واکنش به نامه مهرعلیزاده برای بررسی برنامههایش توسط اصلاحطلبان/ منصوری: نظر جبهه اصلاحات هنوز بر نداشتن کاندیدا در انتخابات است
🔻آذر منصوری سخنگوی جبهه اصلاحات:
این درخواست به جبهه ارسال شده اما هنوز در دستور کار قرار نگرفته است،نظر جبهه اصلاحات کماکان بر همان کاندیدا نداشتن در انتخابات پیش رو است.
⭕️ این مسئله یعنی اصلاحات انتخابات را تحریم کرده و حاضر نیست خود را برای مشارکت حداکثری خرج کند. اون وقت میگن ما انقلابی هستیم و ما نظام را حفظ کردیم!
#سرطان_اصلاحات
@kafesiasi
@kafesiasi
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمدعلی وکیلی: با تحریم انتخابات، سازمان رای اصلاحطلبان را فرو میپاشد
"محمدعلی وکیلی" فعال سیاسی اصلاحطلب، در گفتگو با "تسنیم":
🔻عملکرد جبهه اصلاحات در نامزد کردن تاجزاده را قبول ندارم.
🔻اگر سیدمحمد خاتمی هم نامزد اصلاحطلبان میشد، از نظر من نامزد اصلی صندوق رای است نه آقای خاتمی
@kafesiasi
«فتنه سفید» استراتژی جدید جریان تندرو اصلاحات در انتخابات
🔹طبق اطلاع خبرنگار فارس، برخی از احزاب تندرو جریان اصلاحطلب همچون حزب اتحاد ملت و سازمان عدالت و آزادی با محوریت برخی از فعالان فتنه ۸۸ به دنبال راهاندازی فتنه جدیدی با عنوان فتنه سفید هستند.
🔹آنها بنا دارند با سرمایهگذاری بر روی ضد انقلاب و همچنین طرفداران یکی از کاندیداهای ردصلاحیت شده انتخابات ریاستجمهوری، تعداد آرای باطله را افزایش دهند و اسم آن را هم اعتراض مدنی سفید گذاشتند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅سخنان بیادماندنی امام خمینی(ره) درباره مشارکت مردم در #انتخابات ریاست جمهوری
#ما_رای_میدهیم
#انتخاب_درست
✅@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخی نگرانند که مشارکت کم خواهد شد!
🔺اگر نامزدها به مردم نشان بدهند کارامد هستند،مشارکت بالایی خواهد بود انشالله به توفیق الهی
#من_رای_می_دهیم
🆘 @kafesiasi
عکسنوشت | خانهای که غبار گرفته را خراب نمیکنند، تمیز میکنند...
🌎 @kafesiasi
⁉️ متن شبهه 👇👇👇
احمدی نژاد ۸ سال رئیس جمهور بود الان هم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هست ولی صلاحیت رئیس جمهوری نداره.
لاریجانی 12 سال رئیس مجلس بود،الان مشاور ویژه رهبری هست ولی صلاحیت ریاست جمهوری نداره.
مهر علیزاده برای مجلس تایید صلاحیت نشد،اما الان صلاحیت ریاست جمهوری داره
خدایا اونقدر به ما آگاهی بده که بتونیم جنتی را درک کنیم.
✅ پاسخ 👇👇👇
@mobahesegroup
❶⇦ "رد صلاحیت" با "عدم احراز صلاحیت" فرق دارد
👈 در انتخابات ریاست جمهوری برخلاف انتخابات مجلس شورای اسلامی اصولا "رد صلاحیت" طبق قانون نداریم بلکه "احراز صلاحیت" داریم.
✓ مطابق قانون اساسی، 12 عضو شورای نگهبان بعد از استعلام از مراجع چهارگانه، برای احراز صلاحیت داوطلبان ریاست جمهوری رای گیری میکنند که برای احراز صلاحیت حداقل 7 رای نیاز است، یعنی افراد باید واجد شرائط باشند تا اعضای شورای نگهبان بتوانند آنها را برای پست ریاست جمهوری احراز کنند.
❷⇦ کاندید ریاست جمهوری "رد صلاحیت" نمیشود و فقط برای شورای نگهبان احراز نمیشود که صلاحیت رئیسجمهور شدن را داشته باشد واین به معنی عدم صلاحیت داشتن برای مجلس یا خبرگان رهبری (همانند مرحوم هاشمی) نیست.
✅ عقلا برای هر جایگاه حقوقی سطحی از صلاحیت لحاظ میشود. مثلا آقایان صدیقی و علوی نیز صلاحیت حضورشان در مجلس خبرگان احراز نشد ولیکن به ترتیب صلاحیت حضور در کسوت امام جمعه تهران و وزارت اطلاعات دارند.
✅ پس اینکه شخصی برای جایگاهی صلاحیت نداشته باشد اصلا دلیلی بر آن نیست که برای جایگاهی دیگر صلاحیت نداشته باشد و عدم صلاحیت احمدی نژاد برای ریاست جمهوری و در عین حال انتصابش به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت چیز عجیب و غریبی نیست همانطوری که مرحوم هاشمی هم صلاحیتش برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری تأیید نشد ولی به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد و برای انتخابات خبرگان تایید صلاحیت شد.
👈 لاریجانی هم کماکان میتواند در انتخابات مجلس شرکت کند واین ارتباطی با عدم احرازصلاحیت ایشان درانتخابات ندارد.
❸⇦ صلاحیت ریاست جمهوری در زمان کنونی طبق قانون ارتباطی با مسئولیت در گذشته و شرایط صندلیهای دیگر ندارد و ملاک حال فعلی افراد است و نه سمتهای گذشته؛
✓ نگاه شورای نگهبان به وضع فعلی فردی است که ثبتنام میکند. کسی که دو دوره رئیسجمهور بوده و بعدِ چهار سال دوباره برای ثبتنام آمده، دوباره باید با شرایط فعلی ریاست جمهوری بررسی شود. این حکم قانون است؛ یعنی میزان حال فعلی افراد است و باید در هر دورهای افراد بررسی شوند.به همین خاطر ممکن است فردی در دورهی گذشته صلاحیت داشته، ولی الآن صلاحیتش را از دست داده است.
❹⇦ قیاس شرایط ریاست جمهوری که مقام دوم کشور است و در حوزههای دیگر اصول قانون اساسی اختیارات و وظایف فراوانی را برای دارد با نمایندهی مجلس که سختگیری کمتری میشود و اختیارات محدودی دارد و یا عضو مجمع تشخیص مصلحت بودن، که ازبین اعضا یک رای دارد قیاس اشتباهی است چرا که شرایط ریاست جمهوری یقینا مهمتر و سختتر و اختیارات ومدیریتش فراگیرتر است لذا صلاحیت بیشتری میطلبد.
❺⇦ اینکه رهبری احمدینژاد را سابقا در مجمع منصوب کرده چه ارتباطی با احراز صلاحیت ایشان برای ریاست جمهوری دارد؟ مگر برای عضو مجمع تشخیص هم به نظر شورای نگهبان نیاز است؟ همان رهبری که ایشان را در مجمع منصوب کردند همان ایشان هم توصیه به عدم ورود در #انتخابات ریاست جمهوری کردند!
❻⇦ اینکه انسانها مدام در حال تغییر هستند شکی نیست همانطوری که هاشمی زمانی منفور اصلاح طلبان بود و بعدها به محبوبشان تبدیل شد، احمدی نژاد هم زمانی مطرود اصلاح طلبان و اپوزیسون بود ولی مدتیست خود را به ایشان نزدیک کرده است که اینها ناشی از تغییرات افراد هستند و شاید همین تغییرات خارج از اصول باعث شده که رهبری ایشان را به عدم نامزدی در انتخابات توصیه کردند.
❼⇦ نمایندهی مجلس هم گاهی عدم صلاحیت میگیردیعنی بخاطر یکی از تخلفاتش رد صلاحیت میشود و دلیل رد صلاحیتش نیز به خودش گفته میشود و میتواند مشکلش را حل کند و سری بعد رد نشود. فرض کنید از جهات دیگر اتهامی متوجه نامزد بوده و مدارکی وجود دارد،در این زمینه نمیشود خوب تصمیم گرفت که احراز صلاحیت ممکن است، بنابراین اتفاق نیفتاده و رسانهای هم نشده اما بعد از گذشت زمان رفع اتهام شده.
