فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نوشین معراجی، فیلمنامهنویس نمور: به اصول اخلاقی پایبندم/ از مردم عذر میخواهم.
@Farsna
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ مربوط به یک دختر افغانستانی است نه هندوستان و از نوشته داخل فیلم هم مشخص است. بعلاوه در آخر فیلم هم معترضان پلاکارد فارسی دارند که در افغانستان خط فارسی نوشته میشه نه در هندوستان.
موضوع هم از این قرار است که این دختر متهم به سوزاندن قرآن شد، اما آن دختر (فرخنده) این کار رو منکر شده بود. بعد از سنگسار شدن توسط مردم، چند روز بعد مشخص شد او اینکار را نکرده بود و در حمایت از او در خیابان های افغانستان تظاهرات کردند.
بعد از این واقعه نمایش های خیابانی بسیاری در منطقه و جهان در راستای اعتراض به این موضوع ایجاد شد.
ظاهرا این فیلم یک نمایش است.
🔴 حاشیه پر رنگ تر از متن
در روزهای اخیر شاهد واکنش های مختلفی به اظهارات نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی «نمور» که در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد هستیم.
خانم نوشین معراجی، نویسنده فیلمنامهٔ این فیلم، در نشست خبری پس از نمایش فیلم در جشنواره، اظهاراتی کرد که موجب واکنش های متفاوتی از طرف جامعه و شخصیت های فرهنگی و دینی و... شد.
اما عجیب اینجاست که همه به این اظهارات توجه داشتند، ولی فراموش کردند این مطالب در مقام دفاع از وقایعی بود که در فیلم «نمور» بیان شده است.
آیا منتقدین متوجه بودند در فیلم، داستانی روایت شده که خانم معراجی در دفاع از آن مجبور به بیان آن مطالب سخیف و غیرشرعی شده؟
چرا به اصل فیلم پرداخته نمی شود و مورد اعتراض قرار نمی گیرد؟ در فیلم دختر خانواده بعد از ارتباط.... با پسری که به او علاقه دارد، باردار شده، اما پسر او را رها کرده به خارج از کشور می رود، برادر بزرگ خانواده برای حفظ آبروی خانواده فرزند را از خواهر جدا کرده و او را به عقد رفیقش در می آورد و فرزند این رابطه... را با خود به خارج از کشور می برد.
خانم نوشین معراجی برای توجیه حلال زادگی این فرزند و دفاع از بیان این نوع رابطه در فیلم، چنین اظهاراتی کرده است.
مسولین جشنواره اول باید پاسخ دهند چگونه این فیلم با این نوع نگاه غیرشرعی و فمینیستی به جشنواره فجر راه یافته و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمده و آیا قرار است این فیلم که به اذعان منتقدین سینما بسیار ضعیف ساخته شده که حتی موجب تمسخر تماشاچیان و منتقدین بوده و با هدف القاء افکار فمینیستی و زیر سوال بردن غیرت خانواده های ایرانی ساخته شده، در سینماها به اکران درآید؟
چرا کسی به نمایش فیلم و محتوای آن که قرار است در برابر چشمان دختران و پسران و جوانان این جامعه که ارزش های دینی الویت آن است، اعتراض نمی کند و فقط به دفاع بلاوجه نویسنده فیلم پرداخته می شود؟
این پرداختن به حاشیه و غفلت از اصلِ فاجعه نیست؟
رها کردن اصل که ترویج تفکرات فمینیستی و زیر سوال بردن روابط اخلاقی و شرعی در خانواده مسلمان ایرانی مهمتر است یا اظهارات نویسنده در دفاع از آن؟
آیا با عذرخواهی خانم نویسنده اکران این فیلم هم در آینده ممنوع می شود یا باید شاهد نمایش فیلم در سینماهای سراسر کشور باشیم؟
البته به گمان من ساخت فیلم با این موضوع، و راه یافتن آن به جشنواره فجر با وجود ضعف های فاحش در ساخت و اظهارات نویسنده در دفاع از قبح شکنی فیلم، هدفدار بوده و پررنگ کردن حاشیه(اظهارات نویسنده) برای دور شدن اذهان از اصل ماجرا(داستان فیلم) است که قرار است در آینده بهنمایش در آید.
