هدایت شده از کانال سیاسی 💥 بصیر 💥
🔸یادداشت مدیرعامل تبیان در مورد حذف تلگرام طلایی و هاتگرام؛ سلاح شیمیایی علیه آینده روشن
🔹دعوا به کلیدواژههایی مثل حقالناس که مسئولان در صفحات شخصیشان منتشر میکنند آدرس غلط پیدا کرده و مسئله در حد یک اتفاق برای پوستهی پیامرسان تلگرام نازل شده
🔹مسئله اصلی چیست؟ مسئله اصلی، آینده است.
🔹یک اپلیکیشن #بدون اجازه مردم ایران از روی گوشیها پاک شده، چند وقت قبل هم اپل کلیه اپهای ایرانی را در گوشیهای خود غیرفعال کرد.( #دیکتاتوری و #استبداد در فضای مجازی )
🔹[مسلم است که]ماجرا حذف چند ایکون و یا اپ از گوشی مردم نیست، پشت سر هر آیکون ایرانیساختهای، هزاران جوان استارتاپی، صدها شرکت نوپا فعالاند که در معرض ورشکستگی و فروپاشی قرار میگیرند و این یعنی تهدیدی برای آینده_روشن
🔹#استقلال #آرمان اول #انقلاب است، عصر جدید، عصر جنگ هوشمند است. دفاع از استقلال هم هوشمندی میخواهد. امروز هشدار چند وقت قبل رهبر انقلاب تجربه شد، آنجا که گفتند: "دشمن از رسانه مانند سلاح شیمیایی استفاده میکند، سلاح شیمیایی را وقتی میزنند، تانک و تجهیزات را از بین نمیبرد؛ تجهیزات میماند و انسانها از بین میروند و از قدرتِ استفادهی از ابزار میافتند... این را کسانی که مسئولیّت این بخش از کشور را -بخش ارتباطات را- دارند، درست توجّه کنند. ما در جلسات حضوری هم تذکّر دادهایم حالا هم میگوییم؛ توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه مردم به کار ببرد"
♦️ امروز روز پاسخگویی است
1⃣ مسئولین ارتباطات چگونه با شرکتهایی مانند سامسونگ و اپل توافق کردهاند که به همین سادگی بازار ایران تهدید میشود؟
2⃣ دی ماه ۹۶ یک پلتفرم بهنام تلگرام حاکمیت ملی را به مخاطره انداخت. آنروزها مسئولان علیرغم مذاکراتشان با آقای دورف در توییتر به یکدیگر ریپلای میزدند. امروز این خدشه بر حاکمیت خودش را به سطح تجهیزاتی مانند گوشیها رسانده. تدبیر مسئولان ارتباطاتی برای مراقبت از استقلال کشور چیست؟
3⃣ آیا کسی مراقب کسبوکارهای نوپای اینترنتپایه هست؟
(❌❌ ادمین کانال: آیا وقت آن نرسیده که به خواسته اصلی رهبر در فضای مجازی در مورد شبکه ملی ارتباطات بیشتر فکر کنیم و مطالبه داشته باشیم؟؟؟
ایا فردا نوبت به قطع اینترنت در ایران هم میرسد؟؟آن روز چه خواهیم کرد؟ )
هدایت شده از سلام سلام
🔴آقای آذریجهرمی نظارت بر محتوای فضای مجازی هم شامل #حق_الناس میشه یا نه؟
@jaarchi
لطفا یک قلاده بسازید...
فضای مجازی رهاورد دنیای مدرن است سهم کشورهای مختلف جهان در حوزه های اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی و امنیتی به فراخور مدیریت صحصح و بومی سازی، متفاوت است. در کشور ما اما بی سامانی فضای مجازی بیداد می کند. ناب ترین فرصت هایی که فضای مجازی با طلوع خود می توانست به همراه داشته باشد در غروب غم انگیز سوء مدیریت جوانمرگ شد .اگر حافظه برخی دوست نمایان یاریشان کند؛ نخستین دهه های ورود اینترنت به ایران بود که مقام معظم رهبری فرصت ها و تهدیدهای این فضا را مطرح کرده و حال و هوای اینترنت را در ایران تشریح کردند. معظم له در مورخه 26/9/81 در دیدار با اعضاء شورای عالی انقلاب فرهنگی فرمودند: «اینترنت یکی از نعم بزرگ الهی است، اما در عین حال یک نقمت بزرگ هم هست؛ یعنی یک چاقوی دو دم و خطرناک... اینترنت الان مثل یک جریان افسار گسیخته است... این مثل آن است که کسی یک سگ وحشی را بیاورد، بگویند قلادهاش کو؟ بگویند سفارش کردهایم آهنگر قلاده را بسازد!»