👈قائم مقام دبیر #شورای_نگهبان: ممکن است ابهامی در مورد سندی وجود داشته که در آن زمانی که این مسأله مطرح بوده نمیشد با این مدارک باید تأیید صلاحیت کنیم. ممکن است پرونده ای در گذشته دارای اشکالی بوده اما اشکال رفع شده و الآن دلیل اساسی نیست که بخواهید آن شخص را تأیید نکنید.
@kafesiasi
⁉️ متن شبهه 👇👇👇
به خاطر اعتراض به وضع موجود رأی
نمیدهیم تا حکومت تنبیه شود.
✅ پاسخ 👇👇👇
✍ حجتالاسلام راجی
🔹 اگر منظور از تنبیه حکومت، دولت قبلی است که او رفته است و اگر منظور کل نظام است، چه ما رأی بدهیم چه ندهیم، رئیسجمهور نظام تعیین میشود.
پس قرار است چه کسی را تنبیه کنیم؟ این کار در واقع تنبیه خودمان است. چرا؟ توضیح میدهم:
آیا در طول تاریخ صدای معترضان خاموش شنیده شده است؟
بررسیهای تاریخی نشان میدهد که صدای معترضان خاموش، هیچگاه شنیده نمیشود.
انتخابات زیادی در طول تاریخ و در کشورهای گوناگون وجود دارد که در آنها اکثریت مردم رأی ندادند. ولی در جهت منویات آنها هیچ اتفاقی نیفتاد.
▫️ به عنوان معروفترین مثال میشود به انتخابات سال 1996 آمریکا اشاره کرد. در انتخابات سال 1996 ایاالت
متحده، بیش از 50 درصد از واجدین شرایط، در انتخابات شرکت نکردند و بیش از 50 درصد افرادی که شرکت کردند نیز به رئیسجمهور منتخب یعنی بیل کلینتون رأی ندادند.
به بیان دیگر، دیگر، تنها 24 درصد از واجدین شرایط امریکایی رئیسجمهور کشورشان را انتخاب کردند.
آیا فریاد سکوت مردمی که به پای صندوقهای رأی نرفته بودند شنیده شد؟
آیا رأی مخالف 76 درصد جمعیت آمریکا، از ورود کلینتون به کاخ سفید جلوگیری کرد؟ آیا بیل کلینتون کمتر از اوباما جمهور بود؟
▫️از آن طرف در انتخابات سال 2008 همین کشور، میزان مشارکت به بالاترین حد خود در طول چهار دهه رسید؛ انتخاباتی که اولین رئیسجمهور سیاهپوست آمریکا را به کاخ سفید رساند. سیاستمداران آمریکایی به وضوح این پیام را شنیدند.
🔹حتی یک مثال، از یک کشور، در یک وجود ندارد که رأی ندادن، بر یک چیز تأثیری مثبت گذاشته باشد.
@kafesiasi
🔴اطلاعیه دادسرای تهران پیرامون اظهارنظر برخی کاندیداها درباره هشدار دادستان
دادسرای تهران:
🔸دادستانهای مختلف مراکز استان و شهرستانها در دورههای مختلف اقدام به ارائه تذکر و هشدار قانونی برای پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی کرده و تذکرات اخیر نیز مطابق با رویه همه دورههای انتخابات و برای پیشگیری از تخلفات احتمالی انتخاباتی بوده است.
🔸ریاست قوه قضائیه در ابتدای ورود به عرصه انتخابات، تاکید کردند که مبادا حضورشان در انتخابات مانع از اجرای وظایف قانونی بخشهای مختلف دستگاه قضائی شود و باهرگونه تخلف احتمالی حتی از جانب طرفداران و یا ستادهایشان، همچون سایر کاندیداها طبق ضوابط قانونی برخورد شود.
🔸باتوجه به درجریان بودن چهارانتخابات همزمان،تذکرات صادره ازجانب دادستانی شامل کلیه نامزدهاوستادهای آنهادرانتخاباتهای مختلف میباشد.
🔸نباید توصیه و تاکیدبر اجرای قانون رابه عنوان تهدید تلقی کرد.
🔸انتظار میرود کاندیداها باپرهیز از سوء برداشت سیاسی،پیرامون انجام تکالیف قانونی دستگاه قضایی،خودمروج اجرای قانون باشند
🇮🇷 @kafesiasi