✡ ریشههاى یهودى خدا و شیطان در انجیل شیطانى لاوى (1)
💠 زندگىنامه آنتوان لاوى بنیانگذار کلیساى شیطان
1⃣ هوارد استنتون لوى (Howard Stanton levey) معروف به #آنتوان_لاوى در 11 آوریل 1930 در شهر شیکاگو واقع در ایالت ایلینویز آمریکا در یک خانواده #یهودى متولد شد.
2⃣ پدر او مایکل جوزف لوى اصالتاً فرانسوى و در یک مشروب فروشى مشغول و مادر او گرترود آگوستا کالترون هم اصالتاً روسى ـ اوکراینى بود، ولى به خاطر مهاجرت پدرانشان در دهه 80 به آمریکا، شهروند آمریکایى محسوب مىشدند.
3⃣ پس از مهاجرت پدر و مادرش به ایالت کالیفرنیا، تحصیلات دبیرستان خود را در مدرسه تامالپیس در شهر میلوالى آغاز کرد. در سال سوم دبیرستان ترک تحصیل کرده، خانه را ترک و در سیرک کلاید بتى به عنوان پرستار حیوانات مشغول به کار شد.
4⃣ در سال 1950 با دخترى به نام کارول لنسینگ ازدواج نمود. بعد از 10 سال زندگى با وى، لاوى عاشق دختر دیگرى به نام دیان هگارتى گشت و همین امر موجب جدایى او از لنسینگ گردید.
5⃣ آنتوان لاوى و هگارتى هیچگاه با هم ازدواج رسمى نکردند. هگارتى یکى از اعضاى هیئت مؤسس #کلیساى_شیطان و بیش از دو دهه کشیشه اعظم این کلیسا بود.
6⃣ آخرین همراه لاوى، خانم بلانچ بارتون بود که بعد از مرگ لاوى، رهبرى کلیساى شیطان و ریاست شوراى سرّى رهبرى این کلیسا را تا امروز برعهده گرفته است.
7⃣ آنتوان لاوى در روز شنبه 30 آوریل 1966 مصادف با جشن #والپورگیناخت (Walpurgisnacht) ـ مهمترین فستیوال سالانه جادوگران ـ درحالى که سر خود را مطابق سنت #جادوگرى تراشیده و رداى مذهبى بر تن کرده بود، تأسیس فرقه #سیطنیسم (Satanism) و کلیساى شیطان را اعلام نمود.
8⃣ وى با اعلام اینکه #عصر_شیطان آغاز شده است، سال 1966 را به عنوان اولین سال عصر شیطان (Anno Satanas) قرار داد.
9⃣ آنتوان لاوى در 29 اکتبر 1997 (مصادف با جشن هالووین) بر اثر نوعى بیمارى ریوى در بیمارستان سنت مرى سانفرانسیسکو درگذشت.
✍ على قهرمانى
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس:
👉 http://yon.ir/levey
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ریشههاى یهودى خدا و شیطان در انجیل شیطانى لاوى (1)
💠 کتابهاى آنتوان لاوى
📚 از #آنتوان_لاوى پنج کتاب باقى مانده است. این کتابها، به نوعى مانیفیست و منشور جریان فکرى که وى تأسیس کرد ـ و هم اکنون نیز بیشتر استنادات این جریان شوم به همین کتابهاست ـ به شمار مىروند. کتابهاى وى به ترتیب تاریخ نوشتار عبارتند از:
1⃣ انجیل شیطانى (Satanic Bible) ـ 1969
#انجیل_شیطانى مقدسترین کتابِ فرقه شیطانى محسوب مىشود و بیشتر به جنبههاى فلسفى این جریان مىپردازد. محتویات این کتاب شامل چهار بخش است که هریک از بخشها به نام یکى از شیاطین چهارگانه (Satan, Belial, Leviathan, Lucifer) نامگذارى شده است.
2⃣ نیایشهاى شیطانى (The Satanic Rituals) ـ 1972
#نیایشهاى_شیطانى که به صورت تفصیلى انواع آیینهاى این فرقه را در 9 فصل تشریح کرده است، از نظر درجه اهمیت و کاربرد در میان آموزههاى این فرقه، بعد از کتاب انجیل شیطانى در جایگاه دوم قرار دارد؛ زیرا در بسیارى از مراسمى که برگزار مىگردد، باید قسمتى از متون این کتاب توسط کشیش کلیساى شیطان و حاضران قرائت شود.
3⃣ جادوى شیطانى (The Satanic Witch) ـ 1971
این کتاب در ابتدا با عنوان «ساحره تمام عیار یا وقتى پاکدامنى شکست مىخورد چه کنیم؟» منتشر شد، ولى بعد از بازنشر آن در سال 1983 نام کتاب به #جادوى_شیطانى تغییر کرد. مباحث این کتاب شامل برخى تعلیمات #جادوگرى است که برخى از آنها را آنتوان لاوى در اوایل دهه 60 به شاگردانش تحت عنوان #هنر_سیاه مىآموخت.
4⃣ دفتر یادداشت شیطان (The Devils Notebook) ـ 1992
#دفتر_یادداشت_شیطان شامل 41 مقاله از نوشتههاى آنتوان لاوى پیرامون موضوعات مختلف است.
5⃣ گفتوگوهاى شیطان (Satan Speaks) ـ 1998
#گفتوگوهاى_شیطان آخرین کتابى بود که آنتوان لاوى چند روز قبل از مرگش توانست آن را تدوین کند. این کتاب شامل 61 مقاله از نوشتههاى پراکنده لاوى است و یک سال پس از مرگش منتشر شد.
👹 در میان سخنان آنتوان لاوى نیز باورهاى بنیادین الهیاتى، نوع نگاه به #خدا و نیز نوع نگرش به #شیطان از همهی باورها مهمتر هستند. این باورها گرچه در نگاه اول با هم در تعارض هستند، اما با نگاهى عمیقتر خواهیم یافت این سه زاویه نگاه به احتمال زیاد با تعمد انتخاب شده و همین باورها ریشه نگرش شیطانى را ترسیم کرده و آنچه امروز به عنوان باور آنتوان لاوى از سوى #کلیساى_شیطان به هوادارانش القا مىشود چیزى جز برداشتهاى شخص لاوى از ادیان باستانى مانند #یهودیت و مسیحیت نیست. براى شفافسازى ریشههاى بنیادین آنچه باورهاى لاوى خوانده مىشود، بجاست به کتابهاى مقدس دو آیین #یهود و مسیحیت نظرى بیفکنیم و ریشههاى #انحراف را در باورهاى تحریفى این دو آیین بجوییم.
✍ على قهرمانى
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس:
👉 http://yon.ir/levey
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ریشههاى یهودى خدا و شیطان در انجیل شیطانى لاوى (2)
💠 شیطان راهنما در انجیل شیطانی آنتوان لاوی
1⃣ در برخی تعابیر، شیطانى که #آنتوان_لاوى معرفى مىکند، همان #شیطان_تورات تحریف شده است، شیطانِ راهنماى آدمى به سوى یافتن درخت معرفت (پیدایش، 3:1ـ7). همان زاینده روشنایى و حامل نور (انجيل شیطانی، ص21)؛ همانى که روح آسمان و تجسم روشن فکرى است (همان).
2⃣ این مبحث را #تى_سیرک_سوسج در مقدمه ویرایش دوم کتاب The Demonic Bible تحت عنوان (لوسیفر: زاینده روشنایى) بسط داده است.
3⃣ او معتقد است: نام #لوسیفر از دو کلمه lux به معناى نور و fer به معناى زایش و حمل کردن برگرفته شده است. درنتیجه، معناى تحتاللفظى لوسیفر زاینده نور یا حامل نور خواهد بود.
4⃣ این نام از طرف رومیان به ستاره #ونوس داده شد و براى زمانى اطلاق مىشد که این ستاره ساعاتى قبل از طلوع خورشید در آسمان پدیدار مىگشت.
5⃣ از نگاه او، آیین لوسیفر با ستایش و پرستش ونوس و افرودیت، الهه عشق و شهوت رومیان، مرتبط است و با روابط جنسى که مورد تأیید مسیحیان نیست، درهم تنیده است.
6⃣ وى نیز در تأیید باورهاى لاوى تأکید مىکند: پذیرش مسیحیت به عنوان مذهب رسمى روم، و متعاقب آن، تغییر مذهب مشرکان به این آیین جدید، در اینکه نام لوسیفر با نام شیطانِ پلید، آمیخته و مرتبط گردد، تأثیر بسزایى داشته است.
✍ على قهرمانى
📖 متن کامل مقاله به همراه عكس:
👉 http://yon.ir/Satanbible
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ نتیجهی همكاری تورات و انجیل : اثبات جدّ ولدالزنا برای مسیح!
1⃣ در نسب نامهای كه #يهوديان و مسيحيان برای حضرت #عيسی عليهالسلام طراحی کردهاند، اگر دقت كنيم، اين اقوام از روی جهل، نسبتی به آن حضرت دادهاند كه حتی كفار هم از خواندن آن شرم میکنند و اين انتساب را دروغ محض میدانند.
2⃣ در سفر پيدايش #تورات آمده است:
✍ «و لوط از صوغر برآمد و با دو دختر خود در کوه ساکن شد زیرا ترسید که در صوغر بماند... و دختر بزرگ به کوچک گفت: پدر ما پیر شده و مردی بر روی زمین نیست که برحسب عادت کل جهان، به ما درآید. بیا تا پدر خود را شراب بنوشانیم و با او همبستر شویم تا نسلی از پدر خود نگاهداریم. پس هر دو دختر لوط از پدر خود حامله شدند؛ و آن بزرگ، پسری زاییده، او را موآب نام نهاد و او تا امروز پدر موآبیان است؛ و کوچک نیز پسری بزاد و او را بنعَمّی نام نهاد. وی تابهحال پدر بنیعمون است.» [پيدايش، ترجمه قديم، 19: 30–38]
3⃣ درنتیجه موآب و بن عمی، دو شخص حرامزاده و ولدالزناء هستند (معاذ الله).
4⃣ از سوی ديگر، #انجيل متی هم در نسب نامه حضرت عيسی عليهالسلام چنين آورده است:
✍ «ابراهیم اسحاق را آورد و اسحاق یعقوب را آورد و یعقوب یهودا و برادران او را آورد؛ و یهودا، فارَص و فارَص، حَصْرون را آورد... و شَلْمون، بوعَز را از راحاب آورد و بوعَز، عوبید را از راعوت آورد و عوبید، یَسّا را آورد؛ و یَسّا داود پادشاه را آورد و داود پادشاه، سلیمان را از زن اوریّا آورد؛ و مَتّان، یعقوب را آورد؛ و یعقوب، یوسف شوهر مریم را آورد که عیسی مُسمّی به مسیح از او متولّد شد.» [متی، ترجمه قدیم، 1: 1–16]
5⃣ پس عوبيد، جد حضرت داوود عليهالسلام است و مادر عوبيد، راعوت؛ و راعوت از دودمان موآب است.
6⃣ نتيجهی اين طراحی شوم #كتاب_مقدس اين است كه حضرت عيسی عليهالسلام از اجدادی ناپاك متولد شده است و به مقام خدايی رسيده است.
7⃣ بايد از اين همه توطئه و سخنان جاهلانه به خداوند يكتا پناه برد.
📚 منبع: بشارت عهدين، محمد صادقی تهرانی، نشر شكرانه، قم، 1390، ص78.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ صفد ؛ شهر کابالا
1⃣ شهر #صفد (صفت) به انگلیسی: safed به عبری: צפת در کنار شهرهای #قدس (اورشلیم)، #الخلیل (حبرون) و #طبریه، یکی از چهار شهر مهم مقدس #یهود میباشد.
2⃣ عدهای نام صفد (صفت) را به معنای عطا یا وثاق میدانند. عدهای نیز بهدلیل وجود بناهای سفیدرنگ در این شهر نام صفد را بهمعنای «سفید» میدانند.
3⃣ شهر صفد در شمال #اسرائیل، نزدیک مرز لبنان و نزدیک شهر طبریه و دریاچه طبریه در فلسطین اشغالی قرار دارد.
4⃣ نام صفد اولین بار در کتاب داوران از مجموعه کتب تواریخ از مجموعهی #کتاب_عهد (تنخ) آمده است:
✍ بعد مردان یهودا، به همراهی مردان شمعون، به جنگ کنعانیانِ شهر صَفَت (صفد) رفتند. آن شهر را بهکلّی ویران کردند و نامش را حُرما گذاشتند.» (داوران فصل 1 آیه 17)
5⃣ صفد شهری کوهستانی بوده و ارتفاعش از سطح دریا حدود 900 متر است. از شمالغربی توسط کوهی احاطه میشود که ارتفاع آن بین 600 تا 820 متر میباشد و از شمال و شمالشرقی به کوه کنعان ختم میشود که ارتفاع آن بیش از 950متر است. در جنوبشرقی صفد منطقهی کوهستانی ظاهریه بالا قرار دارد. کوههای سر به فلک کشیدهی غرب صفد از بلندترین کوهها در فلسطین اشغالی است. آب و هوای صفد نیز مدیترانهای میباشد.
6⃣ در دوران #جنگهای_صلیبی شهر صفد به تسخیر نیروهای صلیبی در آمد و سپس توسط مسلمین بازپس گرفته شد. در همین دوران #شوالیههای_معبد باید با یهودیان ساکن صفد دیدار نموده باشند. ظاهراً در این دوران جامعهی کوچکی از یهودیان در این شهر زندگی مینمودند كه در #جادوگری دستی داشته و در رمزگشایی کتب #جادوی_سلیمان با #شوالیهها همکاری كردهاند.
7⃣ در قرن 13 در سفاراد (اسپانیا) #موسی_لئونی ، #کتاب_زوهر (ظُهَر) را نوشت که کتاب اصلی #کابالیستها تا کنون میباشد. در آن دوران اسپانیا مرکز اصلی #کابالا (قبالا) بود.
8⃣ در قرن 16 که صفد تحت تسلط امپراطوری عثمانی بود، کابالیستهای #سفارادی به صفد در خاک عثمانی سفر نمودند و از آن دوران تا کنون شهر صفد به عنوان پایتخت #کابالای_یهود میباشد.
9⃣ مطمئناً یکی از علتهای سفر کابالیستهای سفاراد، این بود که در شهر صفد عدهای از هممسلکان #میزراحی (شرقی) آنان زندگی مینمودند.
🔟 صفد از شهرهایی است که کوههای مرتفع آن محل مناسبی برای #سیر_و_سلوک کابالیستها و ساخت معابد آنان میباشد. هرساله بسیاری از کابالیستها از سرتاسر جهان برای زیارت به شهر صفد سفر میکنند و بعضاً دورههای سیر و سلوکی را (نظیر اربعینات) در این شهر میگذرانند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter