eitaa logo
خبرهای تازه
118 دنبال‌کننده
39.1هزار عکس
24.4هزار ویدیو
337 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مجلس ختم ملکه انگلیس😂😂👆
‏در لبنان هم قلم به دست مزدور زیاد است. مجری شبکه صهیومسیحی mtv نوشته به نقل از منابع المنار یک کشتی حامل اینترنت از بندر تهران به سمت لبنان حرکت کرد. سه دروغ در یک توییت. دو تای اول را قبول کنیم، بندر تهران را از کجا پیدا کنیم؟ بغل چیتگر مثلا؟ 😂😂😂
متاسفانه به زیباکلام گفتیم ملکه‌ش مرده 😢 هر کاری میکنیم قبول نمیکنه
رئیس موساد: در برابر رفتارهای ایرانی آرام نمی نشینیم/ واشینگتن اطمینان داده به امنیت اسرائیل متعهد است 🔹دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «دیوید بارنیا» رئیس موساد در جریان سفر به آمریکا با مقام‌های ارشد اطلاعاتی و امنیتی این کشور درباره ایران رایزنی کرده است. 🔹دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار برخی مواضع ضدایرانی، مدعی شد که بارنیا در جریان این دیدارها تأکید کرده است که اسرائیل در برابر رفتارهای ایرانی آرام نخواهد نشست./ایلنا
نجیب میقاتی نخست وزیر اسکل لبنان سه روز عزای عمومی بخاطر به درک واصل شدن ملکه کودتاهای انگلیسی اعلام کرده!
📍اندیشکده هادسون: هفت افسانه درباره برجام 🔹«مرکز صلح و امنیت در خاورمیانه» زیرمجموعه اندیشکده هادسون در مقاله بلندی، بیان کرده که درباره برجام هفت باور نادرست وجود دارد. این اندیشکده محافظه‌کار به ادعاهای مجعول رژیم صهیونیستی مبنی بر رویکرد نظامی در برنامه هسته‌ای ایران، استناد کرده است. 1️⃣ باور: برجام کار می‌کرد. 🔸 واقعیت: توافق به تهران اجازه می‌دهد ضمن حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای به برنامه موشکی ادامه دهد که موجب یک مسابقه تسلیحاتی در خاورمیانه می‌شود. 2️⃣ باور: برجام مانع دستیابی به سلاح هسته‌ای است. 🔸 واقعیت: سرعت و سهولت کاهش تعهدات فنی ایران ثابت می‌کند این توافق هرگز راه‌های دستیابی به سلاح هسته‌ای را مسدود نکرده است. 3️⃣ باور: خروج آمریکا از برجام موجب کاهش تعهدات از سوی ایران شد. 🔸 واقعیت: ایران تا قبل از شکست ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، غنی‌سازی ۲۰ درصدی را آغاز نکرد. کاهش تعهدات هسته‌ای ایران، نه واکنش به ترامپ، بلکه تاکتیک مذاکره علیه بایدن است. 4️⃣ باور: جامعه اطلاعاتی اسرائیل حامی احیای برجام است. 🔸 واقعیت: رهبری سیاسی، کارشناسان امنیتی و عموم مردم اسرائیل، برجام را خطرناک دانسته و به شدت با آن مخالفند. آنها عدم توافق را بهتر از توافق بد می‌دانند. 5️⃣ باور: برجام منقضی نمی‌شود. 🔸 واقعیت: در سال ۲۰۲۳، تحریم موشکی، در سال ۲۰۲۵ مکانیسم ماشه و در سال ۲۰۳۱ محدودیت غنی‌سازی، منقضی می‌شوند. 6️⃣ باور: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پایبندی ایران به تعهداتش پیش از خروج آمریکا از برجام را تأیید کرده است. 🔸 واقعیت: محدودیت‌های ایران مانع نظارت کامل آژانس است. آژانس نمی‌تواند موارد نقض را در مکان‌هایی که دسترسی ندارد، مستند کند. 7️⃣ باور: اکثریت آمریکایی‌ها از جمله یهودیان، دموکرات‌ها، مستقل‌ها و حتی اکثر جمهوری‌خواهان حامی برجام هستند. 🔸 واقعیت: نظرسنجی‌های مورد استناد، گزینه‌های غیرواقعی ارائه می‌دهند. پاسخ‌دهندگان بر این مبنا از احیای توافق حمایت می‌کنند که مانع گسترش برنامه هسته‌ای ایران شود. اگر یک نظرسنجی شرایط را به طور واقعی ارائه کند، مردم آمریکا با قاطعیت آنها را رد می‌کنند.
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور سردار سلامی در مرز مهران و دیدار چهره به چهره با زوار اربعین @TasnimNews
کاری که بی‌بی‌سی با خبر فوت ملکه انگلستان کرد! 🔹بی‌بی‌سی فارس با انتشار اخبار متعدد درباره فوت ملکه انگلستان در اینستاگرام با هجمه زیادی در کامنت‌ها مواجه شد و به ناچار جای نظر در زیر هر چهار پستی که درباره خبر فوت ملکه الیزابت دوم بود را بست تا کاربران نتوانند درباره این موضوع چیزی بگویند. 🔹«نصراللهی» رییس دانشکده علوم ارتباطات: نکته اینجاست که اینستاگرام بی‌بی‌سی فارسی بخش کامنت‌های دنبال کنندگان را بست و این یعنی برخورد دوگانه و خلاف ادعای بی‌طرفی و حق اظهار نظر مردم درباره این موضوع و مفهوم دیگر این اقدام این است که مردم حق دارند و می‌توانند در مورد هر موضوع و شخصیت حقیقی و حقوقی هرچیزی بگویند، البته به جز ملکه انگلستان.
گزارش پادمان های آژانس بین المللی انرژی اتمی ایران - سپتامبر بیست بیست دو : 1.ایران پیوسته تعهدات خود بر اساس توافقنامه پادمان جامع (CSA)، بخش مهمی از معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) برای همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) و پاسخگویی کامل به فعالیت های هسته ای گذشته و حال خود را نقض کرده است. 2. نزدیک به چهار سال است که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حال بررسی وجود ذرات اورانیوم ساخت بشر در سه سایت ایران بوده و به دنبال اطلاعاتی در مورد مواد هسته‌ای و فعالیت‌های سایت چهارم بوده است. 3. در مارس 2022، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ایران را به دلیل عدم اعلام استفاده از مواد هسته‌ای در یکی از این سایت‌ها، لویسان شیان، نقض تعهدات پادمانی خود دانست. در ژوئن 2022، شورای حکام 35 کشوری آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قطعنامه‌ای علیه ایران به دلیل عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب کرد و تنها چین و روسیه رای منفی دادند.