کافه سیاسی
شهید وحدت حجتالاسلام دارایی که در حادثه تروریستی ظهر سهشنبه در مشهد مجروح شد و عصر امروز به فیض
✅ آیا میدانستید عامل انفجار عاشورای ۷۳ در حرم رضوی یک ایرانی شیعه بوده است؟! بدانید که این اقدامات به مذهب و ملیت ربطی ندارد . پس اگر کسی خواست به خاطر شهادت طلبه شهید اصلانی در حرم امام رضا (ع) دو گانه شیعه و سنی یا ایرانی افغانی را تشدید کند، شک نکنید که او هم کارفرمایش آمریکا و آل سعوداست.
✅ این رو بفرستید برای اونایی که دنبال بر هم زدن رابطه ایران و افغانستان هستند.
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش این خانم با یک شعر جالب به شهادت طلبه های شهید در حرم رضوی
پیشنهاد دانلود
تابع امر ولی بودن اگر مزدوری است
دم تکان دادن تو سوی عدو نامش چیست ؟
سخن از جنگ بیاید بخری لانه موش
به شهیدان حرم ؛ طعنه زنی ابن وحوش؟!
@kafesiasi
8.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢شیعهی تو غریبه و
منم یه بچه شیعمو
اشکی بده سبک کنم
سنگينی رو سینمو...
بقیه الله....
#العجل
#پویانفر
#استوری
@kafesiasi
▪️عمق رژیم کودک کش صهیونسیتی
نقشه محل حمله دیشب در قلب تلاویو. حمله در خیابان بن گوریون که خیابان اصلی تلاویو و بنام اولین نخست وزیر این رژیم است صورت گرفته است.
🇮🇷بدون مرز
@kafesiasi
هدایت شده از 🇮🇷 بدون مرز 🇮🇷
حکم جهاد.mp3
12.08M
🔸ما قدرت حقیم ،تل آویو ضعیف است
ما نیروی قدسیم و هدف قدس شریف است
بگشوده روی ما نه زنگاه تو ای قدس
از کرب و بلا میگذرد راه تو ای قدس
آه ای حرم محترم ای قدس میآییم
در هیبت قاسم قسم ای قدس میآییم
ما پیرو زهرا و علی در پی نوریم
ما منتظر مهدیّشان وقت ظهوریم🤲
#مداحی_حماسی
#حسین_طاهری
🇮🇷بدون مرز
@bedonemarz
@bedonemarz
🛑 معرفی یک کانال خوب
دوستان برای اطلاع از اخبار بین المللی و منطقه می توانند در کانال بدون مرز هم عضو شوند.
آدرس در بالا 👆👆👆👆
@kafesiasi
✍حسین عبداللهی فر
تولید فکر و فرهنگ حلقه مفقوده تولید دانش بنیان
«تولید کالا» بدون تردید یکی از عوامل اصلی رونق اقتصادی هر کشوری است و اگر چرخه تولید بر پایه دانش و فناوری صورت گیرد، هم نیازهای جامعه را برآورده و هم تولید سود و ثروت میکند. اما سخن اینجاست که نه نیازهای یک جامعه صرفاً کالاهای مادی است و نه فقط این نوع کالاها هستندکه تولید سرمایه میکنند، بهویژه آنکه ریشه بسیاری از مشکلات کنونی کشور در فقر نظریهپردازی، ضعف در تولید فکر و اندیشه و عدم تأمین محصولات معنوی و فرهنگی است.
محصولاتی که هم در جهت دهی به تولید کالا موثرند و هم در کیفیت و تعیین میزان آن نقش آفرینی میکنند. اما مهمترین نقش فکر و فرهنگ در تولید کالا را میتوان در شیوه مصرف آن، بهویژه ساخت نیازهای جامعه مشاهده کرد. چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در تعیین شعار سال با عنوان «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» به موضوع مصرف بی رویه در انرژی و وابستگی به واردات بی رویه محصولات کشاورزی اشاره فرمودند.
از این رو، با جرئت میتوان ادعا کرد که علل و عوامل بسیاری از مشکلات کشور در زمینههای مختلف از جمله مسائل اقتصادی که موضوعیت بیشتری دارد، ریشه در فقر راهبردی تولید اندیشه و نظریه و ضعف در استفاده از محصولات فکری و فرهنگی دارد. مستند این مدعا، تغییرات رویکردی مکرر کشور در عرصههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی است که با جابهجایی دولتها صورت میپذیرد. تغییراتی که عرصه مدیریتی کشور را به آزمایشگاه ایدههای دولتمردان در دورههای هشت ساله تحت عناوینی، چون توسعه اقتصادی و سازندگی، توسعه سیاسی و اصلاح طلبی، مهرورزی و خدمت صادقانه و اعتدال و تعامل گرایی تبدیل کرده است.
