eitaa logo
شیعه مَہد؎🌱
1.4هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
6.4هزار ویدیو
66 فایل
‹‹بِسـم‌‌ِاللّھ‌‌ِالخَلَق‌َالمَہد؎.🤍 ماشیعه‌مَہد؎فرزند‌نائب‌امام‌زمان فرزندشهیدسیدعلی‌خامنه‌ای💔 منتظرانتقام‌باشید شیعه‌به‌دنیا آمدیم‌که‌مؤثردرتحقق ظهورمولاباشیم.🤍🌚 مُتولدِ1403/2/22 اينجا!؟ چنلےازبوی دلنتگی‌فراقِ مَہد؎ِفاطمه🫀⛓ آیدی مالک: @gomnAm1_3_5
مشاهده در ایتا
دانلود
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان دیگر زمان نیست‼️ 👤 استاد رائفی‌ پور
15.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 فرمانده سابق سنتکام: برای حمله زمینی، سالها برنامه‌ریزی کردیم در حالی که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، به تقویت نیروهای آمریکایی در خاورمیانه ادامه می‌دهد، ژنرال بازنشسته «فرانک مکنزی»، فرمانده سابق سنتکام، می‌گوید: خارک قلب اقتصاد نفتی ایران است. تخریب نمی‌کنیم بلکه خارک را می‌گیریم و برای حکومت بعدی ایران نگه می‌داریم.
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلح تحمیلی چیست ⁉️ 🔹کلیپی که واقعاً جای نشر و تأمل داره اگر الان تبیین نکنیم، در آینده قربانیِ همین سناریو خواهیم شد. این کلیپ رو حتما ببینید منتشر کنید☝️☝️☝️
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می آید خورشیدی از تــــــــبـــــار حسین (ع) چنل شهیدامیرخدایی @shahidamirkhodaii
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ 📽 صحنه غرورآمیز فرار ناوشکن های آمریکایی بعد از اخطار نیروی دریایی سپاه از شرق تنگه هرمز ✌️✌️🇮🇷🇮🇷🇮🇷
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چرا به ما میگند تندرو!؟ +اگه تندرو بودن این هاست من با افتخار تندرو هستم🤚
وطنم‌ زنده‌ بمان،زخم‌ِ تو را‌ می‌بندیم ته‌ این‌ قصه‌ی‌ غم،از ته‌ دل‌ می‌خندیم ..(:❤️🩹
خلاقیتِ ایرانیا تمومی نداره😁😂
⭕️ آمریکا به ایجاد خشکسالی عمدی در ایران اعتراف کرد. 👤کارشناس آب و هوایی امریکا : ۱۸ عدد از رادارهایی را که ایران در منطقه نابود کرده است ، تنها رادارهای نظامی موشکی و ضدهوایی نبودند بلکه ، برخی از آنها رادارهای موسوم به هواشناسی برای دور کردن ابرهای بارانی در منطقه جغرافیایی ایران بودند هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی باهدف قراردادن وتخریب کامل این رادارخانه ها که در اربیل عراق و امارات عربی بوده فضا رو برای ورود ابرهای باران زا و هوای مطلوب به ایران بازکردند! یعنی از سال ۸۰ که حدود ۲۵ سال است در ایران باران کم می بارید و برفی نمی بارید و خشکسالی بود در اصل اثر مغناطیسی و سیستم (هارپ) دشمن با مردم عزیز ایران بوده و جنگ آب و غذا و جنگ بیولوژیکی، قحطی درست کرده بودند. ✍ چقدر تکنولوژی هارپ رو انکار کردند در حالیکه بوده هست و خواهد بود.