هدایت شده از دیده بان عصر
این روزها مقایسه تعداد کاربران پیام رسان های داخلی مورد توجه قرار گرفته است. اما تعداد کاربران فعال، امکانات و کیفیت پیام رسان مولفه های مهمتری در این مقایسه هستند.
در این مقایسه سعی شده تخمینی از تعداد کاربران فعال با بررسی و مقایسه کانال «Khamenei_ir» در پیام رسان های داخلی به دست آید.
«بررسی تعداد اعضای کانال و بازدید های 10 پست آخر در تاریخ 97/3/2»
#فضای_مجازی
#پیام_رسان_داخلی
#کاربران_فعال
هدایت شده از روشنگری
🔴 سقوط آزاد #تلگرام در جهان باعث تردید در موفقیت طرح بزرگ سودآوری آن با وجود چند میلیارد دلار سرمایه گذاری شده است.
روشنگری در ایتا👇
eitaa.com/joinchat/1265434624C6fb9585eff
هدایت شده از مجله ی توایتا
#کیروش: من خودمم به لیست تیم ملی انتقاد دارم.
.
.
فکر کنم کیروش هم یه رئیس شورای عالی فضای مجازی درون داره😂
#روحانی
#توییت
🔺 احسان ملایی🔺
#توایتا را دنبال کنید 👇
http://eitaa.com/joinchat/521142274Cc1d7c65ea3
امروز، ۷ خرداد ۱۳۹۷، جلسه ای متشکل از کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و وزیر ارتباطات و مدیران پیامرسانهای ایرانی برگزار شد که پس از اتمام جلسه، وزیر ارتباطات بیان داشت:
🔴 «۲۵ درصد کاربران پیامرسانهای خارجی به پیامرسانهای داخلی مراجعه کردهاند و ۷۵ درصد باقیمانده نیز یا همچنان در آن پیامرسانها باقی ماندهاند، یا ترجیح دادهاند از دیگر پیامرسانها استفاده کنند.»
👊 برفرض صداقت جهرمی اینجا، سوالی مطرح میشود: چرا فقط ۲۵ درصد (که البته برای این مدت کم، عدد بدی هم نیست) از کاربران به پیامرسانهای داخلی مراجعه کردهاند؟ و مگر نه آنکه شعار سال امسال، حمایت از کالای ایرانی است؟ و دولت مکلف به انجام سیاستهای رهبر عزیز انقلاب است؟
پس چرا به زعم ایشان بخشی از کاربران هنوز در بدافزارهای خارجی استفاده ماندهاند؟
با کمی تأمل، علت اصلی این اتفاق را در سرعت کند دسترسی به پیامرسانهای داخلی و عدم حمایت دولت از این پیامرسانها و همچنین بالابردن سرعت فیلترشکنها و فعال کردن تلگرام با پوستههای جدید مییابیم.
وقتی که بدون چون و چرا امکانات فراوان از پهنای وسیع باند اینترنت گرفته تا مزایای دیگر را در اختیار تلگرام قرار دادند و دقیقاً از زمان فیلتر شدن این بدافزار، بجای توسعه پیامرسانهای داخلی، از عدم امنیت آنها گفتند و سنگهایی پیش پای آنها انداختند تا مردم را دلزده کرده و بعد بگویند خود مردم و کاربران، رغبتی به استفاده از پیامرسانهای ایرانی ندارند!!! #لعنت_بر_شیطان
✒ زهراسادات امیری
✊ @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
سقوط وحشتناک تلگرام در ایران در عرض هفت روز
هفته قبل در چنین روزی خبر دادیم که دامنه دوم تلگرام نیز از زمره صد سایت برتر ایران خارج شد. امروز در حالیکه فقط یک هفته گذشته، ناگهان با نتیجه حیرت آوری مواجه شدیم و آن دو آمار زیر برای دامنه t.me است
رتبه سایت در ایران: ۲۵۹ .
درصد بازدید در ایران: ۹ درصد.
این در حالی است که کمتر از یک ماه قبل این دامنه در ایران دارای رتبه زیر پنجاه و میزان بازدید بیش از پنجاه درصدی ایران در دنیا بود. یعنی بیش از نصف بازدید کنندگان این دامنه تلگرام در دنیا ایرانی بودند.
این در حالی است که دامنه telegram.me نیز با نتایج بدتر (رتبه ۳۸۲) مواجه شده است.
سقوط وحشتناک بازدیدگنندگان از ۵۰ درصد به زیر ده درصد و افزایش رتبه زیر ۵۰ به بالای ۲۵۰ را به جهادگران عرصه فضای مجازی تبریک می گوییم.
