eitaa logo
شیعه مَہد؎🌱
1.4هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
6.4هزار ویدیو
66 فایل
‹‹بِسـم‌‌ِاللّھ‌‌ِالخَلَق‌َالمَہد؎.🤍 ماشیعه‌مَہد؎فرزند‌نائب‌امام‌زمان فرزندشهیدسیدعلی‌خامنه‌ای💔 منتظرانتقام‌باشید شیعه‌به‌دنیا آمدیم‌که‌مؤثردرتحقق ظهورمولاباشیم.🤍🌚 مُتولدِ1403/2/22 اينجا!؟ چنلےازبوی دلنتگی‌فراقِ مَہد؎ِفاطمه🫀⛓ آیدی مالک: @gomnAm1_3_5
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 رهبر انقلاب: نباید با اعلام خبر مذاکرات تصور شود که نیازی به حضور در خیابان‌ها نیست 🔹️بر فرض اگر ضرورتاً زمان سکوت در عرصۀ نظامی رسیده باشد، وظیفۀ مردم دربارۀ حضور در میادین و مساجد سنگین‌تر به‌نظر می‌رسد. 🔹️مسلماً فریادهای شما در میدان، بر نتیجۀ مذاکرات مؤثر است.
131614436892548864_1860732399118668.oga
زمان: حجم: 3.5M
🛑 این صحبت‌های حجت الاسلام دکتر نبویان از منابع معتبر راجع به اتفاقات قبل و پس از را با دقت گوش بفرمایید. 🔻دلیل صحبت های این دو روز را متوجه خواهید شد. 🔻سخنانی که مسئولین لازم بود همان روز آتش بس با مردم مطرح کنند، ایشان با جزئیات تشریح می کنند.
شیعه مَہد؎🌱
🛑 این صحبت‌های حجت الاسلام دکتر نبویان از منابع معتبر راجع به اتفاقات قبل و پس از #آتش_بس را با دقت
مرد مومن تو که می‌دونی وضعیت حساس کشور رو خب اینو زودتر بگو ، تا روح‌ و روان مردم اینقدر به قبض و بسط نیفته
⚡🚀آلترنت: ترامپ مثل سگ التماس می‌کرد ⚡وبلاگ آمریکایی آلترنت: یک منبع آگاه در واشینگتن می‌گوید که ترامپ در تماس‌هایش «مثل سگ» به سران بقیه کشورها التماس می‌کرد تا او را از بن‌بست ایران نجات دهند.
شیعه مَہد؎🌱
🛑 این صحبت‌های حجت الاسلام دکتر نبویان از منابع معتبر راجع به اتفاقات قبل و پس از #آتش_بس را با دقت
👆👆 آقای نبویان نه تنها عضو کمیسیون امنیت ملی هستند، بلکه در انتخابات از اعضای ستاد دکتر جلیلی بودند. این را گفتیم که برخی فکر نکنن از سر ارادت به قالیباف چنین حرفهایی زده / عبادی
❗️آقا همه رو حلال کرد.... اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب درباره تماس‌های مکرر برخی اقشار مردم در خصوص طلب حلالیت از امام شهید: اقشاری از مردم در تماس با دفتر با اندوه فراوان از اینکه تحت تأثیر تبلیغات دروغین شبکه‌های دروغ‌پراکن دشمن، مواضعی ناروا و احیاناً جسارتهایی نسبت به ساحت والای رهبر عالیقدر، امام شهید (رضوان الله تعالی علیه) داشته‌اند و موفق به طلب حلالیّت نشده‌اند اظهار تأسف کرده، کسب تکلیف می‌کنند. ▫️با توجه به پاسخ مکرّر ایشان به موارد مشابه در زمان حیات پربرکت خود که بارها فرمودند «همه ملّت ایران فرزندان من هستند و من دعاگوی آنها هستم و چنین عزیزانی را هم بخشیده و حلال کرده و خواهم کرد» اعلام می‌داریم که همه این عزیزان آسوده خاطر باشند که مورد بخشش آن دل مهربان که همچون اقیانوس همه مردم را در خود گنجانده بود، هستند و نشانه این رضایت را در همین حضور یکپارچه و حماسی و دلهای دشمن‌شکن یکایک مردم عزیز می‌توان مشاهده کرد.
رو موشک نوشته استغاثه شما در خیابان باعث کرامات الهی در میدان شده به چشم خود دیده‌ام 👈 قراره تا پایان جنگ جمعه‌ها ساعت ۲۲ تو میادین تجمعات نماز استغاثه داشته باشیم. حتما امشب در میادین با زیرانداز برید نماز رو بخونیو مسجد جمکران هم از ساعت 16.30 امروز مراسم چهلم آقاست بهمراه نماز استغاثه. قمی‌ها مشرف شید فیض ببرید حتما
‼️فرماندهی نیروی دریایی سپاه: مدیریت تنگهٔ هرمز وارد مرحله جدیدی شده‌است این دو روز از ‌دوره سکوت نبرد نظامی‌، به تجربه و به خوبی دشمن و دوست فهمیدند مدیریت تنگه هرمز وارد مرحله‌ی جدیدی شده‌ است. باذن‌الله و الحمدلله
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت سلبریتی‌هایی که بعد از چهل روز جنگ، تازه زبون باز کردند.😏👌
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قطعه ای ازمداحی دلنشین شهید امیرخدایی در سال ۱۴۰۰ چنل @shahidamirkhodaii