6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ هرموقع ظریف افاضات داشت که دارد، این کلیپ رو نشونش بدید🤦♂/نیشگون
@jonbeshsaybery
🔴 اسناد ارتباط خوشگوار با کوکاکولای آمریکا منتشر شد
🔸موسسه نورقدس برای اولین بار اسنادی را منتشر کرده است که نشان میدهد این شرکت مواد اولیه (لایسنس) خود را با اجازه و هماهنگی کامل کوکاکولای آمریکا، از طریق نمایندگی ایرلند خریداری می کرده است.
🔸طبق سندی که موسسه نورقدس به نقل از نیویورک تایمز منتشر کرده است در حالی که مردم ایران از کمبود دارو بخاطر تحریم ها رنج می بردند، وزارت خزانه داری اوباما در سال ۲۰۱۱ به کوکاکولا اجازه می دهد با ایران تجارت کند و صراحتا اعلام می کند که مواد اولیه را از طریق نمایندگی ایرلند به خوشگوار مشهد ارائه می دهد.
🔸در سندی دیگر به نقل از وال استریت ژورنال سخنگوی کوکاکولا اعلام کرده برای دریافت ها و پرداخت ها با شرکت خوشگوار هیچ مشکلی وجود ندارد.
🔹صیادیان عضو هیئت مدیره شرکت خوشگوار تهران سال ۸۷ اعلام کرده بود: شركت خوشگوار هيچگونه ارتباطي با شركت كوكاكولا نداشته و وجهي نيز به آنها پرداخت نكرده است.
⭕️ لطفا در نشر این مطلب به هر شکل ممکن سهیم باشید.
🔴لطفا انقدر دست به دست تا به افراد ذیل برسه؛
✅ مدیران خوشگوار
✅وزارت صنایع
✅کسانیکه که میگویند ارتباطی ندارند
@jonbeshsaybery
✅ مسالهی خودرو
راهکار ما: راستههای تولید خودرو با آزادسازی تولید، حذف انحصار و پلاک کردن خودروهای استاندارد
راهکار اونا: گران کن! رها کن!
✅ مساله انرژی
راهکار ما: مدیریت و سهمیهبندی مصرف و بهینهسازی شبکه توزیع
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله مسکن
راهکار ما: تخصیص زمین رایگان و ایده زیستشهر
راهکار اونا: نساز، گران کن، رها کن!
✅ مساله قاچاق
راهکار ما: نظارت بر تولیدکنندگان معدود داخلی، مبارزه هوشمندانه با قاچاق، بالابردن هزینه قاچاق، نظارت مردمی، ساماندهی مرزنشینان برای انجام تجارت به جای قاچاق.
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله ارز
راهکار ما: حذف بازارهای سفتهبازی ارز، شکستن آقایی دلار و جایگزینی ارز کشورهای دیگر به جای دلار، مدیریت ارز با اقتدار
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ مساله تولید
راهکار ما: عمل به اصل ۴۳ قانون اساسی و در اختیار قرار دادن ابزار تولید برای همه مردم. توسعه کوچک مقیاسها و تعاونیهای تولید. عمل به سیاستهای کلی اصل ۴۴ بخصوص بند ب
راهکار اونا: واردات، گران کن، رها کن!
✅ مساله بانک
راهکار ما: حذف بانکداری خصوصی و تجمیع بانکهای دولتی در یک بانک ملی و حذف ربا و تداول ثروت. تامین مالی پروژههای بزرگ تولیدی از طریق تعاونی
راهکار اونا: خلق پول خصوصی، رها کن!
✅ مساله بنزین
راهکار ما: قیمتگذاری بر اساس حفظ منافع ملی و قدرت خرید مردم
راهکار اونا: گران کن، رها کن!
✅ و هر مساله دیگر اقتصادی
راهکار ما: فکر کن! مبانی اسلامی را ببین! منافع ملی را در نظر بگیر!
راهکار اونا: گران کن، رها کن، لسه فر، منافع سرمایهداران را حفظ کن!
@jonbeshsaybery
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پرده واقعی تعطیلی منوتو از زبان شهرام همایون و امین فردین: برآورده نشدن اهداف سیاسی اربابان اسرائیلی و آمریکایی دلیل تعطیلی است
«شهرام همایون» خطاب به مدیر شبکه منوتو: بعضی از کشورها بودجههایشان سی میلیون دلار است، آقای عباسی کاش میگفتید این بانی خیر در این پانزده سال چه کسی بوده است؟!
«امین فردین» خبرنگار و اپوزیسیون خارجنشین: دلیل تعطیلی شبکه "منوتو" نه مالی که سیاسی است و ناکامی در اثرگذاری بر مخاطب به تعطیلی این شبکه توسط کارفرمایان آمریکایی و اسرائیلی منجر شد!
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۱۴ سال انتظار برای توزیع عادلانه یارانه بنزین
🔹️قانون هدفمند کردن یارانهها از سال ۱۳۸۸ اجازه توزیع یارانه میان همه خانوادهها را به دولت داده اما با اجرا نشدن آن، اکنون ۵۰ درصد خانوادههای ایرانی به علت نداشتن خودرو، بهرهای از این یارانه نمیبرند.
@jonbeshsaybery
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥احتمال تحریم کوکاکولا و برندهای حامی رژیم صهیونیستی در ایران تقویت شد!
🔹سخنگوی کمیسیون اصل۹۰ مجلس: کمیسیونهای اقتصادی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی یا کارگروه اقتصادی دولت باید به صورت دقیق ارزیابی اطلاعاتی کنند که آیا شرکتهای کوکاکولا و نستله ارتباطی در هر سطح حتی اسانس یا حق برند(نشان تجاری) به شرکتهای اصلی خود دارند یا خیر؟
🔹در صورتیکه این ارتباط محرز شود با توجه به این که در این محصولات به خودکفایی رسیدهایم باید آنها را تحریم کنیم.
╭┅┈┈┈┈ >>𑁍<<┈┈┈╼┅╮
@jonbeshsaybery
╰┅╾┈┈┈ >>𑁍<<┈┈┈┈┅╯
خدمات هویدا به بهائیت
امیرعباس هویدا وسیله و ابزار برآمدن فرقه بهائیت در حیات اجتماعی و سیاسی ایران بود؛ ابزاری که میبایست در خدمت به این فرقه ادای وظیفه میکرد. در بین دولتمردان رژیم پهلوی، امیرعباس هویدا از جمله افرادی است که در مدت حدود سی و اندی حضور در مصادر مختلف اداری و سیاسی، که مهمترین آن نخستوزیری بود، حضور و بستر برآمدن بهائیت را در حیات اجتماعی و امر سیاستگذاری فراهم کرد و به تأثیرگذارترین چهره این فرقه سیاسی تبدیل شد.
نکته بعدی، رابطه فرقه با فراماسونری است. عضویت هویدا در لژ فراماسونری و شرکت در جلسات لژهای لایت، تهران و... و مأموریت وی در بروکسل و استخدام و ارتباط او با هگ گدهارت، از فراماسونریهای معروف بینالملل، پیامدی جز بهکارگیری هشت تن از اعضای تشکیلات فراماسونری در کابینه وی نداشت. برای نمونه، منوچهر پرتو، وزیر دادگستری، عضو لژ مولوی و لژ کورش بود. ایرج وحیدی، وزیر کشاورزی، عضو لژ اهواز (از مؤسسان)، فروغی، خیام (استاد لژ)، دانش، آریا، فارابی، خوزستان و انجمن آزادی بود. عضویت در فراماسونری، قرارگیری مدفن پدر و پدربزرگ او در «عکا» ــ یکی از شهرهای مقدس فرقه بهائیت ــ و اهدای فرش منقوش به چهره هویدا به معبد یادشده در اسرائیل، نزدیکی فرقه بهائیت به صهیونیسم و استفاده ابزاری از هویدا برای حفظ منافع فرقه و اسرائیل در ایران را نشان میدهد. با توجه به همین استفاده ابزاری بود که هویدا در مصاحبه با مجله آلمانی «هوبی»، در پاسخ به پرسش خبرنگار، که در صورت منازعه جدید بین اسرائیل و اعراب، ایران در تحریم نفتی شرکت خواهد کرد یا نه؟ گفت: ما در تحریم نفتی شرکت نمیکنیم و صادرات نفت ما لاینقطع مسیر خود را ادامه خواهد داد.
خدمت به منافع اسرائیل، بهعنوان سرزمین پدری فرقه بهائیت، محدود به سیاست خارجی و مؤلفههای قدرت نمیشود، بلکه در جبهه فرهنگی تلاش برای اباحهگری و تضعیف ارزشها، راهبرد اصلی همپیمانان این فرقه در جامعه داخلی است.
البته اقدامات امیرعباس هویدا به جنبه فرهنگی و اجتماعی محدود نبود، بلکه براساس سند ساواک، در جلسهای که با شرکت دوازده نفر از بهائیان شیراز تشکیل شد، هویدا را «یکی از بهترین خادمین امرالله» خواندند که «امسال مبلغ پانزدههزار تومان به محفل ما کمک نموده است. آقایان بهائیان نگذارید کمر مسلمانان راست شود. چرخ اقتصاد این مملکت به دست بهائیان و کلیمیان میچرخد. تمام سرمایههای بانکی و ادارات و رواج پول به دست ما صورت میگیرد».
همین اقدامات باعث شد امام خمینی دولت هویدا را نقد و در نامهای سرگشاده او را نصیحت کند. امام در این نامه فرمودهاند: «جناب آقای هویدا! حکومت پلیسی و غیرقانونی شما به اسم تعالیم عالیه اسلام، یکیک احکام اسلام را زیر پا گذاشته و اگر خداینکرده فرصت یابید، خواهید گذاشت. جشنهای غیر ملی برگزار شد جز هوس و شهوت و بازی با احساسات ملت، چیز دیگری نیست». امام در ادامه افزودند: «این جشنها هتک نوامیس مسلمین و اسلام بوده است. آقای هویدا! با اسرائیل، دشمن اسلام و مسلمین پیمان برادری نبندید، دست اسرائیل را به بازار مسلمین بیش از این باز نکنید».
دولت هویدا، آمریکا و اسرائیل، فرقه بهائیت و مخالفان دین اسلام، همگی یکصدا بر قدرتگیری این فرقه در دهههای 1340 و 1350 تأکید داشتند؛ بهطوریکه چه در آغاز زندگی، و چه در دوران خدمت سیزدهساله امیرعباس هویدا، خدمات متقابل او و بهائیت بهخوبی مشهود است.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
@jonbeshsaybery
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت بازنشسته از شوق همسان سازی حقوق با شاغلان
@jonbeshsaybery
28.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیران پیر را برکنار کنید قبل از اينكه کارکنان آنها را بازنشسته كنند/ فیلمی که باید مدیران نفتی از آن عبرت بگیرند
همراه_با_سرزمین_نفت :جنجال در شرکت آبفا خوزستان/ بعد از مردم،کارمندان آبفا از مدیر ناکارآمد خسته شدند و اینچنین آقای مدیرعامل از دست پرسنل زیرمجموعه خود فرار می کند!
آب گرفتگی خیابان ها و کوچه های #اهواز پس از یک بارندگی ساده نتیجه عملکرد چنین مدیرانی است.
متاسفانه آنقدر این مدیران ضعیف برکنار نمی شوند که اینچنین جنجال هایی در مقابل این شرکت پیش آمد!
لازم به ذکر است طبق اعلام بعضی از رسانه های خوزستانی مدیر آبفای خوزستان ۶۵ سال سن دارد! آیا یک جوان پخته و متخصص در این استان نیست که جایگزین پیرمردها در ارکان اجرایی استان شود!
عبرتی باشد برای بعضی از مدیران نفتی و بدانند اگر عملکردشان ضعیف بود ودر راه خدمت به مردم و کارکنان قدم بر ندارند ممکن است دچار چنین سرنوشتی نشوند.
@jonbeshsaybery
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حاج آقا اژه ای!ریاست محترم قوه قضاییه
🔹این ...... داره به ریش این ملت میخنده!
🔹مستقیما به انقلاب توهین میکنه!
🎩حمایت رسمی سرویس اطلاعاتی استعمار پیر از عامل خود در ایران
❌واقعیت هایی پیرامون زیباکلام
بر اساس اسناد آزاد شده درباره ایران و جهان در آرشیو ملی بریتانیا مربوط به سال 1976 که توسط اقای مجید ت برای اولین بار منتشر شده است ،بازداشت #صادق_زیباکلام مفرد ،باعث واکنش مقامات انگلیسی می شود.به نحوی که #هارولد_ویلسون نخست وزیر انگلیس و رییس افتخاری دانشگاه برادفورد پیگیر وضعیت نامبرده وازادیش می شود.
یک ماه و اندی بعد، نخست وزیر بریتانیا در نامه مورخ 19 سپتامبر (28 شهریور) خود به عنوان رییس افتخاری دانشگاه برادفورد به #لرد_راتچایلد خواستار استفاده از ارتباط شخصی و دوستانه راتچایلد و کمک وی به عفو و آزادی زیبا کلام به عنوان "یک دانشجوی خوش آتیه دوره دکترا" و رفع نگرانی از دانشجویان دانشگاهها در این باره شد.
ویلسون بعدها گفت موافق دخالت نیست. چرا که اولا این میانجیگری ممکن است به معنای مداخله رسمی دولت بریتانیا تلقی شود و دوم این که با توجه به سوابق رایت ممکن است این شبهه ایجاد شود که زیبا کلام با دوایر امنیتی بریتانیا همکاری داشته و کارش را بدتر بکند.
یکی از آخرین اوراق موجود و آزاد شده در پرونده زیبا کلام در آرشیو ملی بریتانیا مربوط به نامه 5 فروردین 1355 است. که بارها با مقامات ایرانی صحبت کرده ولی تنها تضمینی که به دست آورده این بوده که با وی بد رفتاری نشود. شاید به همین دلیل بود که در طول دوران بازداشت و بازجویی، او مورد شکنجه فیزیکی واقع نشد."
@jonbeshsaybery