🌷 کانال اقتصاد مقاومتی
👉 @Emoqavem
🔺مرگ بر اسرائیل را عملیاتی کنید...
#⃣ #طوفان_الاقصی
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
نماینده مردم قزوین در مجلس:
🔴 اتفاقنظر درباره فیلترینگ تلگرام وجود دارد، امّا شفاف بیان نمیشود
🔗 dana.ir/1367438
🔴 «سرویس فدرال نظارت بر ارتباطات و فناوری اطلاعات روسیه» (Roskomnadzor) دوشنبه شب در بیانیهای از شرکت اپل خواست، ظرف مدت یک ماه ارائه خدمات پیامرسان تلگرام را از «اپل استور» روسیه حذف کند.
🔗 tabnak.ir/fa/news/803562
ذوالنوری:
🔴 اصل فیلترینگ تصمیم کل نظام است/ تلگرام و توئیتر بههیچعنوان رفعفیلتر نخواهد شد
🔗 citna.ir/ict/213600
🔴 اقدامات وحشتناک تلگرام در ایران
🔗 jamnews.com/detail/News/898473
جبهه ✊ @jebheh
👎 اینجوری که داره پیش میره یواشیواش بازدید تلهگرام از وبلاگ من هم کمتر میشه 😂
👊 بیچاره حامیاش...
✊ @jebheh
در گفتگو با جرم شناس فضای مجازی مطرح شد؛
🔴 تشریح ابعاد حقوقی استفاده از فیلترشکن
⬇
🔗 stnews.ir/p=64468
جبهه ✊ @jebheh
گزارش خوبِ «روزنامهٔ قدس» امروز را حتماً بخوانید:
👊 سقوط آزاد تلگرام به روایت آمار 👇
🔗 qudsonline.ir/x7879
جبهه ✊ @jebheh
گزارش روزنامهٔ قدس از سقوط آزاد تلگرام.pdf
450.9K
یک کار خیر:
👊 پیشنهاد میشود ضمن مطالعه و بازنشر این پیام، فایل فوق 👆 را دانلود کرده، چاپ کنید و بهشکل روزنامهدیواری در مساجد و اماکن عمومی نصب کنید...
✊ @jebheh
گفت ⬅ دلیل عدم استقبال مردم به سرویسهای داخلی، مباحث فنی و کیفیت نیست، بلکه بیاعتمادی است.
گفتم ➡ اگر بیش از ۲۵ میلیون عضو شبکههای داخلی را نادیده گرفته و پیشفرض عدم استقبال را بپذیریم، دلیل آن ناآشنایی با سرویسهای باکیفیت مثل گپ، بیسفون و بله و همچنین کند بودن سایر سرویسها به دلیل کارشکنی وزارت ارتباطات است، که این هم حاصل عدم انجام تعهدات دولت نسبت به سرویس داخلی مانند اختصاص پهنای باند کافی در دو سمت سرویس و کاربر، حافظههای ابری، سرور و... است.
2⃣
گفت ⬅ بهدلیل فیلتر تلگرام و عدم اعتماد به سرویس داخلی، مردم به شدت به فیلترشکن مراجعه میکنند، که بسیار خطرناک است.
گفتم ➡ با وجود محتواهای بسیار فاسد در اینستاگرام و تلگرام، دیگر لازم نبود کودکان و عموم مردم به فیلترشکن و سایتهای مستهجن و حتی جستجوهای مستهجن در وب مراجعه کنند! تلگرام و اینستاگرام به تنهایی بار تمام فجایع فضای مجازی را به دوش میکشیدند. از طرفی مسدودسازی فیلترشکنها صددرصد شدنی است ولی دولت ارادهای ندارد. طرح علمی و عملی آن موجود است.
3⃣
گفت ⬅ بهدلیل پاک بودن محیط توئیتر، یوتیوب و...، دفع افسد به فاسد کنیم و آنها را رفعفیلتر کنیم تا مردم دیگر سراغ فیلترشکن نروند.
گفتم ➡ توئیتر، فیسبوک و یوتیوب از فاسدترین رسانههای جهان محسوب میشوند. و میزان فساد در آنها به حدی است که گاهاً حتی بدون جستجو و تصادفی هم موارد فراوانی یافت میشود، ولی درصورت نیاز مستندات عددی فراوانی وجود دارد که قابل ارائه است.
⚡ متأسفانه دولت و وزارت ارتباطات بنا ندارند پای ثابت تمام اغتشاشات کشور (تلگرام و اینستاگرام) را حذف کنند. اگر ارادهای بود، سرویسهای داخلی تقویت و فیلترشکنها جمع میشدند. چند کشته باید بدهیم تا فجایعی مثل کازرون اتفاق نیفتد؟ ضدانقلاب خوابش را هم نمیدید بتواند آسان و با هزینه اندک، در هر زمان و مکانی به مردم کشورمان دسترسی داشته باشد و امنیت ملی را بهخطر بیاندازد.
✒ حجةالاسلام محمد کهوند [@mkahvand]
🎓 @ramim.ir
️آذریجهرمی:
⬅1⃣ افت کیفیت اينترنت، ناشی از اجرای حکم فیلتر تلگرام رخ داده
⬅2⃣ البته بخشی از شکایات کیفیت همیشگی بوده که آنها را نیز باید حل کنیم
⬅3⃣ از ۲۰۰ هزار شغل فضای مجازی، ۳۵ هزار شغل مربوط به تلگرام بوده
⬅4⃣ درحالحاضر این کسبوکارها یا از نسخههای غیررسمی تلگرام بهره میگیرند، یا از فیلترشکن
⬅5⃣ این امکان فراهم است تا از سایر پیامرسانها نیز بهره بگیرند.
🚫 @sansormamnoo
👊 در پاسخ به این وزیر پوپولیست باید گفت:
➡1⃣ کیفیت و سرعت اینترنت منطقاً بعد از فیلتر بدافزاری که بیش از ۶۰٪ از پهنایباند اینترنت را اشغال کرده است، باید افزایش پیدا کند، نه کاهش...
➡2⃣ اگر #فجج به وظیفهٔ خود در راهاندازی شبکهٔ ملی اطلاعات عمل کرده بودند و بهجای واردات ترافیک و تجهیزات مخابراتی مستهلک به چند برابر قیمت، به تولید پرداخته بودند، وضع امروز کشور در حوزهٔ فنآوری اطلاعات این نبود.
➡3⃣ مبنای اعداد فلهای ۲۰۰ هزار و ۵۰۰ هزار و یک میلیون و دو میلیون شغل تلهگرامی که مدام از زبان مسئولین دولتی شنیده میشود، چیست؟ و چرا دقیقاً منظورشان را از شغل نمیگویند؟ و این مشاغل چه شغلهایی هستند که منحصر به تلهگرامند و قابلیت انتقال به نمونههای داخلی را ندارند؟
➡4⃣ اعلام کارآفرینی دولت از طریق فیلترشکن هم در نوع خودش بینظیر است!
➡5⃣ به کار بردن عبارت «سایر پیامرسانها» بهجای پیامرسانهای داخلی، قطعاً اتفاقی نیست کمااینکه عبارت «نیز» هم به معنای تأیید و تحریک رسمیِ استفاده از فیلترشکن است و نشان میدهد 👊 حلقهٔ نفوذ با استراتژی جدید برای نابودی کشور برنامه دارد...
✊ @jebheh
جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
🔔 نقش ولنگاری فضای مجازی در مفاسد اخلاقی و اجتماعی 👇
🔔 نقش ولنگاری فضای مجازی در مفاسد اخلاقی و اجتماعی
⚡ نگاهی به اتهامات فرد مجرم در پرونده آزار و اذیت دانش آموزان بُعد دیگری از ریشههای اصلی این گونه اتفاقات را عیان میکند. در صحبتهای خانواده دانشآموزان مورد تعرض، یکی از اتهامات فرد مجرم، نشان دادن و حتی ارسال فیلمهای غیراخلاقی و مستهجن برای دانشآموزان اعلام شده است و خود متهم اقرار میکند که فیلم مستهجن درون گوشی خود را در فضای مدرسه به این دانشآموزان نشان داده است.
این دقیقاً یکی از معضلات این روزهای جامعه ما است. دسترسی بدون کنترل کاربران فضای مجازی به فضای غیراخلاقی و مستهجن در قالب کانال و... که البته با فیلتر شدن تلگرام تا حد زیادی از میزان دسترسی به این محتواهای نامناسب کاسته شده است اما استفاده از فیلترشکن یا استفاده از منابع مشابهی چون اینستاگرام و شبکههای ماهوارهای و ... باعث نشر این موارد آسیبرسان میشود.
فراموش نکنید یکی از عوامل لغزش و انحراف قاتل ستایش (کودک بیگناهی که پس از تجاوز به قتل رسید) با وجود اینکه در سنین نوجوانی قرار داشت، استفاده و دسترسی فراوان و بدون کنترل به تصاویر و فیلمهای غیراخلاقی و محرک در فضای مجازی بود.
جالب اینکه وقتی دلسوزان خواستار کنترل بر ولنگاری فضای مجازی میشوند، برخی با فریبکاری و با ژست طرفداری از حقوق مردم به مخالفت با محدودکردن فضای مجازی میپردازند غافل از اینکه منظور از کنترل، مقابله با موارد نامناسب است و کسی مخالف استفاده صحیح از این فضا نیست و حفظ جوانان و خانوادهها از آسیبهای این ولنگاری مورد تأکید است.
🔗 kayhan.ir/fa/mobile/news/133890/1296
جبهه ✊ @jebheh
هدایت شده از فارس پلاس
◾آسوشه، معاون فناوری مركز ملی فضای مجازی گفته، "۵ سال تمام امكانات كشور در اختيار تلگرام بوده" *خوبه که آذریجهرمی شفاف و صریح لیست امکاناتی را که در اختیار ۷ پیامرسان داخلی قرار دادهاند را منتشرکند، ببینیم "چند/صدم" امکاناتی بوده که در اختیار تلگرام گذاشتند
#وزیرتلگرام
💬 علی قلهکی
@Fars_Plus
بانوی آب
💧#بانوی_آب
پویشی است مردمی، برای ایجاد همدلی، جهت تحققِ کرامت الهی در بین مادران ودختران ایرانی.
پیشنهادات،ایده های جذاب و عکس های فعالیت خود در راستای ارتقای کرامت زن ایرانی را اینجا منتشر کنید:
@mahjobm
https://eitaa.com/banooyeab
هدایت شده از خبرگزاری فارس
تصویب سند آموزش عمومی و فرهنگسازی در شورای عالی فضای مجازی
معاون محتوای مرکز ملی فضای مجازی در گفتوگو با فارس:
🔹آگاهی بخشی و آموزش سواد مجازی به مردم برای غرق نشدن در فضای مجازی ضروری است.
🔹کلیات سند آموزش عمومی و فرهنگ سازی فضای مجازی در شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده است.
fna.ir/bmloh7
@Farsna
🔹اوگاندا: برای استفاده از شبکههای اجتماعی مالیات بدهید
🔺پارلمان کشور اوگاندا قانونی را تصویب کرده است که افراد بابت استفاده از شبکههای اجتماعی مالیات بپردازند. تصویب این قانون با واکنشهای زیادی رو به رو شده است.
🔺بر اساس این قانون افرادی که از شبکه های اجتماعی و پیامرسانهایی مانند فیسبوک، توییتر، واتس اپ و وایبر استفاده میکنند باید روزانه دویست شیلینگ (معادل دو سنت یا دو صدم دلار) مالیات بپردازند.
🔺در قانونگذاری برای فضای مجازی از اوگاندا هم عقبیم!
#⃣ #صیانت_از_اقتصاد
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
با تشکر از اعضاء محترم جبهه
🎁 مبالغ نذورات دریافتی در پیامرسانهٔ سروش، پیامپرداخت بله و شبکهٔتعاملی گپ به شرح ذیل است:
1⃣ مبلغ ۱۰۰ تومان توسط یکنفر
2⃣ مبلغ ۵۰۰ تومان توسط یکنفر
3⃣ مبلغ ۱.۰۰۰ تومان توسط یکنفر
4⃣ مبلغ ۲.۰۰۰ تومان توسط بیستودونفر
5⃣ مبلغ ۵.۰۰۰ تومان توسط سهنفر
6⃣ مبلغ ۱۰.۰۰۰ تومان توسط چهارنفر
7⃣ مبلغ ۲۰.۰۰۰ تومان توسط چهارنفر
8⃣ مبلغ ۵۰.۰۰۰ تومان توسط یکنفر
9⃣ مبلغ ۱۰۰.۰۰۰ تومان توسط دونفر
🔟 مبلغ ۱۵۰.۰۰۰ تومان توسط یکنفر
1⃣1⃣ مبلغ ۲۰۰.۰۰۰ تومان توسط دونفر
✅ جمعاً برابر با ۹۸۰ هزار و ۶۰۰ تومان
♻ هزینههای برنامه برای ۷۲ نفر برابر است با یک میلیون و ۶۷۴ هزار تومان که ۴۰٪ از این مبلغ نیز از کمکهای فرهنگی پرداخت میشود.
✊ @jebheh