چه بسا همین حاشیه کنجکاوی مخاطبان برای تماشای فیلم را دو چندان کرده و به فروش گیشه آن کمک کند.
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
✍️ فاطمه میرزاییان
🟢 *ترجمه و انتشار گسترده کتابهای «عبدالکریم سروش» در کشورهای اسلامی بصورت رایگان*
اسماعیل پورهواشمی نوشت:
♦️در سالهای اخیر کتاب های عبدالکریم سروش که دارای انحرافات فکری و التقاطی جدی و عمیق است در کشورهای مختلف اسلامی مانند عراق، بحرین، قطر، افغانستان و... ترجمه و به صورت انبوه و در سطح وسیع توزیع میشود.
♦️وقتی با جوانان کشورهای مختلف پیرامون این موضوع گفتگو میکردم چند نکته برایم عجیب و قابل توجه بود:
♦️نکته اول اینکه این کتابها به صورت گسترده با قیمت بسیار پایین و حتی رایگان توزیع میشود.
♦️نکته دوم اینکه باتوجه به تبلیغات منفی گسترده ای که کشورهای مختلف علیه ایران صورت گرفته است مردم این کشورها نسبت به هر کتابی که از نویسندگان ایرانی با هر نگاه و گرایشی باشد دید منفی دارند و به سراغ آن نمی روند و انتظار می رود با توجه به اینکه سروش یک نویسنده ایرانی ست مشمول همین قاعده شود اما با کمال تعجب افکار عمومی این کشورها نسبت به کتب سروش هیچ نگاه منفی ندارد و افکار عمومی در بین اهالی اندیشه و مطالعه در این کشورها نسبت به آثار وی مثبت است.
♦️نکته سوم اینکه هر شخص مسلمانی که در این کشورها کتابهای سروش را مطالعه میکند نسبت به بسیاری از مسلّمات و اصول اسلامی دچار تشکیک جدی میشود.
♦️آنچه مسلّم است این است که ترجمه و توزیع گسترده کتابهای سروش در کشورهای مختلف با پشتیبانی جریانات بین المللی غربی برای انحطاط فکری جوامع اسلامی صورت می گیرد.
♦️موضوعی که در این میان بسیار نگران کننده است این است که مغالطاتی که در آثار سروش نسبت به مبانی اسلامی مشاهده می شود بسیار عمیق و جدی ست و در زمانی که در ایران افکار و کتب سروش شایع بود متفکرین اسلامی بزرگ ایرانی مانند آیت الله مصباح ، آیت الله جوادی، سایر بزگان و شاگردان این اساتید بودند که با این افکار مقابله کنند اما در سایر کشورها هیچ اندیشمندی خود را آماده مقابله با این افکار نکرده و کتابی برای مقابله با این انحرافات وجود ندارد.
♦️راه حل اصلی جهت خنثی سازی این توطئه غربی آماده شدن بزرگان و متفکرینی از این کشورهاست و همچنین ترجمه و توزیع آثاری که اندیشمندان و بزرگان ایران برای مقابله با این افکار انحرافی در کشورهایی که گفته شد صورت گیرد.
✅ مبارزه با فساد، اسم رمز عملیات جدید بحرانسازی در کشورهای اسلامی
🔰اندیشکده #چتم_هاوس، مهمترین اندیشکده سیاست خارجی #انگلیس خبیث، در ارائه راهبردها و چشم اندازهای سال ۲۰۲۲ در خاورمیانه اعلام میکند:
🔹 مقابله با فساد ریشهدار، #تمرکز اصلی #گفتمان_سیاسی در خاورمیانه و شمال آفریقا در سال ۲۰۲۲ خواهد بود
🔹 هر #راهبرد_موفق مبارزه با فساد باید فراتر از تحریم های افراد باشد تا به هسته اصلی مشکل یعنی سیستم اقتصادی حکومت داری(منظور سقوط حکومت ها) رسیدگی کند
🔹 #ایران نیز بدون اصلاح معنا دار نظام اقتصادی، احتمالا شاهد اعتراضات و ناآرامی های بیشتری در این زمینه خواهد بود.
🔹 بر این اساس جامعه بینالمللی باید به جای درخواست از نخبگان برای کمک به حفظ «ثبات»، #نارضایتیهای مشروع شهروندان خاورمیانه و شمال آفریقا را در #اولویت قرار دهد
https://www.chathamhouse.org/2022/02/tackling-corruption-focus-mena-2022
🔰 نکات ویژه گزارش این اندیشکده راهبردی:
1️⃣ شیفت گفتمانی اصلاح طلبان، ضدانقلاب و #رسانه های معاند از مطالبه آزادی به مطالبه #عدالت در همین راستا قابل مشاهده و تحلیل است. شرایط اقتصادی و شرایط زیست فرهنگی جدید نیز با این چرخش گفتمانی تناسب دارد.
2️⃣ فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب که فرمودند دشمنیِ اقتصادی و دشمنیِ رسانهای دو وسیله در اختیار دشمن است برای جدا کردن #مردم از نظام؛ برای دستکاری کردن فکر مردم و اندیشهی مردم... نیز ناظر بر همین راهبرد ارزیابی میشود.
همچنین نشان از شناخت دقیق #عرصه_نبرد در حال و آینده توسط معظم له دارد.
3️⃣ عدالت، مبارزه با فساد و رفع تبعیض، محوری دو پهلو است که هم امکان همراستا شدن با #مطالبات_مردمی را به دشمن میدهد و هم دشمن میتواند ظرفیت جهت دهی را تا پایان برای خود حفظ کند
4️⃣ بخشی از فعالیتهای #انحرافی درون جریان انقلابی در حوزه عدالتخواهی، انقلابیگری و مطالبه گری در ذیل این راهبرد توسط دشمن و جریان غربگرا طرح ریزی و عملیاتی میشود
5️⃣ زیست فرهنگی جدید و #فضای_مجازی عمومی شده به نحوی است که نمیتوان مطالبات دست چندم را به راحتی برای مردم، موضوعیتدار کند و ضرورت مطالبه #جهاد_تبیین توسط مقام معظم رهبری در همین راستا قابل فهم می باشد
6️⃣ قطعا در سال 1401 و 1402 ما با توجه به راهبرد دشمن و ابزارهای او ( اقتصاد و رسانه) چالش های متعددی را در سطح افکار عمومی و حتی کف خیابان خواهیم داشت و مهمترین ابزار پیشگیری و کاهش این هزینه ها، فعالیت #هوشمندانه و #نقطه_زن ذیل جهاد تبیین مد نظر رهبر معظم انقلاب در عرصه افکار عمومی از هم اکنون است.
🔸 نشر حداکثری جهت اطلاع عموم
#جهاد_تبیین
#دشمن_شناسی
#سیداحمدرضوی
@s_a_razavi
سفر هیات روسی برای بازدید از مراکز تولید فلفل دلمه ای ایران
🔹به گفته محمد مهدی برومندی، معاون وزیر جهاد کشاورزی یک هیأت روسی قرار است این هفته به ایران سفر کنند تا از مراکز تولید فلفل دلمهای دیدن کنند.
🔹این سفر پس از آن است که اخیرا محمولههای فلفل دلمه صادراتی ایران برگشت خورده بود.
🔹 برومندی ابراز امیدواری کرد: بعد از این دیدار صادرات فلفل دلمهای به روسیه از سر گرفته شود.
🔹در نیمه آذر ماه مرجوع شدن محموله صادراتی ایران از روسیه خبرساز شد و مقامهای ایرانی گفتند روسیه فلفل ایرانی را به دلیل "نداشتن گواهینامه باقیمانده سموم کشاورزی" و "نقض مکرر استانداردهای بهداشتی" مرجوع کرده است.
🔹بازگشت محموله فلفلهای ایرانی تولیدکنندگان این محصول را با مشکل مواجه کرد؛ بنابر اعلام مرکز آمار ایران در دی ماه قیمت این محصول بیش از شانزده درصد کاهش یافته است.
▪️خانوادههای مسلمان در سوئد با تجمع در میدان گوستاو آدولف تورگ در شهر یوتبری این کشور در اعتراض به گرفتن کودکان مسلمان از خانواده هایشان توسط سازمان خدمات اجتماعی سوئد تظاهرات کردند.
🔹فعالان اجتماعی نیز در سوئد با راهاندازی کارزار اینترنتی گستردهای در شبکههای اجتماعی، سلب حضانت کودکان خانوادههای مسلمان از سوی مقامات سوئدی را محکوم کردند.
🔹هدف از این کارزار اینترنتی به نام «دزدیدن کودکان ما را متوقف کنید»، محکومیت اقدامات مقامات سوئدی در سلب حضانت کودکان از خانوادههای مسلمان به بهانه نامناسب بودن شرایط زندگی آنهاست.
🔹قانون مراقبت از کودکان سوئد به سازمان خدمات اجتماعی این کشور موسوم به «سوشیال» اجازه میدهد تا حضانت تمام فرزندان یک خانواده را در صورتی که یکی از آنها در معرض شرایطی قرار گیرد که خدمات اجتماعی، آن را نامناسب بداند، از آن خانواده بگیرد. این شرایط نامناسب شامل خشونت، یا ناتوانی در تأمین احتیاجات اولیه کودک یا موارد مشابه میشود.
🔹با این حال، خانوادههای مسلمان این سازمان را متهم به «بهانهسازی» برای ربودن فرزندانشان و سپردن آنها به خانوادههای جایگزینی میکنند که از نظر فرهنگی و مذهبی متفاوت هستند.
🔹برخی از والدین خانوادههای مسلمان دولت سوئد را به «ربودن» فرزندانشان به بهانه اینکه «تربیت آنها با پیشینه اسلامی تربیت صورت میگیرد»، متهم میکنند.
🔹گزارشهای موجود از سوئد، حاوی اعداد تکاندهندهای در مورد کودکانی است که بین خانوادههای جایگزین بازتوزیع شدهاند؛ برای مثال آمار مرکز اطلاعات دولتی سوئد؛ حاکی از وجود سالانه ۲۰ هزار کودک است که به ادعای آنها در این شرایط قرار دارند.
🔹هشتگ «دزدیدن فرزندانمان را متوقف کنید»، طی چند روز گذشته به طور گسترده در شبکههای اجتماعی سوئد داغ شده است و اقدام سلب حضانت کودکان از خانوادههای آنها را محکوم میکند.
@Fars_Plus
🔸صدراعظم آلمان: لحظه تصمیمگیری برای ایران فرارسید
اولاف شولتس، روز شنبه ۳۰ بهمن (۱۹ فوریه) در جریان سخنرانی در کنفرانس امنیتی مونیخ، با اشاره به مذاکرات احیای برجام در وین گفت: «ما در ده ماه گذشته یک مسیر طولانی را پیمودهایم. همه عناصر برای پایان دادن به مذاکرات، روی میز هستند».
او تصریح کرد، این قابل قبول نیست که ایران به غنیسازی اورانیوم ادامه دهد و در عین حال، نظارت آژانس بینالمللی انرژی اتمی را نیز به حالت تعلیق درآورد.
صدراعظم آلمان تاکید کرد: «ایران هستهای برای ما قابل قبول نیست چرا که امنیت اسرائیل برای ما غیرقابل مذاکره است».
🅾منابع سعودی: شاهزادگان بدون اجازه بنسلمان حق خروج از عربستان را ندارند
🔻منابع دیپلماتیک سعودی در کشورهای غربی به وبگاه «سعودیلیکس» گفتهاند «محمد بنسلمان» از ترس اقدام احتمالی شاهزادگان علیه خود، تحرکات و رفت و آمدهای آنها را به شدت محدود کرده است
🔻اکثر شاهزادگان به دستور دیوان پادشاهی، حق خروج از عربستان را ندارند مگر اینکه مجوز شخصی ولیعهد را داشته باشند، هرچند عمده درخواستها برای خروج چه برای تجارت، تفریح و حتی درمان با مخالفت بنسلمان مواجه میشود
🔻این منابع میگویند برخی از شاهزادگان علیه بنسلمان برای ممانعت از نشستن او بر تخت پادشاهی ائتلاف کردهاند و ارتباطات و تماسهای محرمانه میان آنها با علمای دینی برای اقدام علیه ولیعهد آغاز شده است.
🔴«قاضی زاده هاشمی» اولین تغییر دولت است؟!
🔹بنا بر گزارشهای رسیده «امیرحسین قاضی زاده هاشمی» رییس بنیاد شهید نتوانسته در چند ماه گذشته توقعات رییس جمهور را برآورده کند.
🔻گزارشهای منفی دستگاه های نظارتی از عملکرد وی، گلایه خانواده های شهدا از نحوه مدیریت و رفتار دور از شأن با خانواده ایثارگران و ضعف مدیریت زیرمجموعه های اقتصادی نشان میدهد بنیاد شهید در دوره جدید رو به پسرفت است.
🔹گفته میشود تجمعات پیاپی خانواده شهدا و ایثارگران و عدم پاسخدهی به مطالبات آنها راه را برای به نتیجه رسیدن تیم آیت الله رییسی برای تغییر «قاضی زاده» هموار کرده است.
🔻بررسیها نشان میدهد با توجه به جایگاه قبلی قاضی زاده در مجلس قرار است او برای لطمه ندیدن به مقام سفارت ایران در یکی از کشورهای مهم انتخاب شود.
🔹اخیرا بیش از ۳۰ سفیر ایران در کشورهای مختلف فراخوانده شده و یا پایان ماموریت خوردند و بنظر میرسد قاضی زاده هاشمی برای یکی از کشورهای روسیه و یا چین در نظر گرفته شده باشد.
🔻درصورت عدم رضایت وزارت خارجه برای سفارت روسیه یا چین، قاضی زاده به سفارت یکی از کشورهای درجه دو گمارده میشود.
✅ گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی افغانستان در خطبه های نماز جمعه 29 بهمن:
بر خلاف انتظار، وزیر امور خارجه قطر گفته که ممکن است کمک های داده شده به طالبان، در اختیار تروریستها قرار بگیرد. وی از افغانها خواست که دستاوردهای بیست ساله را حفظ کنند.
حکمتیار: این اظهارات را اگر یک مامور آمریکایی بیان می داشت، گلایه ای نبود اما از وزیر امور خارجه یک کشور اسلامی توقع نمیرفت که به نمایندگی از آمریکا چنین مطلبی بگوید.
"ما انتظار نداشتیم که قطر افغانستان را از عینک آمریکا نگاه کند. توقع ما این بود که قطر پیروزی مجاهدین را به عنوان فرصت طلایی نگاه کرده و خروج نظامیان آمریکایی را از افغانستان، مقدمه خروج نظامیان آمریکایی از قطر بداند. ما حامی گفتگوهای جریانهای افغانستان در قطر بودیم و مشارکت قطر را در سازماندهی فرودگاههای افغانستان مفید میدانستیم اما اظهارات وزیر امور خارجه قطر، ما را پشیمان کرد.
پینوشت:
قطر بازیگر نیابتی آمریکا در افغانستان است و بازی دوگانهای را شروع کردهاند...