🔻آیتاللهالعظمی جوادیآملی امروز در دیدار سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل:
⚠️ مسئولان امنیتی کشور هوشیار و بیدار باشند/ در میدان مین هستیم و دشمن پشت دیوار
◻️ مردم ستون دین هستند و باید آسایش آنها برای همه ما اصل باشد.
ایران کشوری بزرگ و دارای مردمی بزرگ و بزرگزاده است، اما باید توجه داشت که ما در میدان مین هستیم و دشمن پشت دیوار است و این وظیفه همگان را سنگین میکند تا دست از اختلافات سیاسی و جناحی بردارند و بر کمک به #مردم متمرکز شوند.
◻️ امیرالمومنین با تاکید بر حفظ هوشیاری و بیداری در مقابل دشمنان بیان میفرماید: اگر میخواهید بخوابید خواب را هم در چشمان خود مضمضه کنید نه اینکه بخوابید! «لَا تَذُوقُوا النَّوْمَ إِلَّا غِرارا او مَضْمَضَة»
◻️ حضرت امیر در نامه خود به مردم مصر خطاب میکند که نگویید چون مالک اشتر استاندار ماست و رهبر خوبی است، همین کفایت است، بلکه بدانید «مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْه»ُ اگر کسی بخوابد، دشمن بیدار حمله میکند.
◻️ اصل این است که دین ما، نظام ما، #حق است و لذا ما نگران نیستیم، اما مسئولین هم باید بیدار شوند و جلوی بیعرضگیها، اختلاسها، خیانتها، نجومیها و باندبازیها گرفته شود تا خطری کشور را تهدید نکند، در غیر این صورت این گرفتاریها همچنان خواهد بود!
◻️ با کمیته امداد نمیشود کشور را اداره کرد بلکه باید با تولید و اشتغال، فقر را ریشهکن کرد تا همه کریمانه بر سر سفره خود بنشینند.
@madare0120
🔶 منابع مطلع هشدار دادند: اسیدپاشی روی زمان و دختران بی حجاب!
🔺 بنا به اعلام این منبع مطلع، یکی از لیدرهای اغتشاشات که در بازداشت بسر میبرد و بهایی می باشد، اعتراف نموده که گروهی را سازماندهی کرده که بر سر و صورت زنان و دختران بی حجاب و جوان اسید بپاشند تا با انتشار تصاویری که تهیه میکنند، علیه جمهوری اسلامی و نیروهای امنیتی تبلیغ کنند.
🔺 این فرد عنوان داشته پول این کار را پیشاپیش از عربستان سعودی دریافت کرده است!
🔹 جنگ هیبریدی و وظیفهای که بر گردن ماست
🔸 جنگ ترکیبی که از آن با عنوان «جنگ هیبریدی» نیز نام میبرند چند سالی است که بهصورت ویژه در دستورکار اندیشکدههای غربی و رسانههای جبهه استکبار قرار گرفته است. یکی از تکنیکهای جنگ هیبریدی، نظریه برجستهسازی (agenda setting) است.
«ژودیت لازار» نویسنده کتاب «افکارعمومی»
(Opinion publique) در بخشی از این کتاب در شرح این نظریه آورده است: «ممکن است در اغلب اوقات، رسانهها موفق نشوند به اشخاص بگویند که چه [چگونه] فکر کنند، اما با تأثیر فوقالعادهای که بر آنها دارند میتوانند بگویند به چه چیز باید فکر کنند.»
در این تکنیک رسانهای که حتی میتوان آن را یک شگرد پراستفاده در عملیات روانی نیز تلقی کرد، تمرکز بر تعداد انگشتشماری از موضوعات و سوژهها باعث میشود تا بخش قابلتوجهی از افکارعمومی در یک فضای کانالیزه شده قرار گرفته و این موضوعات را بسیار مهمتر از سایر موضوعات تلقی کنند.
به این نمونه توجه کنید؛ در سال ۱۹۸۹ میلادی استعمال مواد مخدر و تبعات مخرب آن به یک نگرانی گسترده در آمریکا مبدل شد. براساس نظرسنجیهای صورت گرفته در آن سال حدود ۷۰ درصد مردم از این معضل با عنوان مهمترين مسئله ملي نام میبردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آویختن چادرهای خونین قربانیان از ایوان حرم شاهچراغ
@Farsna
💢 میلیاردر هندی نخست وزیر بریتانیا شد!
🔻 در اتفاقی اعلام نشده ،شاه چارلز به باکینگهام برمیگردد
چند ساعت بعد همه میدانستند که پادشاه استعفای لیز تراس را دریافت و بزودی نخست وزیر جدید را منصوب میکند.
🔻 ریشی سوناک، وزیر دارایی سابق بریتانیا، پس از انصراف بوریس جانسون تقریبا تنها گزینه ممکن برای تحویل کلیدهای خانه شماره ۱۰ داونینگ استریت و جایگزینی لیز تراس بود.
🔻 اودر شرایطی به عنوان پنجاه و هفتمین نخست وزیر بریتانیا کار خود را شروع میکند که در کمتر از چهار ماه دو نخست وزیر مجبور به استعفا شدهاند.
شرایط اقتصادی بریتانیا بعد از برگزیت،
همهگیری کرونا
و حمله روسیه به اوکراین،
همزمان با رسواییهای پیدرپی سیاستمداران، فضای سیاسی این کشور را چنان تکان داده که در ماههای اخیر شکستن رکوردها، از بالاترین نرخ تورم در چهل سال گذشته تا کوتاهترین دوره نخست وزیری در تاریخ بریتانیا، به اخبار روزمره تبدیل شده است.
🔻 همهگیری کرونا اما خیلی سریع ریشی سوناک را به یکی از مشهورترین سیاستمداران بریتانیا تبدیل کرد.
وزارت دارایی زیر نظر سوناک صدها میلیارد پوند کمک نقدی مستقیم به مردم و کسبوکارها پرداخت و محبوبیت شخص وزیر دارایی سر به فلک کشید.
🔻 محبوبیتی که با افشای اسناد فرار مالیاتی همسر سوناک ،او را از خزانهدار دستودلباز به «مرفهی بیدرد» تبدیل کرد که به گواه گرین کارت افشاشده اش، قصد ماندن در بریتانیا را ندارد.
🔻 درحال حاضر اقتصاد اصلیترین چالش دولت سوناک بشمار میرود.
او در نخستین نطق خود به عنوان رهبر جدید انگلیس مشکلات اقتصادی کشور را عمیق توصیف و رسیدگی به آن را اولویت دولت معرفی کرد.
🔻 بسیاری از کارشناسان بر این باورند که سیاست انگلیس برخلاف گفته های مستاجر جدید داونینگ استریت،در دوران نخست وزیری سوناک تغییری نخواهد کرد.
و دولت سوناک نیز چون نخست وزیران قبلی،بر همسویی باسیاستهای واشنگتن بیش از اتحادیه اروپا تمرکز خواهد کرد
▫️ instagram.com/p/CkI-CfYotfy
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 با تایید پادشاه انگلیس، ریشی سوناک رسماً نخستوزیر انگلیس شد
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حمله مجری مطرح آمریکایی به سیاستمداران این کشور: وقتی افغانستان را بیست سال اشغال کردیم، در عراق میلیونها نفر را کشتیم یا لیبی و سوریه را نابود کردیم قوانین بین المللی کجا بود!؟
🔻 جیمی دور، مجری محبوب رادیویی در آمریکا در واکنش به اظهارات وزیر این کشور گفت:
🔻 آمریکا می خواهد کنترل دنیا را در دست داشته باشد، اینکه میگویند قوانین مبتنی بر دستورات بین المللی یعنی آنچه ما میگوییم و ما هم پیرو هیچ قانونی نیستیم.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: توانمندی که ایران در اختیار روسها گذاشته رفتهرفته میدان نبرد را تغییر میدهد
🔻 آنها قبلا با این سلاح به کشتی ما حمله و ناخدای آن را کشته بودند/ایران میداند خرس روسی زخمی و کاملا به آنها وابسته شده است/سوالی که ما را نگران کرده این است، ایران در مقابل چه چیزی دریافت میکند؟
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
💢 ایران و بحران جهانی گرسنگی
🔻 دبیر کل سازمان ملل می گوید "تعداد افرادی که با گرسنگی روبرو هستند، در جهان رو به افزایش است". چو دونگ یو، دبیرکل FAO (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد) دیروز اعلام کرد: "۸۲۸ میلیون نفر در جهان گرسنه اند و ۳.۱ میلیارد نفر، از عهده تامین یک رژیم غذایی سالم بر نمیآیند".
🔻 بحران های آب و هوایی، شیوع کرونا، جنگ اوکراین در منطقه ای که یکی از قطب های تامین غلات در دنیاست، به علاوه افزایش قیمت گاز و نفت، دست به دست هم دادند تا به گزارش فائو، تعداد گرسنگان دنیا ظرف یک سال، ۴۶ میلیون نفر، و در مقایسه با سال ۲۰۱۹ میلادی، ۱۵۰ میلیون نفر بیشتر شود.
🔻 این بحرانی جهانی به اروپا و آمریکا هم سرایت کرده است. در فرانسه، دولت ماکرون که با اعتراضات و آشوب گسترده رو به روست، فقط توانست به ۸ میلیون نفر، کوپن های ۵، ۲۰ و ۳۰ یورویی بدهد، اما آمار نیازمندان، چندین برابر بیشتر و قیمت ها بسیار بالاتر است.
🔻 به گزارش خبرگزاری فرانسه؛ "افزایش قیمتها، نانوایی های آلمان را خفه می کند. افزایش چند برابری قیمت گاز و کمبود و افزایش قیمت غله، باعث افزایش قیمت ها در اروپا شده و بر همه بخش های زندگی مردم از جمله نان و نانوایی ها تاثیر گذاشته است".
🔻 گزارش روزنامه گاردین هم حاکی است: "مدارس انگلیس بابت افزایش دلخراش تعداد کودکان گرسنه هشدار می دهند. خانواده ها، بین گرم کردن خانه و تهیه غذا باید یکی را انتخاب کنند".
🔻 آمریکا همبه عنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان، از بحران در امان نمانده و تعداد گرسنگان از مرز ۵۰ میلیون نفر گذشته؛ یعنی یک نفر از هر ۶ آمریکایی.
🔻 به گزارش آسوشیتدپرس و بر اساس اطلاعات درز کرده از مرکز غذایی آمریکا؛ "ناتوانی نظامیان آمریکایی در سیر کردن خانواده خود، به بحران پنهان تبدیل شده و این در حالی است که بخش نظامی، بیشترین بودجه را دریافت می کند. یک نظامی که نخواست نامش فاش شود، گفت ما بزرگترین ارتش جهان هستیم، ولی واقعیت تلخ این است که نظامیان ردههای پایین ما و خانواده و کودکانشان گرسنه هستند".
🔻 بیش از نیمی از گرسنگان جهان (۴۱۸ میلیون نفر)، آسیایی هستند. بر اساس گزارش سال ۲۰۲۱ فائو، اکثریت این افراد (شامل ۳۰۵.۷ میلیون نفر) در جنوب آسیا زندگی می کنند . جنوب شرقی آسیا با ۴۸.۸ میلیون نفر در جایگاه بعدی است و ۴۲.۳ میلیون گرسنه نیز در غرب آسیا هستند.
🔻 در این میان، کشور ما با وجود مشکلات جدی اقتصادی، توانسته بخش مهمی از بحران جهانی غذا را مهار کند و پشت سر بگذارد. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است.
🔻 امسال با همت و تدبیر دولت، ۷.۵ میلیون تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری، و ضمنا تمام مطالبات آنها پرداخت شد. بدین ترتیب، نیاز به واردات، آن هم در شرایط کمبود منابع ارزی و تورم جهانی، بسیار کاهش پیدا کرد.
🔻 متاسفانه سال گذشته (نیمسال پایانی دولت دوازدهم)، میزان خرید تضمینی گندم، به ۴.۵ میلیون تن کاهش یافته و به ناچار، حدود هفت میلیون تن گندم از طریق واردات تامین شده بود
🔻 دولت در چند سال گذشته، هم قیمت بسیار پایینی را برای خرید گندم می پرداخت که برای کشاورزان به صرفه نبود، و هم پرداخت مطالبات آنها را با تاخیر انجام می داد که موجب دلسردی می شد.
🔻 نتیجه این روند، افزایش از سر ناچاری واردات بود. جالب این که دولت سابق در پنج ماه پایانی خود، همه بودجه ارزی سال ۱۴۰۰ را هزینه کرده بود. بنابراین، اگر همان روند نادرست، امسال هم ادامه پیدا می کرد، می توانست بحران بزرگی را در حوزه تامین امنیت غذایی بیافریند.
▫️ @IMANImohamad51
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 رو شدن دست یکی دیگر از کشورهای اروپایی که برای احقاق حقوق زنان گریبان پاره میکند!
🔻 دولت دانمارک در عقیم کردن نیمی از زنان اسکیمو در جزیرهی گرینلند رسوایی جدیدی برای این کشور رقم زده است.
🔻 این اقدام در فاصلهی سالهای ۱۹۶۰ تا سال ۱۹۷۰ صورت گرفته است.
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir