مظهر صبر.mp3
8.64M
استاد_شجاعی 🌷🍃
استاد_عالی 🌷🍃
برای برداشتن درد امام،
«صبر» اولین شرط است!
صبر#حضرت_زینب (س)
در زمان غیبت برای برداشتن فاصلهی میانمان تا امام، باید سخت، تمرینِ صبر کرد!
#امام_زمان
⭐️ ویژه #میلاد_حضرت_زینب سلاماللهعلیها💚
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
15.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیّده زینب ...
نماهنگ جدید و زیبای رضای پیروی بمناسبت ولادت با سعادت حضرت زینب کبری سلام الله علیها و روز پرستار
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در آخرالزمان؛از سرزنش اطرافیان نترس جنگ شما همینه بین این همه تفکر اشتباه بتونی امام زمانت رو تبلیغ کنی...
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
4_5875400701265317199.mp3
5.99M
ما رأیت الا جمیلا
خطـــــر!
💠اگه حرف بقیه برای شما مهم باشد، شما وارد مسیر انحرافی شدهاید!
سقوط نزدیک است
🎙استاد شجاعی
🌸ویژه #ولادت_حضرت_زینب #حضرت_زینب
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
صفحه ۲۹۴ مصحف شریف
سوره مبارکه کهف
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
هدیه به آقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌹🌹🌹
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۹۴🌷
اصحاب کهف:
بین سال های 49 تا 251 میلادی، در امپراتوری روم شرقی، در شهری به نام «افسوس»، پادشاهی به نام «دکیوس» (که به عربی «دقیانوس» گفته می شود)، فرمانروایی داشت. این پادشاه نه تنها به خدا ایمان نداشت، بلکه مدّعی خدایی بود و پیروان دین مسیح را به شدّت سرکوب می کرد. در یکی از سال ها، در مجلسی عمومی، به دقیانوس خبر دادند که لشکر ایران به روم حمله کرده و وارد مرزهای آن شده است. دقیانوس که ادّعای خدایی داشت از این خبر به شدّت ناراحت شد و از ناراحتی چنان بر خود لرزید که تاج از سرش به زمین افتاد. در این هنگام، یکی از شش وزیر دقیانوس که «تلمیخا» نام داشت به فکر فرو رفت و از خود پرسید: چگونه شخصی که ادّعای خدایی دارد، چنین می ترسد؛ در حالی که او دقیقاً مانند دیگر انسان هاست. این جرقه، آتشی به جان تلمیخا افکند و پس از در میان گذاشتن آن با پنج وزیر دیگر معلوم شد که آنان نیز مانند تلمیخا دچار تردید و اضطراب شده اند. بدین ترتیب، آن شش نفر از اعتقاد شرک آلود خود دست برداشتند و پس از مدتی، راحت قصرنشینی را رها کرده، برای پاک ماندن از کفر و گمراهی، شهر خود را ترک گفتند. در میان راه، چوپانی با آنان ملاقات کرد و شیفته ی اعتقادشان شد و با آنان همراه. سگ او نیز در پی آنان راهی شد؛ چنان که گویی برای محافظت از ایشان مأموریت دارد. این هفت نفر به راه خود ادامه دادند تا به کوهی رسیده، از آن بالا رفتند و در کنار غاری قرار گرفتند. بر در غار، چشمه و درختان میوه ای یافتند. از میوه های آن درختان خوردند و خود را از چشمه ی آب، سیراب کردند. هنگامی که تاریکی شب فرا رسید، به غار پناه بردند، و سگشان در حالی که دست و پاهایش را گشوده بود، بر در غار دراز کشید. در این حال، خداوند خواب عمیقی را بر آنان مسلّط کرد.
این آیات که به بخشی از داستان اصحاب کهف اشاره کرده اند حاوی نکات تربیتی و آموزنده ای هستند که به برخی اشاره می شود:
الف ـ در آیات 10 و 13، به اصحاب کهف، «فتیه» جمع «فتی» (جوانمرد) گفته شده است. در روایتی می خوانیم که امام صادق از یکی از یاران خود پرسید: «فتی به چه کسی می گویند؟» او عرض کرد: «فتی را به جوان می گوییم.» امام فرمود: «آیا تو نمی دانی که اصحاب کهف همگی پیر بودند؛ امّا خدا به سبب ایمانشان به آنان فتیه [جوانمردان] نام داده است. هر کس به خدا ایمان داشته باشد و تقوا پیشه کند، جوانمرد است.»
ب ـ بر اساس آیات 13 و 14، خداوند در برابر ایمان اصحاب کهف، بر هدایتشان افزود (فزدناهم هدی) و دلهایشان را بر آن اعتقاد حق، محکم و استوار کرد(رَبَطنا عَلیّْ قُلوبِهِم). آری، بدونشک کسانی که به دعوت پروردگار جهان، پاسخ مثبت می دهند، از لطف او برخوردار می شوند و در دنیا و آخرت مورد حمایت او قرار می گیرند. ج ـ یکی از درس های مهم این آیات، پرهیز از تقلید کورکورانه است. اصحاب کهف، بی توجّه به آیین باطل نیاکانشان و تفکّر حاکم بر جامعه ی زمانشان، در پی دلیل و منطق بودند و از قوم مشرک خود گله می کردند که چرا برای انکار خود، دلیل درستی نمی آورند (لَو لا یَأتونَ عَلَیهِم بِسُلطانٍ بَیِّن).
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
https://eitaa.com/joinchat/2035941519C40ae5d6ac7