البته این سخن به معنای نادیده انگاشتن نتایج مثبت برخی از این رویکردها نیست، اما ناگفته پیداست که مسائل انباشته شده زیادی وجود دارند که موجبات نارضایتی عمومی را فراهم ساختهاند. این درحالی است که سطح رفاه اجتماعی در هر یک از ادوار گذشته به شکل ملموسی افزایش یافته و امکانات جامعه از جهات گوناگون قابل مقایسه با گذشته نیست، اما احساس رفاه به دلیل ضعف در افزایش سطح فرهنگ عامه شکل نگرفته است. به عبارت دیگر هیچ یک از افراد جامعه نمیدانند که چه شاخصههایی دارای رفاه بوده یا فاقد آن میباشند، چراکه ملاک اصلی در شرایط کنونی مقایسه با سایر طبقات اجتماعی است. در حالی که اینگونه قیاس هیچ مبنای عقلانی نداشته و صرفاً بر اساس برداشتهای ذهنی صورت میگیرد؛ بنابراین میتوان گفت یکی از راههای افزایش سطح رفاه جامعه ارتقای سطح آگاهی عمومی است که برای رسیدن به آن لازم است نظام آموزشی کشور از ابتدایی تا سطوح عالی در اولویت قرار گیرد، اما عملکرد دولتهای گذشته بیانگر تجویزهای غلطی بوده که بسیاری از مردم را در دسترسی به آموزش رایگان محروم ساخته و نوعی طبقه بندی ناخواسته را به جامعه تحمیل کرده است.
این در حالی است که تجربه حکمرانی در کشورهای بسیاری نشان میدهد هر تصمیم سیاستمداران از پشتیبانی نظریههای علمی و تئوریک مدیران و اندیشمندان صاحب نظری صورت میگیرد که در اندیشکدهها و اتاقهای فکر ساعتها وقت صرف کرده و حداقل ابعاد و پیامدهای آن را مورد بررسی قرار دادهاند.
از این رو، تولید فکر و فرهنگ یکی از نیازهای اولیه کشورمان در شرایط کنونی میباشد که امید است با استفاده از ظرفیت اندیشکده ها، محافل علمی و مراکز هم اندیشی به شکلی دانش بنیان استحصال و در اختیار مدیران و مسئولان کشور قرار گیرد. این فرصت شاید به دلیل نوپایی نظام اسلامی تاکنون ایجاد نشده، اما امروزه هم مدیران با تجربه زیادی در شرایط نظردهی قرار داشته و هم استادان پیشکسوت بسیاری آمادگی دارند که تولید اندیشه و نظریه را در کشورمان به شکلی دانش بنیان و کاربردی نهادینه سازند. البته استفاده از کالاهای فکری و فرهنگی نیاز به آموزش لازم، قوانین خوب و استقبال دولتمردان دارد.
#تبیین_شعار_سال
@kafesiasi
کافه سیاسی
▪️عمق رژیم کودک کش صهیونسیتی نقشه محل حمله دیشب در قلب تلاویو. حمله در خیابان بن گوریون که خیابان ا
#تکمیلی
واکنشها به عملیات تلآویو؛
◀️ از وحشت و حیرت صهیونیستها تا تبریک مقاومت فلسطین
📣 «نوعم امیر» تحلیلگر سایت عبری "ماکور ریچون":
سؤالی که در این لحظه باید مطرح شود؛ چگونه چنین عملیات جدیدی در تلآویو با چنین برنامهریزی اجرایی میشود و نهادهای امنیتی با وجود حالت آمادهباش در کنترل اوضاع ناکام بوده و موفق به دستگیری مجری عملیات نشدهاند؟
📣 "گردانهای الاقصی":
عملیات قهرمانانه تیراندازی در تلآویو را تبریک میگوییم و بر ادامه چنین عملیاتی تأکید میکنیم.
📣 جنبش حماس:
عملیات قهرمانانه در مرکز تلآویو گویای نفوذ مقاومت فلسطین در سیستم امنیتی رژیم اشغالگر است.
📣 کمیته گروههای مقاومت فلسطینی:
عملیات تیراندازی در مرکز تلآویو که دشمن را به وحشت انداخته و اثبات کننده پوشالی بودن و ضعف این رژیم است را تبریک میگوییم.
@kafesiasi