فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقاد مجری تلویزیون از درخواست کمک به بیمارستان گاندی
مجری صداوسیما:
🔹به گفته آتشنشانی بهتازگی این بیمارستان ۵ بار اخطار ناایمن بودن را دریافت کرده اما اقدامی نکرده بودند.
🔹در بیمارستانهای خصوصی معمولا پزشکانشان سهامداران آن بیمارستان هستند؛ چرا سهامداران این هتل بیمارستان لوکس که درآمدهای میلیونی دارند هزینه نمیکنند؟
🔸رئیس بیمارستان گاندی از معاون اول رئیسی خواسته که خسارت وارد شده به بیمارستان را تأمین کند.
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️ @Akhbar_Fori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیا میگن رای ندید!
کیا میگن رای بدید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ حضرت آقا درد داریم ولی فقط به عشق لبخندت خواهم آمد. چون میدانم دلسوز شما هستی و دشمن آن است که ایران را تجزیه میخواهد ، پرچم را پاره و دخترکاپشن صورتی غرق خون.
زهی خیال باطل؛ من فرزند این خاک مقدس هستم و با نعره و نقشه دشمن پشت به وطنم نخواهم کرد
👈منطقم به من میگوید : اگر رای تو مهم نبود وقتی که دلسوزان همه را دعوت به انتخابات میکنند، جلادان بی جهت در بوق و کرنا نمیکردند که ایرانی رای نده ! ؛ پس رای من خیلی مهم است
✨ پس با افتخار دوباره فریاد میزنم:
ای مرد، ای رهبرعزیزم ؛ درد دارم ولی برای امنیت گوشواره قلبی ها و فقط به عشق وطن و پرچم و ایرانم و لبخند تو خواهم آمد تا کور شود هر آنکه نتواند دید.
#عاشق_ایران🇮🇷
#فرزند_وطن🇮🇷
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در حمله به زینبیه دمشق ۲ تن به شهادت رسیدند و شماری مجروح شدند
@jahaannews
jahannews.com
🔴بررسی وضعیت نبرد احتمالی جنوب لبنان
🔸 از نظر صهیونیستها برای اجرای کمربند آتشین یا به عبارتی اجرای carpet bombing (بمباران فرشی) در جنوب لبنان و تبدیل آن به زمین سوخته، چند الزام وجود دارد:
● اول، تولید رعب در بیروت توسط رسانهها و واسطههای سیاسی برای پذیرش قطعنامه ۱۷۰۱ و یا انتخاب رئیس جمهور مخالف حزبالله در لبنان به عنوان آخرین تلاشهای پیش از جنگ.
● دوم، تخلیه غیرنظامیان در جنوب تا حد امکان، از ترس معادله اعلامی سیدحسن نصرالله در خصوص هدف قرار دادن شهروندان.
● سوم، ایجاد بهانه در داخل و خارج برای حمله گسترده که این نیز با یک عملیات پرچم ساختگی انجام شده که یا تعداد زیادی غیرنظامی اسرائیلی(عنوان اعلامی آنها وگرنه در هیچ پادگانی غیرنظامی وجود ندارد) کشته شوند و تلآویو هم با مظلومنمایی و جنجالآفرینی رسانهای در داخل و خارج یورش هوایی گسترده انجام دهد و یا رژیم با یک عملیاتی، حزبالله را تحریک به پاسخ گسترده کند و اینگونه حملات آغاز شود.
🔹 در این خصوص چالش آنها اولاً عدم توانایی محاسبه پاسخ سید حسن نصرالله است برای همین دائماً در حال ارسال تجهیزات برای آمادگی بیشتر هستند. ترس اصلی آنها نه از حملات موشکی حزبالله بلکه از خرد شدن ارتش رژیم صهیونیستی است.
🔸 وقتی حماس با ۲۰ درصد توان خود در غزه چنین جهنمی برایشان رقم زده و حزبالله هم شاید کمتر از ۵ درصد توانش را گذاشته و ۱۱۰ روز مرزهای شمالی را زیرآتش گرفته، قرار است در جنگی وسیعتر چه رخ دهد؟
🔹 ثانیاً مسئله کمبود مهمات نیروی هوایی جدی است و آمریکا باید هر چه سریعتر ذخایر را پُر کند که تاکنون کشتیهای حامل سلاح در خلیج عدن هدف قرار گرفتهاند.
🔸 ثالثاً در صورت حمله به لبنان، همانطور که حزبالله در حمایت از غزه وارد کارزار شد، سایر اضلاع مقاومت نیز آرایش جدیدی اتخاذ خواهند کرد(این حمایت مقاومت ظرافت و عقلانیت خاصی دارد و مثل فضای فانتزی برخی تحلیلها نیست که میگویند اگر اسرائیل به لبنان حمله کرد آمریکا هم وارد میشود و بعد هم ایران وارد میشود و بعد هم کل منطقه وارد میشود و بعد هم جنگ جهانی سوم آغاز میشود!).
🔹 بنابراین لازم است تا مقاومت نیز درگیر نبردهای مقطعی داخلی شود. تاکنون از یک حمله گسترده داعش در شرق سوریه جلوگیری شده است. همچنین تلاشهای مشترک آمریکا و امارات برای شعلهور کردن مجدد درگیری در چندین استان یمن برای مشغول کردن انصارالله به نبرد داخلی ادامه دارد.
🔻در پایان ذکر یک نکته ضروری است:
⚠️ یکی از پلنهای دشمن صهیونیستی اکنون ایجاد ارعاب است. رژیم صهیونیستی در زمان اشغال عراق و افغانستان و در اوج قدرت آمریکا در منطقه و جهان و با کمترین مشکلات، در ۳۳ روز با نیروی هواییاش تلاش کرد توان مقاومت را از بین ببرد و نتیجه را همگان دیدند. اکنون سنگینترین بمبارانها در شرایط فعلی منطقه، جهان و داخل رژیم نه تنها دستاوردی نداشته که نتایج معکوس خواهد داشت. شاید این خطای صهیونیستها فضایی فراهم کند تا شر تنها نقطه قوت نظامی رژیم یعنی نیروی هواییاش برای همیشه از سر مقاومت رفع شود.
🔸 خود رژیم هم میداند زدن گسترده جنوب لبنان به معنای واقعی کلمه یک قمار بزرگ است و صرفاً راهی برای ساخت یک دستاورد برای نتانیاهو و فروش آن به شهرکنشینان آواره و ایجاد حس امنیت در آنان است. تلآویو امید دارد در صورت بمباران گسترده، اهرم نظامی را مکمل فشار سیاسی داخلی و خارجی برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ کند وگرنه خودشان بهتر میدانند که چه در انتظارشان است اما با ذلت شکست در غزه و ضربات پیاپی از مقاومت، چارهای ندارند.
🔹برای آنها، دست زدن به یک قمار بزرگ بهتر از بیعملی و شرایط فعلی است. حزبالله با درک این مسئله با رونمایی از تسلیحات جدید خود، چشمه کوچکی از آینده را نشان داده است بنابراین اقتدار حزبالله در میدان باید در فضای رسانهای نیز بازنمایی شود وگرنه تحرکات روی زمین نشانه ساعت صفر درگیری نیست بلکه دو طرف در حال افزایش آمادگیها هستند.
🔸 فراموش نکنید، این جو رسانهای در خصوص حمله به لبنان پس از شکست طرح اسرائیل برای ایجاد زمین درگیری سوم خارج از غزه و سپس شکست طرح یورش به رفح و محور فیلادلفیا مطرح شد. این نشان دهنده تشنگی کریا برای دستاوردسازی است. ابتکار عمل راهبردی در میدان با مقاومت است. با بازتاب خبرهای کوچک، به دشمن در فضای رسانهای ابتکار عمل تاکتیکی ندهیم.
@Muhallel
اگر قرار بود بهانه بیاریم برای رای ندادن منم باید میگفتم هرسه قوه در یک سال و نیم اخیر در قضیه حجاب گند زدن و آقای رائفی پور و موسسه اش و لشکر سایبریش هم تو این قضیه ورود جدی نداشتن ، پس تا وضع حجاب درست نشه من رای نمیدم!!!
ولی عرض میکنم دلار اگر بشه یک میلیون تومن، تورم بشه هزار درصد، لشکر بی حیاها لخت تو خیابونای تهران رژه برن ، بنی صدر از گور دربیاد و رئیس جمهور بشه، کروبی رئیس مجلس باشه و ...
به مخاطبین خودم میگم ببینید سیدعلی دوست داره رای بدی یا ندی؟
برای لبخندش باید پا روی همه سلایق و منافع و رقابتهای سیاسی گذاشت.
رای و رای بازی و حرفهای عوام پسندانه مال اهلش. رضایت نائب امام زمان ما را بس ...
✍ #سعیدیسم
@saeedism
📘 بخوانید | ترسیم نموداری بیانات رهبر انقلاب در دی ماه 1402 درباره انتخابات و نقش مردم👆
#️⃣ #جهاد_تبیین_انتخابات_۱۴۰۲
*مقاله بررسی تطبیقی عوامل موثر بر مشارکت در انتخابات در کشورهای جهان*
🔹 این مقاله ۱۰ دی ماه در مرکز پژوهشهای مجلس بارگذاری شده و قابل استفاده است.👆👆
📌آیا مجلس فعلی عملکرد قابل دفاعی داشته است؟
🔖علت ضعف رسانه در جریان انقلابی چیست؟👆👆
📍برملا شدن نقشه حجاریان در یادداشت ربیعی
در قبال ردّ صلاحیت روحانی چه کنیم؟!
🔸علی ربیعی، فعال چپ و از مقامات دولت اعتدال در یادداشتی با اشاره به رد صلاحیت شیخ حسن روحانی نوشت: خرد حکم میکرد برای انتخابات پیشرو چنان گشایشی تدبیر شود که بتواند بخشی از ناراضیان پشت پنجره را به پای صندوقهای مشارکت بیاورد و تئوری صندوق در برابر چالشهای خیابانی را تقویت کند. چنین اقدامی میتوانست یک گام مهم در جهت پیشگیری از نهادینه شدن ناامیدیها باشد.
🔸به گزارش اعتمادآنلاین، او میافزاید: سیاستهای اعمالشده در انتخابات مجلس و رد صلاحیتها، دقیقا در جهت خلاف مسیر حل مساله پیش رفت و آخرین تکه پازل این مجموعه نیز ردصلاحیت روحانی (رییسجمهور دو دوره و نماینده پنج دوره مجلس شورای اسلامی و سه دوره مجلس خبرگان با رای مردم) که بهرغم انتقادات زیاد، باز هم اقدام به ثبتنام برای کاندیداتوری کرده بود و این سوال بزرگ همچنان باقی است که دایره نظام تا کجا تنگ خواهدشد؟ آیا تا آنجا که مرکز نیز به بیرون افتد؟! آیا تصمیمگیران کنونی، به تبعات روانی ناشی از نابودی کورسوی امید برای اثربخشی صندوقها اندیشیدهاند؟!!
🔺اظهارات ربیعی دو بخش مهم و البته مجزا دارد که باید بصورت جداگانه مورد بررسی و تشریح قرار گیرند:
بخش اول: ربیعی در یادداشت خود اگرچه به بهانه رد صلاحیت روحانی اما به حقیقتی بزرگ پیرامون "تحریم انتخابات" اشاره میکند. آنجا که از "تئوری صندوق در برابر چالشهای خیابانی" حرف میزند.
بله! جایی که صندوق نباشد البته "گزینه خیابان" و خشونت و اسلحه جایگزین میشود و این حقیقتی است که بانیان تحریم انتخابات (خاصّه سعید حجاریان) در پی کتمان آن هستند.
مشرق طی ۴ سال گذشته بارها این هشدار را داد که در پیامد تزهایی مثل مشارکت مشروط (همان تحریم انتخابات) هیچ گزینهای به جز خیابان وجود ندارد و بانیان این حرکت باید بعنوان "فرماندهان جنگ خیابانی" مورد برخورد امنیتی قرار بگیرند. تحلیلی که البته حجاریان و امثال او با تمام قوا برای انکارش تقلا کردند و میکنند.
لکن همانطور که میبینیم کسانی مثل ربیعی که سابقه امنیتی هم دارند اما اذعان میکنند که دوگانه "صندوق رأی و خیابان" هیچ ضلع سومی ندارد. همچنانکه پیش از این کسان دیگری مثل علویتبار، کرباسچی و... هم صراحتا به همین معنا اشاره کرده بودند اما حجاریان و سایر فرماندهان جنگ خیابانی اصرار دارند که اینچنین نیست!
افشای این حقیقت بزرگ تکلیفی صد چندان را بر ذمه مسئولان امنیتی کشور میگذرد که با "مخالفان انتخابات" چگونه باید مواجه شوند.
بخش دوم: اعتراض به رفتارهای مختلف سیاسی در یک نظام معقول امری پذیرفته شده است. لکن نه آن اعتراضی که سمت ناامیدی و عدول از انتخابات و صندوق رأی را نشان بدهد!
ما همچنین این حقیقت مهم را به آقای ربیعی و معقبین ایشان که معترض رد صلاحیت روحانی هستند گوشزد میکنیم که ولو همان کورسوی امیدواری که ربیعی به آن اشاره دارد نیز نه تأیید یا ردّ صلاحیت یک رجل سیاسی بلکه خود "صندوق رأی" است.
یعنی ربیعی مخیّر است بین اینکه همه امید مردم را به تأیید یا ردّ صلاحیت روحانی گره بزند و نتیجه یأس از انتخابات را بگیرد یا اینکه این امیدواری را ایجاد کند که میتوان همچنان با حمایت از "نامزد نزدیک" و یا "انتخابات بعدی" به تغییر امیدوار بود.
طبعا عقلانیت گزینه دوم را پیشنهاد میکند و اقتضائات فتنهگری گزینه اول را!
🔺گفتنیست اصلاحطلبان در جریان انتخابات سال ۹۲ نیز عملا هیچ نامزد رسمی حائز صلاحیتی در رقابتهای ریاستجمهوری نداشتند اما با گزینه عقلانی "حمایت از نامزد نزدیک" به عرصه انتخابات آمدند و اتفاقا پیروز هم شدند.
🔺اینکه جماعت چپهای تحریمی امروز قصد تکرار آن عقلانیت را ندارند، به دلیل جرأتیابی آنان برای انجام پروژه تحریم انتخابات و معارضه رودررو با مردم و نظام اسلامی در عرصه خیابانهاست...
انهدام یک گروهک تروریستی در مرز «جکیگور»
🔹در پی درگیری مسلحانه اخیر مرزبانان با گروهک تروریستی در منطقه مرزی جکیگور، با هوشیاری رزمندگان مرزبانی یک نفر از اعضای این تیم تروریستی به هلاکت رسید و ۲ نفر دیگر مجروح و از محل درگیری متواری شدند.
🔹مرزبانان پس از جست و جو و تداوم کاوش منطقه برای شناسایی این ۲ نفر مجروح، جسد یک نفر از اعضای گروهک تروریستی به همراه ۳ قبضه نارنجک دستی، ۳ قبضه نارنجک ۴۰ میلی متری و یک جلیقه انتحاری در لا به لای نیزارهای اطراف محل درگیری کشف شد.
داعش مسئول حمله به کلیسا در استانبول
🔹گروه تروریستی داعش با انتشار تصویر دو عنصر خود مسئولیت حمله روز گذشته به کلیسای «سانتا ماریا» در استانبول را به عهده گرفت.
☑️مقاومت عراق: طی 100روز 178 حمله علیه آمریکا و اسرائیل انجام دادیم
🔹 یک منبع در مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد: طی 100 روز 178 حمله با پهپاد و موشک علیه پایگاههای آمریکا در عراق و سوریه و مواضع اسرائیل در سرزمینهای اشغالی انجام دادیم.
تصویب کاهش ساعتکاری کارمندان
🔹نمایندگان مجلس با تقاضای تعدادی از نمایندگان برای بررسی اولویت دار لایحه افزایش تعطیلات در کشور و کاهش ساعت اداری به ۴۰ ساعت موافقت کردند.
✍تاملات:
مشارکت بالا در انتخابات مجلس خبرگان رهبری اگر نگوییم بیشتر ولی حداقل به اندازه مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی مهم است.
منتخَب این مجلس اداره مهمترین شئون امت را برای سالیان طولانی بر عهده خواهد داشت و خیلی مهم است که علاوه بر احراز شرایط رهبری توسط خبرگان به واسطه مشارکت بالای مردم در انتخاباتی رقابتی برای مجلس خبرگان به رای بالای ملت نیز مستظهر باشد.
تعداد کرسیهای مجلس خبرگان رهبری 88 کرسی است. بدون توجه به توزیع داوطلبان نمایندگی در هر استان برای اینکه انتخابات رقابتی شکل بگیرد باید حداقل صلاحیت 176 داوطلب تایید شود.
از میان پانصد و ده نفر داوطلب نمایندگی خبرگان، که 52 درصد ثبتنامکنندگان سابقه حضور و داوطلبی در انتخابات قبلی مجلس خبرگان رهبری را داشته اند، 138 نفر تایید صلاحیت شده اند.
آمار منتشرشده راجع به انتخابات خبرگان دوره ششم نشان میدهد که براساس میزان افرادی که تاکنون تأییدصلاحیت شدهاند، در ۷ استان البرز، خراسان جنوبی، زنجان، سمنان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و لرستان، هیچ رقابتی وجود ندارد و در این استانها، تعداد کرسیهای انتخابی و تعداد نامزدها یا برابر است و یا تعداد نامزدها کمتر از تعداد نمایندگان انتخابی است. بنابراین، میتوان گفت که تاکنون و بنا بر آمار اعلامی، در ۱۳ کرسی هیچ رقابتی شکل نمیگیرد.
این سوال مطرح است که پس از چهل و پنج سال از تشکیل جمهوری اسلامی چگونه است که به اندازه ای که یک رقابت حداقلی در مهمترین انتخابات کشور شکل بگیرد فقیه ( یا دارنده سطح چهار حوزه) دارای صلاحیت نداریم که برای کاندیداتوری خبرگان نداریم؟؟
که آماده باشند که خود را در بوته آزمایش احراز صلاحیت علمی و عملی شورای نگهبان قرار دهند؟
که حاضر باشند با داوطلبی در انتخابات و رقابتی کردن آن نهاد رهبری و ولایت فقیه را تقویت کنند؟
با فرض صحت فیلترهای شورای نگهبان، غیر رقابتی شدن انتخابات دوره حاضر ناشی از ضعف حوزه های علمیه در تربیت مجتهدین و یا قریب الاجتهاد های صاحب صلاحیت و دارای قابلیت حضور در انتخابات است.
حوزههای ما در کنار ضعف در پاسخ به سوالات مبتلابه یک حکومت اسلامی در عصر حاضر در برآورده کردن نیازهای کمی به عده و عُده نیز دچار ضعف هستند.
#راهبردی
📣 واکنش ایران به کشته شدن ۳ نظامی آمریکایی در اردن؛ از ابتدای بحران جاری غزه هشدار داده بودیم
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔺ايران از ابتدای بحران جاری غزه، مكررا نسبت به خطر گسترش دامنه درگیری در منطقه به دلیل ادامهی حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و نیز پشتيبانی همه جانبه ی آمريكا از نسلکُشی فلسطینیان در غزه و كرانه باختری هشدار داد.
🔺جنگ در غزه راه حل نبوده و پایان دادن به حملات رژیم صهیونیستی به غزه و آتشبس فوری، میتواند زمینهساز بازگشت آرامش به منطقه گردد.
🔺گروههای مقاومت در منطقه در تصمیمات و اقدامات خود از ایران دستور نمیگیرند و در تصميمات گروههای مقاومت برای نحوهی حمایت از ملت فلسطین و یا دفاع از خود و مردم کشورشان در برابر هر گونه تجاوز و اشغالگری دخالتی ندارد.
🔺ايران با آمادگی و هوشياری تحولات در منطقه را زير نظر دارد و مسئولیت عواقب اتهامات تحریک آمیز علیه ايران، بر عاملان طرح چنین ادعاهای بی اساسی است.
@mashreghnews_channel