فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 #روایت_عجیب سخنگوی دولت سیزدهم از اولین جلسه هیئت دولت سیزدهم با حضور رئیسی و وزرای دولت قبل.
،
گردانهای قسام اعلام کردند:
سحرگاه امروز محل استقرار ۶۰ نظامی صهیونیست در شرق غزه را بمبگذاری کرده است/ گردانهای قسام: در این عملیات شمار زیادی از نیروهای دشمن به هلاکت رسیدند/ رزمندگان مقاومت پس از این عملیات موفقیتآمیز به سلامت به پایگاههای خود بازگشتند.
..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
مبلغین جدید اسلام
خداوند دینش را به وسیله هرکس خواست تبلیغ می کند.
.
♦️وزارت بهداشت فلسطین در غزه:
🔹️رژیم اشغالگر اسرائیل به دروغ ادعا می کند که مناطق امن برای شهروندان غزه وجود دارد، اما قتل عام و رفتار جنایتکارانه این رژیم علیه غیرنظامیان این دروغ را افشا می کند.
🔹️از سازمان ملل می خواهیم که قطعنامه ها و موافقت نامه های بین المللی مربوط به حفاظت از موسسات پزشکی، ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و چارچوب های قانونی برای حمایت از غیرنظامیان را در غزه فعال کند.
🔹️از همه طرف ها می خواهیم که فوراً برای اطمینان از روند ورود تجهیزات پزشکی، سوخت، بیمارستان های صحرایی و تیم های پزشکی و اطمینان از خروج صدها زخمی اقدام کنند .
🔹️از سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی می خواهیم که به طور جدی رژیم اشغالگر صهیونیستی را به منظور آزادی فوری پرسنل بهداشتی تحت فشار قرار دهد.
🔹️از همه نهادهای بین المللی می خواهیم که مکانیسم هایی مؤثر و فوری برای جلوگیری از فاجعه انسانی و بهداشتی بیش از 1.3 میلیون آواره در مراکز پناهگاه بیابند.
#طوفان_الاقصی #غزه #فلسطین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️حضور سرلشکر باقری در محل ترور شهید سلیمانی در فرودگاه بغداد