📚 امام خامنهای: تاریخ امیرکبیر را فراموش نمیکند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ امیرکبیر؛ سدّ راه بابیان در اشغال ایران!
1⃣ نقش #امیرکبیر در سرکوب شورش #بابیان یکی از اقدامات مهم او بود که مورد تأیید و تصریح مورّخان بابی و بهائی نیز هست.
2⃣ نورالدین چهاردهی از بزرگان ازلی و بهائی شنیده بود که #علیمحمد_باب و #حروف_حی، درصدد تغییر سلطنت قاجاریه بوده و تمامی قوای خود را صرف برپا شدن #حکومت_بابیت کرده بودند و اگر امیرکبیر نبود، مسلّما به مقصود خود میرسیدند. [١]
3⃣ همان حکومت بابیّتی که غیربابیان در آن حق حیات نداشتند و میبایست همگی کشته شده و تمامی آثار ادیان قبل در آن از بین برده میشد! [٢]
4⃣ لذا امیرکبیر که در مقابل خشونت و بربریّت بابیان ایستادگی کرد و از تصاحب ایران بهدست شورشیان تمامیتخواه و خونخوار بابی جلوگیری کرد، با بدترین صفات ممکن توسط پیشوان بابی و بهائی از او یاد شده است.
5⃣ همچنان که دربارهی او در کتابهای بهائیت میخوانیم:
👈 «میرزا تقیخان امیرکبیر فرزند مشهدی قربان آشپز قائممقام فراهانی بود... القابش در آثار الهیّه امیر سفّاک، اتابک سفّاک، تقی سفّاک، و اتابک غدّار است». [٣]
6⃣ و یا آنجا که فاضل مازندرانی مینویسد:
👈 «ميرزا تقیخان و ناصرالدين شاه و سعيدالعلماء بارفروشی، نزد طايفه بابيّه در درجهی اولی از نفرت و لعن قرار داشته رجعت اعدا و قاتلين ائمه هدی بهشمار آمدند». [۴]
7⃣ این در حالیاست که پیشوایان #بهائی در شعار مدعی بودند:
👈 «کلمهی ناسزا در حقّ احدی بر لسان نرانيد اگر چه دشمن باشد». [۵] و یا:
👈 «بايد با کلّ، حتّی دشمنان به نهايت روح و ريحان مُحِبّ و مهربان بود». [۶]
8⃣ راز همهی این بدگوییها نسبت به امیرکبیر بهخاطر تدبیر، مقاومت و ایستادگی او در برابر فتنهی #بابیت بود. چراکه امیرکبیر زمانی صدارت را پس از حاجی #میرزا_آقاسی بهدست گرفت که بهخاطر بیتدبیری و وابستگی او به روسها، از علیمحمد باب در ذهن مردم، شخصی نورانی و قهرمان ساخته شده بود و با روی کار آمدن امیرکبیر، تمام نقشههای سران بابی برای تسخیر ایران، نقش بر آب شد.
📚 منابع:
[١] نورالدین چهاردهی، باب کیست و سخن و او چیست، صص ٨۴-٨۵
[٢] جهت مطالعهٔ بیشتر، بنگرید به مقالهٔ: «نگاهی یکسویه به جریان بابیگری در زمان قاجار» در سایت ادیاننت
[٣] رياض قديمى، سلطان رسل حضرت رّب اعلى، نسخه الکترونیکی، صص ٣۶-٣٧
[۴] فاضل مازندرانی، تاریخ ظهورالحق، نسخه الکترونیکی، ج٣، ص٢١٢
[۵] ج. اي. اسلمنت، بهاءالله و عصر جديد، ترجمه ع. بشير إلهي، برزیل: دارالنشر البهائیه، ١٩٨٨م، ص٩٩
[۶] عباس افندی، مكاتيب، مصر: کردستان العلمیه، ١٩١٠م، ج١، ص٣٠۶
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ امیرکبیر؛ شهید راه مبارزه با بابیت و بهائیت
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فتنهانگیزی کانونهای استعماری در برابر امیرکبیر / درسی برای امروز (١)
1⃣ دوران حکومت #امیرکبیر بسيار کوتاه بود. او تنها ٣سال و ١ماه و ٢٧روز در قدرت بود و اين زمانِ بسيار کمی است برای طراحی و اجرای برنامههای اصلاحی. بخش مهمی از اين دوران صرف مبارزه برای «تثبیت دولت» شد.
2⃣ صعود #ناصرالدینشاه به سلطنت و صدارت اميرکبير، مصادف شد با دسيسههای خونينی که بیثبات کردن دولت ايران و ساقط کردن اميرکبير را نشانه گرفته بود. در پشت اين دسيسهها #کانونهای_استعماری غرب خودنمايی میکردند.
3⃣ حسن خان سالار، که خود و پدرش (اللهيار خان آصفالدوله) روابط خاصی با #جوستین_شیل (وزيرمختار انگليس) و ساير عوامل کمپانی هند شرقی و حکومت هند بريتانيا داشتند، خطّهی خراسان را به عرصهی آشوبگریهای خود بدل کرد. شورش سالار با درايت و قاطعيت اميرکبير سرکوب شد.
4⃣ در اين زمان، #بابیها نيز بخشهایی از ايران را به صحنهی آشوبگریهای خود بدل کردند و شورشهای خونينی را در مازندران (بهرهبری ملا حسین بشرویهای و ملا محمدعلی بارفروشی)، نیريز فارس (بهرهبری سید یحیی دارابی) و زنجان (بهرهبری ملا محمدعلی زنجانی) برانگيختند. اين شورشها نيز با هدايت #کانونهای_استعماری انجام گرفت.
5⃣ بخش مهمی از توان اميرکبير صرف سرکوب اين شورشها شد. سرانجام، او برای پايان دادن به #فتنه_بابیه دستور اعدام #علیمحمد_شیرازی (باب) را صادر و اجرا کرد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ امیرکبیر؛ شهید راه مبارزه با بابیت و بهائیت
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ فتنهانگیزی کانونهای استعماری در برابر امیرکبیر / درسی برای امروز (٢)
6⃣ #آشوبگری استعمار بریتانیا، که صعود و اقتدار #امیرکبیر را نمیپسنديد، در قالب داعيههای دينی فقط به فتنهی #بابیها محدود نبود. در تبريز فتنهی «بقعه صاحبالامر» را ساختند که اميرکبير اين را نيز با قاطعيت و سرعت سرکوب کرد:
7⃣ ناگاه در تبريز ولولهای افتاد و شايع شد که بقعهی صاحبالامر معجزه کرده و به اين دليل بايد شهر تبريز بهکلی از ماليات معاف شود!! دم خروس آنجا نمايان شد که کنسول #انگلیس در تبريز چهلچراغی برای نصب در بقعه فرستاد!
8⃣ اميرکبير دستور دستگيری بانيان اين #فتنه، از جمله حاج ميرزا علیاصغر شیخالاسلام (از سران فرقه #شیخیه تبريز)، را صادر کرد و کنسول انگليس را از ايران اخراج نمود. بدينسان، در دورهی کوتاه حکومت اميرکبير #کانونهای_استعماری بخش مهمی از توانمندیهای او را مصروف مبارزه با #فتنهگریها کردند.
9⃣ اين رويهی #استعمار تا به امروز است: زمانی که حکومتی بهرغم تمايل آنان به قدرت میرسد با #فتنهسازی و #آشوبگری میکوشند يا آن را به سقوط کشند يا نگذارند توانمندیهای آن در حوزه سازندگی اقتصادی و سياسی و فرهنگی جلوه کند. معهذا، بهرغم اين فتنهها، سيره حکومتگری اميرکبير در جامعهی ايرانی تأثيرات عميق بر جای نهاد و در حافظهی تاریخی مردم ما ثبت شد.
✍ استاد عبدالله شهبازی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ٢١ دی ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٨ جمادیالثانی ۱۴۴٣ هجریقمری
✝️ ١١ ژانویه ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ٩ شِواط ۵۷۸٢ عبری
🌍 مناسبتهای شمسی
✍️ ترور و شهادت #مصطفی_احمدی_روشن، دانشمند فیزیک هستهای ایران، به دست عوامل یهود بینالملل (۱۳۹۰ش)
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ مرگ #آریل_شارون، نخستوزیر اسبق رژیم صهیونیستی و قصاب صبرا و شتیلا (۲۰۱۴م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 آریل شارون از زندگی حیوانی تا حیات نباتی
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/9258
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ لایههای زیرین تکاپوهای فعالان بابی ازلی (۱)
1️⃣ #بابیان (ازلیان)، و از آن جمله، کسانی از ایشان که بر ضد حکومت قاجار تکاپو داشتند، آیندهای روشن را پیش روی خویش میدیدند و براساس #تعالیم_باب، مطمئن بودند که پادشاهانی خواهند یافت، و توسط آنان، بر دشمنان خود، پیروز خواهند شد.
2️⃣ با تأمل در سیر تکاپوهای فعالان بابی ضد قاجار، تأثیر دو بشارت از آن نویدها را در افزایش تکاپوهای ایشان میتوان دید، گو اینکه بیشتر آن بشارتها عملی نشد. نخستین بشارت، به 👈 «ذلت اعداء الله، و نصرت و ظفر اهل الله» بازمیگشت، و دومی، به 👈 «انقراض دولت قاجار» اشارت داشت.
3️⃣ در کتاب «هشت بهشت»، آمده:
👈 «[خداوند،] بشارت میدهد ذلّت اعداء الله را قبل از انقضای ۶۵سال از ظهور بیان، و نصرت و ظفر اهل الله را.»
4️⃣ در ادبیات باب، واژهٔ #بیان، هم به تمام آثار او، و هم بهطور ویژه، به دو کتاب «بيان عربی» و «بیان فارسی» گفته میشد. در حالت نخست، شروع نگارش بیان، آغاز دعوت باب، و در حدود سال ۱۲۶۰ق است، و در حالت دوم، شروع نگارش بیان، حدود سال ۱۲۶۴ق است. بنابراین، بابیان، بر آن بودند که پیش از گذشت ۶۵سال از سال ۱۲۶۰ یا ۱۲۶۴ق، به «نصرت و ظفر» دست یافته، «ذلّت اعداء الله» را خواهند دید.
5️⃣ در این مرحله، برای محاسبهٔ ۶۵سال، دو حالت، وجود دارد. محاسبه بر اساس تقویم هجری قمری، و محاسبه بر اساس #تقویم_بیانی. که در هر دو حالت، به دو سال ۱۳۲۵ و ۱۳۲۹ق میرسیم.
6️⃣ هنگامیکه این بشارت به حدّ پایانی خود نزدیک میشد، تکاپوگران #بابی چون میرزا نصرالله #ملکالمتکلمین، #سیدجمالالدین_واعظ، و حاج میرزا #یحیی_دولتآبادی، دیگر تکاپوگران بابی و یا هممسلکانشان در مخالفت با حکومت قاجار را در باغ میرزا سلیمانخان میکده جمع کردند، تا با تمرکز بیشتری به فعالیت بپردازند. تکاپوهای ایشان، سرانجام، به نقشآفرینی اساسی در تکوین جنبش #مشروطه، و نیز دخالت در پیشرفت آن، انجامید.
✍️ سیدمقداد نبوی رضوی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ لایههای زیرین تکاپوهای فعالان بابی ازلی (٢)
💥 بشارت دوم: انقراض دولت قاجار
1️⃣ در کتاب «هشت بهشت» آمده:
👈 «[خداوند،] بشارت میدهد انقراض دولت قاجار را قبل از انقضای هزار ماه از دین بیان (ليلة القدر خير من الف شهر).»
2️⃣ قبلاً گذشت که #بابیان، خاندان #قاجار را «رجعت بنیامیه» میدانستند، و «خبر زوالشان را مانند زوال بنیامیه بهدست بنيالعباس، متداول میداشتند.» در روایات شیعی، در تفسیر آیهی «ليلة القدر خير من الف شهر»، دربارهٔ هزارماه از دوران حکومت بنیامیه، سخن به میان آمده است.
3️⃣ برای بهدست آوردن زمان این بشارت نیز ابتدا، همان دو معنی بیان را باید در نظر گرفت، و دو سال ۱۲۶۰ و ۱۲۶۴ق را باید نقطهٔ آغاز قرار داد. سپس، با بهرهگیری از دو تقویم هجری قمری، و بیانی، محاسبه را باید پی گرفت.
4️⃣ در حالت نخست، هزارماه، در حدود ٨۳سال هجری قمری بوده، و در حالت دوم، در حدود ۵۲سال بیانی است. با این حساب، به چهار عدد میرسیم: ۱۳۴۳ و ۱۳۴۷ق (با تقویم هجری)، و ۱۳۱۲ و ۱۳۱۶ق (با تقویم بیانی).
5️⃣ دیده میشود که #ناصرالدینشاه قاجار (قاتل باب)، در پایان سال ۱۳۱۳ق کشته شد، و سلسلهٔ قاجار نیز در سال ۱۳۴۴ق جای خود را به سلسلهٔ پهلوی داد.
6️⃣ تکاپوگران #بابی، ابتدا چون در محاسبهٔ آن هزارماهِ وعده داده شده، #تقویم_بیانی را مبنا قرار داده، و به آن حدود زمانی رسیدند، ناصرالدینشاه را کُشتند. اما، چون دیدند که سلطنت قاجار به اضمحلال نرسید، تقویم #هجری_قمری را مبنا قرار دادند، و از قضا، توانستند همراه با دیگر صاحبان نفع در زوال سلطنت قاجار (ازجمله، بریتانیا) به آن هدف نیز دست یابند، و «بنیامیه» را از صفحهٔ روزگار برچینند!!!
✍️ سیدمقداد نبوی رضوی
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ در مورد #یهودیان_مخفی مطالب بسیار مهمی در سایت اندیشکده منتشر شده است. وعده کرده بودیم که سلسله مقالات بسیار مهمی دربارهٔ #بابیان_مخفی نیز منتشر کنیم. آنچه خواندید خلاصهای بود از چهارمین مقاله از این سری، با عنوان: «لایههای زیرین تکاپوهای فعالان بابی ازلی». متن کامل مقاله را بههمراه منابع آن در آدرس زیر مطالعه کنید:
👉 https://jscenter.ir/jewish-and-sects/bahai/15676
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter