شاید چون نفع سیاسی خویش را در این بهرهبرداریِ غیراخلاقی میدید - سکوت کرده بود. البتّه گویا اصل مصاحبه درست بود، ولی جای تعجّب است که حتّی این نیز انکار شد!
۵. آنچه که مهم است، این است که اجازه ندهیم "سرمایههای معنوی و معرفتیِ" ما، که مهمترین اندوختۀ ما هستند، "مصادرهبهمطلوب" شوند و از سوی "اطرافیان" یا "جریانهای رسانهای غربگرا"، به خدمت برنامههایی درآیند که با تفکّر اسلامیِ خودشان، شکاف دارند.
۶. من بهروشنی میدانم که نظر "کامل" و "جامعِ" حضرت آیتالله جوادیآملی، چیزی متفاوت با این مطلب است و اینان میکوشند با "تقطیع" و "تحریف" و "انتخابهای دلبخواهانه"، چهرۀ مطلوب خود را از ایشان بسازند. این توفیق را داشتم که از نوجوانی، ریزهخوار سفرۀ معرفتیِ این فیلسوف مسلمان باشم و مطّلعم که هرگز تفکّر ایشان در جامعیّت خویش، چنین تجویزهایی ندارد، امّا چه کنم که برای روشنگری و به تحرّک واداشتن خیرخواهان و دلسوزان ایشان، چارهای جز نقد منطقی و عمومی ندارم. نمیتوانم در برابر "استفادۀ ابزاری" از این بزرگمردِ حکیم، خاموش بنشینم و مشاهده کنم که کسانی با انتخاب سیاسیکارانۀ تکهها و قطعههایی از سخنان ایشان، شخصیّت ایشان را تحریف و تخریب نمایند. و "جهاد تبیین"، همین است.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📴 وابستگی کودکان به تلفن همراه؛ نشانههایی که باید جدی بگیرید!
🔹وابستگی کودک به موبایل یکی از مشکلات خانوادههای امروزی است.
🔹متخصصین کودک معتقدند انزوای تدریجی، افسردگی و پرخاشگری از پیامدهای استفاده افراطی از موبایل توسط کودک است.
🔹اگر نگران وابستگی کودک خود به موبایل هستید، این گزارش را از دست ندهید.
👨🏫 راههای نجات کودکان آنلاین را در این دوره بیاموزید👇
👉 https://24on.ir/g/1/9
#⃣ #صیانت_از_کودکان
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
⬅️ دیشب «جدال» میزبان مناظره درباره حجاب بود. اینستا لایو را بعد از یک ربع قطع کرد. دوباره شروع کردیم. باز قطع کرد. برای ثبت در تاریخ مینویسم: مقامات جمهوری اسلامی اپلیکیشنی را پلتفرم ملی ایرانیان کردند که الگوریتمهایش علینژاد را به زور تحمیل میکرد ولی اجازه یک مناظره اکادمیک درباره حجاب را نمیداد!
✍ Ali Alizadeh
#⃣ #صیانت_از_عزت
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔎 بازار اجتماعی باسلامتان را #به_روز کنید: 👉🏻 myket.ir/user/jebheh 🏪 غرفه جبهه در باسلام را هم دنب
🔎 بازار اجتماعی باسلامتان را #به_روز کنید:
👉🏻 myket.ir/user/jebheh
🏪 غرفه جبهه در باسلام را هم دنبال کنید:
🛒 basalam.com/jebheh
🎁 جهت دریافت ۳۰۰.۰۰۰﷼ هدیه، اینجا را کلیک کنید:
👉 basalam.com/user/68GqZ/invite
#⃣ #بروزرسانی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
📕رمان اختصاصیِ #جنایت_خاموش
💠 سخنی با مخاطب
🔺خطرناکترینهای دنیا، همیشه آنهایی نیستند که انتظار داریم. دنیایی که در آن زندگی میکنیم، پر است از چیزهایی که میتوانند با یک حرکت ساده، هستیمان را بگیرند. بعضی از این جنایتکارانِ خاموش میتوانند با ظاهر دلفریب به شکار نزدیک شوند.
نیش آنها در ابتدا اصلاً درد ندارد؛ تا جایی که بیشتر قربانیان بختبرگشته متوجه حمله نمیشوند و پس از مدتی، که محو ظاهر پر زرق و برق و خوشرنگ و لعاب قاتل شدند، اثرات و علائم سم شروع میشود…
⬅️ از امروز رمان جنایت خاموش را به قلم خانم زهرا حسینی، به صورت سریالی در @jebheh بخوانید.
