📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : شنبه
🌞 ٣ دی ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ٢٩ جمادیالاولی ۱۴۴۴ هجریقمری
✝️ ٢۴ دسامبر ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ٣٠ کیسلِو ۵۷۸٣ عبری
🌍 مناسبتهای قمری
✍ شهادت آیةالله «ملامحمدتقی برغانی» معروف به #شهید_ثالث در حال سجده، توسط چند #بابی، به تحریک برادرزادهاش طاهره #قرةالعین (١٢۶۴ق)
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ مرگ #واسکو_دا_گاما دریانورد و کاشف پرتغالی در هند (١۵٢۴م)
👉 https://jscenter.ir/jewish-history/formation/2027
2⃣ تشکیل اولین گروه تروریستی و نژادپرست #کوکلوکس_کلان (کوکلاکسکلان) در آمریکا (١٨۶۵م)
3⃣ مرگ #ساموئل_هانتینگتون، دانشمند علوم سیاسی دانشگاه هاروارد و طراح نظریهٔ #جنگ_تمدنها (٢٠٠٨م)
🌍 مناسبتهای عبری
✍ روز ششم (و شب هفتم) #حنوکا
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
💳 فعالیت اندیشکدهٔ مطالعات یهود خصوصی بوده و تنها از طریق #کمکهای_مردمی حمایت میشود. شما هم اگر به حمایت مالی از اندیشکده علاقهمند هستید، از طریق شمارهٔ کارتی که در قسمت توضیحات کانال اعلام شده، اقدام نمایید.
✡️ ساموئل هانتینگتون؛ قبلهٔ اصلاحطلبان (١)
1️⃣ سوم سپتامبر ١٩٨٧، در آستانهٔ وقوع سلسله کودتاهای مخملی اروپای شرقی، وقتی #ساموئل_هانتینگتون در مقام رئیس ٨٣مین نشست سالانهٔ آکادمی علوم سیاسی آمریکا به شیکاگو رفت تا به صورتبندی مأموریتهای «سیاستمداران اصلاحطلب» بپردازد، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران «یک شرّ بدتر از نظامهای استالین و هیتلر» است که «هر وسیله و هر میزان خشونتی در راه #سرنگونی آن مشروع است.»!!
2️⃣ پیشنهاد استراتژیست پنتاگون برای #براندازی جمهوری اسلامی، گسترش «علم سیاست دموکراتیک» بود؛ تئوریای که خیلی سریع مبنای کنشهای سیاسی #اصلاحطلبان ایرانی را ساخت و بهعنوان تز مرجعِ «گذار به دموکراسی» در دانشگاه تهران تدریس شد.
3️⃣ ساموئل هانتینگتون، جوزف نای، جین شارپ و فرانسیس فوکویاما چهرههای نامدار حلقهای هستند که آنان را «فلاسفه پنتاگونی» مینامیم. هر ۴ نفر، فارغالتحصیل دانشگاه هارواد و از پژوهشگران ارشد بنیادهای راکفلر، فورد و کارنگی بهشمار میرفتند. هر ۴ نفر، از استراتژیستهای وزارت دفاع آمریکا بودند و برخلاف روشنفکران لیبرال نهتنها به افشای هویت جاسوسی خود حساسیت نشان نمیدادند، بلکه با اشتیاق برای دستیابی به مناصب امنیتی میکوشیدند و هستهٔ راهبری و نظریهپردازی #کودتای_مخملی را میساختند.
4️⃣ برای نمونه، ساموئل هانتینگتون در پنتاگون کرسی دائم مطالعات استراتژیک دفاعی را داشت. جین شارپ در تربیت تیمهای عملیاتی سیا ایفای نقش کرد. جوزف نای در دولت بیل کلینتون به معاونت امنیتی وزارت دفاع آمریکا رسید و فرانسیس فوکویاما تا بالاترین ردههای پژوهشگاه تحقیقاتی دفاعی پنتاگون ترقی کرد. هر ۴ نفر تئوریهای سیاسیای را صورتبندی کردند که به مبانی استراتژیک آمریکا در قرن ٢١ بدل گشت. هانتینگتون نظریهٔ علم سیاست و اصلاحات سیاسی و کتاب #موج_سوم دموکراسی ارائه داد. جوزف نای برای نخستینبار از تئوری #قدرت_نرم در مقام دینامیزم درونی جنگهای نرم آمریکا سخن گفت. شارپ، استراتژی #مبارزه_مدنی را برای گذار از دیکتاتوری به دموکراسی منتشر ساخت و فوکویاما رسالهٔ #پایان_تاریخ را در ژورنال نشنال اینترست چاپ کرد.
✍️ نویسنده: پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ ساموئل هانتینگتون؛ قبلهٔ اصلاحطلبان (٢)
1️⃣ #ساموئل_هانتینگتون، رهبر ایدئولوژیکِ فلاسفه پنتاگونی، سالها صاحب مسئولیتهای رسمی امنیتی بود. زندگی آکادمیک او در دههٔ ١٩۵٠ تنها پیرامون نظریهپردازی نظامی متمرکز گشت، اما از سال ١٩۶۵ برای تدوین الگوی «توسعه لیبرالیستی» و «گذارهای دموکراتیک» در پروژهٔ مشترک مرکز امور بینالمللی دانشگاه هاروارد با بنیادهای فورد، کارنگی و راکفلر مشارکت کرد. سال ١٩٧٧، همراه دوست قدیمیاش #زبیگنیو_برژینسکی به شورای امنیت ملی پیوست و در دورهٔ بحران امنیتی آمریکا بههنگام پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جیمی کارتر او را بهعنوان «هماهنگکنندهٔ امنیتی کاخ سفید» برگزید.
2️⃣ وقتی ویلیام کیسی، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، فرمان سِرّی راهکارهای امنیت ملی را به امضاء رونالد ریگان رساند، هانتینگتون پژوهشهای خود را پیرامون گذارهای دموکراتیک در کشورهای جهان متمرکز ساخت و یک سال بعد، رسالهٔ «آیا کشورهای بیشتری دموکراتیک میشوند؟» را در ژورنال علوم سیاسی منتشر کرد. این رساله، هستهٔ اصلی تئوری #موج_سوم_دموکراسی بهشمار میرود که در ایران به «کتاب مقدس براندازان» مشهور است.
3️⃣ هانتینگتون در ۵٠سالگیاش بهعنوان پایهگذار و سردبیر مجلهٔ فارین پالیسی، یکی از ده متفکر کلیدی بلوک غرب لقب گرفت. وی با قبول پُست «استراتژیست امور دفاعی» و در آستانهٔ ۶٠سالگی به حلقهٔ مرکزی پروژهای راه یافت که آن را «دستور کار امنیتی دائم آمریکا» میدانند: #کودتای_مخملی.
4️⃣ هانتینگتون در مقام رئیس ٨٣مین نشست سالانهٔ انجمن علوم سیاسی آمریکا با ارائهٔ نظریهٔ «علم سیاست و اصلاحات سیاسی» گفت که نمیتوان کسی را «عالِم سیاست» نامید، مگر ابتدا «علم دموکراتیک سیاست» و #آرمانشهر_آمریکایی را پذیرفته باشد!! سپس به ضرورت «تربیت #سیاستمداران_اصلاحطلب توسط دانشگاههای آمریکایی» پرداخت؛ سیاستمدارانی «عملگرا» که با ایجاد نهادهای دموکراتیکِ باثبات، «آهسته و پیوسته» در فکر #سرنگونی رژیمهای ضدآمریکایی در کشورشان هستند.
✍️ نویسنده: پیام فضلینژاد
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡️ متن کامل یادداشت مهم «ساموئل هانتینگتون؛ قبلهٔ اصلاحطلبان» و منابع آن را در آدرس زیر بخوانید:
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/15596
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : یکشنبه
🌞 ۴ دی ۱۴٠١ هجریشمسی
☪️ ١ جمادیالثانی ۱۴۴۴ هجریقمری
✝️ ٢۵ دسامبر ۲۰٢٢ میلادی
🕎 ١ طِوِت ۵۷۸٣ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ میلاد حضرت عیسی (ع) - #کریسمس
📚 بیشتر بدانیم:
📖 الیگارشی حاخامی و انقلاب مسیحیت
👉 https://jscenter.ir/jewish-history/formation/1809
📖 سوءاستفاده یهود از آرمانهای مسیحایی
👉 https://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-culture/14704
📖 نقدی بر مصائب خرافی مسیح (ع)
👉 https://jscenter.ir/jewish-methods/falsification-of-history/2507
2⃣ مرگ #چارلی_چاپلین بازیگر و کارگردان #یهودی (١٩٧٧م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 چارلی چاپلین با عصا و کلاه صهیونی
👉 https://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/13583
3⃣ فروپاشی اتحاد جماهیر #شوروی (١٩٩١م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 غولهای یهودی چگونه روسیه را به ویرانی کشاندند؟
👉 https://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/6542
🌍 مناسبتهای عبری
✍ روز هفتم (و شب هشتم) #حنوکا
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
💳 فعالیت اندیشکدهٔ مطالعات یهود خصوصی بوده و تنها از طریق #کمکهای_مردمی حمایت میشود. شما هم اگر به حمایت مالی از اندیشکده علاقهمند هستید، از طریق شمارهٔ کارتی که در قسمت توضیحات کانال اعلام شده، اقدام نمایید.
✝ دربارهٔ میلاد حضرت عیسی و کریسمس
1⃣ #کریسمس (Christmas) یا #نوئل (Noël) جشنی است در آیین مسیحیت که بهمنظور گرامیداشت زادروز حضرت عیسی مسیح (ع) برگزار میشود.
2⃣ بسیاری از اعضای کلیسای #کاتولیک و پیروان آیین #پروتستان، کریسمس را در روز ٢۵ دسامبر جشن گرفته و بسیاری آن را در شامگاه ٢۴ دسامبر نیز برگزار میکنند.
3⃣ اعضای بیشتر کلیساهای #ارتودوکس در سراسر دنیا نیز روز ٢۵ دسامبر را بهعنوان میلاد مسیح جشن میگیرند.
4⃣ برخی از مسیحیان #ارتودوکس در روسیه، اوکراین، سرزمین مقدس (ناحیه تاریخی فلسطین کنونی) و دیگر مکانها، جشن کریسمس را در روز ٧ ژانویه (١٧ دیماه) برپا میدارند.
5⃣ کلیسای #ارمنی طبق سنت منحصر به فردی، روز میلاد و همچنین روز غسل تعمید مسیح را همزمان در روز ۶ ژانویه (١۶ دیماه) جشن میگیرند.
6⃣ لذا ایام ١٢ روزهی کریسمس با سالروز میلاد مسیح در ٢۵ دسامبر آغاز گشته و تا روز ۶ ژانویه ادامه مییابد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
🎄 حضور رهبر معظم انقلاب در منزل خانواده شهید ارمنی «وهانج رشیدپور» در دی ماه ۱۳۹۴ (كریسمس).
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
📚 انجیل واقعی و تورات واقعی
🔸 «حقیقت دین مسیح با حقیقت دین اسلام تفاوتی ندارد. همان چیزی را که حضرت مسیح آورده است، اسلام شاید اضافه هم داشته باشد. چون اسلام بعداً آمده؛
🔸 اما مشکل اینجا است که این انجیلی که دست شماست، انجیلی نیست که خدا از آسمان فرستاده باشد. اینها روایات است.
🔸 احتمال دارد آن انجیل اصلی دست #یهودیها باشد؛ یهودیهای فلسطین. آنها خیلی آدمهای مرموزی هستند. بعید نیست #انجیل_واقعی و #تورات_واقعی را داشته باشند. البته قایم میکنند و به کسی نشان نمیدهند.
🔸 اما اینهایی که ما داریم، و من هم دارم، روایت است. با چیزی که خدا بر قلب حضرت عیسی نازل کرده است فرق میکند.
🔸 آن #انجیل متأسفانه الان در اختیار کسی نیست. اگر آن بود، خیلی از مشکلات حل میشد. آدم میگذاشت کنار #قرآن و میدید که اینها با هم هیچ تفاوتی ندارند.»
🌐 قسمتی از سخنان مقام معظم رهبری در منزل خانواده شهید ارمنی «وهانج رشیدپور»؛ دی ماه ۱۳۹۴.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter
✡ جناب پاپ بر کدام مسیح بوسه میزند؟! مسیحی كه «مطلوب یهود» است يا مسیحی كه «مصلوب یهود» است؟!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter