هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مسدود شدن شبکههای آمریکایی در انگلستان برای خفه کردن انتقادات مردمی!
🔹کارشناسان انگلیسی در تلویزیون این کشور دربارۀ مسدود کردن شبکههای آمریکایی بهخاطر آشوبهایی که در خیابانهایشان در جریان است صحبت میکنند و میگویند باید با اعمال فیلترینگ، امنیّت جامعه و مردم را حفظ کنیم.
✍ پینوشت:
پس اعتراضهای مدنی و آزادی بیان چه شد؟
چرا هشتگ #نه_به_فیلترینگ_در_انگل_ستان راه نمیاندازید؟
چرا حکومت سلطنتی بریتانیا صدای معترضین را خفه میکند؟؟
چرا غربگداهای ایرانی علیه خفقان در انگلستان سکوت کردهاند؟
#⃣ #صیانت_از_امنیت
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
﷽؛
📣اقرار به گناه
⁉️آیا کردارمان ما را به خدا نزدیک کرده و می کند؟
امام علی علیه السلام:
🔹«خداى من! اگر از من درگذرى، چه كسى شايسته تر از تو براى اين كار است؟
و اگر مرگم نزديك شده است و كردارم مرا به تو نزديك نساخته است، اقرار به گناه را وسيلهاى به سوى تو قرار دادهام».
«إلهي إن عَفَوتَ فَمَن أولى مِنكَ بِذلِكَ؟! وإن كانَ قَد دَنا أجَلي ولَم يُدنِني مِنكَ عَمَلي، فَقَد جَعَلتُ الإِقرارَ بِالذَّنبِ إلَيكَ وَسيلَتي».
📚 الإقبال : ج٣ ص ٢٩٥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اسب تروا و ستون پنجم دشمن چگونه جنگ را در درون به نفع دشمن مغلوبه می کنپ؟
تحریک احساسات مذهبی، تکنیک عملیات روانی در ایجاد اختلاف و هرج و مرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تاثیر رفتار و برخورد بر مسیر زندگی مخاطبان
#علامه_جعفری:
احترام به نفوس انسانها مسیر زندگی انسان ها را تعیین می کند.
⭕️پ.ن.:
استادان و علما با در پاسخ به سوالات و شبهات افراد نباید تأخیر کنند.
گاه ممکن است یک نفر با یک شبهه و سوال مسیر زندگی و عاقبتش عوض شود.
تاخیر یا بی اعتنایی ممکن است خسارتهای جبران ناپذیری ببار آورد که قابل توصیف نباشد و بالعکس توجه و عنایت و احترام به شخصیت مخاطبان سازنده و تاثیرگذار و سرنوشتساز است.
بی جهت نیست رهبر معظم انقلاب بر شاگردپروری تأکید دارند.
سبک رفتار و برخوردها بیش از قیل و قال ها و ادعاها مؤثر است.
کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم.
هدایت شده از تاملات حقوقی
🔴 امام خامنه ای ادر دیدار نمایندگان دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی:
🔹مطلب دیگر اینکه در باب نظارت، نه افراط کنیم، نه تفریط. گاهی به ملاحظات، آنجایی که باید نظارت انجام بگیرد، انجام نمیگیرد؛ این هم غلط است! گاهی هم نظارتْ، زیادی انجام میگیرد؛ سؤالِ متعدّد [میشود].
من به شما عرض بکنم، در این سالها ــ در این چند سالی که ما مسئولیّت داریم ــ الان که فکر میکنم، تقریباً در همهی دولتها وزرا به بنده مراجعه میکردند و شکایت میکردند از کثرت سؤال در مجلس . میگفتند چه در صحن مجلس، چه در کمیسیونها میبرند ما را، چند ساعت از وقت ما را صرف میکنند، سؤال میکنند، سؤالپیچ میکنند، و کارهایی از این قبیل.
افراط نباید بشود. البتّه تفریط هم نباید بشود؛ یعنی آنجایی که باید سؤال کنید، آنجایی که باید نظارت را اِعمال کنید، باید اِعمال کنید؛ لکن منصفانه باشد؛ نظارتها منصفانه انجام بگیرد؛ ملاحظات شخصی و سیاسی و مانند اینها وسط نیاید.
