🔻یمنیهای قهرمان، آمریکا را غافلگیر کردند.
🔹 ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | منابع آگاه در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین فاش کردند:
👈 کشتی انگلیسی RUBYMAR که در خلیج عدن توسط نیروهای یمن هدف قرار گرفته، حامل آمونیاک بوده و پس از هدف قرار گرفتن با تسلیحات نیروی دریایی یمن، آتش گرفته و پس از شکست در نجات آن، در دریا فرو رفته است؛ کشتی انگلیسی با سلاحهای جدید و دقیقی هدف قرار گرفته که تا کنون از آن رونمایی نشده است.
👈 آمریکا نیز از سرنگونی پهپاد MQ9 خود، توسط یمنیها در الحدیده، غافلگیر شده است؛ چرا که پس از سرنگونی چندین فروند از این نوع پهپاد در یمن، واشنگتن برای ارتقا و نوسازی آنها اقدام کرده بود و ارتش یمن نیز از این موضوع مطلع شد و بلافاصله پس از بازگشت این پهپاد به خدمت، با به روز رسانی سلاحهای دفاعی جدید یمن، دوباره سرنگون شد.
#طوفان_الیمانی_الجویه
#جیش_الصاروخیة_الابطال
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
✅حمله موشکی به کشتی آمریکایی در سواحل یمن
🔹خبرگزاری فرانسه امروز گزارش داد که یک کشتی باری متعلق به آمریکا در معرض حمله موشکی در سواحل یمن قرار گرفته است.
#طوفان_الیمانی_البحریه
#جیش_البحرية_الابطال
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
🚨📸آمریکا برای اطلاعات درباره یک هکر ایرانی جایزه ۱۰میلیون دلاری تعیین کرد!
#نبرد_سایبری
#سپاه_سایبری
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
دقت داشتید؟!!!
برخی از کاندیداهای قوه مقننه که خانه قانون را مقصد خود می دانند ، با تبلیغات پیش از موعد؛ قانون را زیر پا می گذارند.
برخی در این مدت آلوده به ؛ دروغ، تزویر، تطمیع ، تهدید ، حق الناس، قضاوت اشتباه و... شدند.
فرق ایمان قلبی و اسلام لسانی #
عامل دوری از مبانی انقلاب ۵۷ #
فقدان تهذب و تقوای سیاسی#
جولان جریانهای بدلی انقلاب#
این بار کجی است که به منزل نمی رسد و هزار مجلس از این دست ، راهگشای انقلاب اسلامی نخواهد بود.
جامعه میداندار متدینین ما تهی از تربیت نبوی و خصائل علوی شده است و این سرکه ای است که عسل ادبیات انقلاب را فاسد می کند.
اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
جهاد تبیین مبانی انقلاب
دکتر هادی ثروتی ، دبیر کمیته سیاسی رزما در رادیو گفتوگو:
🎙 *حمله به رفح؛ یك انتحاری سیاسی برای نتانیاهو/ به مرحله نهایی آزادسازی فلسطین نزدیك شدهایم*
🔺 یك كارشناس ارشد مسائل سیاسی بیان كرد: روند شرایط در سرزمینهای اشغالی بهگونهای است كه نتانیاهو را انتحار سیاسی كرده؛ به همین دلیل دست به اقدامی زده تا حداقل امتیاز را برای صهیونیستهای افراطی داشته باشد.
🔍 مشروح خبر را بخوانید
📻 *رادیو گفتوگو، صدای اندیشهها*
سایت | سروش | بله | ایتا | رادیونما | FM ۱۰۳.۵ 👇👇
هدایت شده از رادیو گفتوگو
هادی ثروتی در رادیو گفتوگو:
🎙 *حمله به رفح؛ یك انتحاری سیاسی برای نتانیاهو/ به مرحله نهایی آزادسازی فلسطین نزدیك شدهایم*
🔺 یك كارشناس ارشد مسائل سیاسی بیان كرد: روند شرایط در سرزمینهای اشغالی بهگونهای است كه نتانیاهو را انتحار سیاسی كرده؛ به همین دلیل دست به اقدامی زده تا حداقل امتیاز را برای صهیونیستهای افراطی داشته باشد.
