♦️ نقاط اصطکاک احتمالی نتانیاهو با بایدن
🔹 کارشناس «اندیشکده واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» در تحلیلی به نقاط اصطکاک احتمالی کابینه جدید رژیم صهیونیستی با دولت بایدن در آمریکا شامل موضوعات ایران، عربستان، اوکراین و مسائل داخلی رژیم صهیونیستی پرداخته و مینویسد نخستوزیر اسرائیل برای دستیابی به الزامات سیاست خارجی خود به کمکهای نظامی و دیپلماتیک زیادی از ایالاتمتحده نیاز خواهد داشت.
🔸 ذخایر اورانیوم غنیشده ایران به حدی افزایش یافته است که این کشور میتواند در کمتر از دو ماه، مواد مورد نیاز ۴ تا ۵ بمب را تولید کند. ممنوعیت توسعه موشکهای بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هستهای در اکتبر ۲۰۲۳ منقضی میشود و «مکانیسم ماشه» در اکتبر ۲۰۲۵ منقضی میشود. به نظر میرسد اسرائیل قصد دارد گزینه نظامی خود را قبل از تاریخ دوم تقویت کند اما مشخص نیست که آیا میتواند به تنهایی قابلیت حمله معتبر ایجاد کند یا خیر.
🔸 مقامات به احتمال استفاده از هواپیماهای سوخترسان KC-46 ایالات متحده را برای انجام امواج متعدد حملات مورد نیاز برای در هم شکستن تأسیسات هستهای ایران، از جمله مجموعه کوه فردو اشاره کردهاند. در هر صورت، بایدن و نتانیاهو برای توسعه یک استراتژی مشترک در مورد ایران باید با یکدیگر همکاری کنند.
🔸 مقامات ارشد عربستان سه شرط را برای روابط صریحتر با اسرائیل به هیئتهای مختلف آمریکایی اعلام کردهاند. ۱- تضمین تعهدات کتبی برای اقدام آمریکا در صورت حمله به عربستان. ۲- اطمینان از جریان مطمئن فروش تسلیحات ایالات متحده ۳- همکاری در زمینه انرژی هستهای، از جمله توانایی غنیسازی اورانیوم. نتانیاهو تمایل دارد به عربستان برای بهبود روابط با ایالاتمتحده کمک کند. اما هیچ درجهای از شفاعت نتانیاهو نمیتواند تضمین کند که ایالاتمتحده به خواستههای سعودیها که هر کدام پیامدهای سیاسی پیچیدهای دارند پاسخ مثبت دهد.
🔸 درخصوص جنگ اوکراین، اسرائیل در این زمینه با انتقادات قابلتوجهی مواجه است. اسرائیل تاکنون به اوکراین کمکهای بشردوستانه و همچنین اطلاعاتی درباره پهپادهای ایرانی داده است اما بر کسی پوشیده نیست که اوکراینیها خواهان سامانههای دفاع هوایی اسرائیل، به ویژه گنبد آهنین هستند. ارائه سامانههای دفاع هوایی جدید اسرائیل (شامل سامانههای اسپایدر و آرو-3) به اعضای ناتو میتواند فضایی را برای آنها آزاد کند تا سامانههای قدیمیتر خود را به اوکراین بفرستند؛ رویکردی که برای اسرائیل قابلقبول است زیرا احتمال ایجاد مشکل با مسکو کمتر است.
📍فارین پالیسی: روسیه برای اولین بار بیش از همیشه به ایران وابسته است
🔹نشریه تخصصی سیاست خارجی آمریکا میگوید شراکت راهبردی ایران و روسیه بر خلاف میل واشنگتن گسترش مییابد.
🔹ایران و روسیه بیش از هر زمان دیگری به هم نزدیک هستند. آنها برای چندین دهه جبهه قدرتمند علیه قدرتهای غربی ایجاد کردهاند، هر چند که این روابط در برخی مقاطع از لحاظ تاریخی، با بیاعتمادی و احتیاط همراه بوده است. جنگ اوکراین ممکن است همه چیز را تغییر دهد و مسکو را وادار کند تا ایران را به عنوان یکی از شرکای خارجی خود بپذیرد تا بتواند تجهیزات مورد نیاز خود را از تهران تأمین کند و راه نجاتی برای اقتصاد تحریمشده اش پیدا کند.
🔹امیل آودالیانی مدیر مطالعات خاورمیانه در جئوکیس یکاندیشکده گرجستانی، میگوید: «جنگ در اوکراین نحوه نگرش روسیه به روابط با ایران را تغییر داد. پیش از سال ۲۰۲۲، روابط دوجانبه با دوگانگی گفتگوهای زیاد اما محتوای کم مشخص میشد. با این حال با جنگ، چرخش روسیه به آسیا کامل شده و اکنون جلب حمایت ایران برای کرملین حیاتی است.
یکی از خرمشهرها آزاد شد.
استاد خسروپناه رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی شدند...
برای استاد دعا میکنیم که حوزه فرهنگ انقلاب اسلامی را مطابق با منویات امام خامنهای به پیش ببرند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ايالات_محترقه
📽️آتش سوزي مهیب در کارخانه تولید محصولات شیمیایی Lasalle در ایلینویز امریکا
باورود نیروهای روس به شهر سولیدار در دونتسک، مشخص شد که توپخانه ارتش این کشور تلفات قابل توجهی از شبهنظامیان مزدور ناتو گرفته است. تلفاتی که در این 10 ماه جنگ قابل توجه است...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مترو لسآنجلس :)
بفرستید برای اون خود تحقیرایی که هی میگن ما تو نقطه سیاه تاریخ و جغرافیاییم..
ارتش آمریکا برای اولین بار استفاده از بالنهای نظارتی در میدان نفتی العمر و کونیکو در سوریه را آغاز کرده است.
هدف از استفاده از بالن اشراف بر تمامی تحرکات در اطراف میدان نفتی العمر با استفاده از دوربینهای نصبشده روی این بالنهاست.
-اسپوتنیک
🔺پاسخ به ۵ اطلاعات غلط در مورد لایحه بودجه ۱۴۰۲/از بودجه نهادهای انقلابی تا افزایش شدید مالیات
ایرنا نوشت:
🔹برخی رسانهها مدعی شده بودند سن بازنشستگی در بودجه سال آینده ۲ سال افزایش پیداکرده که این موضوع اشتباه است چون در بودجه سال آینده فقط عنوان شده به شرط موافقت دستگاه و البته درخواست کارمند ادامه کار وی برای دو سال مجاز است.
🔹 برخی افراد مدعی افزایش ۵۲ درصدی هم شدهاند؛ حال آنکه مالیات بر بخش تولید که از جمله نگرانیهای کارشناسان است نه تنها رشدی نداشته بلکه نسبت به قوانین پایه هفت درصد کاهش پیدا کرده است.
🔹برخی رسانهها نوشتهاند دولت امسال روزی ۸۰۰ هزار بشکه نفت فروخته و سال آینده روزی یک میلیون ۴۰۰ هزار بشکه پیش بینی کرده است؛ اول اینکه رقم دقیق فروش نفت به علت تحریم ها محرمانه است اما همین نکته بیش که براساس گزارش خزانه در ۹ ماه امسال ۸۶ درصد منابع بودجه محقق شده و این رقم تاپایان سال به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
🔹 برخی دیگر نیز عنوان کردند که بودجه سپاه پاسداران ۱۳۱ درصد افزایش پیدا کرده؛ یا بودجه مرکز خدمات حوزه علمیه ۲.۲ برابر شده یا مثالهای دیگر که همه اینها دروغ است.
⭕️(خطاب به سردار رادان) سیلی و فحاشی به جوانان در کلانتری، آنان را به «بمبی» برای «انتقام» در روز مبادا، تبدیل میکند
🗞روزنامه «جوان» در یادداشتی به قلم عبدالله گنجی «خطاب به سردار رادان» نوشت:
🔹روانشناسی شخصیت به پلیس میگوید جوانی که به کلانتری آوردهای تا به قوه قضائیه بفرستی، مبادا توهینی از شما بشنود، مبادا سیلی و لگد دریافت کند. در این صورت او فقط یک مجرم نیست که بمبی تحت انقیاد برای انتقام در روز مباداست. شاید در بین همین جوانانی که ماههای اخیر به خیابان آمدند نمونههای این گونه یافت شود.
🔹پلیس و رسانه داستان غمآلودهای است. پلیس امروز باید بداند هیچ چیز مشمول مرور زمان نمیشود، با میلیونها دوربین - نفر - رسانه چیزی در تاریکی نمیماند. تردید ندارم که اگر پلیس به رسانه و به روایت اول اعتقاد حتمی داشت حوادث بعد از فوت مرحومه امینی، داستان زاهدان و خاش اتفاق نمیافتاد. باور به روایت اول به علاوه ایجاد سازوکار برای سرعتبخشیدن در عبور از کمند سه، چهارگانه نظارتی درون نیروی انتظامی و بروکراسی پیچیده آن باید در دستور کار سردار رادان باشد. سرعت اساس است و خبر دیگر موضوعیت ندارد. روایتی که داستانگونه بیان میشود ادراک را میسازد و تمام.
🔹دهان پلیس باید پاک باشد. پلیس نمیتواند وقتی خسته و عصبانی شد، فحاشی کند یا در قبال فحاشان مقابلهبهمثل کند. پلیس نباید متهم یا مجرم را ارزشگذاری شخصیتی کند و سپس برخورد نماید. از نظر شخصیتی، برای پلیس برخورد با مجرمی که دفعه اول به کلانتری آورده شده است با مجرمی که دهها تخلف تکراری دارد نباید فرقی کند. اشد مجازات دومی در دادگاه است و نباید حس تحقیر در مجرم ایجاد شود. مجرم نیز باید در سایه پلیس احساس آرامش کند و این هنر پلیس است که از مجرم سفیر اجتماعی بسازد.
🔹نه اینکه اکنون اینگونه است، اما ورودی به پلیس نباید خدایی ناکرده پرکردن خلأ بیکاری در کشور باشد. گرچه قاطبه جوانان ورودی به پلیس بیمسئلهاند، اما بیمسئلهبودن کافی نیست. درک اجتماعی، درک مردسالارانه از نظام، اخلاق، انگیزه فرامادی، عشق به شغل و فهم اینکه عملکرد او به حساب خودش نوشته نمیشود از ادراک اولیه نیروی انسانی ورودی به پلیس است که رفتار او را با جامعه تنظیم میکند.
🔹پلیس نباید جورکش تنآسایی دستگاههای دیگر باشد و تضمین قهری اثرگذاری او، بقیه را از وظایف فرهنگی - اجتماعی خود غافل کند. اجبار به عنوان یکی از روشهای اعمال حاکمیت آخرین راه است. راههایی که دیگران باید قبل از پلیس بپیمایند نباید بار اضافه پلیس باشد.
@rasad_tahlil
✅ شبکه آلمانی:
📍سوال اینجاست که چه چیزی تسلیحات ایرانی را برای سرویسهای جاسوسی غربی آنقدر خاص و مهم میکند؟/ما در غرب معتقدیم ایرانیها علیرغم همه مانعها، یک برنامه موشکی قابل استفاده داشته و به این دستاورد رسیدهاند/نکته اینجاست که موشکهای بالستیک به سختی توسط سیستمهای پدافندی غرب ردیابی میشوند...
#پوستر
🌼اولاد از مادر اثر میگیرد، آری...
رهبر من نور چشمان من است
عشق او آیین و ایمان من است
ذوالفقار حیدری در دست او
طاعتش میثاق و پیمان من است
سیدی از نسل پاك فاطمه(س)
هم ز نسل شیر یزدان من است
در ولایت وارث آل نبی(ص)
جانشینی از امامان من است
راه او باشد ره پیر خمین
رهرو راه شهیدان من است
افتخار ما بود «سید علی»
سرور من، جان جانان من است
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جانم_فدای_رهبر
#روز_مادر
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✳️ گروه فرهنگی مشکات
واحد خواهران هیئت روضه الزهرا علیهاالسلام دزفول
http://eitaa.com/meshkat_rozatoalzahra