مشغول انجام کارهای روزانه بودم که یکی از رفقا تماس گرفت و گفت یکی که خیلی دوستش داری چند دقیقه دیگه پایین ساختمون منتظرته! آماده شدم و اومدم پایین. یه ماشین با شیشه های دودی در انتظارم بود! داخل ماشین دیده نمی شد! در ماشین رو كه باز کردم، از ديدن راننده هم ذوق زده شدم و هم تعجب كردم! جهاد پشت فرمون نشسته بود!
راه افتاديم... در کوچه پس کوچه های ضاحیه رسیدیم به دفتر کار یکی از دوستان. نماز رو خوندیم و نشستیم به صحبت. حرفامون حسابی گل انداخته بود و از هر دری سخنی به میان می اومد... بحث رسید به حاج قاسم!
ایامی بود که عکسهای حاجی در جبهه های ضد داعش، در شبکه های اجتماعی دست به دست می شد، و جهاد نگران جون حاج قاسم بود... بهش گفتم انگار حاج قاسم دلش خیلی برای بابات تنگ شده! خندید و گفت همینطوره!
گفت داریم برای مراسم سالگرد حاج رضوان برنامه ریزی می کنیم. میشه حاج میثم مطیعی رو دعوت کنی به عنوان مداح مراسم بیاد بیروت؟ گفتم چشم، إن شاء الله به حاج میثم میگم. می گفت میخوام امسال مراسم رو متفاوت برگزار کنیم... بله، مراسم خیلی متفاوت برگزار شد... چون پيش از رسيدن به سالگرد حاج عماد، جهاد هم به پدرش ملحق شده بود...
☑️ شادی ارواح طيبه شهدای اسلام و خصوصاً جهاد عزيز صلوات
«سید کمیل باقرزاده»
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
🌐 @jihadmughniyeh_ir
شایدکسی[ در میان ارتشیان] نباشد که من در مراسم فارغ التحصیلی او شرکت نکرده باشم. علی الظاهر بنده در همه ی مراسم فارغ التحصیلی و گرفتن درجه[ پس از انقلاب ]حضور داشتم. ارتش ما از بیست سال پیش جلوتر رفته، از اول انقلاب که خیلی جلوتر رفته است.
امام خامنه ای
۹۱/۲/۳
روز ارتش جمهوری اسلامی ایران مبارک
#ارتش_جمهوری_اسلامی_ایران
@jihadmughniyeh_ir
[ ♥️ #میلاد_بهترین ]
حِـــزبـــــفَقــط
حِـــزبــــــ عَلـــے 💛
رَهــبــرفَقـط #سـیـدعـلــے✌️🏻
#بچههاےآسدعلے
┄┅─═◈═─┅┄
رفیق شما کیه!؟🤔
با کی هستید که حال دلتون همیشه باهاش خوبه!؟❣
👇🏻👇🏻👇🏻
@Ahmad_moshleb
📖 #مکتب_شهادت 🕊🍃
الگوی جوانان #شهید_جهاد_مغنیه 💞
🥀 همیشه هرکجا که بود تا صدای اذان را میشنید نمازش رو میخواند. حتی گاهی اوقات در جلسات در حین حرف زدن بوده و تا صدای اذان به گوشش میرسید انگار ملائک در گوشش صدایش کردند به ارامی بلند میشد و از همه ما می خواست اول نماز را بخوانیم وبعد به کار ادامه میدهیم . به مادرش فوق العاده علاقه داشت ،در بسیاری از کارها به خصوص دینش از مادرش کسب تکلیف میکرد،او تمام این اعتقاد ودین و بصیرت را از مادرش گرفته بود.
نماز اول وقت 👌🌹
#شهید_جهاد_مغنیه ❣
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┄┄
🖥 @jihadmughniyeh_ir
🔻مادر شهید محمدرضا دهقان:
❣هر موقع که #دلتنگش میشویم پیش ما میآید و حتی بوی #عطر خاصی را که استفاده میکرد را استشمام میکنیم.
❣بارها شده هیچ کس در خانه نبوده و وقتی وارد خانه شدیم متوجه شدیم که بوی عطر محمدرضا در خانه است، حتی یکبار من از سرکار به خانه آمدم و اینقدر بوی عطرش زیاد بود که با #تعجب رفتم و تلفن را برداشتم که به شوهرم زنگ بزنم وقتی تلفن را برداشتم دیدم خود تلفن بوی #عطر میدهد و برایم خیلی عجیب بود.
❣مجلس شهید رسول خلیلی که از ما دعوت کرده بودند و رفته بودیم، من اصلا طاقت نداشتم در این مجلس بنشینم و آنقدر از محمدرضا و رسول صحبت کردند که حالم خیلی بد شد.
❣همین که #نیت کردم بلند شوم یک لحظه بوی عطر محمدرضا آمد و کنار من صندلی خالی بود و احساس کردم محمدرضا کنار من نشسته که حتی #برخورد شانههایش را احساس کردم.
#شهید_محمدرضا_دهقان_امیری
#شهید_دهه_هفتادی_مدافع_حرم
🌱از شنبه 31فروردین تا دوشنبه 5ردیبهشت🌱
به نیت #شهید_ابراهیم_هادی🌹❤️🌹
ختم #صلوات🗣 و#خواندن_زیارت_عاشورا🗣 برگزارمیشه.
جهت تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
تعداد صلوات و زیارت عاشورا تایین شده.
👈نامحدود👉
از کسانی که تمایل دارند شرکت کنند به ایدی زیر تعداد صلوات و زیارت عاشورا رو بفرستند🌺🍃🌿
@Ahmad_moshleb
تعداد ختم به نیت #شهید_ابراهیم_هادی
از30فروردین تا 5اردیبهشت.🌹🌱
تعداد #صلوات که داده شده🌹👇🏼
👉1336000👈
تعداد #زیارت_عاشورا که خوانده شده
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼🌹🌹🌹🌹😭😭
👉 315