eitaa logo
جرعه نور
1.2هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
3.1هزار ویدیو
103 فایل
همراه گرامی شما می توانید پیشنهادات و یا انتقادات خود را به این آدرس ارسال فرمایید https://eitaa.com/jore_noor
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🖼هرروز خود را با بسم الله الرحمن الرحیم آغاز کنیم: حدیث امروز: 👤وانسان بر چهار پایه استوار است: صبر ؛یقین؛عدل وجهاد. 📗نهج‌البلاغه حکمت ۳۰ تقویم امروز: 📌 سه شنبه ☀️ ۹ مرداد ۱۴۰۳ هجری شمسی 🌙 ۲۴ محرم ۱۴۴۶ هجری قمری 🎄 ۳۰ جولای ۲۰۲۴ میلادی مناسبت امروز: 🩸روز اهدای خون 💠 ۲۶ روز تا حسینی اللهم ارزقنا زیارة الکربلا و شفاعة الحسین (علیه السلام )
ترتیل صفحه ای قرآن کریم استاد محمود خلیل الحصری کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
049.mp3
2.11M
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾... صفحه ۴۹ کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
2934073_64kb.mp3
1.92M
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾... صفحه ۴۹ کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾... صفحه ۴۹ کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾... صفحه ۴۹ کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
⚜سبک زندگی قرآنی : 🍂در هر شرایطی، به وظیفه خود عمل کنیم. 🍂 🔸يَا أَيُّهَا الْإِنسَانُ إِنَّكَ كَادِحٌ إِلَي رَبِّكَ كَدْحاً فَمُلَاقِيهِ... فَأَمَّا مَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ بِيَمِينِهِ.... وَأَمَّا مَنْ أُوتِيَ كِتَابَهُ وَرَاء ظَهْرِهِ.... (سوره انشقاق) ⚡️ترجمه : هان اى انسان! تو به سوى پروردگارت تلاش بسيارى دارى و سرانجام به لقاى او خواهى رسيد. پس هر كس كارنامه اش به دست راستش داده شود..... و هر كس نامه اش از پشت سر (و به دست چپ) او داده شود.... 🔴 این دنیا فانی و گذراست و ثروت و قدرتش ماندگار نیست. حوادت و اتفاقات دنیا فقط برای این است که عیار انسان ها را محک بزند و معلوم کند که هرکس در کدام طرف ایستاده و به وظیفه خود عمل کرده یا نه. 🍃همه انسانها در این دنیا در حال تلاش و فعالیتند. و در نهایت با خدا ملاقات خواهند کرد. نتايج دنیوی تلاش‌ها مهم نیست. مهم این است که در این تلاش‌ها، در کدام سمت باشیم. آنان که در مسیر خدا و برای خدا تلاش کنند، در روز ملاقات با خدا، نتیجه تلاششان را با دست راست و سعادت و خوشی ابدی دریافت می کنند. ولی آنان که در غفلت از قيامت و برای رسیدن به لذات دنیا کار کنند، در روز ملاقات با خدا، نتیجه تلاششان را از پشت سر و با آه و ناله و عذاب دریافت می کنند.
1_12597721731.mp3
6.4M
⚫️مقطعی از سوره مبارکه استاد مصطفی اسماعیل
💠 آموزش دوره ترجمه و مفاهیم قرآن کریم 🔸 🔸 . تاکنون با حدود ۷۰ درصد ترجمه ی قرآن کریم آشنا شده اید (با آشنایی لغات پرتکرار). ان شاالله با هم ادامه ی دوره را خواهیم گذراند. 🙏🌱 . 🔻🔻🔻 کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
🔹 درس سی و پنجم: بخش دوم
•┈✾🍀✿🥀جرعه نور🥀✿🍀✾... حکمت ۵۰ کانال 🇮🇷 جرعه نور🇮🇷 👇👇👇 https://eitaa.com/jore_noor
راه تسخير دل ها: امام در اين كلام حكمت آميز درس مهمى براى صيد دل ها و جلب و جذب دوستان مى دهد. مى فرمايد: «دل هاى انسان ها وحشى و رمنده است هركس با آنها انس گيرد رو به سوى او مى كنند»; (قُلُوبُ الرِّجَالِ وَحْشِيَّةٌ، فَمَنْ تَأَلَّفَهَا أَقْبَلَتْ عَلَيْهِ). اشاره به اينكه انسان، نسبت به كسانى كه نمى شناسد نوعى احساس بيگانگى مى كند; ولى اگر طرف مقابل از طريق محبت وارد شود در برابر او رام مى شود. به گفته بعضى از شارحان نهج البلاغه اين مطلب براى انسانى كه تازه در شهر يا در محله اى وارد مى شود و سكنا گزيند كاملاً محسوس است او حتى از همسايگان نزديكش فاصله مى گيرد اما اگر چند بار با او سلام و عليك كنند و به ديدارش بروند و هديه اى برايش بفرستند رابطه دوستى آنها مستحكم مى شود. آنچه بعضى پنداشته اند كه اين كلام حكمت آميز با اصل مدنىّ بالتبع بودن انسان سازگار نيست اشتباه بزرگى است. درست كه انسان ذاتاً روح اجتماعى دارد و نمى تواند تنها زندگى كند و تمام پيشرفت ها و موفقيت های بشر در سايه همين روح اجتماعى است; ولى اين بدان معنا نيست كه در برابر هر فرد ناشناخته اى اظهار محبت و دوستى كند و با او الفت بگيرد; الفت گرفتن احتياج به مقدمات دارد همان گونه كه عداوت و دشمنى نيز مقدماتى مى خواهد و نظر امام(عليه السلام) به اين حقيقت است كه در روايات ديگرى نيز وارد شده و در گفتار معروف: «الاْنْسانُ عَبيدُ الاحْسانِ; انسان بنده احسان است» منعكس است. شاعر عرب نيز مى گويد: وَإنّى لَوَحْشِىٌّ إذا ما زَجَرْتَني *** وَإنّى إذا ألَّفْتَني لاََلُوفٌ هنگامى كه از من دورى كنى من از تو رميده مى شوم ولى هنگامى كه از در الفت در آيى با تو الفت مى گيرم. اين كه در بعضى از شروح به واسطه حل نشدن مشكل «مدنىٌّ بالطبع» بودن انسان يا وحشى بودن قلوب اين تفسير را پذيرفته اند كه منظور از «رجال» همه انسان ها نيستند بلكه افراد بزرگ و قدرتمندِ اجتماع اند، تفسير نادرستى به نظر مى رسد، زيرا ظاهر عبارت اشاره به همه يا اغلب انسان هاست نه گروه اندكى. شاهد اين سخن حديثى است كه از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) نقل شده كه فرمود: «ثَلاَثٌ يُصْفِينَ وُدَّ الْمَرْءِ لاَِخِيهِ الْمُسْلِمِ يَلْقَاهُ بِالْبُشْرِ إِذَا لَقِيَهُ وَيُوَسِّعُ لَهُ فِي الْمَجْلِسِ إِذَا جَلَسَ إِلَيْهِ وَيَدْعُوهُ بِأَحَبِّ الاَْسْمَاءِ إِلَيْهِ;(1) سه چيز است كه محبت انسان را نسبت به برادر دينى اش صفا مى بخشد: با چهره گشاده با او روبرو شود و در مجلس جاى مناسب به او دهد و او را به محبوب ترين نام هايش صدا بزند».(2) : پیام امام امیر المومنین ( مکارم شیرازی )