سخنان مهم رهبر انقلاب درباره شورای نگهبان
🔹رهبر انقلاب در دیدار امروز با نمایندگان مجلس، ضمن حمایت قاطع از رویه قانونی شورای نگهبان، عامل افزایش مشارکت آحاد مردم در انتخابات را حضور مدیران قوی و توانمند در حل مشکلات اصلی مردم دانستند.
🔹ایشان همچنین از نامزدهایی که صلاحیتشان احراز نشده و با متانت به تصمیم شورای نگهبان احترام گذاشتند، تشکر کردند.
🔹به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
🔹در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.
🔹به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی، اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند.
@kafesiasi
🔸 ترجمه کتیبه نصب شده در ارتباط تصویری رهبر انقلاب با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
🔹فلَیسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِیةُ إِلَّا بِصَلَاحِ الْوُلاَةِ : پس رعیت اصلاح نمیشود جز آن که زمامداران اصلاح گردند.
#تشکیل_دولت_اسلامی
#دولت_جوان_انقلابی
🆘 @kafesiasi
🔴*تعریف بیسابقه رهبرانقلاب از مجلس یازدهم*
دیدار رهبر معظم انقلاب با نمایندگان مجلس در حال برگزاری است.
🔹رهبرانقلاب، تعاریف بسیار بیسابقهای از مجلس یازدهم و عملکرد یکساله اخیر کردند و مجلس فعلی را با صفاتی همچون #انقلابی و #کارامد و #مجلس_عزیز توصیف کردند.
🔹ایشان درباره انتقادها به مجلس هم فرمودند که دشمنی اینها به خاطرانقلابی بودن مجلس است. همچنین ایشان گفتند که بسیاری از انتقادها به مجلسیازدهم از سر دلسوزی نیست.
🔹معظمله سفرهای استانی و نظارتی رییسمجلس و نمایندگان حضور در بینمردم را ارزشمند قلمداد کردند.
🔴پیدا کنید معارضین را
#مدال_افتخار
🇮🇷 @kafesiasi
⁉️امکان پارتی بازی در شورای نگهبان فراهم بود،اما...
🔸شورای نگهبان ۱۲ عضو دارد ، ۶ نفر مجتهد که توسط رهبری انتخاب میشوند و ۶ نفر حقوقدان که توسط رئیس قوه قضائیه به مجلس معرفی و رئیس مجلس پس از کسب آرای موافقِ نمایندگان ، آنهارا به شورای نگهبان معرفی میکند ،
🔸در حال حاضر این ۶ نفر حقوقدان توسط آیت الله آملی لاریجانی و در زمان ریاست ایشان به مجلس معرفی و توسط علی لاریجانی که آن زمان رئیس مجلس بوده،به شورای نگهبان بعنوان ۶ نفر عضو حقوقدان معرفی شده اند .
🔸خوشبختانه آیت الله رئیسی و این مجلس هیچ نقشی در انتخاب این حقوقدانها نداشته اند ، وگرنه با سیل تهمتهایی مواجهه بود که نصیب جناب رئیسی و این مجلس میشد.
🔸پس بنابراین حقوقدانان شورای نگهبان توسط مسوولان سابق قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی منصوب شده اند و نه تنها دور وجود ندارد بلکه امکان پارتی بازی هم وجود ندارد.
🔸اگر شش نفر حقوقدان و آیت الله آملی به علی لاریجانی رای می دادند ،حتما علی لاریجانی امروز هشتمین نفر احراز صلاحیت شده بود.
🔸این هم یکی از نعمتهای انقلاب اسلامی است که در شورای نگهبان حتی اگر ۶نفر را خودت معرفی کرده باشی باز هم باعث نمیشود که رای خلاف قانون صادر و آخرتت را برای دیگران خراب کنی،به این پارسایی و پرهیزکاری شورای نگهبان افتخار کنید.
✍ حسین عبدالهی فر
@kafesiasi
رهبر انقلاب: مسئله اصلی مردم بیکاری و معیشت و مافیای واردات است، نه فضای مجازی و سیاست خارجی
🔹درمورد مسئلهی مشارکت که بعضی نگرانند که مشارکت کم خواهد شد؛ بنده به نظرم اینجور میرسد که عامهی مردم، عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند، عامهی مردم دنبال اینند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریتی است، دارای یک قوّت عملی است، یا دارای قوّت ارادهای است، دارای یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال اینند.
🔹اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی، از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم این چیزها مطرح نیست؛ اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند به مردم نشان بدهند و بیان کنند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم، میروند مشارکت بالایی هم خواهد بود انشاءالله.
🔹مسئله اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست، مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها، معیشت طبقات ضعیف جامعه و مافیای واردات و سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند.
@kafesiasi
کافه سیاسی
🔴 خاتمی بدون رقیب!
🔹هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در ۱۸ خرداد ۱۳۸۰ با حضور ۱۰ نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات ۸۱۴ نفر ثبت نام کردند و ۱۰ نامزد تأیید صلاحیت شدند.
🔸محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
🔹واجدین شرایط بیش از ۴۲ میلیون نفر بودند که حدود ۲۸ میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با ۲۱ میلیون رأی، حدود ۷۶ درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
🔸 #احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
🔹رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی می پرداخت. توکلی با ارائه نظریه ای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد. » برنامه های وی "برون رفت از معضلات اقتصادی"، "راه اندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقی سازی نقش های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی می کرد.
🔸نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
🔹از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
🔸اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
✅ #داود_مدرسی_یان:
@kafesiasi
4_5872752596229294495.mp3
11.59M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
🌹🌸💐🌹🌸🌸💐🌸🌹💐
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصمیم ناجوانمردانه اصلاح طلبان با خاکستر کردن گزینه های سوخته!
🔹آزمون بزرگ برای کاندیدای جدید جبهه اصلاحات
تماشای این ویدئو را به تمامی اعضاء توصیه می کنیم.
🌷🌷🌷🌷
🌹🌹🌹🌹
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 قابل توجه کسانی که #شورای_نگهبان را زیر سوال میبرند👆
🔺رهبر انقلاب (۲۸ بهمن ۹۴):
من وظیفه دارم این را به مردم بگویم/دشمنان خارجی با کمک عده ای در داخل سعی در جمع کردن بساط شورای نگهبان دارند و در صددند تصمیم های شورای نگهبان را زیر سوال ببرند، وقتی تصمیم های شورای نگهبان زیر سوال رفت ادعا میکنند که انتخابات پیش رو غیر قانونی ست وقتی انتخابات غیرقانونی شد نتیجه اش این است که مجلس بر اساس این انتخابات تشکیل شده غیرقانونی ست.
#نشر_حداکثری
#نشر_واجب
🆘 @kafesiasi
حقایقی از دولت اعتدال _ اصلاحات
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#کافه_سیاسی
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️نماهنگ تخریب چی
تو صاف بودی ساده جنگیدی
اما جواب آینه ها سنگه
از وقتی رفتی خوب فهمیدیم
سنگر عوض میشه ولی جنگه
با صدای حاج صادق آهنگران
@kafesiasi
چهره های نه چندان جذابی که یهویی جذاب شدند!؟
⭕️ هشت ماه قبل روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد در گزارشی با عنوان " چهره های نه چندان جذاب" به برخی چهره ها و شخصیت های اصلاح طلب مانند : دکتر جهانگیری، دکتر ظریف و حتی دکتر لاریجانی اشاره کرد و عملکرد هر کدام را مورد بررسی و تیتر زد که این نامزدهای احتمالی چندان جذاب نیستند و در بین مردم رای ندارند!
اما امروز روزنامه دیگر اصلاح طلبان یعنی روزنامه شرق در مطلبی با عنوان " پرونده رد صلاحیت شدگان" در قامت مظلوم نمایی برای افرادی برآمده که روزنامه آفتاب یزد از آنان به عنوان نامزدهای نه چندان جذاب یاد کرده بود!
حال سئوال از این جماعت اصلاح طلب آن است که چگونه این افراد در عرض چند ماه جذاب شدند؟ و چرا کسانی که بنا بر اعتراف آفتاب یزد جذابیتی برای جمع آوری رای نداشتند، رد صلاحیت ایشان موجب کاهش مشارکت خواهد بود؟!
✍ سعید میرزایی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#زنگ_حساب
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
@kafesiasi
کافه سیاسی
چشم در چشم احمدینژاد میگه بازنده اصلی انتخابات رهبریه؛ محمود هم سکوت میکنه و جوابش رو نمیده! همون
نفر اول سمت راست رو می شناسید؟
این همون بابایی هستش که رور در روی احمدی نژاد وایساته و داره مقام معظم رهبریو بازنده خطاب میکنه. این آقا اخراجی بانک ملی و داره میسوزه.
جماعت انحرافی همین مدلی آدم جمع می کنن و فیلم میگیرن تا به اصطلاح خودشون بگن : ما بیشماریم. درست مثل فتنه گران ۸۸
#سقوط_محمود
#جریان_انحرافی
@kafesiasi
با سلام خدمت دوستان:
پاسخی به یک شایعه یا تحلیل نا صواب
1⃣ در این دوره برخی با رویت اتفاقات و حوادث اینگونه نتیجه گیری می کنند که نظام به نوعی ، مردم را برای رای دادن به نامزدی خاص ترغیب می کند و همه چیز برای رئیس جمهور شدن آن فرد مهیا شده است.
در حالی که بر اساس آنچه از تاریخ انقلاب ذکر خواهم کرد ، اینگونه نیست.
2⃣ در انتخابات اول ریاست جمهوری، در حالی که بسیاری از انقلابیون قصد داشتند آیت الله بهشتی را نامزد انتخابات نمایند، اما حضرت امام (ره) روحانیون را برای شرکت در انتخابات به عنوان نامزد منع فرمودند. همچنین فرمودند کسانی که به جمهوری اسلامی رای ندادند ، حق نامزدی ندارند.
در ادامه هم شرط ایرانی الاصل بودن کار دست نامزد اصلی حزب جمهوری اسلامی( جلال الدین فارسی) دارد و او نیز از رقابت ها حذف شد. با این شرایط یاد شده ، بسیاری از مردم خواسته یا نا خواسته جذب بنی صدر شدند و او در پایان رییس جمهور گردید.در آن زمان هیچ کس نگفت که قرار است نظام بنی صدر را رییس جمهور کند.
3⃣ در انتخابات دوم ریاست جمهوری هم بعد از فرار بنی صدر ، خود به خود جامعه، به سمت سرسخت ترین مخالف او یعنی شهید رجایی معطوف شد و ایشان هم دومین رییس جمهور مردمی شد. آن وقت هم با اینکه ۴ رقیب در مقابل شهید رجایی بودند، کسی نگفت نظام در حال مهندسی انتخابات است.
4⃣ در انتخابات ریاست جمهوری سوم هم اوضاع کشور درگیر ترورها بود. آیت الله خامنه اي در مسجد ابوذر ترور شدند و فردای آن روز شهید بهشتی به شهادت رسید.
در آن زمان در انتخاباتی زودرس ، نگاه های جامعه به سمت امام جمعه تهران که نماینده امام در شورای عالی دفاع و دبیر کل حزب جمهوری اسلامی بود، جلب شد و ایشان رییس جمهور گردید.
5⃣ در انتخابات چهارم ریاست جمهوری ، با اینکه به دلیل اختلاف کاری آیت الله خامنه ای با نخست وزیر وقت، ایشان تمایلی به نامزدی مجدد نداشت ، اما مجدد گرایش مردم به ایشان بود و امام ایشان را برای نامزدی تکلیف کردند.
6⃣ انتخابات پنجم در شرایطی شکل گرفت که جنگ تحمیلی تمام شده بود و امام (ره) دستور بازسازی و سازندگی داده بودند. اما روح ملکوتی ایشان طبق تقدیر الهی در خرداد ۶۸ عروج کرد و آیت الله خامنه ای که رییس جمهور بودند، از سوی خبرگان ملت ، به رهبری انقلاب اسلامی برگزیده شدند. در این میان دوباره نگاه جامعه به سوی یار دیرین امام و رهبری یعنی مرحوم هاشمی افتاد و ایشان در یک رقابت دو نفره با عباس شیبانی ، رییس جمهور شد و باز کسی نگفت همه چیز مهندسی شده است.
7⃣ انتخابات ششم هم هاشمی رقیبی نداشت و تنها احمد توکلی توانست کمی سیاست های او را نقد کند ، اما باز هم با آرای کمتر نسبت به دوره پنجم ، آقای هاشمی رییس جمهور شد.
8⃣ در انتخابات سال ۷۶ از روی عمد ، جریان چپ ، وابستگی خاتمی به هاشمی را کتمان کردند و او منتقد وضع موجود جلوه داده شد. او هم توانست با سخنان روشنفکرانه خود بخش نخبگانی و با طراحی پوستر سلام بر سه سید .... بخش مذهبی جامعه را با خود همراه کند.
9⃣ مدعیان امروزی انتصابات در انتخابات، در سال ۸۰ به نوعی همه چیز را برای ریاست جمهوری خاتمی فراهم کردند و برخی همفکران و اعضای دولتش به عنوان رقیب انتخاباتی معرفی شدند و در پایان دوباره خاتمی بر مسند ریاست جمهوری تکیه زد.
🔟 در انتخابات نهم ، با اینکه معین برای ادامه ی دولت اصلاحات نامزد شده بود اما بعد از ناکامی در دور اول انتخابات، جریان اصلاح طلب تمام قامت در پشت هاشمی ایستادند تا اتصال دو جریان تکنوکرات با تجديد نظر طلب بیش از پیش نمایان گردد.
در این بین ، مردم که از سیاست زدگی های دوران اصلاحات و حوادثی چون: فتنه ۷۸ و تحصن مجلس ششم خسته شده بودند، مجذوب سخنان عدالت محور شهردار وقت تهران شدند و در کارزار هاشمی _ احمدی نژاد، این شهردار تهران بود که برگزیده مردم شد.
1⃣1⃣در سال ۸۸ نیز مردم به ویژه اقشار ضعیف جامعه با رویت اقدامات احمدی نژاد نظیر : سفرهای استانی، یارانه ها، مسکن مهر و... به وی روی خوش نشان دادند و برای اولین بار یک رییس جمهور در دور دوم ریاستش از دور قبلش رای بیشتری آورد.
2⃣1⃣ در سال ۹۲ به دلیل عملکرد ضعیف احمدی نژاد در دو سال پایانی و تلاطم بازار ، روحانی در قامت منجی با شعار مذاکره با کدخدا مورد توجه قرار گرفت.
3⃣1⃣ در انتخابات دوازدهم هم همه چیز متاثر از برجام و امید به چیدن گلابی های برجام گذشت . اکثریت مردم به امید گشایش اقتصادی به واسطه برجام دوباره روحانی را برگزیدند .
✅ اما نکته پایانی:
همانگونه که رهبر معظم انقلاب امروز فرمودند؛ این مسئله که گفته می شود از قبل رییس جمهور مشخص است و رای دادن فایده ای ندارد، از برنامه های تخریبی دشمنان قسم خورده انقلاب و اسلام بوده است.
حال این ماییم که در خط دشمن کار کنیم یا در خط ولایت.
✍ سعید میرزایی
@kafesiasi
🌴 آیت الله بهجت (ره):
ما دعای غیر مستجاب نــداریم؛
یا دعا دیرتر مستجاب می شود،
یا یک بلایی از انسان دور می شود.
یا بهتر از آن را به او می دهند.
و یا روز قیامت او را می آورند،
می گویند: این همه ثواب برای تو.
می گوید: من که کاری نکردم که
لایق این همه ثواب باشم!!
می گویند: ️این ثواب ها برای این
است که دعا کردی و به صلاحت
نبود مستجاب بشود، بجایش الآن
جبران می کنیم.
می گوید: ای کاش هیچ کدام از دعاهایم
در دنیا برآورده نمی شد.
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ
@kafesiasi