🔹و امّا نکتهی ششم؛ یک هیئتی در مجلس تشکیل شد برای نظارت بر عملکرد نمایندگان. آقایانی که سابقه دارند، یادشان است؛ یک تذکّری در یک دورهای داده شد،(۱۳۸۹/۳/۱۸)؛ نمایندگان هم سریع رفتند و یک هیئتی را تشکیل دادند برای نظارت بر عملکرد نمایندگان.(۱۳۹۰/۱/۱۵) .
فلسفهی این هیئت چیست؟
فلسفهاش این است که گاهی یک نمایندهای از روی غفلت، یا به هر انگیزهای، یک حرکتی انجام میدهد، ۲۹۰ نماینده، زیر سؤال میروند! یعنی با عمل یک نفر، یک مجلس از چشم مردم میافتد! نباید اینجور بشود؛ باید پیشگیری بشود؛ اگر پیشگیری ممکن نشد، علاج بشود؛ این مهم است.
🔹ما نتوانستیم ببینیم و بفهمیم که آنچنان که باید و شاید و آن مقداری که از این هیئت انتظار بود، کار انجام بگیرد!
این هم توصیهی بعدی ما است.(۱۴۰۳/۴/۳۱)
#نظارت
#مجلس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماهنگ جدید ابوذر روحی ویژه اربعین حسینی 1403
#امام_حسین #اربعین #کربلا
-----------------------------------------------
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
🔴بحرین استان چهاردهم ایران را "شوهر" دادند.
به همین راحتی!
🚨روز ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ یکی از ننگین ترین روزها در تاریخ رژیم شاهنشاهی است که جزیره بحرین به همراه ۳۰ جزیره دیگر توسط محمد رضا شاه ، و بدستور انگلستان، (بدون جنگ) از خاک میهن جدا شد و ننگ ابدی ماند😡
و دو ماه بعد ، جشن ۲۵۰۰ سال شاهنشاهی برگزار کردند 😡
*🎥سخنان محسن پزشکپور نماینده در مجلس شورای ملی رژیم شاه؛ * در رابطه با استان چهاردهم ایران( بحرین) و واگذاری آن و جدایی از ایران
➕ امروز سالروز جدایی استان بحرین از ایران هست، بدون هیچ اغراقی بزرگترین خیانت پهلوی هدیه دو دستی بحرین و جدایی همیشگی اش از ایران عزیز بود.
❌ خاندان پهلوی در ۲۳ مرداد ۱۳۵۰ این اشغال رو به رسمیت شناخت و مجلس آنروز رای به استقلال بحرین داد.
❌ امیر عباس هویدا نخست وزیر بهائی شاه در رابطه با جدایی استان بحرین گفته بود:
*بحرین دختر خودمان بود، شوهرش دادیم.
مگر وابستگی پهلوی به غرب، جایی برای وطن و خاک وطن و تمامیت ارضی باقی می گذاشت؟
این رزمندگان غیور و مسلمان بودند که در دوران نظام ضد استکباری جمهوری اسلامی، علیرغم هشت سال جنگ و تجاوز، از وجب به وجب خاک ایران اسلامی با ایثار هستی دفاع کردند.
لعنت بر وطن فروشان.
درود بر مدافعان امنیت و استقلال کشور
💐شادی روح مطهر شهدای مدافع استقلال و امنیت کشور صلوات
هدایت شده از مهدوی زادگان
🖌 فتح یا پیروزی
گرچه اهل لغت دو واژه فتح و پیروزی را مترادف می دانند. لکن کاربرد این دو واژه در همه جا یکسان نیست و نمی توان در همه مصادیق به جای یکدیگر استعمال کرد. چنانکه فتح بیشتر به معنای گشودن، تسخير، چیرگی و غلبه است ولی پیروزی غالباً به معنای کامیابی، موفقیت، برنده شدن و پیشی گرفتن و زودتر رسیدن به مقصد است.
در مسابقات و رقابت های ورزشی مانند کشتی و فوتبال برای فرد یا تیم برنده از کلمه فتح استفاده نمی کنند و کشتی گیر یا تیم را فاتح نمی گویند بلکه از واژه پیروز استفاده می شود.
فتح در جایی است که فاتح و اتباعش بعد غلبه و تسخیر و چیرگی بر هر امری در بهره برداری از آن امر مطابق میل و سلیقه و قانون خود خوانده عمل می کنند و نه قانون حاکم پیش از غلبه.
بر همین اساس، آیا میدان مبارزه انتخاباتی عرصه فتح است یا پیروزی؟ کسی که رأی اکثریت مردم را به دست می آورد و مثلاً به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شود، آیا او فاتح انتخابات است یا پیروز انتخابات؟ گرچه این پرسش در ظاهر بی ثمر می نماید ولی در واقع امر چنین نیست.
آن کس که میدان انتخابات را عرصهٔ پیروزی می داند خود را ملزم به تبعیت از قانون رسمی می داند و مطابق قوانین حاکم به اداره مملکت می پردازد و هیچگاه سعی در تخطی از قوانین جاری را ندارد.
اما کسی که نگاه فاتحانه دارد، در کارزار انتخابات بر این گمان است که بخشی از نظام سیاسی مانند دستگاه اجرایی را تسخیر و تصرف کرده است و از این پس، هیچ الزامی نیست که مطابق قوانین رسمی و حاکم عمل کرد بلکه باید دستگاه اجرایی مطابق میل و سلیقه قوانین خود خوانده اداره شود.
بعد از برگزاری سالم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در اردوگاه نامزد پیروز شاهد اختلاف نظرهای جدی هستیم. بطوری که این مساله در تعیین اعضای کابینه خود را نشان داده است.
برخی از حامیان خواهان اتخاذ سیاست ها و کنش گری های افراطی و ساختار شکنانه و قانون گریزانه از سوی رئیس جمهور منتخب هستند و برخی چنین نظری را ندارند. به نظر می رسد که ریشه این اختلاف به آن دو نگاه ( فتح یا پیروزی ) باز می گردد.
مسلم این است که دیدگاه آقای دکتر پزشکیان از سنخ نگاه فاتحانه نیست. ایشان می خواهد دولت را در چارچوب قانون اساسی و قوانین موضوعه اداره کند و مایل به مدیریت ساختار شکنانه و قانون گریزانه نیست. و البته دیدگاه درست و مشروع نیز همین است.
انتخابات نه در جمهوری اسلامی بلکه در هیچ کجا عرصه فتح و براندازی نظام و قوانین اساسی حاکم بر کشور نیست. چنین قصد و غرضی از طرق دیگر مانند شورش و انقلاب و کودتا عملی است و نه با انتخابات مردمی حتی با رفراندم.
بنابراین، طرفداران نگاه فاتحانه باید در نگاه خود تجدید نظر کنند. آنان حق فشار آوردن بر رئیس جمهور منتخب را ندارند و مجاز به سخت تر کردن کار بر ایشان نیستند.
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
هدایت شده از فداییان اسلام قم
⁉️چرا ایران و انقلاب اسلامی را دوست دارم.✅
1⃣ حدود ٢١٠ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید!!!
2⃣ حدود ١٩۵ سال پیش و باز هم درزمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
3⃣ حدود ١۶٧ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!!!
4⃣ حدود ١۵٢ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شد!
5⃣ حدود ١۴٢ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!!!
6⃣. حدود ١٠۴ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفتخیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومترمربع رسماً از ایران جدا شد!!!
7⃣ حدود ٨۶ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!!!
8⃣ حدود ۶٩ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!!!
9⃣. و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!!!
🔻و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و خیانت پادشاهان میهنفروش در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یکسوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!!!
👌 اما در زمان جمهوری اسلامی با وجود توطئهها و فتنههای متعدد و متنوع با تحریک صدام در جنگ تحمیلی هشتساله تا تحریک و تقویت گروهکهای قومی و مذهبی برای تجزیه ایران عزیز در چهل و شش سال گذشته اما یک میلیمتر از خاک کشور عزیزمان را از دست ندادیم بلکه در فضای پرالتهاب و ناامن منطقه ایران اسلامی با وجود تلاش شبانهروزی و طرحریزی متنوع و متکثر دشمنان، مقتدرانه در امنیتی بینظیر قرار دارد....
👈کانالِ تحلیلیِ"کربلا همچنان جاریست..."
👉 @karbalayeiran
هدایت شده از حقیقت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ رسانه ای پر طمطراقی که انقلابی نیست!
🔹این نماهنگ را هنرمندان انصارالله یمن درباره عملیات روزهای آینده محور مقاومت برای تنبیه شدید رژیم صهیونیستی ساخته اند!
🔹آقای جبلی !
می دانید چرا رسانه عریض و طویل تحت امرتان در سالهای اخیر مرتکب چنین اثر حماسی ، مهیج، تبیین گر و به موقعی نشده؟ و اگر بخواهد چنین اثری تولید کند دچار قولنج و صداع خواهد شد؟
🔹چرا رسانه ملی برای ویژه برنامه های شب یلدا و المپیک و ...تمام قد و با همه توان ظاهر می شود اما در موقعیت های مهم و حساس(مانند این روزها )یا مناسبتهای انقلابی مانند دهه فجر و ...دست خالی ،بی رمق و بی انگیزه است؟
وظیفه ی اصلی شما روشنگری و تبیین است ...
🔹کاش اندکی از غیرت و تعصبی که نیروهای انصارالله نسبت به انقلاب اسلامی و ارزشهای آن دارند ،در ساختارهای صدا و سیمای ج.ا.ا جاری بود!
✍ رسول علیخانی
به حقیقت بپیوندید👇
@hagheeghat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدتها بود پای چنین منبر لذتبخشی ننشسته بودم ... چقدر خوب بود، چقدر حالِ دل رو خوب کرد
بشنوید و کیف کنید❤️❤️
✍️ سِیّد امیرحسین هاشمی
🇵🇸 @Roshangari_ir
⭕️سردار رادان:
پلیس حافظ امنیت هر ساله شهدایی را تقدیم می کند.
پلیس مجری قانون است، #بر_مجری_قانون_خرده_نگیریم
ما پلیسی داریم که در سال ۱۴۰۲، ۹۳ #شهید داد که حتی در ماموریت راهنمایی و رانندگی هم بوده است. در سال ۱۴۰۳ نیز تاکنون ۳۰ شهید دادهایم.
اگر کشف حجاب جرم است؛ قانون است. اگر اشکالی در قانون است قانون را بررسی کنید نه اینکه با مجری قانون که با مظلومیت میخواهد قانون را اجرا کند برخورد کنید.
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: باید جامعه را به سمتی هدایت کنیم که اگر قانونی داریم #بر_مجری_قانون_خرده_نگیریم. اگر با قانون مشکل دارید به دنبال اصلاح قانون بروید.
رادان با اشاره به موضوع دستگیری دو دختر نوجوان بیان داشت:
هیچ کسی ناسزا و دشنامهای این دو نوجوان به همکار ما را ندید؛ هیچ کسی نگفت این دو خانم، قانون را زیر پا گذاشتهاند و آن رفتار مشکل داشت. در کل #بیقانونی آنها دیده نمیشود و از اینجا به این میرسیم که قاچاقچیان با خودروهای شوتی از روی ماموران پلیس رد میشوند و در مقابل مامور راهنمایی و رانندگی که برای حفظ جان آنان، خودرو را متوقف کرده میایستند و قانون را زیر پا میگذارند.
رادان با اشاره به عملکرد پلیس در حوزه برخورد با جرایم، اظهار داشت:
در سال ۱۴۰۳ وقوع سرقت ۲۰درصد کاهش داشته و ۳۰درصد کشفیات افزایش پیدا کرده است و از فضای رسانه انتظار میرود این موفقیتها را به گوش و چشم مردم برسانند.
https://kayhan.ir/001ENB
🔴پ.ن:
منطقی نیست که از یک سریال طولانی چند صد دقیقه ای، چند ده ثانیه آن را برش بزنند و بر اساس این برش ناقص و مبهم، درباره کلیت آن مجموعه قضاوت کنند.
ماموریت ذاتی نیروهای انتظامی و امنیتی، نه فحش و کتک خوردن و مجروح و شهید تقدیم کردن و باز هم خواهش و نصیحت (!)، بلکه صیانت از جان و مال مردم و امنیت عمومی در برابر شرارت های میدانی کسانی است که هیچ منطق و قاعده ای را بر نمی تابند.
♦️عملکرد طاقت فرسا و فداکارانه نیروهای انتظامی و امنیتی را باید در یک کل به هم پیوسته (چهل و چند شبانه روز) دید و نه چند ویدئوی چند ده ثانیه ای. و هر کس با فضا سازی، دست اقتدار پلیس در برخورد با اشرار زبان نفهم را ببندد -بداند یا نداند- شریک جرم جنایات "شبکه شرارت و جنایت و ترور" است و از پشت به مدافعان امنیت شلیک می کند.
#مجری_قانون
#پلیس_حافظ_امنیت
قاب های عکسی که دیگر محرمانه نیست....
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 تصویری از سه رهبر شهید جنبش حماس
احمد یاسین
الرنتیسی
اسماعیل هنیه
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
شهید حسین امیر عبداللهیان و شهید اسماعیل هنیه. تهران ۷ فروردین ۱۴۰۳
#روحشون شاد
این جمله سید حسن نصرالله یک جمله تاریخی بود.. علاوه بر دشمن خطاب به مگس های سایبری آن نیز باید گفت شاید کمی بخندید اما زیاد گریه خواهید کرد
@SyrianToPersian
وجوه چهارگانه ارزیابی ترور شهید هنیه از منظر حقوق بین الملل
(گذار رژیم صهیونیستی از تروریسم دولتی به جنون تروریسم دولتی)
دکتر کاظمی استاد حقوق بینالملل دانشگاه در گفتگو با دیدار نیوز با تسلیت شهادت مجاهد بزرگ و نستوه فلسطینی شهید اسماعیل هنیه گفت در ارزبابی اقدام تروریستی و سبعانه رژیم صهیونیستی از منظر حقوق بین الملل ۴ نکته قابل ارزیابی هست:
نکته اول؛ ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران،و نقض حاکمیت کشور میزبان، نقض فاحش منشور سازمان ملل به ویژه ماده ۲ در خصوص احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها و نقض قواعد آمره حقوق بین الملل و تعهدات عام الشمول کشورها میباشد. این اقدام مصداق بارز نقض صلح و امنیت بین المللی هست اما شورای امنیت به دلیل حمایت آمریکا، انگلستان و فرانسه از جنایات رژیم صهیونیستی در جلوگیری از نقض و تهدید صلح و امنیت بینالمللی ناتوان میباشد . نشست شورای امنیت نیز این موضوع را نشان داد.
نکته دوم؛ شهید اسماعیل هنیه به عنوان نخست وزیر سابق فلسطین و رهبر حماس با گذرنامه دیپلماتیک و به عنوان مهمان رسمی و با دعوت رسمی تهران برای شرکت در مراسم تحلیف حضور داشت. بنابراین ترور ایشان نقض فاحش کنوانسیون ۱۹۷۵ سازمان ملل در خصوص حمایت از اشخاص تحت حمایت بین المللی میباشد.
لینک متن کامل :
https://ahmadkazemi.com/?p=8433
🔹شعری در وصف عکس خاص روز گذشته از بازتاب پرچم فلسطین بر روی پیکر شهید هنیه در عینک رهبر انقلاب
🔻هرچند مسیر مشکل و باریک است
با این که به ظاهر آسمان تاریک است
در چشم تو پرچم فلسطین پیداست
یعنی به امید حق سحر نزدیک است
#خونخواهی_هنیه_عزیز #شهید_اسماعیل_هنیه #اسماعیل_هنیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شور خدمت به زوار😍😍
#امام_حسين
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
🔻کودتای ۲۸مرداد و عبرتهای نگرفته
⁉️دلایل پیروزی کودتای 28 مرداد چه بود؟
⁉️عبرتهای این فاجعه چه بود؟
⁉️آیا رهروان دکتر مصدق از شکست پدر سیاسی و معنوی خود عبرت گرفتند؟
✳️ دلایل و عبرتهای کودتای 28مرداد در کلام حجتالاسلام و المسلمین #سیدحمید_روحانی :
🔹روزنامه #باختر_امروز (ارگان دولت مصدق)، در دهم مرداد ۱۳۳۲ یعنی ۱۸ روز قبل از کودتا، سرمقاله ای داشت که به طور کامل آمریکا را ستایش می کرد و نوشته بود که: «ما به کمک آمریکا می توانیم مقابل #استعمار_انگلیس بایستیم.»این خوش بینی و اعتماد به آمریکا باعث شد آن ها از فرصت استفاده کنند و دست به کودتای ننگین ۲۸ مرداد بزنند.
🔸اگر مصدق به ملت پشت نمی کرد و راهش را از اسلام جدا نمی کرد آمریکا محال بود بتواند با مشتی اراذل آن نهضت عظیم را در هم بشکند.
🔹مصدق #نواب_صفوی را به زندان انداخت و به هرکس که برای آزادی نواب صفوی واسطه شد، می گفت بروید از او التزام بگیرید که در سیاست دخالت نکند همین امروز او را آزاد می کنم.
🔸آمریکا علی رغم خوش بینی مصدق به او اعتماد نکرد و او را سرنگون کرد، آمریکا دنبال شخصی می گشت که به حدی فاسد و منحرف باشد که ناموس، وطن، مردم و قانون برایش ذره ای مهم نباشد، کسی که جاه طلب و شهوت پرست و قدرت طلب باشد و این ویژگی در #محمدرضا_پهلوی جمع بود.
🔹 #مهندس_بازرگان و #ابراهیم_یزدی به الجزایر رفتند و در آن جا با مشاور #کارتر، رئیس جمهور آمریکا، دیدار کردند، بعد از آن امام به مهندس بازرگان اعتراض کرد که چرا این ملاقات را صورت دادید؟ مهندس بازرگان به صراحت اعلام کرد که ما بدون آمریکا نمی توانیم این کشور را اداره کنیم.
🔸کسانی که چشم حقیقت بینشان کور است و نمی توانند از تاریخ عبرت بگیرند درصدد این هستند که با آمریکا کنار بیایند و به دلیل همین ارتباط با آمریکا در طول این چند سال و مسئله برجام، #فناوری_هستهای ما را زیر خروارها سنگ و سیمان دفن کردند و سیاست آمریکا را دنبال کردند و اکنون می بینیم که چه بلایی سر ایران آمد.
🆔 @Bonyadtarikh
هدایت شده از جهان نیوز
🔰اشتباه پزشکیان در معرفی میدری
🔹احمد میدری، گزینه پیشنهادی وزارت کار جزو متحصنین مجلس ششم و نمایندگان مستعفی آن دوره است.
🔹وی همچنین جزو نمایندگان امضاکننده نامه موسوم به جام زهر خطاب به رهبر معظم انقلاب در همان دوره است.
@jahaannews
jahannews.com
💐در زلال مکتب اهل بیت علیهمالسلام
⭕️حدیث تکان دهنده و جامعهساز
#مؤمن_ضعیفی_كه_دين_ندارد
الإمام الصادق عليه السلام : قالَ النَّبِيُّ صلي الله عليه و آله :
إنَّ اللّه َ عز و جل لَيُبغِضُ المُؤمِنَ الضَّعيفَ الَّذي لا دينَ لَهُ.
فَقيلَ لَهُ : ومَا المُؤمِنُ الضَّعيفَ الَّذي لا دينَ لَهُ ؟
قالَ : الَّذي لا يَنهى عَنِ المُنكَرِ .
📚 الكافي : 5 / 59 / 15 عن مسعدة بن صدقة ، المحاسن : 1 / 311 / 619 عن السكوني وفيه إلى «لا دين له»
❇️امام صادق عليه السلام : پيامبر صلي الله عليه و آله فرمود:
«خداوند عز و جل مؤمن ضعیفی را كه دين ندارد، دشمن مى دارد» .
به ايشان گفتند : #مؤمن_ضعیفی_كه_دين_ندارد، كيست ؟
حضرت فرمود: کسی که نهی از منکر و جلوگیری از کارهای زشت نمیکند.
#تذکر_لسانی
📌«وزیر» یا «وزر»؟
💐آیت الله العظمی جوادی آملی:
کسی که نداند یا نتواند بار مملکت را بردارد، «وزیر» نیست خودش «وزر» است!
«وزر» یعنی سنگینی و «وزیر» یعنی کسی که بار سنگین مملکت را بر می دارد؛ باید کاری انجام داد که باری از دوش خود و دیگران برداشته شود و نگذاشت که مردم زیر بار مشکلات، خم شوند.
لذا انبیای الهی از خداوند، «وزیر» طلب می کردند.
حضرت موسی می فرماید خدایا ﴿وَاجْعَلْ لِي وَزِيرًا مِنْ أَهْلِي * هَارُونَ أَخِي * اشْدُدْ بِهِ أَزْرِي﴾، یعنی وزیری برای من انتخاب کن که پشتیبان من باشد که هم بار من را سبک کند و هم بار مملکت را!
کسی که نداند یا نتواند بار مملکت را بردارد، «وزیر» نیست خودش «وزر» است!
لینک خبر:
https://news.esra.ir/fa/w/2123974
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی