13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 آخر خط عاشقی و دلدادگی
🔹یک کلکسیونر و تریلیاردر کنیایی؛
سال ۱۳۵۷ زن و بچه اش را رها میکنه وعزم سفر به ایران را میکنه تا امام خمینی را از نزدیک ببینه، اما موفق نمیشه؛
🔹تنها راه دیدن امام را رفتن به جبهه میبینه وبا لشکر محمد رسول الله(ص) عازم جبهه ها میشه و سه سال و نیم
در کنار بچه های جبهه وجنگ بوده
با رزمندگان رفیق میشه و در چندین عملیات شرکت میکنه؛ تا اینکه یکی از دوستان رزمنده اش میشه محافظ امام و از این طریق موفق میشه امام را ببینه.
🔹جالب اینجاست موقعی که به آرزوی خودش میرسه فردای همان روز از ایران برمیگردد کنیا
🔺و نکاتی عاشقانه و عجیب دیگر که ارزش شنیدن را دارد. ....
@jtabiin
@jtabiin
🌓 خبیث و خائن مدافع بهائیت که علیه اربعین سخن میگوید به دنبال فتنهانگیزی است.
▪️واکنش شدیداللحن دکتر رجبی دوانی به سخنان عبدالحمید درباره راهپیمایی اربعین
⛔️ دکتر محمدحسین رجبی دوانی در نشست خبری نخستین کنگره بینالمللی بزرگداشت امامزاده علی ابن محمد باقر(ع): نخستین قیام در خوانخواهی از شهادت امام حسین علیه السلام، حتی پیش از قیام مختار و توابین در ایران به وقوع میپیوندد و مردم سیستان بلافاصله پس از شنیدن خبر شهادت امام حسین (ع) دست به قیام میزنند.
⛔️وسعت قیام آنها به گونهای بوده که برادر عبیدالله بن زیاد که حاکم سیستان بوده از این شهر فرار میکند. نکته جالبتر این است که این قیام زمانی به وقوع پیوسته که شیعه هنوز وارد ایران نشده است.
🔹حتی زمانی که اکثر ایران مذهب غیرشیعه را داشت، برای امام حسین(ع) و اهل بیت(ع)، مراسم عزاداری برگزار میکردند و بدین وسیله ارادت خود را نشان میدادند.
🔹امروز خناسان، خبیثان و خائنانی در پوشش دروغین مذهب و به دروغ به نام برادران اهل تسنن در کشور فتنهانگیزی میکنند و اخیرا هم فرد خبیثی راهپیمایی اربعین را زیرسوال برد. کسی که از بهاییت حمایت میکند و با استفاده از سعه صدر نظام جمهوری اسلامی، لگدپراکنی میکند، امروز در اثر تبلیغ وهابیت و خباثت خودش، برادران اهل تسنن را از خوردن نذریهایی که برای امام حسین(ع) داده میشود و شرکت در عزاداریها منع میکنند.
@jtabiin
@jtabiin
پایگاه نقد و تبیین
🌓 این بار همصدایی عبدالحمید با اینترنشنال در خدشه به پیادهروی اربعین حسینی ✍ پی نوشت: پس معلوم می
👆سخنان عبدالحمید در این پست آمده👆
🌓 دلم برای چمران تنگ شده!
🔻 یک روز گفتند که حاج احمدآقا خمینی زنگ زده به دکتر [شهید_چمران] و گفته: «امام دلش برایت تنـگ شده و میخواهد شما را ببیند.»
🔸 همان روز دکتر از جبهه با هلی کوپتر خدمت امام میرود. وقتی برگشت؛ ریختیم دورش و از حال امام جویا شدیم. دکتر برایمان گفت:
«وقتی رسیدم خدمت امام، ایشان چند ثانیه به صورت من خیره شد و گفت: مصطفی تو هنرمندی! هنرمند باید یکرنگ باشه. گرانترین قالی رو ببین! چون چندرنگه، باید زیر پا باشد. اما آسمان رو ببین که از همه بالاتره؛ چرا؟ چون یکرنگ است. یکرنگی و صداقت، قانون عشقه.»
🔺 دکتر واقعاً برای ما حکایت عشق و عرفان بود. کسی بود که امام قبولش داشت و براش ارزش زیادی قائل بود. مرد آهنینی که با دست خالی، جلوی عراق ایستاده بود و ما اسیر همین عرفان و ارادهٔ محکمش بودیم.
📚 از کتاب کوچه نقاشها | خاطرات سید ابوالفضل کاظمی؛ اثر راحله صبوری
@jtabiin
@jtabiin
🔹تذکر و یادآوری
با عرض سلام و احترام خدمت شما همراهان همیشه همراه
به اطلاع شما عزیزان میسانم به دلیل اینکه از امروز تا چهارشنبه هفته جاری درگیر کوهنوردی به سمت قله دماوند هستم؛ احتمال دارد به دلیل مشکل اینترنت در برخی مسیرها، کانال در ارسال پیام های اندکی از نظم و انضباط همیشگی خارج شود. البته کانال خوب امیدانه سعی می کنه تا حدی خلا را جبران کند.
در کوه فقط جای شما را سبز نگاه میداریم؛ انشاالله آخر هفته عازم عتبات عالیات خواهیم شد و اونجا مثل همیشه دعاگویتان خواهم بود.
ضمنا میدونید که اسم من مسلم هست؛ و نکنه تا من برگردم چون کوفیان کانال را ترک کنید و اون موقع مسلم بماند و مسجد کوفه😌
با سپاس و ارادت همیشگی و آرزوی سلامتی
شبتون بخیر و خوشی باد.
🙏🪴🌹♥️
🌓کاروان رفت و تو در خوابی
🔹یادداشت روز
روزی در محضر مرحوم علّامه طباطبایی بودیم که یکی از دوستان حاضر در آن جلسه این بیت عارف شیراز را زمزمه کرد:
کاروان رفت و تو در خواب و بیابان در پیش
کی روی؟ ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟
یکباره مرحوم علّامه، دست در مقابل صورت گرفت و سخت گریست و در حالی که شانههایش به شدت تکان میخورد، با خود زمزمه فرمود: «کی روی؟ ره ز که پرسی؟ چه کنی؟ چون باشی؟» گویا آن کس که در بیابان از کاروان بازمانده و راه نمیداند، خود او است. آن گریه قلب حضار را چنان به آتش کشید که هرگز شعله آن در جانشان به سردی نمیگراید.
رَحِمَهُ اللّهُ وَاَنْزَلَه فِی جِوارِ قُرْبِهِ.
📘شهود و شناخت، آیت اللّه ممدوحی، ج۱، ص۱۰۶
@jtabiin
@jtabiin
هدایت شده از امیدانه 🌱
25.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞اگر ریشه ات رو فراموش کنی ، خشک میشوی
✅احترام ، خدمت و اطاعت سه وظیفه ما در برابر پدر و مادرمان است
🎤#دکتر_سعید_عزیزی
✳️ کانال امیدانه🔻
https://eitaa.com/joinchat/3128557605Cb4a6594f1d
🌓حاج قاسم یک مسلمان شیعه ایرانی نبود!
آنها که کت و شلوار پوشیده و پشت میزشان نشسته و دم از عدالت و صلح می زدند، باید حرف هایم را میشنیدند . . .
وقتی برای شرکت در جلسه ای پارلمانی به بروکسل رفتم، شرم را برای چند دقیقه هم که شده روی صورتشان آوردم.
گفتم:«نمایندگان پارلمان اروپا پا روی پا انداخته و آب معدنی میخورند، آن وقت تنها کسی که از مسیحیان شرقی دفاع میکند، یک مسلمان ایرانی است.
شما اروپایی ها باید از این موضوع خجالت بکشید.»
برای منِ کلیمی، حاج قاسم یک مسلمان شیعه ایرانی نبود؛
یک ابرمرد بود.
کسیکه ارامنه و آشوری و ایزدی های سوریه را از دست داعش نجات داده بود.
کار نداشت طرف سنّی است یا شیعه، مسیحی است یا دین دیگری دارد.
کار داشت به اینکه جان و مال و ناموسشان دست اجنبی جماعت نیفتد.
کار داشت به امنیت منطقه، کار داشت به برقراری حکومت عدل الهی در جهان.
✍راوی:سیامک مره صدق؛
نماینده کلیمیان در مجلس شورای اسلامی
@jtabiin
@jtabiin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ ما نیز هم اکنون در سرمای زیر صفر در بارگاه سوم قله دماوند در ارتفاع ۴۲۰۰ جای شما دوستان عزیز را سبز و کوهستانی نگه می داریم.🪴
🔺اگر باد و باران اجازه بده فردا بعد از نماز صبح به سمت قله حرکت می کنیم.
🌹شبتون خوش و رویایی
🌓 دشت بی فرهنگی ما!
🔹یادداشت روز
🔸وقتی کتاب "جامعه شناسی خودمانی اثر حسن نراقی" را می خوانید به این جمع بندی می رسید که ما ملتی، پنهان کار، ریاکار، ظاهرساز، بی برنامه، متجاوز، همه چیز دان و مسوولیت ناپذیر هستیم. فکر نکنید این صفت ها را من به صورت غیرمستقیم از این کتاب استنتاج کرده ام، بلکه این موارد عینا در فهرست فصول کتاب نیز آمده است؛ به فهرست فصول دقت کنید!
🔸پنهان کاری ایرانیان، ظاهرسازی ما، قهرمان پروری و استبداد زدگی ما، خودمحوری و برتری جویی ما، بی برنامگی ما، ریاکاری و فرصت طلبی ایرانیان، شعارزدگی ما، میل به تجاوز!، نارضایتی دائمی ما، همه چیز دانی ما و ...
🔹این کتاب را که می خوانم یاد این شعر می افتم:
دشت بیفرهنگی ما، هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب، بد اگه بد، مرده دلای آدماش
🔸احتمالا این شعر را همه ما شنیده ایم. این شعر، داستان جالبی دارد. یار دبستانی من، برای فیلم از فریاد تا ترور با صدای فریدون فروغی ساخته شد. پس از بازبینی وزارت ارشاد آن زمان، صدای فروغی از فیلم حذف شد و جمشید جم آن را بازخوانی کرد. منصور تهرانی نیز آن را بازخوانی کرد. یار دبستانی در جریان جنبش دانشجویی ایران به عنوان اصلیترین سرود دانشجویان معترض شناخته میشود و نمادی است از اتحاد و اعتراض. خود من بارها این شعر را در سفرهای دوران دانشجویی به صورت دسته جمعی خواندم.
🔸ظاهرا این شعر در عمق جان ما نشسته است و باور کرده ایم که دشت بی فرهنگی ما سخت سرسبز و انبوه است!
🔸این روزها بد گفتن از خودمان و خودتحقیری، تبدیل به عادت جمعی ما شده است. اگر این خود تحقیری منجر به تخریب بنای کهنه و ساختن بنای جدیدی می شد ایرادی نداشت. اما بیشتر باعث می شود که پیران احساس خسران کنند و جوانان احساس بی آیندگی. برای هر نقدی باید طرحی نو داد. برای هر اتاق بسته ای، باید پنجره ای را باز کرد.
🔸همین کتاب جامعه شناسی خودمانی، کتاب را به پایان می برد اما دریغ از یک پنجره (راه حل شفاف) برای حل این مساله. خواننده را حیران، ناامید، متنفر از خود و دیگران می گذارد و درها را می بندد و می رود.
🔸من منکر ويژگی های منفی خودمان نیستم، کما اینکه در نوشته های دیگرم بارها و بارها خودمان را نقد کرده ام.🔻
🔺اما یک سوال دارم اگر واقعا این همه نکات منفی در مورد ایرانیان هست پس خیریه محک به عنوان نماد افتخار نهادهای نیکوکاری کشور را حتما فرانسوی ها ایجاد و اداره می کنند. برج میلاد را در کابل طراحی و ساخته اند. موفقیت های پژوهشکده رویان نیز حاصل دستاورد پژوهشگران کلمبیایی است. حتما کارگردان جدایی نادر از سیمین که جوایز جهانی را درو کرد هم یک ایتالیایی بوده است. نه! همه این ها در ایران و توسط ما، همین مایی که کتاب جامعه شناسی خودمانی می گوید پنهان کار، ریاکار، ظاهرساز، بی برنامه، متجاوز، همه چیز دان هستیم، ایجاد شده است.
🔸بزرگ ترین سرشماری اینترنتی جهان، بزرگ ترین پروژه کارت الکترونیکی (کارت سوخت)، پیشی گرفتن در برداشت از میادین مشترک نفتی و ... در ایران اتفاق افتاده است.
⁉️چه باید کرد؟ 🔻
1- وزارت فرهنگ به عنوان متولی سنجش ارزش ها، کنش ها و نگرش های ایرانیان، یک بار دیگر یک پژوهش جامع انجام دهد در مورد باورها و رفتارهای جمعی ما و نترسیم از نتایج آن. آن را شجاعانه به اشتراک بگذاریم.
2- شکاف های جدی بین وضعیت موجود و مطلوب شناسایی شود و سپس اولویت بندی شود. مثلا از نظر من دروغ یکی از بدترین و مهم ترین شکاف هایی است که باید حل و فصل شود.
3- متناسب با نوع شکاف، وزارت آموزش و پرورش یا وزارت علوم یا وزارت اقتصاد یا صدا و سیما، یا نیروی انتظامی یا هر نهادی که موثرترین نهاد بر پر کردن آن شکاف است با همکاری جدی و موثر سازمان های مردم نهاد مرتبط در آن حوزه متولی بهبود شکاف ها شود. (دقت کنید که نمی گویم رفع شکاف می گویم بهبود شکاف)
🔸پشت هر تخریبی باید ساختن باشد جامعه شناسی خودمانی باید جلد دومی داشته باشد به نام جامعه سازی همگانی!
📙دکتر مجتبی لشکربلوکی
✍این نقد به خیلی از کتاب ها از این سبک؛ در پنجاه سال اخیر از کتاب خلقیات ما ایرانیان جمال زاده در دهه ۴۰ تا ما ایرانیان فراستخواه در دهه ۹۰ وارد است که جو غالب آن ها سیاه نشان دادن مردم و جامعه ایران است که به نمونه هایی از آن در یادداشت فوق اشاره شد؛ که این موجب نا امیدی داخلی و سیاه نمایی خارجی خواهد شد؛ این ایراد البته به برخی از کارگردان های هنری هم وارد است که تمرکز اصلی در فیلم هایی که بخصوص در خارج از ایران اکران می شود بر عقب افتادگی مردم ایران است؛ و این فضای سیاه انگاری بد رویه ای است و از نوع نشستن بر شاخه و بریدن بن است.
@jtabiin
@jtabiin