eitaa logo
کبوتر🕊حرم
1.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
24.1هزار ویدیو
319 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهران جون چوجااا لفتی....😂😭🙈😜
9d4bb76040415f23f39d24d796f1e4503520313-360p_۲۸۰۹۲۰۲۲.mp3
7.01M
﷽ اهمیت ماه ربیع الاول 🌙 بیانات رهبر معظم انقلاب
+ی پاتُوق عااااااالے بهتوݩ معرفے میڪنم استوری مداحی عکسنوشته والپیپر رینگتون نوآهنگ سخنرانی اخبار اغتشاشات کانال https://eitaa.com/joinchat/2156331034C898d83dba0 👈 در ایتا 👉
«‏آیگپ ( آی گپ)» در مایکت: https://myket.ir/app/net.iGap دوستانیکه با بسته شد واتس آپ نگران ارتباطات صوتی و تصویری خود هستند آی گپ رو نصب کنید و حالشو ببرید😋😍
ﺟﺎﻫﻞ ﭼﯿﺴﺖ؟ ﺟﺎﯾﯽ ﮐﻪ "ﻫﻞ" ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﯿﺸﻮﺩ! ﺗﺎ ﺍﻛﺘﺸﺎﻑ ﺑﻌﺪﻱ ﻫﻤﻪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﻴﺴﭙﺎﺭم😂🙈🙊
🔥 آتش آشوب در رویکرد ضدانقلاب حتی اگر آتش آشوب در خیابان‌ها خاموش شود، در اذهان نباید چنین گردد. حرکتی مستمر لازم است برای تداوم اشتعال فتنه و رساندن تابستان داغ به زمستان سرد و «بهمن» در بهمن. تلاش برای تدارک ولو حقیرانه یک تجمع، خرابکاری، اعتصاب و کمپین، و جنجال حول آن در همین راستا است.
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صدای لورفته از «سالومه سیدنیا» که آبروی براندازان و «مسیح علینژاد» را برد! 👤 سالومه سیدنیا، مجری شبکه من‌وتو از مسیح علینژاد می‌گوید که چگونه با اعتراضات تجارت می‌کند و گریه خود را می‌فروشد: 🔺مسیح صورت‌حساب ۱۰هزار پوندی برای کیوان عباسی [مدیرعامل من‌وتو] فرستاد؛ به‌خاطر انتشار کلیپ «پویا بختیاری» 🔹بعد این بود که کیوان، مسیح را بلاک کرد. 🔹مسیح دیگر در من‌وتو نیست؛ فقط در اینترنشنال می‌رود. 🔹آبان ۹۸ را مصادره کردی؛ خفه شو بابا!
🔴 یک تصویر قابل تامل! 🔹‌ هزار بی‌ریشه هم جمع بشن نمی‌تونن یه ریشه دار رو بندازن!