🔍 مشروح خبر را بخوانید
📻 *رادیو گفتوگو، صدای اندیشهها*
سایت | سروش | بله | ایتا | رادیونما | FM ۱۰۳.۵
هدایت شده از رادیو گفتوگو
ثروتی در رادیو گفتوگو:
🎙 *مقاومت؛ دست برتر منطقه/ شرایط اسرائیل روزبهروز بدتر میشود*
🔺 كارشناس مسائل غرب آسیا گفت: افق پیش رو نشان میدهد محور مقاومت دست برتر را دارد و هر روز كه میگذرد، شرایط برای صهیونیستها بدتر میشود.
🔍 مشروح خبر را بخوانید
📻 *رادیو گفتوگو، صدای اندیشهها*
سایت | سروش | بله | ایتا | رادیونما | FM ۱۰۳.۵
هدایت شده از بچه حزب اللهی
📣تئوریسین اصلاحات
❌️سعید حجاریان، شانسی در انتخابات ۱۱ اسفند نداریم حتی اگر لیستی به سرلیستی محمدخاتمی و میرحسین موسوی بدهیم، باز هم حامیان ما به ما رای نخواهند داد. چاره کار این است در آشکار، نق بزنیم که انتخابات آزاد نیست و در پنهان دو سفیر برای قالیباف و رائفی پور بفرستیم و با آنها وارد مذاکره شویم.
نارضایتی بدنه اجتماعی اصلاحطلبان از نظام یا اصلاحطلبان؟
در حالی که اصلاحطلبان قرار است با سه لیست وارد کارزار انتخابات مجلس شوند، بدنه اجتماعی آنها مانند سال ۱۴۰۰ می خواهند انتخابات را تحریم کنند تا پیروزی جریان اصولگرا را قطعی نمایند. دلیل تحریم انتخابات بر خلاف ادعای ژنرال پخمههای اصلاح طلب، نه نارضایتی حامیان اصلاح طلبان از نظام بلکه نارضایتی شدید آنها از عملکرد یا سوءعملکرد اصلاح طلبان در هشت سال دولت بنفش روحانی بوده است.
رویکرد اخیر اصلاح طلبان پس از آنکه متوجه شکست قطعی در ۱۱ اسفند شدند نیز نتواتسته جوششی در بدنه اجتماعی سرخورده و بلاتکلیف آنها ایجاد کند. افرادی مانند خاتمی و حسن مصطفوی نیز جوشش و موجی نمی توانند ایجاد کنند.
اگر اصلاح طلبان در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ باز هم شکست بخورند، مهر پایانی بر حیات سیاسی خواهد بود و به نظر می رسد به پایان جریان چپ در جمهوری اسلامی نزدیک می شویم و به احتمال زیاد، شاهد نوسازی و رویش جریانات جوان و خلاق و نوگرا در طیف اصلاح طلب خواهیم بود که اتفاقا تلاش خواهند کرد داخل چارچوب های قانونی و رسمی، به جلب نظر مردم بپردازند.
این موضوع چیز عجیبی نیست و سپهر سیاسی ایران شاهد انتقراض جریانات سیاسی دیگری بوده مانند نهضت آزادی و جبهه ملی.
@BACHE_HEZBOLLAHI
☑️ دبیر شورای عالی فضای مجازی: سکوهای خارجی فیلتر شده به سه روش میتوانند در کشور رفع فیلتر شوند: اول پذیرش رسمی قوانین کشور توسط پلتفرم، دوم ارتباط مجموعه های خصوصی با پلتفرمها و سوم ایجاد پوستههایی که بتوانند قوانین کشور را رعایت کنند و مجوزهای لازم را دریافت کنند.
#ج_رزما
https://eitaa.com/jrazmaa
🌠 کارآمدسازی یا خالصسازی؟!
(حاشیه بر سخن اخیر رهبر انقلاب دربارۀ انتخاب اصلح)
🖊#مهدی_جمشیدی
۱. در بند دهمِ «سیاستهای کلی انتخابات»، رهبری تأکید دارد که شاخصهای حکمرانی را در مقام «تشخیص و احراز صلاحیت»، تعیین و تدقیق کنید تا داوطلبان در «تراز انقلاب» شوند. رهبری برای «بعد از انتخاب مردم» شاخص تعیین نکرده است. همچنین ایشان برای مردم، «سیاستهای کلی انتخابات» را ننوشته، بلکه خطاب به نهادها نوشته است. پس این پالایش، «قبل انتخاب مردم» باید صورت بگیرد. مجلس باید در راستای سیاستها، «تقنین» میکرد و آنگاه شورای نگهبان «اجرا» میکرد. پنج سال گذشته و مطالبه رهبری، تحقق نیافته است. حال آیا معنی عمل به «سیاستهای کلی نظام» که رهبری ابلاغ کرده، دخالتدادن «سلیقه» یا «تشخیص شخصی» هست؟!! مگر رهبری ننوشته «شاخصسازی» کنید؟! شناسایی «دواطلب تراز شایسته نظام» که رهبری آن را از نهادها مطالبه کرده، ممکن نیست؟! شخصی است؟! مخالف مشارکت حداکثری است؟! مخالف رشد مردم است؟! اینکه رهبری از نهادها، توقع «شاخصگذاری» داشته، نشانگر بیاعتمادی ایشان به «فهم مردم» است؟! علامه مصباح در بسیاری از گفتارهای خویش، هنگامیکه به عملکرد ناصواب برخی مسئولان اشاره میکرد، میگفت «باور» ندارند. حتی ایشان تصریح میکرد که برخی نیروهای سیاسی در درون قدرت، به ولایت فقیه نیز «باور» ندارند. لفظ «باور» در این بخش از تحلیلهای ایشان، پُرتکرار بود. این «ناباوران» - به تعبیر رهبر انقلاب - همان «جریان غیرانقلابیِ درون نظام» هستند.
۲. مسأله، حضور ناکارآمدهاست که مردم را دلسرد از تحوّل کردهاند. نظام، هیزم «متوسطان ناکارآمد» شده. مشکلات، حلشدنی هستند ولی نه توسط متوسطان. نظام، «مرد میدان» میخواهد نه «کوتاهقامتانِ محافظهکار». در فلسفۀ تاریخ میگویند نظریۀ مردان بزرگ. به مردم میگوییم نتیجۀ «رأی خودتان» است. میگویند ما شناخت نداریم اما «شورای نگهبان»، تأیید کرده. در ذهن مردم، معنی تأیید شورای نگهبان، این است. این امر به خصوص از آن جهت اهمیت دارد که: «مسئلۀ احیای اعتماد مردم و امید مردم بسیار مهمّ است؛ ... البتّه این متأسّفانه یک مقداری آسیب دیده و بایستی ترمیم کنید این را و راهکارش هم این است که حرف و عمل مسئولین یکی باشد.»(در دیدار هیئت دولت سیزدهم، ۶/۶/۱۴۰۰).
۳. «گام دوّم» و «تحوّل»، کارگزاران قوی و کارآمد و متعهد میطلبد: «این مشکلات را با یک حرکت عادّی نمیشود برطرف کرد، با این حرکت معمولیِ عادّی که در کار ادارۀ حکمرانی کشور هست نمیشود، یک حرکت فوقالعاده لازم است، یک حرکت جهشی لازم است، یک حرکت ابتکاری لازم است. باید نوآوری وجود داشته باشد و این کار باید انجام بگیرد. این جزو مسلّماتِ این دورۀ از انقلاب است برای گام دوّم.»(در دیدار تشکلهای دانشجویی، ۲۱/۲/۱۴۰۰).
متوسطان، اهل تحوّل نیستند. مدعای من «کارآمدسازی» است نه «خالصسازی». نگاه حداقلی یعنی ناکارآمدی و ناکارآمدی یعنی دلسردی سیاسی مردم از نظام. رهبری با صراحت، هم بر اصلح تأکید داشتهاند و هم بر تحوّل: «راه ایجاد تحوّل عبارت است از تشکیل یک دولت معتقد به تحوّل و معتقد به عنصر تحوّلآفرین، یعنی عنصر جوان نخبۀ مؤمن انقلابی.»(بیانات در دیدار تشکلهای دانشجویی، ۲۱/۲/۱۴۰۰). مشکل، وحدت «تاکتیکی» و «عملگرایانه» و «پدرسالارانه» و «ناگفتمانی»ای است. نظریۀ «مردمسالاری دینی»، اینچنین اقتضایی ندارد. به دلیل حضور متوسطان در حاکمیّت، زبان ما در «جهاد تبیین»، کُند شده است. نمیتوانیم بگوییم خودِ مردم رأی دادند؛ چون «عملکردهای ضعیف یا متوسط»، به پای «نظام» نوشته میشود. رهبری، «تحوّل» و «جهش» و «کار جهادی» میخواهد و اینها از متوسطان برنمیآید. مسألۀ کنونی انقلاب، «کارآمدسازی» است نه «خالصسازی». اما کسانیکه کارنامهاشان ناکارآمد است، صورت مسأله را تغییر میدهند تا بیعرضهگی خویش را بپوشانند و به درون قدرت راه یابند. من در مقام «اثبات ضرورت کارآمدی» هستم نه «نفی مشارکت حداکثری». مشارکت حداکثری، «یک اصل» است اما فقط «یک راه» ندارد. و تازه تأثیرِ تکثّر نامزدها در مشارکت حداکثری، «اندک» است.
۴. بنابراین، ضعف مشارکت مردم، مهم است و اصل مشارکت حداکثری، قابلانکار نیست؛ و این امر به دلیل نارضایتی مردم و وضع مَرَضی است؛ و نارضایتی هم به دلیل ضعف در کارآمدی است که خودش حاصل غلبۀ متوسطان است؛ و این موجب افول اعتماد سیاسی شده است؛ و باید علّت مشکلات را آشکار ساخت که ضعف عاملان نه فساد ساختار. «نوشتن» و «مطالبۀ» ما، خودش بخشی از «زمینهسازی» است؛ چون «گفتمان» ایجاد میکند برای استقرار نیروهای کارآمد در حاکمیّت. زمینهسازی یعنی تفهیم کنید که نظام باید از لحاظ «کارآمدی مدیران»، روند تکاملی داشته باشد تا نارضایتی مردمی کاهش یابد. رهبری میگوید «بگویید» تا «تحقّق» بیابد.
.....
هدایت شده از 🇮🇷جمعیت رزما. استان کرمانشاه
📍اژهای: شرایط امروز، از شرایط عملیات والفجر ۸ سختتر است
🔸حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای، رئیس قوه قضائیه طی سخنانی در مراسم گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین والفجر هشت و روز حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفته است: بدون شک شرایط امروز، از شرایط عملیات والفجر هشت، سختتر است چرا که آن روز دشمن شما سپاهیان سلحشور را باور نداشت، اما امروز شما را باور کرده و از شما زخم خورده و کینه دارد لذا پیوسته در حال رصد و توطئهچینی است؛ لهذا مسئولیت شما و به ویژه بخش حفاظت اطلاعات شما، خطیرتر و سنگینتر است.
🔸به گزارش ایلنا، سردار جمیری، فرمانده سپاه حفاظت نیز طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه ماموریت امروز سپاه حفاظت، به مراتب سختتر، خطیرتر و حساستر از دوران دفاع مقدس است، گفت: سنگری که امروز سپاه حفاظت در آن خدمت میکند، سنگر استقامت، شجاعت و ایستادگی در برابر استکبار جهانی است.
🔺درک این حقیقت که شرایط امروز، سختتر از شرایط عملیات والفجر ۸ است نیاز به تبیین نخبگانی و عمومی دارد.
🔺ما همه باید بدانیم که اگر در والفجر ۸ قرار بر عبور از اروند و خط شکنی چند گردان غواص بود اما اکنون همه آحاد ملت باید از دریای توطئههای دشمن به سلامت عبور کنند و قلههای بزرگتری را در مسیر پیشرفت ایران و انقلاب اسلامی فتح کنند.
و ابزار این عبور نیز جز "تحلیل صحیح" نیست.
🔺و استخراج تحلیل صحیح از میان توطئههای دشمن، نفوذیها، غوغای سخنرانان بیمعلومات و کاسبان قدرت هرگز کار آسان و سادهای نیست.
🔺در این جبهه چند وجهی و ترکیبی البته هرکس باید منصهی پیش روی خود اعم از علم منزل، کار فرهنگی، سیاستورزی، نظامیگری، امنیتبخشی، هنرمندی و... را یک تنگه احد بداند که قرار است بواسطه آن بخشی از منافع جمعی و ملی حاصل شود.
🔺"تحلیل صحیح" ما را به سمت بهترین عملکردها در تنگههای احد اختصاصیشده رهنمون خواهد بود.
https://eitaa.com/razmakermanshah