✡ نفوذ و نفوذی بدون شبکه نفوذ معنا ندارد (1)
🎯 5 جریان باطل کشور / تعریف نفوذ و جریان شناسی نفوذ
1⃣ #نفوذ کلیدواژهای است که در ادبیات سیاسی کشورمان وجود داشته، اما این روزها بار معنایی متفاوتی به خود گرفته است.
2⃣ رهبر معظم انقلاب اگرچه در سالیان گذشته بارها نسبت به مسئله نفوذ دشمن هشدار دادهاند، اما از دوران ماقبل #برجام و بهویژه پسابرجام هشدارهای معظمله در این زمینه بیشتر شده است.
3⃣ لذا برای تحلیل این موضوع از منظر امنیتی و راهبردی با #ناصر_قرهباغی کارشناس مطالعات امنیت ملی به گفتگو نشستیم. در ادامه مشروح این گفتوگو از منظرتان میگذرد:
4⃣ ظاهر بحث این است که نفوذ بیشتر جنبه امنیتی و سیاسی دارد، اما وقتی عمیق میشویم، میبینیم که این موضوع جنبههای فرهنگی، اقتصادی و… را هم در بر میگیرد. در بحث #جریانشناسی، بنده جریانشناسی مد منظر خودم را ارائه میکنم که مزیتش این است که ناظر بر ماهیت و واقعیت پشتپرده جریانها و آدمهاست.
5⃣ بر این اساس 6 جریان را در داخل شناسایی کردم، یک جریان، جریان اصیل انقلاب با محوریت ولی فقیه و تنها جریان حق است، و 5 جریان باطل که عبارتند از: منحرفین، نفوذیها، قدرتطلبها، بیبصیرتها و ضد انقلاب. سکاندار این جبههی پنجگانه، #نفوذیها هستند.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/GdKMR9
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ و نفوذی بدون شبکه نفوذ معنا ندارد (2)
🎯 لایهها، فرایند، مأموریت و شاخصهای نفوذ و نفوذی
1⃣ نفوذیها در چهار سرفصل بررسی میشوند: لایههای نفوذ، فرایند نفوذ، مأموریت نفوذیها و شاخصهای شناخت نفوذیها.
2⃣ ابتدا باید بدانیم که #نفوذ حتماً در قالب #شبکه است، یعنی نفوذ و نفوذی بدون #شبکه_نفوذ معنا ندارد، نفوذیِ واحد که یک نفر باشد و بگوییم این فرد نفوذی است امکان ندارد. اگر شما نفوذی پیدا کردید، حتماً باید دنبال شبکهاش بگردید، این فرد در دل یک شبکه قرار دارد. البته یک نوع نفوذی داریم که خارج از شبکه فعالیت میکند که همان جاسوسی کلاسیک است.
3⃣ انواع مأموران نفوذی عبارتند از: جاسوسان سنتی، عواملی با مأموریت ویژه برای یک بار مانند ترور و نوع سوم عواملی هستند که در درازمدت مأموریت خود را انجام میدهند، مانند نفوذ در حزب یا حکومتی برای تصرف مسئولیتهای مهم و انجام دستورات آمران در مقاطع مختلف با هدف ایجاد اخلال و بالاخره ناکارآمدسازی سیستم.
4⃣ جاسوسان کلاسیک اگر مأموریتشان مأموریت درازمدتی هم باشد، در مقایسه با دو نوع دیگر یک مأموریت سطح پایین است که آن هم جمعآوری اطلاعات و اخبار است که سطح نازل نفوذ است.
5⃣ نوع دوم نفوذی که مهمتر از نوع اول است، نفوذیهایی هستند که مأموریت خاصی دارند و مأموریتشان در زمان مشخصی تمام میشود، مانند حذف فیزیکی افراد از جامعه و کشورِ هدف، مثل انفجار نخستوزیری مانند #کشمیری و #کلاهی.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/GdKMR9
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ و نفوذی بدون شبکه نفوذ معنا ندارد (3)
🎯 نقش لایهی هدایت در جلوگیری از اعدام نفوذیها
1⃣ اولین لایه نفوذ، #لایه_هدایت است. یعنی کسانی در این شبکه نقششان هدایت است که کشف اینها کار سختی است، اینها در جامعهی هدف، محور هستند و نقش خود را بیشتر در مواقع بحرانی نشان میدهند، آنجا که #شبکه_نفوذ در خطر است ایفای نقش میکنند. لذا ما در تاریخ انقلاب مقاطعی داریم که اتفاقاتی افتاده و میتوانستیم نفوذیهای دشمن را بشناسیم، مثل فتنه 78 یا فتنه 88، که در جایی حضرت آقا فرمودند در این دوره یک لحظه گوشهی پرده کنار رفت.
2⃣ لذا اگر ما آن مقاطع را خوب رصد کنیم نفوذیها را میشناسیم، ولو اینکه نتوانیم بهصورت مستند اینها را محاکمه کنیم، اما میتوانیم برای افکار عمومی روی آنها علامت سوال بگذاریم، مثل فتنه 88، انفجار دفتر نخستوزیری و انفجار حزب جمهوری. در جریان انفجار حزب جمهوری و دفتر نخستوزیری حداقل باید دو یا سه نفر اعدام میشدند، اما چرا این افراد اعدام نشدند؟ در این ماجراها لایهی هدایت آمده وسط و این افراد را نجات داده است!
3⃣ در اینگونه جریانها یک لایه، #لایه_حمایت است، بنابراین لایهی هدایت نباید حمایت کند، چون اینها لایهی حمایت دارند، لایههای حمایتی بسته به جایگاه، اهمیت، مأموریت، حساسیت مأموریت و سطح امنیتی، مأموریتشان فرق میکند.
4⃣ یک #نفوذی مهم با مأموریت مهم و حساس، حداقل هفت لایه یا هفت عنصر حمایتی دارد، یک لایهی هفتنفره حمایتی دارد. #اردشیر_ریپورتر در خاطراتش مینویسد: وقتی من بهعنوان مأمور MI6 جایگزین پدرم شدم، همیشه هاله و لایهای از حمایتها را در زندگیام احساس میکردم، اما کسی را نمیدیدم، هرجا به مشکل میخوردم، مشکلاتم رفع میشد، سالها بعد، فقط توانستم حامی مالی خود را بشناسم که هروقت پول میخواستم به طریقی به من پول میرساند و آن فرد دایی من بود، ولی بقیه را نشناختم!
5⃣ شما اگر به یکی مشکوک شدی که نفوذی است، باید ببینی چهکسانی از این فرد حمایت میکنند؟ بهویژه در مقاطع خطر. ببینید آن موقع که فلان شخص در انفجار حزب جمهوری و دفتر نخستوزیری زیر سؤال رفت، چه کسی نجاتش داد؟ مثلاً حداقل در دو مقطع آن مسئول جان فلان شخص را نجات داد، در حالیکه آن فرد باید اعدام میشد. یعنی با دادگاهی کردن این افراد و نهایتاً با اعدام اینها شبکه لو میرفت و کار تمام میشد، اما یک شبکهای فعال شد و اینها را نجات داد!
6⃣ ما نمیگوییم آن آدمی که نجاتش داد حتماً نفوذی دشمن است، اما میگوییم آن مسئول را مدیریت کردند و او آن نفوذی را نجات داد، اصلاً پرونده را مخدوش کرد درحالی که باید میگذاشت پرونده مسیر خودش را پیش میرفت. بعد از این را ببینید که شبکه چه کار میکند؟ شبکه نفوذ دید اگر #ربانی_املشی بماند، کار تمام است و شبکه نابود میشود، بنابراین ربانی املشی را شهید کردند و یکی از خودشان جای شهید ربانی املشی را گرفت و پرونده تمام شد.
7⃣ امام (ره) هم راهی جز مختومه اعلام کردن پرونده نداشت و الا پروندهای که باید موجب نجات انقلاب میشد، به شکست انقلاب منجر میشد. امام دید این پرونده به ضرر انقلاب تمام میشود و از طرفی جنگ است و لیبرالها كنار رفتهاند و جبهه انقلاب یکپارچه شده است و عرصههای مختلفی را مدیریت میکند، در چنین شرایطی یک جریانی بازی را بر هم میزند، به همین خاطر امام گفت پرونده 8 شهریور مختومه است. اگر امام اصرار میکرد، نهتنها پرونده به نتیجه نمیرسید، بلکه این جریان حذفها را شروع میکرد و اختلاف در جبهه انقلاب عمیق میشد و ضرر آن بیشتر بود.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/GdKMR9
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ و نفوذی بدون شبکه نفوذ معنا ندارد (4)
🎯 شبکه نفوذ همچون اسب تروا عمل میکند
1⃣ این لایهی حمایت بود، در کنار این لایه، یک لایه هم #لایه_عملیات است، حالا عملیات ممکن است از جنس نوع اول یعنی جاسوسی، یا از نوع دوم یعنی ترور و یا از نوع سوم یعنی استحاله باشد.
2⃣ در بحث #استحاله یک مأمور نفوذی بهراحتی کشف نمیشود. مأمور نفوذی ممکن است نفوذ کند و در سیستم رشد کند تا لیدر یک حزب شود، رشد کند و به پست وزارت برسد (با هدفهای مهمتر مثل قبضهی قدرت و ایجاد انحراف و اخلال و ناکارآمدسازی سیستم و…)، بعد همه کار میتواند انجام دهد.
3⃣ میتواند از درون حاکمیت #شبکه_نفوذ را حمایت کند، آدمهای خود را بچیند و اصلاً عرصه را به دست بگیرد. در طول این سالها، شبکههای نفوذ در بدنهی حاکمیت شکل گرفته است، یک عده آگاهانه و یک عده ناآگاهانه دارند در این شبکه ایفای نقش میکنند. پس در این مرحله مأمور نفوذی باید در سیستم بماند تا تثبیت شود. مرحله اول فرایند نفوذ، #هویتسازی است. یعنی یک شخص یا یک تفکر میخواهد نفوذ کند، اولین مرحلهاش هویتسازی یا همان همرنگشدن و استتار است.
4⃣ برای فهم این نوع نفوذ #پولس مثال خوبی است، «پولس» که میخواهد در مسیحیت نفوذ کند، اول مسیحی میشود، میگوید من از #یهودیت بریدم و به حقانیت مسیح رسیدم. بهدنبال آن در مسیحیت رشد میکند و معارضین و مسیحیت حقیقی را قلع و قمع میکند که امروز شاهدیم دیگر مسیحیتی وجود ندارد، لذا #مسیحیت_صهیونیست نتیجهی آن حرکت است. دشمنترین دشمنان #یهود چه کسی باید باشد؟ مسیحیت. اما عملاً اینطور نيست! مسیحیت صهیونیست یعنی اینکه دیگر مسیحیتی وجود ندارد، پشتش #یهود است، پاپ و غیره همه بازی است، همه دست #یهود است، بنابراین نوع سوم نفوذیها اینهایی هستند که میآیند آهسته آهسته از درون مثل #اسب_تروا عمل میکنند، تا انقلاب را مال خود کنند، حکومت را مال خود کنند.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/GdKMR9
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نفوذ و نفوذی بدون شبکه نفوذ معنا ندارد (5)
🎯 نحوهی شناخت نفوذی : سوابق، روابط، مواضع
1⃣ سرفصل چهارم، شاخصهای #شناخت_نفوذیها است و اینکه چگونه نفوذیها را بشناسیم؟
2⃣ نحوهی شناخت نفوذی، #سوابق_افراد است. البته شاید سوابق شخصی بد بوده ولی توبه کرده، لذا شاخص دوم #روابط_افراد است و شاخص سوم #مواضع_افراد است. اگر هر سه اینها خراب بود، دیگر نمیتوانیم اغماض کنیم. متأسفانه الان با کسانی روبرو هستیم که سوابقشان خوب بوده، اما روابط امروزشان چی؟ مواضعشان چی؟ نمیشود اینها خراب باشد، بعد شما بگویید که انشاء الله گربه است.
3⃣ حضرت آقا در لشکر 10 بحث #نفاق را باز کردند، فرمودند نفاق را چگونه بشناسیم؟ از #همسویی_با_دشمن. وقتی کسی 1بار، 2بار، 10بار، 100بار حرف دشمن را تکرار میکند، هرچه میگوید دشمن کف میزند، یعنی مشکوک است. یا خودش #نفوذی است یا تصمیمسازانش نفوذی هستند. باید رویش زوم کنیم. چرا این فرد گاف میدهد؟
4⃣ کسی که مرتب گل به خودی میزند، دائماً دشمن برای او کف میزند، حرفهایش آب به آسیاب دشمن میریزد و هیچ کمکی به انقلاب نمیکند، مشکوک است ولو اینکه سابقهاش خوب باشد. ولو اینکه حتی روابطش هم امروز خوب باشد. مواضع مهمتر است. منتهی چرا باید سه تا را با هم دید؟ چون ممکن است مواضع از #بیبصیرتی باشد، در اینصورت باید رفت سراغ تصمیمسازان و دور و بریهایش را دید.
5⃣ اما اگر هم مواضع، هم روابط و هم سوابق فردی خراب بود، این دیگر خودِ #نفوذ است، دخالتِ تصمیمساز معنا ندارد.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/GdKMR9
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡ چگونه همهی پستهای شما در توئیتر و فیسبوک توسط مرکز فرماندهی مانیتورینگ اسرائیل رصد میشود؟
🎯 گزارش ویکی لیکس را ببینید!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter