فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انالله انا الیه راجعون
🚨مادر شهیدی که "ماهی نمیخورد" به دیار باقی شتافت...
#شهید_غواص_مرتضی_جاویدی
❤️ أَوَلَمْ نُعَمِّرْكُم مَّا يَتَذَكَّرُ فِيهِ مَن تَذَكَّرَ
🔸 روایت میگوید: سختگیری مأموران ثبت عمل، نسبت به چهل سالهها بیشتر است و کسی که پایش به شصت برسد دیگر عذرش پذیرفته نیست. نتیجۀ منطقی این سخن این است که انسان هر چه از عمرش میگذرد باید درکش از خدا و معنای زندگی بهتر شود و گرنه حیف عمر که طولانی شود.
📖 فاطر آیه ۳۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 صدای دلنشین و ملکوتی استاد سید سعید ⬆️👆⬆️ با انتخاب آیات تطبیقی از سوره مبارکه مائده ،
#طوفان_الاقصی
یه کار قشنگ فرهنگی ببینیم !!!
🔴 سالمندی در ایران به سمت زنانه شدن پیش میرود
سالمندی در ایران به سمت زنانه شدن پیش میرود. بررسی آمارها نشان میدهد که جمعیت زنان سالمندِ تنها در بازه زمانی ۱۴۳۰ به بیش از سه برابر افزایش خواهد یافت. شیوع تنهازیستی زنان سالمند در یک دهه اخیر از ۱۳ به ۲۳ درصد و برای مردان سالمند از ۴ به ۵.۵ درصد افزایش یافته است. الگوی تنهازیستی در میان زنان سالمند بیش از چهار برابر مردان سالمند است.
مرکز پژوهشهای مجلس نوشته که نهتنها موضوع سالمندی یکی از مسائل مهم و اساسی آینده کشور است، بلکه به طور ویژه سالمندی زنان با توجه به بالا بودن جمعیت آنها و عدم توانمندسازی آنها در کسب درآمد مسئله حادتر خواهد بود. به عبارتی اقتصاد ایران با حدود ۳۰ میلیون سالمند مواجه میشود که برخی از آنها یا شغل ندارند یا درآمد بسیار پایین داشتند و نتوانستند سرمایه اقتصادی برای دوران پیری خود داشته باشند.
تنها زندگی کردن سالمندان یا آنکه با دیگران زندگی کنند و مراقبت و حمایتی دریافت کنند، در بررسی مسئله سالمندی اهمیت دارد. بررسی آمارهای رسمی نشان از زنانه شدن سالمندی در ایران و افزایش آمار سالمندان تنهاست. در پژوهشی که شورای ملی سالمندان منتشر کرده به وضعیت پراکندگی زنان سالمند تنها در کشور هم پرداخته شده است. در گزارش این شورا آمده که در یک دهه اخیر تعداد زنان سالمند تنهازیست به طور متوسط سالانه ۷ درصد رشد داشته است.
در ادامه این گزارش آمده که بیشتر زنان سالمند در استان تهران، سپس در خراسان رضوی و در رتبه سوم استان اصفهان ساکن هستند. در استانهای ایلام و کهگیلویه و بویراحمد نیز کمترین آمار برای زندگی زنان سالمند تنها ثبت شده است. بررسی آمارهای پژوهش شورای ملی سالمندان نشان میدهد که حدود ۷۱ درصد از سالمندان در شهرها زندگی میکردند. حدود ۹۰ درصد از آنها بدون همسر (به علت فوت همسر) بودند. ۲.۴ درصد از آنها هرگز ازدواج نکرده بودند. ۴.۴ درصد از آنها دارای همسر بودند ولی تنها زندگی میکردند.
در ادامه این گزارش آمده که برای نیمی از کشورها نسبت تنهازیستی سالمندان بین ۷ تا ۲۱ درصد بود. تنهازیستی زنان سالمند در مناطق مختلف، متفاوت است. برای مثال بیش از یک سوم زنان در کره جنوبی و بین ۲۵ تا ۴۵ درصد زنان سالمند در اروپا تنها زندگی میکنند. در حالیکه در کشور اندونزی ۱۶.۴ درصد زنان سالمند بهتنهایی زندگی میکنند.
•┈✾🌸✿🌿جرعه نور🌿✿🌸✾┈•
🔹صفحه: 15
💠سوره بقره: آیات 94 الی 101
#قرآن #طرح_ختم_قرآن
#تلاوت_روزانه #تلاوت_قرآن
کانال 🌱 جرعه نور 🌱 👇🏻
https://eitaa.com/jore_noor
Page015.mp3
798.8K
💠 #ختم_قرآن_کریم | صفحه: 15
🔸با صدای: استاد پرهیزکار
کانال 🌱 جرعه نور 🌱 👇🏻
https://eitaa.com/jore_noor