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
📕رمان اختصاصیِ #جنایت_خاموش 💠 سخنی با مخاطب 🔺خطرناکترینهای دنیا، همیشه آنهایی نیستند که انتظار
📕 رمان اختصاصیِ #جنایت_خاموش
📖 قسمت۱
تمام زندگیاش را با دستان خود طعمه کرده بود و نمیدانست!
وقتی که چشمانش محو برق رنگهای فریبنده بود…
زن که در ازدحام آشپزخانۀ شلوغ برای تهیۀ صبحانه به این سو و آن سو میدوید، نانهای تُست شده را درون بشقاب گذاشت و تمام محتویات روی میز را با وسواس کامل برانداز کرد: لیوانهای شیر و آب پرتغال کنار ظرفهای حاوی تخممرغ و سوسیس و لیوان شیر و ذرت، مخصوص آوا. همه چیز خوب به نظر میرسید. سپس با شتاب به سوی اتاق کودکش رفت و حین رفتن بلند صدا زد:
- آوا، آوا، پاشو مامان دیر میشه.
دخترک دستانش را زیر چانهاش جمع کرده بود و زیر لحاف ضخیم و صورتیِ عروسکیاش در خوابی عمیق بود. زن همانطور که هنوز مشغول صدا زدن بود به طرف تخت رفت و دستی به موهای قرمز و فر دختربچه کشید و شانهاش را تکان داد:
- پاشو مامان، پاشو خوشگلم.
آوا لبهایش را جمع کرد و با چشمان بسته آهسته گفت:
- خوابم میاد.
- نمیشه مامان جان، فالوورا منتظرن، میخوایم از صبحونۀ خوشمزۀ مادر دختریمون لایو بذاریم!
ادامه دارد ⬅️
نویسنده✍ سفیرِ ستارهها
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من زینب #چخماقی هستم؛
من آمنهسادات #ذبیح_پور هستم؛
من حسنیهسادات #شبیری هستم؛
من آتوسا #ظرافت هستم؛
من امیر #شایانمهر هستم!
ما خبرنگاران صداوسیما آمدهایم تا به شما کمک کنیم که یک خبرنگار شوید!
پس دورۀ عمومی آموزش سوژهیابی، خبرنگاری و کوتاهنویسی را از دست ندهید👇
👉 https://24on.ir/g/15/9
#⃣ #آموزش_افسران_آتش_به_اختیار
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سواد فضای مجازی و سواد رسانهای چیست؟!
👨🏫 این تعریف درست است، ولی کامل نیست! شما هم برای آموزش سواد فضای مجازی و سواد رسانهای بر مبنای تعریف جامع و کامل، در این دوره شرکت کنید👇
👉 https://24on.ir/g/10/9
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
⬅️ انتقاد یکی از مهمترین عناصر رشد و تعالی حکومتها و ملتها است ⚪️⚫️ تفاوت میان انتقاد و تخریب چی
⬅️ انتقاد چه مزایایی دارد؟
1⃣ ریشهیابی مشکلات و پیشگری از وقوع آنها در آینده میشود:
هیچکس، از چیزی که مدرک در آن زمینه داشته باشد، اما خودش به آن مشکل مبتلا نشده باشد، نمیتواند از پس ریشهیابی مشکلات بر آید.
به دیگر معنا، ریشهیابی مشکلات به بهترین وجه، تنها با بررسی انتقادات به دست می آید!
(درست همانند آن استفادهای که برنامهنویسان، از کاربران خود آن برنامه، با ارسال بازخوردها میگیرند.)
2⃣ با اجازه دادن به انتقاد، غنیمت شمردن آن و تسهیل روند انجام آن، از رُخ دادن تخریب، این هیولای ویرانگر، جلوگیری میکنیم.
از راههای رُخ ندادن تخریب، شنیدن انتقاد و غنیمت شمردن آن و بررسی دقیق و کارشناسانه آن است!
دهان مردم برای گفتن مشکلات شان را نمیشود بسته نگه داشت؛ بالاخره انسانها عقل دارند و ظلم را تحمل نمیکنند.
امّا میتوان از این اتفاق، عاملی برای رشد و پیشرفت ایجاد کرد (انتقاد) و یا آن را بالفعل تبدیل به هیولایی ویرانگر و بیمنطق کرد! (تخریب)
هنگامی که سخنها، دغدغهها و مطالبات به حق مردم توسط خود حکومت در رسانههای حکومتی بررسی شده و پوشش داده شود، دیگر زمینهای برای رجوع مردم به دشمنان و رسانههایشان، برای شنیدن حرفهای دلشان، شکل نخواهد گرفت.
#⃣ #صیانت_از_انتقاد
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔴 حمله به «فرصت»ها
مهدی #انجیدی در کانال گپ خود نوشت✍:
⬅️وزارت ارتباطات با برنامهریزی سفر روسیه با رویکرد گسترش صادرات فناوری و محصولات دانشبنیان ایرانی اقدام ارزشمندی انجام داد.
نکته بسیار مهم در این سفر، فرصتشناسی و انتخاب درست بازار هدف بود. روسیه یک بازار بسیار بزرگ با حدود ۳۰۰ میلیارد یورو واردات، در بهترین زمان، که آنها به دلیل تحریم آمادگی لازم برای پذیرش محصولات و تأمینکنندگان جدید، را دارند.
🔺شاید اگر سه سال پیش همین هیئت تجاری به روسیه سفر میکرد، ده درصد این میزان توفیق در عقد قرارداد و تفاهمنامه را کسب نمیکردند. اما شناخت خوب وزارت ارتباطات از شرایط تحریم روسیه و نیاز مبرم آنها به تأمینکنندگان جدیدی که بتوانند خلاء رفتن تأمینکنندگان آمریکایی و اروپایی را پر کنند، نکته طلایی این سفر بود.
قبل از سفر وزارت ارتباطات در جلسات مختلف با شرکتها، ظرفیتهای موجود در کشور برای عرضه در این سفر را بررسی کرد و لیستی از شرکتهای منتخب که آمادگی صادرات فناوری، خدمت یا محصول به روسیه آماده شد.
وزارت ارتباطات با کمک سفارت ایران در روسیه و وزارت ارتباطات روسیه، هماهنگی برای جلسات B2B بین شرکتها و ایجاد فرصت مناسب برای دسترسی سریع به مدیران ارشد شرکتهای بزرگ روسیه را برنامه ریزی کردند، که تمامی این جلسات به شکل خوبی اجرا شد.
در این سفر شرکتهای ایرانی در کنار برگزاری جلسات تجاری، از بسیاری از زیرساختهای IT و ICT روسیه دیدن کردند که انجام این هماهنگی اون هم در کشور روسیه با اون همه فضای امنیتی و حساسیت به نظرم کار بزرگی بود.
🔺در این سفر تقریباً تمام شرکتهایی خصوصی که حضور داشتند توانستند قرارداد و یا تفاهمنامههایی را برای شروع صادرات به روسیه با شرکتها و مجموعهای روس امضاء کنند و این حاصل انتخاب زمان درست برای یک بازار مستعد توسط وزارت ارتباطات بود.
🔻امّا امّا امّا !!
🔻اینکه برخی رسانههای داخلی و خارجی، این همه زحمت و دستاورد ارزشمند وزارت ارتباطات را به خاطر یک عکس به حاشیه می برند، واقعاً بیانصافی است.
🔻اینکه برخی رسانهها همسو با رسانههای معاند، این سفر را به صیانت و فیلترینگ ربط میدهند، تا دستاوردهای صادراتی جوانان نخبگان و متخصصین این کشور را پشت حاشیهسازیها مخفی کنند، واقعا جای تعجب و تاسف دارد!
این افراد ظاهراً با ایجاد فرصتهای صادرات تولیدات دانش بنیان ایرانی مشکل دارند و به هر بهانهای، به دنبال تضعیف این اقدام شایسته هستند.
🔻از طرف خودم و همه شرکتهایی که در این سفر حضور داشتند از آقای دکتر #زارع_پور و تیم برنامهریزی و اجرای این سفر، تشکر میکنم که فرصت ارزشمندی برای توسعه بینالمللی محصولات دانشبنیان ایرانی فراهم کردند.
انشالله این اقدامات بین المللی ادامه داشته باشد و بتوانیم شاهد عرضه محصولات دانشبنیان ایرانی در سایر کشورها نیز باشیم.
#⃣ #صیانت_از_آینده
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh