✡ چهار دوره کشاورزی جهانروای راکفلر (5)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت نهم
🚜 2018-1990؛ لایهبندی و عمقبخشی استراتژیک
1⃣ این جریان جهانی در سه دههی اخیر، نسبت به دهههای پیش از آن، تحولاتی بنیادین را تجربه کرده است.
2⃣ #ابرکمپانیهای_آمریکایی طی فاصله دهه 1990 تاکنون، دو راهبرد «عمقبخشی استراتژیک» و «لایهبندی فعالیتها» را در دستور کار قرار دادهاند.
3⃣ راهاندازی نهادهای فراملی مانند «بنیاد #جایزه_جهانی_غذا» و «خزانه بذر #سوالبارد» و همچنین راهبری بنیادها و کمپانیهای خوشنام مانند «بیل و ملیندا گیتس» یا «بایر» جزو سیاستهای اساسی در این دوران است.
✍ در بخشهای بعدی پرونده، روایت جذاب این روزهای «طرح جهانروای غذا» تشریح خواهد شد.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/8nPCxV
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
تبار انحراف.pdf
1.13M
📚 #دانلود_کتاب / 13
✍ تبار انحراف؛ پژوهشی در جریانشناسی انحرافات تاریخی
🔹 زیر نظر: حجتالاسلام مهدی طائب
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
مهار انحراف.pdf
2.15M
📚 #دانلود_کتاب / 14
✍ مهار انحراف؛ بازكاوی حوادث پس از رحلت پیامبر اكرم (ص)
🔹 زیر نظر: حجتالاسلام مهدی طائب
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بررسی موارد استناد امام رضا (ع) به تورات
🎯 مورد اول /الف
1⃣ امام رضا (ع) در پاسخ به درخواست #رأسالجالوت برای اثبات نبوت حضرت محمد (ص) به فرازی از #تورات استناد کرده و فرمودند: آیا میدانی که حضرت موسی به بنیاسرائیل وصیت کرد: پیامبری از میان برادرانتان به سوی شما خواهد آمد، او را تصدیق کنید و به سخنانش گوش فرا دهید؟ رأسالجالوت تأیید کرد. حضرت فرمودند: آیا بنیاسرائیل برادرانی غیر از #بنیاسماعیل دارند؟ و آیا از میان فرزندان اسماعیل (ع) پیامبری جز حضرت محمد (ص) مبعوث شده است؟ رأسالجالوت به هر دو پرسش، پاسخ منفی داد.
2⃣ این فقره مورد استناد حضرت، که با اندکی تفاوت در چند جای عهدین آمده، در نسخههای کنونی آن نیز موجود است:
🔸 در یک جا، از قول حضرت موسی به بنیاسرائیل آمده است:
📚 یهُوَه، خدایت نبیای از میان تو، از برادرانت مثل من، برای تو مبعوث خواهد گردانید، او را بشنوید.
🔸 همین وعده در «اعمال رسولان» با وضوح بیشتری آمده است:
📚 موسی به اجداد گفت که خداوند، خدای شما، نبیای مثل من از میان برادران شما برای شما برخواهد انگیخت.
🔸 وعدهی یاد شده در جایی دیگر از زبان خداوند خطاب به حضرت موسی اینگونه گزارش شده است:
📚 نبیای را برای ایشان از میان برادرانشان مثل تو مبعوث خواهم کرد. کلام خود را به دهانش خواهم گذاشت و هر آنچه به او فرمایم به ایشان خواهد گفت، و هر کسی که سخنان مرا، که او به اسم من گوید، نشنود من از او مطالبه خواهم کرد.
3⃣ فرازهای یاد شده، که در گفتوگوی امام رضا (ع) با دانشمند یهودی مورد استناد قرار گرفته، آمدن پیامبری را بشارت میدهد که اولاً «همانند موسی» است و ثانیاً، از میان «برادران بنیاسرائیل» خواهد بود.
4⃣ برخی از دانشمندان یهود، پیامبر یاد شده را بر یوشع، مسیحیان پروتستان بر حضرت عیسی و مسلمانان بر پیامبر اکرم (ص) تطبیق کردهاند.
5⃣ مسلمانان با شرح بسیاری از ویژگیهای یکسان حضرت موسی با حضرت محمد (ص) از یکسو، و تفاوت حضرت عیسی و یوشع با حضرت موسی در ویژگیهای یاد شده، پیامبر اکرم (ص) را مصداق آن پیامبر موعود میخوانند.
✍ علی اسدی
📖 متن کامل مقاله با ذكر مستندات و منابع:
👉 goo.gl/67XDmc
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بررسی موارد استناد امام رضا (ع) به تورات
🎯 مورد اول / ب
📝 برای ارزیابی درست این سه دیدگاه و چگونگی انطباق «آن نبی» بر پیامبر اکرم، لازم است دو ویژگی یاد شده برای وی با استناد به خودِ #کتاب_مقدس مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد. بر همین اساس باید گفت:
1⃣ مهمترین ویژگی نبوت حضرت موسی داشتن کتاب آسمانی و آوردن شریعتی مستقل و خاص است. بنابراین، یک پیامبر تنها در صورتی میتواند همانند او باشد که حتماً این ویژگی را داشته باشد، در حالیکه یوشع و هیچیک از پیامبران بنیاسرائیل ادعا نکردهاند که همانند وی بوده و شریعتی خاص آوردهاند. همهی آنان پیرو شریعت حضرت موسی بودند. از سوی دیگر، یوشع معاصر حضرت موسی بود، پس نمیتواند همان پیامبر موعود باشد؛ چرا که آمدن وی در «آینده» خواهد بود. گزارش انجیل یوحنّا نیز نشان میدهد یهودیان دستکم تا زمان حضرت یحیی منتظر ظهور این #پیامبر_موعود بودند. و بر اساس گزارش اناجیل، حضرت عیسی نیز شریعت مستقلی نیاورد، بلكه او مأموریت داشت همان شریعت حضرت موسی را اجرا و تکمیل نماید.
2⃣ از سوی دیگر، فرازهایی از عهد جدید نشان میدهند که #کاهنان_یهود در عصر حضرت عیسی نیز پیامبرِ یادشده را غیر از مسیح میدانستند. حضرت یحیی معاصر حضرت عیسی و اندکی پیش از وی مبعوث شد. یهودیان در پی شناخت ماهیت وی، کاهنانی را نزد وی میفرستند، ولی او خود را پیامبری غیر از مسیح، الیاس و «آن نبی» معرفی کرد. مفسران کتاب مقدس عبارتِ «آن نبی» را اشاره به همان پیامبری میدانند که حضرت موسی وعده داده بود و آن پیامبر در میان یهود، چنان معروف بود که اشارهی کوتاهِ «آن نبی» برای انتقال آن کافی بود. از گزارشهای دیگر عهد جدید نیز برمیآید: بشارت آمدنِ «آن نبی» بهگونهای در میان یهود روشن و پذیرفته شده بود که آنان هنگام ظهور حضرت یحیی دچار اختلاف شدند. گروهی وی را همان نبی و گروهی دیگر غیر آن خواندند.
3⃣ افزون بر آنچه گفته شد، بهصورت «جدلی» میتوان در پاسخ مسیحیان گفت: بر اساس الهیات رایج آنان، تفاوتهای زیادی بین حضرت موسی و عیسی وجود دارد، و به دیگر سخن، حضرت عیسی نه یک پیامبر، بلکه «خدای مُجَسَّد» خوانده میشود که هیچ انسانی با وی قابل مقایسه نیست.
✍ علی اسدی
📖 متن کامل مقاله با ذكر مستندات و منابع:
👉 goo.gl/67XDmc
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 امام رضا (ع) به عالم یهودی گفتند: آیا در تورات نیامده است که نوری از سوی «طور سینا» آمد و از کوه «ساعیر» طلوع کرد و از کوه «فاران» درخشید؟
☀️ درخشش نور از کوه «فاران»، به معنای دریافت وحی به وسیله حضرت محمد (ص) در آن کوه است؛ زیرا فاران یکی از کوههای اطراف مکه است.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بررسی موارد استناد امام رضا (ع) به تورات
🎯 مورد دوم
1⃣ نکتهای که در دو فقرهی یاد شده، امام رضا (ع) نیز بر آن تأکید و استدلال نمودند این است که آن #پیامبر_موعود از «میان برادران» بنیاسرائیل است و با توجه به اینکه برادران بنیاسرائیل، #بنیاسماعیل هستند، این قید بهروشنی نشان میدهد که پیامبر مزبور از میان بنیاسرائیل نیست.
2⃣ از اینرو، هنگامیکه حضرت از #رأسالجالوت پرسیدند: آیا بنیاسرائیل، برادرانی غیر از بنیاسماعیل دارند؟ و آیا از میان فرزندان اسماعیل (ع) پیامبری جز حضرت محمد (ص) مبعوث شده است؟ رأس الجالوت ضمن پاسخ منفی به هر دو پرسش، گفت: اما من دوست دارم برای اثبات اینکه آن پیامبر موعود از میان فرزندان اسماعیل است و نه بنیاسرائیل، به تورات استناد کنید.
3⃣ امام رضا (ع) به عالم یهودی گفتند: آیا در #تورات نیامده است که نوری از سوی «طور سینا» آمد و از کوه «ساعیر» طلوع کرد و از کوه «فاران» درخشید؟ رأس الجالوت گفت: این کلمات را میشناسم و در تورات وجود دارد، ولی تفسیر آنرا نمیدانم. حضرت فرمودند:
👈 نوری که از سمت کوه «طور» آمد، کنایه از وحی نازل شده بر حضرت موسی بر فراز آن کوه است. طلوع نور از کوه «ساعیر» به معنای نزول وحی بر حضرت عیسی بر فراز آن است و درخشش نور از کوه «فاران»، به معنای دریافت وحی به وسیله حضرت محمد (ص) در آن کوه است؛ زیرا #فاران یکی از کوههای اطراف مکه است.
4⃣ در ترجمه فارسی کتاب مقدس کنونی، این فراز مورد اشاره امام رضا (ع) چنین آمده است:
📚 و این است برکتی که موسی مرد خدا قبل از وفاتش به بنیاسرائیل داده، گفت: یهُوَه [خدا] از سینا آمد و از سعیر بر ایشان طلوع کرد و از جبل فاران درخشان گردید.
5⃣ برخی پژوهشگران #یهودی در تلاش برای رد دلالت این فقره از تورات بر نبوت پیامبر اکرم (ص)، کوشیدهاند «فاران» را بخشی از سرزمین «سینا» معرفی کنند؛ اما سخنانی که در اینباره گفتهاند، آشفته و ناهمخوان است. بر اساس مستندات معتبر تاریخی و جغرافیایی، «فاران» به کوهی در مکه و سرزمین وسیعی نیز گفته میشد که شامل حجاز و مکه میشود.
6⃣ افزون بر آن، بر اساس گزارش خود کتاب مقدس، حضرت اسماعیل در «فاران» سکنا گزید. در سفر «پیدایش»، پس از گزارش درخواست سارا از حضرت ابراهیم مبنی بر دور ساختن هاجر و فرزندش اسماعیل از قول خداوند خطاب به هاجر چنین آمده است:
📚 برخیز و پسر را برداشته و به دست خود بگیر؛ زیرا از او امتی عظیم به وجود خواهم آورد؛ و خدا چشمان او را باز کرد تا چاه آبی دید. پس رفته، مشک را از آب پر کرد و پسر را نوشانید و خدا با آن پسر [اسماعیل] میبود و او نموّ کرده، ساکن صحرا شد و در تیراندازی بزرگ گردید و در صحرای «فاران» ساکن شد و مادرش زنی از زمین مصر برایش گرفت.
✍ علی اسدی
📖 متن کامل مقاله با ذكر مستندات و منابع:
👉 goo.gl/67XDmc
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ بررسی موارد استناد امام رضا (ع) به تورات
🎯 مورد سوم
1⃣ #رأسالجالوت در پاسخ امام رضا (ع) درباره چگونگی اثبات نبوت حضرت موسی به معجزاتی از قبیل شکافتن دریا، اژدها شدن عصا در دست وی، بیرون آوردن ید بیضا و جاری ساختن چشمه آب از سنگ با زدن عصای خود، استناد کرد.
2⃣ امام رضا (ع) با پذیرش معجزاتِ حضرت موسی پرسیدند: آیا هرکس در تأیید ادعای نبوت خویش #معجزه بیاورد، او را تصدیق میکنید؟ رأس الجالوت گفت: خیر، فقط در صورتی میپذیریم که معجزاتی همانند حضرت موسی بیاورد! امام فرمودند: پس چگونه به نبوت پیامبران پیش از موسی ایمان دارید، در حالیکه هیچکدام معجزاتِ حضرت موسی را نیاوردند؟! رأس الجالوت که درمانده شده بود، با تغییر حرف خود، گفت: اگر کسی معجزاتی بیاورد که فراتر از قدرت افراد عادی باشد، تصدیق نبوت او لازم است.
3⃣ در این هنگام، حضرت با اشاره به معجزات حضرت عیسی پرسیدند: پس چرا نبوت او را تصدیق نمیکنید؟! رأس الجالوت گفت: میگویند که وی چنین کارهایی میکرده، ولی ما که ندیدهایم! امام پرسیدند: مگر معجزات حضرت موسی را به چشم خود دیدهاید؟! آیا جز این است که افراد مورد اطمینانی آنها را دیده و نقل کردهاند و با اخبار متواتر به شما رسیده است؟ معجزات حضرت عیسی هم همینگونه و در قالب اخبار متواتر گزارش شده است، پس چرا نبوت او را تصدیق نمیکنید؟! درباره حضرت محمد (ص) نیز این مسئله صادق است. بر اساس اخبار متواتر، آن حضرت نزد هیچ آموزگاری درس نخواندند ولی بهرغم اُمّی بودن، کتابی آوردند که درباره سرگذشت پیامبران و اقوام گذشته و نیز درباره آینده سخن گفته است. پس چرا نبوت او را نمیپذیرید؟! رأس الجالوت، که جوابی نداشت، محکوم شد و سکوت اختیار کرد.
4⃣ در این قسمت از گفتوگو، هرچند امام رضا (ع) بهصورت صریح به هیچ کتاب مقدسی استناد نجستند، ولی اشاره نکردن ایشان به گزارش این معجزات در #کتاب_مقدس، بهدلیل آن است که این مسئله برای هریک از پیروان ادیان ابراهیمی پذیرفته شده بود و یا دستکم از آن آگاهی داشتند و باید بر اساس منطق و استدلال خود، آنرا میپذیرفتند؛ زیرا معجزات یاد شده برای حضرت موسی و عیسی در عهد قدیم و جدید بهشکلی مبسوط گزارش شده است. قرآن نیز اصل آن معجزات را بدون اشاره به جزئیاتِ پرداخته شده در عهدین، گزارش و تأیید میکند.
✍ علی اسدی
📖 متن کامل مقاله با ذكر مستندات و منابع:
👉 goo.gl/67XDmc
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مبارزهی امام رضا (ع) با اسرائیلیات (1)
1⃣ رواج #اسرائیلیات و افسانههای نادرست دربارهی پیامبران و برداشتهای نادرست از آیات متشابه در داستان پیامبران، سبب مشوّه شدن چهرهی پیامبران و تهمتهای ناروا به آنان بوده است. كما اینكه در طول تاریخ برخی ناپاکان خواستهاند با آلوده جلوه دادن حریم نبوّت و ولایت، زمینهی حضور خود در مسند رهبری جامعه و توجیه کارهای خود را فراهم آورند.
2⃣ امامان معصوم علیهمالسلام که مهبط وحی و آگاه به سرگذشت و سیرهی انبیای پاک الهی بودهاند، پرده از چهرهی باطل برداشته و به دفاع از حریم نبوت پرداختهاند. اهلبیت علیهمالسلام تمامی آیات مربوط به زندگی انبیاء را بر اساس «رأی به عصمت آنان» تفسیر کرده و به این گرایش معروف بودهاند.
3⃣ عالم آلمحمد، امام هشتم علیهالسلام در مناظرات و پاسخ پرسشهایی که از ایشان میشد، میراث ارجمندی را در تفسیر آیات قصص به یادگار گذاشتهاند که در ادامه به یک نمونه از آن اشاره میشود:
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مبارزهی امام رضا (ع) با اسرائیلیات (2)
1⃣ محمد بن علی بن جهم، حکایت میکند که در مجلس #مأمون حاضر شدم و علی بن موسی الرضا علیهالسلام نیز نزد وی نشسته بود. مأمون به ایشان گفت: ای فرزند رسول خدا! آیا سخن شما این نیست که پیامبران دارای عصمت از گناه هستند؟ امام فرمودند: «بله، درست است». مأمون از تعدادی از آیات قرآن پرسید، از جمله گفت: این آیه را برای من روشن سازید که نسبت به ابراهیم میفرماید: «فَلَمَّا جَنَّ عَلَيْهِ اللَّيْلُ رَأى كَوْكَباً قالَ هذا رَبِّي». (انعام : 76) [منظور مأمون جملهی «هذا ربی» است كه اگر حضرت ابراهیم با اعتقاد گفته باشد نشان ستارهپرستی ایشان است و اگر بدون اعتقاد گفته باشد كه نشان دروغگویی ایشان است. (نعوذ بالله)]
2⃣ #امام_رضا علیهالسلام فرمودند: ابراهیم، میان سه گروه قرار گرفت: زهرهپرست، ماهپرست و خورشیدپرست. وقتی پردهی تاریک شب، همهجا را گرفت و ستارهی زهره را دید، بهگونهای پرسشگرانه و انکارآمیز گفت: «هذا ربّی»؟! چون زهره افول کرد و ناپدید شد، گفت: من چیزهایی را که غروب میکنند، دوست ندارم؛ زیرا افول از صفات مخلوقات است، نه چیزی که قدیم و همیشگی است. پس از آن، وقتی ماه را دید که طلوع کرده است، انکارآمیز و پرسشگرانه گفت: این پروردگار من است؟! زمانیکه ماه از دیدگان نهان شد گفت: اگر پروردگارم مرا هدایت نکند، از گمراهان خواهم بود. پس چون صبح شد و خورشید را دید که درخشان و طالع است، از روی انکار و پرسش، نه از روی پذیرش و خیر گفت: این پروردگار من است؟! این که از زهره و ماه هم بزرگتر است! آنگاه که خورشید غروب کرد، به گروههای سهگانهای که زهره، ماه و خورشید را میپرستیدند، گفت: ای قوم! من از آنچه شما شریک خدا قرار میدهید، بیزارم، من رو به سوی کسی میآورم که آفرینندهی آسمانها و زمین است و از مشرکان نیستم.
3⃣ ابراهیم علیهالسلام خواست برای آنان بطلان دینشان را روشن و ثابت کند که پرستش، همانندِ زهره، ماه یا خورشید را نسزد و تنها شایستهی آفرینندهی آنها و خالق آسمان و زمین است. آنچه ابراهیم با آن بر قومش احتجاج کرد، از چیزهایی بود که خداوند عزّوجلّ به او الهام کرده بود، همچنان که میفرماید:
🌺 وتِلْكَ حُجَّتُنَا آتَيْنَاهَا إِبْرَاهِيمَ عَلَىٰ قَوْمِهِ. (انعام : 83)
📚 منبع: عیون اخبار الرضا، ج 1، ص 399
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مستند افشاگر لابی صهیونیستها در آمریکا (1)
1⃣ سرانجام پس از مدتها کش و قوس، مستندی که #رژیم_صهیونیستی تلاش زیادی کرده بود تا از انتشارش جلوگیری کند، به رسانهها درز پیدا کرد تا ابعاد تازهای از فعالیتهای لابیهای وابسته به این رژیم در آمریکا افشا شود.
2⃣ مستند «لابی یهودی ایالات متحده» که در چهار قسمت حدوداً یکساعته توسط #شبکه_الجزیره ساخته شده، به بررسی فعالیتهای مخفیانه رژیم صهیونیستی در آمریکا در پوشش اندیشکدهها و لابیهای آمریکایی پرداخته است.
3⃣ قرار بود این مستند پارسال از این شبکه پخش شود، اما نهایتاً فشارهای رژیم صهیونیستی بر قطر از پخش این مستند جلوگیری کرد و شبکه الجزیره اعلام کرد که برای پخش این مستند با «چالشهای حقوقی» روبرو شده است. اهمیت این مستند بهحدی بوده که آنطور که روزنامه #هاآرتص پارسال گزارش داد، چند فرد ذینفوذ حامی رژیم صهیونیستی در سفر به دوحه، تلاش کردهاند تا امیر قطر را مجاب کنند که از الجزیره را از پخش این مستند منع کند.
4⃣ فشار صهیونیستها به قطر در مورد این مستند تا جایی پیش رفته که رسانهها چند ماه قبل گزارش دادند که یک مقام ارشد در دوحه با بیان اینکه پخش این مستند برای «امنیت ملی» قطر تهدیدآمیز است، با انتشار آن مخالفت کرده است.
5⃣ #کلایتون_سوییشر (Clayton Swisher) رئیس بخش تحقیقات الجزیره پارسال وجود چنین مستندی را تایید کرد و از اینکه الجزیره در برابر فشارها کوتاه آمده و پخش مستند را به صورت نامحدود به تعویق انداخته، ابراز تاسف کرد.
6⃣ با این حال، این هفته پایگاه #انتفاضه_الکترونیک (The Electronic Intifada) که از پایگاههای حامی حقوق فلسطینیهاست و پیش از این هم بخشهای کوتاهی از مستند را منتشر کرده بود، با اعلام اینکه به نسخهای از این مستند تحقیقی دست پیدا کرده، هر چهار قسمت آن را منتشر کرد.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/gr6bDk
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مستند افشاگر لابی صهیونیستها در آمریکا (2)
🎯 وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی، فرمانده فشار به حامیان فلسطین
1⃣ خبرنگار سازنده این مستند، #جیمز_آنتونی_کلاینفلد (James Anthony Kleinfeld) با نام مستعار «تونی»، برای آنکه بتواند به لابیهای صهیونیستی فعال در آمریکا نفوذ کند، خود را فردی حامی رژیم صهیونیستی جا زده است.
2⃣ این مستند که از منظر افشای حقایق لابیهای صهیونیستی تقریباً بیسابقه است، نشان میدهد که رژیم صهیونیستی چطور از طریق اندیشکدهها و لابیهای بهظاهر آمریکایی، از شهروندان آمریکایی حامی فلسطین #جاسوسی کرده، آنها را تهدید کرده و برای دور زدن جنبش تحریم رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار میدهد.
3⃣ بر اساس یافتههای این مستند، بخش عمده این عملیاتهای مخفی توسط #وزارت_امور_راهبردی رژیم صهیونیستی طرحریزی و رهبری شده و توسط گروههایی چون «ائتلاف اسرائیل در دانشگاه» (ICC)، «پروژه اسرائیل» (TIP) و اندیشکده ضدایرانی «بنیاد دفاع از دموکراسیها» (FDD) اجرایی میشود.
4⃣ در بخشی از این مستند، #جولیا_ریفکیند از کارمندان وقت رژیم صهیونیستی در واشنگتن میگوید کار روزانه او «عمدتاً جمعآوری اطلاعات و ارسال گزارش به اسرائیل است... گزارش به وزارت امور خارجه و وزارت امور راهبردی.»
5⃣ به گفته وی، تلآویو در پشت صحنه از گروههایی که در پوششهای مختلف وظیفهی پیشبرد اهداف این رژیم را بر عهده دارند، حمایت میکند. او همچنین تایید کرده که صهیونیستها با ساخت صفحات جعلی در #فیسبوک، به حلقههای حامی فلسطین در دانشگاههای آمریکا نفوذ میکنند.
6⃣ #سیما_واکنینجیل (Sima Vaknin-Gil) افسر اطلاعاتی سابق ارتش رژیم صهیونیستی که مسئولیت وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد، در بخشی از این مستند در جمع گروهی از حامیان این رژیم، میگوید سازمان متبوع او آمار و اطلاعات فعالان حقوق فلسطینیها را «در سرتاسر جهان، نه فقط در ایالات متحده، نه فقط در دانشگاهها، بلکه در بخشهای مختلف، در اتحادیههای کارگری و در کلیساها» جمعآوری کرده است. او در این نشست وعده میدهد رژیم صهیونیستی از این اطلاعات برای #اقدامات_تهاجمی علیه فعالان حقوق فلسطینیها استفاده کند.
7⃣ در بخش دیگری از مستند، #جیکوب_بیم (Jacob Baime) مدیر اجرایی گروه موسوم به «ائتلاف اسرائیل در دانشگاه» (Israel on Campus Coalition) در ویدئویی که مخفیانه ضبط شده، میگوید سازمان او با استفاده از نرمافزارهای رصد #شبکههای_اجتماعی فهرستی از برنامهها و مراسمهای دانشجویی مرتبط با فلسطین را تنها ظرف «حدود 30 ثانیه یا کمتر» پس از انتشار اعلامیه مربوط به این مراسمها، گردآوری میکند. او همچنین تأیید میکند که این سازمان اقداماتش را با وزارت امور راهبردی رژیم صهیونیستی «هماهنگ» میکند و در مورد این برنامهها به «شرکای خود» از جمله تلآویو اطلاعرسانی میکند.
📖 متن مقاله در سایت اندیشکده:
👉 goo.gl/gr6bDk
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter