#صلوات_سیزده
صلوات خواص فراوانی دارد که مهمترین آن اینکه
اولا : موجب ازبین رفتن گناهان میشود
لذا در روایت آمده است صلوات فراوان بفرستید زیرا گناهان را نابود میکند
فَلْیُکْثِرْ مِنَ الصَّلَاةِ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ فَإِنَّهَا تَهْدِمُ الذُّنُوبَ هَدْماً(بحارالانوارج۹۱ص۴۷)
ثانیا : موجب نزول رحمت الهی بربندگان میشود لذا در روایت آمده است دعای بندگان محجوب است تا صلوات بر پیامبر فرستاده شودلَا یَزَالُ الدُّعَاءُ مَحْجُوباً عَنِ السَّمَاءِ حَتَّی یُصَلَّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ(بحارالانوار ج۹۰ص۳۱۲)
https://eitaa.com/jorenab
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَ مَا خَلْفَهُمْ
وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء
وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَوُودُهُ حِفْظُهُمَاوَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ
https://eitaa.com/jorenab
📜 حکم تنفیذ سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران
🔻 بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
و الحمد للّه ربّ العالمین و صلّی اللّه علی محمّد و آله الطّاهرین سیّما بقیّة اللّه فی الارضین.
🔹 خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون سیاسی و اجتماعی انتخابات سرافراز فرمود و ملّت عظیمالشّأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزّتآفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر ادارهی امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزیّن به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریّت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزّت است نشان داد.
🔹 امروز میهن عزیزمان، تشنهی خدمت و آمادهی حرکت جهشی در همهی عرصهها، و نیازمند مدیریّتی باکفایت و جهادی و دانا و شجاع است که بتواند توانمندیهای آشکار و نهفتهی ملّت، بویژه جوانان را که بسیار فراتر از مشکلات است، بسیج کرده و به میدان کار و تلاش سازنده آورَد؛ موانع را از سر راه تولید بردارد؛ سیاست تقویت پول ملّی را بِجِد دنبال کند، و قشرهای متوسّط و پایین جامعه را که سنگینیِ مشکلات اقتصادی بر دوش آنها است، توانمند سازد؛ مدیریّتی که با مشی فرهنگی خردمندانه، مسیر اعتلای مادّی و معنوی ملّت ایران را هموار کرده، حرکت کشور به سمت جایگاه شایستهاش را شتاب بخشد.
🔹 اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأی به عالِم فرزانه و خستگیناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجّتالاسلام آقای سیّدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملّت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ انشاءاللّه.
🔺 والسّلام علی عباداللّه الصّالحین
سیّدعلی خامنهای
۱۲ مرداد ۱۴۰۰
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: پیام مردم، پیام تغییر وضع موجود بود
رئیسجمهور:
🔹پیام مردم در ۲۸ خرداد پیام تحولخواهی، عدالتخواهی، مبارزه با فساد و فقر، اجرای سیاستهای اعلامی نظام و توجه به ارزشهای والای انقلاب بود
🔹تورم بیش از ۴۴ درصدی، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدن بدهیهای دولت از سال ۹۴ و علاج کردن وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی وضعیت مردم را نامناسب کرده است؛ هم به دلیل دشمنی دشمنان و هم کاستیهای داخلی
🔹علاوه بر آسیبدیدن سفره مردم به اعتماد مردم آسیب وارد شده است.
🔹مردم از دولت جدید تحول خواستهاند و باید اتفاق بیفتد. این تحول مستند به سند ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب است.
@TasnimNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: باید با فساد و مفسد، بیامان مبارزه کرد
آیتالله خامنهای:
🔹اگر به معنای واقعی کلمه می خواهیم در کنار مردم باشیم باید با فساد و مفسد، بی امان مبارزه کنیم.
🔹فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، سوءاستفاده از ارز ترجیحی، فعالیت های ناسلام سوداگرانه، قاچاق و امثال این ها.. فسادهایی است که باید به معنای واقعی کلمه با آنها مواجه شد.
@TasnimNews
#با_امیر_مومنان_چهل_و_دو
قرن الاله ولائه بولائه
ممّا تزکی و هو حان یرکع
سمّاه ربّ العرش نفس محمّد
یوم البهال و ذاک ما لا یدفع
#ابن_حماد
خداوند ولاء علی را با ولاء خودش، در اثر اینکه علی در حال رکوع زکات بخشید، مقرون ساخت. پروردگار عرش، علی را در روز مباهله «جان محمّد» خواند و این حقیقتی غیر قابل انکار است
(ریحانة الأدب، ج 5/ ص 311
استاد مطهری، ولاءها و ولایتها، ص42)
https://eitaa.com/jorenab
#آیه_ولایت
۱-فقیری وارد مسجد پیامبر شد و تقاضای کمک کرد؛ اما کسی چیزی به او نداد. او دست خود را بهسوی آسمان بلند کرد و گفت: خدایا! شاهد باش که من در مسجد رسول تو تقاضای کمک کردم؛ اما کسی به من چیزی نداد. در همین حال، علی(ع) که در حال رکوع بود، به انگشت کوچک دست راست خود، اشاره کرد، فقیر نزدیک آمد و انگشتر را از دست او بیرون آورد.
۲-آیه نازل شد:
«إِنّما وَلیکُمُ اللهُ و رَسولُهُ والّذینَ ءَامَنوا الَّذینَ یقِیمُونَ الصَّلوةَ و یؤتُونَ الزَّکوة و هُم راکِعونَ؛
ولیِّ شما فقط خدا، پیامبر و مؤمنانی هستند که نماز را به پا داشته، در رکوع زکات میدهند(مائده:۵۵)
(حاکم حسکانی شواهد التنزیل ج۱ص۲۰۹)
۳- شیخ مفید می نویسد این واقعه در ۲۴ ذیالحجه سال دهم هجری اتفاق افتاده است
(مسارالشیعه ص۴۱)
۴-قاضی عضدالدین ایجی از متکلمان اهل سنت، می گویدمفسّران بر نزول این آیه در شأن علی (ع) اجماع دارند
(شرح مواقف ص ۴۰۵)
۵-علامه طباطبایی بعداز نقل روایات متعدد که درین باره آمده است می نویسد:اگر این همه روایت درباره شأن نزول این آیه، نادیده گرفته شود، باید به طور کلی از تفسیر قرآن نیز چشم پوشید؛ چراکه وقتی به این همه روایت اطمینان نکنیم، چگونه میتوانیم به یک یا دو روایتی که در تفسیر دیگر آیات قرآن نقل شده، اطمینان پیدا کنیم
(المیزان ج۶ص۸)
https://eitaa.com/jorenab
#استدلال_امام_رضا_به_آیه_مباهله
بسمه تعالی
استدلال امام رضا علیه السلام به آیه مباهله بر افضلیت حضرت علی ( ع) و ابن رسول الله بودن امام حسن و امام حسین ( ع)
۱-در پاره ای از روایات آمده است که مأمون از امام رضا علیه السلام می پرسد بهترین آیه ای که در شان جد شما علی بن ابیطالب آمده است چیست؟
امام می فرماید آیه مباهله.
مامون می پرسد چرا؟ امام می فرماید به خاطر کلمه «و انفسنا » .
۲-از آیه استفاده می شود که در قضیه مباهله دعوت کننده پیامبر اکرم ص بوده است و دعوت شدگان سه گروه نسائنا و ابنائنا و انفسنا بوده اند با توجه به اینکه همراه پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در روز مباهله جز حضرت علی و حضرت زهرا و حضرت حسنین علیهم السلام نبودهاند مشخص می شود که مراد از نسائنا حضرت زهرا و مراد از ابنائنا حسنین و مراد از انفسنا علی ابن ابیطالب می باشد.
۳-طبق این بیان امام رضا علیه السلام مراد از انفسنا شخص علی بن ابی طالب علیه السلام می باشد نه پیامبر ص و علی ع ، زیر طبق این آیه پیامبر ص دعوت کننده بوده است و دعوت کننده، خود را دعوت نمیکند.
۴-بنابراین از این روایت از این آیه استفاده می شود که علی بن ابی طالب ع نفس و جان پیامبر اکرم ص بوده است. بنا بر این فضایلی که برای پیامبر اکرم ص ثابت است برای علی بن ابی طالب ع نیز ثابت است چون علی ع نفس و جان پیامبر ص است.
۵-در روایتی آمده است که مامون به دنبال این سخن امام رضا علیه السلام به انگیزه نقد ، می گوید« لولا نسائنا» امام رضا علیه السلام در جواب می فرماید« لولا ابنائنا »
۶-تفسیری که علامه طباطبایی در المیزان از این فراز روایت دارد این است که مراد مامون این است که فرمایش شما درست است اگر عبارت « لولانسائنا» نبود. زیرا با بودن این کلمه مشخص می شود که مراد از «انفسنا »گروه مردان است و مراد از « نسائنا » گروه زنان است. بنابراین آیه دلالت ندارد که مراد از« انفسنا » شخص علی بن ابی طالب است.
مراد امام رضا از عبارت« لولا ابنائنا » این است که این گفته شما در صورتی مقرون به صحت است که عبارت «لولا ابنائنا »به دنبال آن نیامده بود زیرا اگر مراد از« انفسنا » گروه مردان باشد قهرا شامل «ابنائنا » یعنی حسنین نیز می شد دیگر نیازی نبود که «ابنائنا »را جدا کند.
آوردن کلمه« ابنائنا »گواه بر این است که مراد از «انفسنا » گروه مردان نیست بلکه شخص علی بن ابی طالب علیه السلام است.
۷-در روایت دیگری آمده است که مامون از امام رضا علیه السلام می پرسد چرا به امام حسن و امام حسین ، ابن رسول الله می گویید در حالی که ابن رسول الله نبوده اند چون نوادگان دختری پیامبر اکرم ص بوده اند و نوادگان دختری شخص، فرزندان آن شخص به حساب نمی آیند.
۸-امام رضا علیه السلام به همین آیه مباهله استشهاد می کند که که در آن، امام حسن و امام حسین علیهما السلام به عنوان ابن رسول الله معرفی شده اند
.
(حجت الاسلام و المسلمین دکتر نیک زاد)
https://eitaa.com/jorenab