آقایان محترم لطفا یک قلاده بسازید... توقع پیشرفتِ نکرده در این فضا نداریم، عزتِ پایمال شده را نمی خواهیم ،خواهشا قلاده را بیاورید که سگ وحشی درنده به جان ایمان و اعتقاد و اخلاق و امنیت ملی افتاده است. مدت زیادی نیست که از حمله یک سگ وحشی در پارک تهران هیاهویی در فضای مجازی بپا شده اما کسی از سگ وحشی که سال هاست به جان ملت افتاده است خبری نمی گیرد...
نادیده گرفتن توان داخلی، جایگزین کردن مدیریت لیبرالی بجای مدیریت جهادی و انقلابی فرصت های فراروی جوانان و نوجوانان درفضای مجازی را تبدیل به قتلگاهی مخوف کرده است. این فریاد های دلسوزان عرصه فرهنگ و عزت ملی بر سر اینگونه مدیریت های وارفته است که گهگاهی قدمی به پیش می برد . مگر نبود شعار «ما می تواینم» در حوزه نظامی و سرانجام مشت آهنین بچه های انقلابی بر دهان لیبرال اندیشان، که عزتی چنین مثال زدنی برای ملت به همراه داشت؟ با کمال تاسف؛ این روزها بوی گند تفکرات تقی زاده ها این بار از محل افتخار به اجرای سند 2030 در مدیریت فضای مجازی بالا گرفته و ورقی دیگر از وارفتگی در مقابل دشمن را نمایان کرده، مگر نیست متن صریح آیه قرآن که املای قطع امید از دشمن می دهد؟!. يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الَّذِينَ اتَّخَذُوا دِينَكُمْ هُزُوًا وَلَعِبًا مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَالْكُفَّارَ أَوْلِيَاءَ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ ﴿۵۷/مائده﴾ اى كسانى كه ايمان آورده ايد كسانى را كه دين شما را به ريشخند و بازى گرفته اند [چه] از كسانى كه پيش از شما به آنان كتاب داده شده و [چه از] كافران دوستان [خود] مگيريد و اگر ايمان داريد از خدا پروا داريد.
وقاحت در بستن صفحات شخصیت های ارزشی و محدود کردن استفاده ملت شریف ایران از فرصت های فضای مجازی، بزرگ ترین تحقیر و ریشخند دشمن است. پس چگونه است که آقایان به جای جواب قاطع به دشمنی دشمن ، در این هیاهوی تحقیرو تحریم، به اجرای دستورات دشمن افتخار می کنند؟ اگر امروز سکوت می کنیم نه از سر بی تفاوتی بلکه از سر دلسوزی برای نظام است. این روزها جرعه جرعه می نوشیم زهر تلخ تحمل را ، تحمل برای حفظ اقتدار ملی و احیای فرصتی که از آن به شما امیدی نداریم. و تردیدی نیست که عاقبت قفل این بی ثباتی و وارفتگی به دست بچه های انقلابی شکسته خواهد شد و همگان شاهد بغض های ترکیده و اشک های شوق در پرتاب موشک های طراحی شده به دست جوانان انقلابی در فضای مجازی بومی تحت شبکه ملی اطلاعات به سوی دشمن خواهیم بود ، انشاءالله.
✒️ محمد فروهر، اردیبهشت۹۸، قم المقدسه
#نهضت_روشنگری ✊️ @jebheh
هدایت شده از پونز
📌 وزارت اطلاعات شعبه دیگری هم دارد
🔸 وقتی وسط تهران عملیات تروریستی با کلی سلاح انجام می دهند که مرکز فرماندهی این عملیات توسط تلگرام ارتباط خود را حفظ میکرد، وزارت ارتباطات ما به عنوان تنها نهاد سکاندار اینترنت کشور سکوت میکند و نسبت به عواقب داستانهای امنیتی هیچ نمیگوید. باید چه کرد؟
▪️ داستان اهواز را یادتان رفته است؟ حق دارید. روزگاری که مهمترین شبکه ارتباطی میان تروریستها همین پیامرسانهایی است که دولت محترم برایشان سینه دریده است، باید نسبت به مسئله و واقع بینی داستان چه پاسخی داد؟
🔸 امروز یک روحانی همدانی را به شهادت رساندند، در حالی که قاتل بارها در اینستاگرام خود تصاویری از حمل سلاح گرم را به نمایش گذاشته است. آیا جناب آقای #حق_الناس نسبت به موضوع حساسیتی دارد؟ چرا پایش اطلاعاتی صورت نگرفته است؟ نکند جناب آقای ناظمی (شما بخوان آذری جهرمی) سازوکار شنیدن را فراموش کرده است؟
🔸 حالا که دو هزار جوان اهوازی نسبت به وزیر ارتباطات شکایت سراسری کردند، آیا بچههای تهران و قم به این نتیجه نرسیدند که آنها نیز در مقابل این مستر شوعآف جنتلمن کاری کنند؟
🔸 تقی زاده زمانت را بشناس یعنی اینکه از سر لجاجت وزیر ارتباطات نزد غربیها برود و کاسه لیسی کند و بگوید که #سند_2030 را انجام میدهم!
📌 @ponezs
هدایت شده از کانال سید مجید موسوی
13.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای اسرار تلگرام.....
بلایی که یک جریان آلوده امنیتی برسر فرهنگ و خانواده های ایرانی در فضای مجازی آورده است...
#انتشارحداکثری
#تلگرام
#اینستاگرام
@eitaiha
صحبتهای افشاگرانه مهندس #محسن_غفاری مدیرعامل پیام رسان ایتا درباره تلگرام
هدایت شده از قرارگاه فرهنگی مه شکن
18.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید...
#چه_کسانی_در_رسانه_ها_مؤثرند؟
#مهندس_غفاری
مدیر پیام رسان #ایتا
✨با کیفیت در آپارات ببینید👇👇👇
https://www.aparat.com/v/WMptl
@Gharargah_mehshekan
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
ابعاد حقوقی جاسوسی تلگرام طلایی
باوجود دستور مقام قضایی مبنی بر عدم دسترسی به این نرمافزار این اپلیکیشنها با هماهنگی مرکز ملی فضای مجازی و حمایت برخی مسوولان به فعالیت خود ادامه میداده است و بنا بر ادعای برخی مدیران پیام رسانهای داخلی، دسترسیپذیری آنها یکی از دلایل عدم اقبال مردم به پیامرسانهای بومی است. وضعیت حاد پیشآمده موجب شده که ابعاد حقوقی وجود این اپلیکیشن باوجود دستور فیلتر تلگرام و حمایت از آن توسط مسوولان و جاسوسی و دسترسی غیرمجاز به داده موردبررسی حقوقی قرار دهیم.
با تطبیق رفتار تلگرام طلایی با قانون جرائم رایانهای مشخص میشود که عمل این اپلیکیشنها شامل هر سه عنوان "دسترسی غیر مجار" ، "شنود غیرمجاز" و "جاسوسی رایانهای" میشود. درواقع هر سه عنوان مجرمانه در فضای مجازی در ارتباط با این موضوع به وقوع پیوسته است. به لحاظ حقوقی مدیران و کارکنان این اپلیکیشنها بهعنوان مباشر جرم و مسوولان تسهیلکننده فعالیت این پیامرسانها بهعنوان معاون جرم باید توسط دادستان مورد پیگیری و تعقیب قرار گیرند. موضوع و ابعاد این قضیه بهقدری دارای اهمیت است که تکتک افراد نصب کننده این نرمافزار هم میتوانند بهعنوان شاکی خصوصی اقامه دعوا کنند.
اگر با نگاه حقوقی صرف به موضوع نگاه کنیم آمر فیلترینگ تلگرام هم باید بهعنوان معاونت در این جرم مورد پیگرد قرار گیرد لذا نرمافزاری که مورد اقبال عمومی بوده را مسدود و شرایط استفاده از نرمافزار جایگزین غیر ایمن را فراهم کرده است لذا مسوولیت عدم پیشبینی و تدابیر لازم متوجه آمر مسدودسازی است. درست بهمانند صدور دستور مسدودسازی یکی از راههای مواصلاتی و انتقال طبیعی بار ترافیکی به راهی غیرمطمئن و پرخطر بدون ارزیابیهای فنی- امنیتی لازم که موجب ایجاد مسوولیت مدنی و کیفری خواهد کرد.
وجود نرمافزارهایی که امکان جاسوسی رایانهای و دسترسی غیرمجاز به دادههای کاربران دارند موجب میشود که کاربران ایرانی کمتر به نرمافزارهای ایرانی اقبال نشان دهند و از نسخههای غیر ایرانی که تحت استانداردهای بینالمللی حمایت از داده اداره میشوند استفاده کنند که این موجب ارزبری فراوان و خسارات اقتصادی فراوان میشود. به نظر لایحه حمایت از داده و حریم خصوصی به محاق رفته و دیگر دغدغه مسوولان نیست و تا زمانی که قانونی مانند سند مقررات عمومی حمایت از داده اتحادیه اروپا وجود نداشته باشد امکان بروز چنین اتفاقاتی بسیار است. اگر قانونی مانند این سند وجود داشت برای اجرای هر نرمافزاری باید ابتدا تنظیمات طراحی رعایت حریم خصوصی (Privacy by Design) توسط نهادهای مربوطه (Privacy seals) مورد ارزیابی قرار میگرفته و بعد به عموم عرضه میشد. باوجوداین تنظیمات و تأیید آن دیگر امکان نقض حریم خصوصی وجود ندارد ولیکن در کشور ما هیچ نهادی برای استاندارد سازی تنظیمات رعایت حریم خصوصی و نظارت برآن وجود ندارد و امکان دسترسی غیر مجاز به دادههای کاربران همواره وجود دارد.
پیشنهاد میشود دادستان محترم با ضبط و مراکز داده این اپلیکیشنها و بررسی محتویات و رخدادنگارهای آن از ابعاد جاسوسی و دسترس غیرمجاز به داده کاربران اطمینان حاصل کند و با اطلاع رسانی از وضعیت رسیدگی قضایی به عموم مردم برخورد قاطع با این پدیده خطرناک را به معرض نمایش قراردهند و مقامات مربوطه تصویب قانون حمایت از داده و حریم خصوصی را در دستور کار قرار دهند.
http://www.itmen.ir/note/271785
هدایت شده از دیگر خبرهای فضای مجازی
مروری بر اظهارات پدرخوانده مافیای اینترنت ایران ابولحسن فیروزآبادی درباره هاتگرام و تلگرام طلایی در برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه»:
در رابطه با حمایت از هاتگرام و تلگرامطلایی اطلاعی ندارم/ هاتگرام و تلگرام طلایی با مجوز قضایی کار میکنند./ وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت که وظیفه بستن فیلترشکنها را بر عهده دارند، به دلایلی که خودشان میدانند و به ما هم گفتند، فیلترینگ را ضعیف کردند. من تأیید میکنم فیلترینگ شُل شده /خودمان هم میدانستیم که قابلیتهای پیامرسانهای داخلی در حد تلگرام نیست و گاهی این تشبیه را میکردیم که اگر تلگرام بنز باشد، پیامرسانهای داخلی پیکان هستند؛ در واقع پیامرسانهای داخلی نیاز پیامرسانی مردم را برطرف میکنند، اما به قول معروف لاکچری و User friendly (کاربرپسند) نیستند؛ در واقع کاربران آنطور که در استفاده از تلگرام لذت میبردند و به راحتی میتوانستند فایلی را کپی کنند یا از هر جای عالم به جای دیگری فایلی را ارسال کنند، در استفاده از پیامرسانهای داخلی چنین حسی ندارند./حتماً موتور هاتگرام و تلگرام طلایی، تا پایان سال یا ایرانی میشود یا به طور کامل مسدود خواهند شد و شما مطمئن باشید ما سال را به پایان نخواهیم رساند مگر اینکه هاتگرام و تلگرام طلایی موتورشان ایرانی شود یا مسدود خواهند شد؛
https://www.yjc.ir/fa/news/6913058
هدایت شده از جواد جاویدنیا
◀️ نشست بررسی چالشهای حقوقی مالکیت فکری در فضای مجازی
🔹 به مناسبت گرامیداشت روزجهانی مالکیت فکری(26آوریل)، معاونت حقوقی و امور مجلس رسانه ملی، یکشنبه 8 اردیبهشت در مرکز همایشهای سازمان صداوسیما، میزبان معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی و اعضای کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، قضات محاکم قضایی، نمایندگان سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور و نمایندگانی از سازمان جهانی مالکیت فکری(وایپو)، خواهد بود.
🔗 https://www.borna.news/fa/tiny/news-838974
🆔 @Dr_javidnia