تناقض سیستماتیک توسعه آمرانه
▪️نقدی بر مقاله «تقدم تکنوکراسی بر دموکراسی» قوچانی
🔹آقای محمد قوچانی سردبیر «آگاهی نو» در شماره اول این مجله در یک مقاله تفصیلی با عنوان «تقدم تکنوکراسی بر دموکراسی» به آسیبشناسی جریان اصلاحات پرداخته است.
🔹به باور او «دموکراسی» نمیتواند هدف اصلاحات باشد و ضرورت دارد تا «توسعه» به مثابه دال اصلی گفتمان اصلاحات، راهبرد اصلی این جریان باشد؛ او در هفت فصل تلاش میکند ایده توسعهگرایی خود را صورتبندی کند.
🔹«کیاوش کلهر» خبرنگار گروه اندیشه تسنیم، در نقد مقاله قوچانی در نظر دارد تا با ارائه چشماندازی کلی از طرح او برای اصلاح اصلاحات، با نزدیک شدن به کنه ایده توسعه آمرانه یا اقتدارگرایانه او به برخی کاستیهای مقاله «تقدم تکنوکراسی بر دموکراسی» بپردازد و نشان دهد که نویسنده در خلال صورتبندی نظری خود در چه مواردی مرتکب خلطهای مفهومی شده است.
🔹در واقع از آنجا که قوچانی در مقاله خود در پی به دست دادن یک قرائت ایدئولوژیک از اصلاحات مد نظر خود است، در فرازهای بسیاری به ظرایف نظری بحث التفات نکرده تا آنجا که نه تنها کل متن در دام یک دوپارگی متناقض غلتیده است بلکه در موارد متعددی تکلیف اموری که از آن صحبت میشود از جمله عدالت، دین، دولت و توسعه مشخص نیست.
🔹از زاویه تحلیلی متنی-روانشناختی میتوان چنین نتیجهای گرفت که این مانیفست قوچانی صرف نظر از ایده مرکزی و تحلیلهای بین سطورش نشانی از تلاش او برای خروج از سایه پدران ایدئولوگ نسل اول اصلاحات و رونمایی از خود به مثابه ایدئولوگ نسل جدید اصلاح طلبان است.
📝متن کامل این مقاله را اینجا بخوانید
@TasnimNews
🔴ماجرای «تیتاپ» و «لپتاپ»
🔻حسین شریعتمداری در «کیهان» نوشت:
🔹پاسخ نظام به درخواست آمریکا برای حضور دوباره در برجام، کاملاً روشن، قانونی و منطقی است ولی متأسفانه برخی از دولتمردان، با مصاحبههای پیدرپی در داخل و خارج کشور و توئیتها و مقالات متعدد، مسئلهای با این وضوح را پیچیده میکنند! و از شرایطی برای بازگشت آمریکا به برجام سخن میگویند که بعضاً با تصمیم قطعی و رسماً اعلامشده نظام متفاوت است
🔹مسئولان، از مصاحبهها و توئیتهای غیرضرور خودداری کنند تا برای دشمن این توهم پیش نیاید که مانند گذشته میتواند «لپتاپ» بگیرد و «تیتاپ» تحویل بدهد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷🔸دیدار با حضرت آیت الله جوادی آملی(حفظه الله تعالی) در موضوع «ضرورت پژوهش درباره سیره و سخنان حضرت زهرا (س)»
📅تاریخ دیدار: 6 بهمن ماه 1398
لینک بازدید فیلم کامل در سایت آپارات:
📎https://www.aparat.com/v/6s4m9
•┈┈••✾••┈┈•
📌 اطلاع رسانی رویدادهای علمی پژوهشکده زن و خانواده
🌐 http://event.wrc.ir
📌 کانال پژوهشکده در سروش
🆔https://sapp.ir/womenrc
📌 کانال پژوهشکده در ایتا
🆔 https://eitaa.com/womenrc
✅ با ما همراه باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزوی علی انصاریان در درون قبر:
دوست دارم زودتر از پدر مادرم بمیرم
🔺پنتاگون: خارج کردن ناو نیمیتز از خلیج فارس، نشانه تمایل برای کاهش تنش با تهران است
مقام ارشد پنتاگون:
🔹️ هیچ ناوی جایگزین ناو هواپیمابر نیمیتز در آبهای خلیج فارس نخواهد شد.
🔹️خارج کردن ناو نیمیتز از آبهای خلیج فارس نشانه تمایل برای کاهش سطح تنش با تهران است.
از جشنواره فیلم فجر چه خبر؟
🔸در روز سوم در سالن اصحاب رسانه (برج میلاد)، دو فیلم از فیلمسازان متعهد به نمایش درآمدند که هر دو آثاری نسبتاً موفق بودند:ابلق/ نرگس آبیار، تکتیرانداز/ علی غفاری. نه
🔸در فیلم «ابلق» خانم شاکردوست با لهجۀ ترکی، وجهی دیگر از تواناییهای خود را علن کرده و هوتن شکیبا نیز در نقش شوهر او، بسیار متفاوت از قبل ظاهر شده است. و همچنین بهرام رادان و گلاره عباسی که با گریم متفاوتشان، ظاهری غریب یافتهاند. به نظر میرسد که هوتن شکیبا و الناز شاکردوست باز هم نامزد بهترین بازی شوند.
🔸«تک تیرانداز» علی غفاری، فیلمی اکشن و قهرمانپرور جنگی، دربارۀ رزم شهید زرین در دوران دفاع مقدس است، شهیدی که اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر با توپخانۀ عراق به شهادت رسید. فیلم خوشبختانه قصهگو، خوشساخت و تماشایی است. علی غفاری بعد از فیلم استرداد (۱۳۹۰) اثر مهمی نساخته بود و عمدتاً وقتش را با سه فصل سریال بچه مهندس در تلویزیون میگذراند. حالا او بیش از همه تکنیک خود را در کارگردانی اولین اثر جنگیای که ساخته است، به رخ میکشد. تکتیرانداز، یک فیلم استاندارد است اما اثر مطلوب ایرانی و دفاع مقدس نیست.
🎥 پشت پرده حمله مسیح علینژاد به فاطمه معتمد آریا. ببینید این مسیح علینژاد چقدر عقده ای است که خانم معتمد آریا را هم نمیتونه تحمل کنه 👆