فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 یکی از شبهاتی که مخالفین جمهوری اسلامی سهوا یا عمدا مطرح می کنند، عدم پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از مسلمانان اویغور چین می باشد.
واقعا چرا ایران از مسلمانان لبنان، یمن، بحرین، عراق و فلسطین حمایت می کند اما از اویغورهای چین خیر؟ 🔸واقعیت این است که مسلمانان اویغور چین نیز مانند منافقین یک گروهک تروریستی با پوشش اسلام هستند. در این ویدئو میتوانید گوشه ای از سخنان ربیعه قدیر -رهبر مسلمانان اویغور چین- که توسط مریم رجوی به همایش منافقین دعوت شده است را بشنوید.
@kafesiasi
💢سقوط دلقک
🔹جلد مجله اکونومیست با تیتری تند علیه بوریس جانسون
✅جانسون استعفا داد
قابل توجه بی بی سی و ایران اینتر نشنال
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژگی منافق های اقتصادی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کشاورزان هلندی اکثر مرزها، بنادر، بزرگراهها، شرکتهای رسانهای، مراکز توزیع و فرودگاه گرونینگن مسدود را کردند
🔹کشاورزان هلندی در اعتراض به سیاست های دولت این کشور اکثر مکان های حیاتی و تجمعی این کشور را با تراکتورهای خود مسدود کردند.
@kafesiasi
نقدی روشمندانه بر نحوه استفاده فائزه از مشابهت سازی در شبهه آفرینی
🔴هرچند مواضع افرادی مانند فائزه هاشمی به دلیل بی اساس بودن مدعا و کم وزنی مدعی ارزش پرداختن ندارد اما نقدی روشمندانه بر نحوه استفاده وی از «قیاس و مشابهت سازی» در تحریف گری و شبهه آفرینی به عنوان یکی از شیوه های جنگ نرم ابلیس، انسان های شیطان صفت و دولت های شیطانی خالی از فایده نیست.
ایجاد شبهه در ذهن مخاطب یکی از روش های معمولی شیاطین برای وادار کردن آنها به کنش و رفتار مورد نظرشان می باشد. چراکه کنش و رفتار هر فرد تحت تاثیر بینش و گرایش وی قرار دارد. این تاثیر پذیری در افراد مذهبی، متدین و با غیرت بیشتر و غلیظ تر می باشد. لذا برای وادار کردن این دسته از افراد جامعه به انجام عمل و یا ترک فعلی لازم است ابتدا در اعتقادات و باورهای او تردید و تشکیک ایجاد نموده و به تدریج وارد حوزه احساسات و عواطف وی شده تا حب و بغض ها، دوستی ها و دشمنی ها و امیال درونی اش را مدیریت کنند. بدون تردید وقتی مغز و قلب فردی به تصرف دشمن درآمده و فکر و ذهن او جهت دهی شود، کنش های فردی و اجتماعی وی نیز در راستای اهداف تصرف کننده قرار می گیرد.
یکی از روش های معمول جهت تشکیک در مبانی اعتقادی و نسبیت بخشی اصول فکری مخاطب مشابهت سازی میان دو عنصر مطلوب (مُشبهٌ به) و نامطلوب(مشبه) می باشد که برای تاثیرگذاری بیشتر تلاش می شود تا از مقدسات و تابوهای ذهنی به جای مُشبهٌ به استفاده شود. هنر تحریف گران و تردید آفرینان در تشبیه سازی مورد نظرشان این است که به مقایسه میان دو مقوله ای اقدام می کنند که هیچ وجه تشابهی نداشته باشند و عجیب آنست که این مشابهت سازی ها مورد استقبال بیشتری از سوی مخاطب واقع می گردد.
جهت تقریب ذهن خوانندگان گرامی به چند نمونه از مشابهت سازی های فائزه هاشمی که جهت انحراف اذهان عمومی جامعه و تضعیف اعتقادات جوانان کشورمان صورت گرفته اشاره می شود:
الف) مقایسه «عباس امیرانتظام» مسئول دفتر نخست وزیری دولت موقت که به جرم جاسوسی به زندان محکوم گردید، با حضرت سیدالشهداء(علیه السلام) که برای دفاع از دین خدا به بدترین شکل ممکن با لب تشنه به شهادت رسید و برای همیشه آسمانیان و زمینیان را داغدار ساخت. وی ادعا می کند مظلومیت امیرانتظام به حدی است که دیگر نمی شود به امام حسین(ع) مظلوم اطلاق کرد. این درحالیست که امیرانتظام طبق اسناد متقن عضو رسمی و کد دار سازمان سیا سال ها مشغول خیانت به کشور بوده است.
ب) مشابهت سازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اقدامات کشورمان برای مقابله با داعش و ایجاد امنیت در منطقه با جنایات هولناک رژیم صهیونیستی و تجاوزهای وحشیانه این غده سرطانی به غزه، کناره باختری، لبنان، سوریه، عراق و... . وی برای اثبات ادعایش روسیه را غاصب اوکراین و کریمه دانسته و بی طرفی جمهوری اسلامی در جنگ اوکراین را با حمایت غرب از جنایات رژیم اشغالگر قدس، حمایت ملت ایران از جبهه مقاومت و مردم مظلوم یمن را با جنایات عربستان سعودی در منطقه، دفاع از حرم آل الله در سوریه را با حملات تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی و... مقایسه کرده است.
ج) مقایسه سلام میلیون نوجوان معصوم در سراسر جهان به امام زمان ولی عصر(عج) را با هنجارشکنی تعدادی از دختران جوان در شیراز و... .
شاید یک پرسش اساسی در این زمینه به چرایی رفتار امثال وی باز گردد که در پاسخ آن باید به تفاوت های جنگ نرم و سخت اشاره کرد. از جمله این که در جنگ سخت وقتی فردی مصدوم می شود، از گردونه نقش آفرینی خارج می شود و تنها از توان نیرویی یک طرف می کاهد اما در جنگ نرم، قربانیان حادثه به سربازان طرف مقابل تبدیل شده و ناخواسته در راستای اهداف دشمن ایفای نقش می کنند.
بر این اساس فائزه را هم باید از جمله قربانیان جنگ نرم شیاطین جن و انس دانست که به خدمت دشمن درآمده و علت اصلی آن ضعف ایمان و غلبه هواهای نفسانی می باشد. موید این ادعا اهانت های وی نسبت به ساحت رسولخدا(ص) می باشدکه از نظر وی اموال همسرش را حرام کرده و یا کشته دانستن امام حسین(ع) در میدان جنگی که زیاد هم طول نکشیده، به حق دانستن مطالبه فسادگری و هنجارشکنی و مقایسه آن با مطالبات حق طلبانه زنان پاکدامن کشورمان، برابر دانستن شهادت برای دفاع از حرم با تجاوزگری به یمن و فلسطین و... می باشد.
✍حسین عبداللهی فر
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
کافه سیاسی
نقدی روشمندانه بر نحوه استفاده فائزه از مشابهت سازی در شبهه آفرینی 🔴هرچند مواضع افرادی مانند فائزه
🔴 سلیطگی امروز فائزه هاشمی، نتیجه اشرافیت دیروز پدر!
🔹امروزِ #فائزه_هاشمی، نتیجه اشرافیت سیاسی دیروز پدرش و حزب کارگزاران است. اگر فائزه امروز از ترامپ و سلطنتطلبان و رضا پهلوی و مجاهدین خلق و هر براندازی ولو هجنسبازان و مفسدان اخلاقی، خیلی راحت حمایت میکند و میگوید با آنان مشکلی ندارد، بخاطر اشرافیت سیاسی دیروز است.
🔸نتیجه اشرافیت سیاسی و اقتصادی، همیشه و در همه تاریخ، همین سلیطگی و پیمان بستن با ظالمان و فاسدان و همپیالگی با مفسدان اخلاقی و حمله به مظلومان و مستضعفان است. اگر همه علما و نخبگان و مردم، مقابل اشرافیت سیاسی پدر او میایستادند، دیگر اتفاقات بعدی رخ نمیداد و حوادث ۸۸ به بعد شکل نمیگرفت.
🔹اینکه آقازادهای که نه سوادی دارد،نه مدرک علمی قابل توجهی دارد، نه رزومه مدیریتی موفقی دارد، نه اندیشمندی است، نه فیلسوف است، فقط ناعادلانه، بخاطر آقازادگی پلههای ترقی سیاسی و اقتصادی را طی کرد و کسی جلوی او نایستاد، کارش به اینجا میکشد و با ترامپ همپیمان میشود!
🔸تاریخ را هم که نگاه میکنیم در صدر اسلام همین بود. وقتی علما و بزرگان و مردم، جلوی اشرافیت سیاسی بعد از رحلت پیامبر (ص) را نگرفتند، اشرافیت اقتصادی دوران عثمان شکل گرفت، فاصلههای طبقاتی شکل گرفت، سابقون اسلام آنقدر خوردند و خوردند و بعد مقابل امیرالمومنین(ع) ایستادند و بعدها آنگونه مقابل حضرت اباعبدالله(ع) ایستادند.
🔹سرانجام این خط، به فساد فرهنگی و ترویج رقاصی و فساد اخلاقی و آن فاجعهها در مکه و مدینه دردوران امام سجاد(ع) کشید و مکه و مدینه، در آن برهه شدند پایگاه فاحشهها و رقاصهها و خوانندههای زن! خلاصه، این سیر طبیعی است اگر جلویش گرفته نشود.
#داود_مدرسی_یان
@kafesiasi
📸 واردات با ارز غیرنفتی از ۵ درصد در دهه ۵۰ به ۱۰۵ درصد در ۲ ماهه اول ۱۴۰۱ رسید
فرهیختگان:
برای درک اینکه تراز تجاری ایران در سال جاری مثبتشده و نسبت صادرات غیرنفتی از 5درصد در اوایل پیروزی انقلاب به بیش از 90درصد در سالهای اخیر و 105درصد در سال جاری رسیده است.
نگاهی به آمارهای تجارت خارجی و رشد اقتصادی ایران نشان میدهد چه در اوایل دهه 90 و چه در تحریمهای ظالمانه سال 1397 معمولا پس از وقوع شوک خارجی، دوسال طول کشیده تا اقتصاد ایران خود را بازیابی کند؛ این بازیایی در نرخ رشد اقتصادی و رقم صادرات غیرنفتی خود را بهخوبی نشان میدهد.
نتیجه این تحولات اینکه اقتصاد ایران از آندست اقتصادهایی نیست که وقتی شوکی وارد میشود نتواند خود را بازیابی کند. این هضم شوک خارجی دلایل زیادی دارد که قدرت تابآوری اقتصاد ایران را بیان میکند.
@FarhikhteganOnline2
@kafesiasi
دعوت به چالش عقلانیت/ مرز قانون در برخورد با مقوله ي بي حجابي كجاست؟
فرهيختگان: برخورد با بیحجابی و متقابلا اعتراض افکار عمومی به رفتارهای ضابطان قضایی مقولهای است که هرچند وقت یکبار فضای جامعه را ملتهب کرده و خروجی آن هرچه باشد کمک به بهبود وضع حجاب نیست.
جدیدترین نمونه برخوردهای سلیقهای در بیحجابی، سخنان معاون دادستان مشهد است که میگوید: نامهای به فرمانداری ارسال کردهایم و از فرماندار مشهد خواستهایم که خدمات به افراد بدحجاب را در ادارهها و بانکها ممنوع کنند.» و این امر تنها به بانکها محدود نشده و حتی حملونقل عمومی مشهد نیز قرار است درگیر این ماجرا شود.
اما از مهمترین عواملی که باعث واکنش شدید افکار عمومی نسبت به برخوردهای محدودیتزا میشود، مشخص نبودن مرز قانون درمورد چهارچوب این برخوردهاست.
حسن عباسی اما یکی از چهرههای رسانهای پرطرفدار در فضای اجتماعی است که طی چند روز گذشته در اظهاراتی مدعی شده ما حتی یک فوتبالیست مصلح اجتماعی نداریم و کسی که دیندار باشد و همسرش چادری باشد، فوتبالیست نمیشود.
باید بگوییم رفتارهای رادیکال اینچنینی نهتنها ناهنجاریهای اجتماعی را بهبود نمیدهد، بلکه با تشدید شکافهای اجتماعی منجر به از بین رفتن زمینه اصلاحات تدریجی نیز میشود.
اما سوالی که بعد از دیدن و شنیدن چنین اظهارنظرهایی برای مخاطب دلبسته نظام و انقلاب پیش میآید آن است که فارغ از قوانین و عرف جامعه، پشتوانه چنین سخنان و دستورهایی دقیقا کدام وجه از عقلانیتی است که مورد تاکید امامین و بزرگان انقلاب بوده است؟
در ماندگارترین موضعگیریهایی که از بزرگان نظام اسلامی درخصوص چگونگی برخورد با بانوان کمحجاب سراغ داریم، میتوان به بازخوانی بیانات امامخمینی، رهبر انقلاب و شهیدقاسم سلیمانی پرداخت.
امامخمینی(ره) در تاریخ ۱۳ تیرماه سال۵۹، در پاسخ استعلام درمورد تعرض عدهای از افراد ناآگاه و احیانا ضدانقلاب به بانوان بیحجاب دستوری با این شرح صادر کردند: «ممکن است تعرض به زنها در خیابان و کوچه و بازار، از ناحیه منحرفین و مخالفین انقلاب باشد. از این جهت، کسی حق تعرض ندارد و اینگونه دخالتها برای مسلمانها حرام است و باید پلیس و کمیتهها از اینگونه جریانات جلوگیری کنند.».
نکته آخر آنکه با همه این تحرکات دور از عقلانیت انقلابی و پاسگل دادنهای مکرر به دشمنان ایران و انقلاب، مولفه مایه امیدواری، غالببودن عقلانیت در ساختارهای کلان اجرایی حاکمیت است.
فرمانهای محسنیاژهای در این حدودا یکسال نشان میدهد اقتضائات زمان و شرایط فعلی کشور تا چه میزان برای رئیس عدلیه اولویتدار و حائزاهمیت است.
@kafesiasi
کافه سیاسی
دعوت به چالش عقلانیت/ مرز قانون در برخورد با مقوله ي بي حجابي كجاست؟ فرهيختگان: برخورد با بیحجابی
🔴 غفلت 43 ساله صداوسیما و حوزههای علمیه درباره حجاب 🔴
وضع #حجاب برخی از نوامیس #ایرانی در کوچه و خیابان طوری شده که گویا قرار است به تدریج حجاب و حیا داشتن، نادر و انگشتنما شود. دل هر مرد غیرتمند ایرانی و هر زن محجوب ایرانی برای این وضعیت به درد میآید و از خود میپرسد این مردم را چه شده است؟ وقتی در ظاهر و به شکل علنی، #حکم_خدا و بعد قانون را اینچنین به بازی میگیرند، چه آیندهای به میراث خواهند گذاشت.
چه بسا بتوان در شناخت علت و ریشههای این وضعیت، دهها دلیل ردیف کرد:
🔰 اول، مسلما شروع پروژه #کشف_حجاب و بیحجابی، درست مثل تبار تاریخی آن، برنامهریزی شده و بخشی از یک پروژه استعماری است. دستهای نجسی، میلیونها دلار مواجب میگیرند تا زنان شیعه را از بانوان پاک و عفیف دهه شصت به «آزادیهای یواشکی» و «روسری بر نیزه کردن» دهه نود بکشانند و با ماشین رسانهای سنگین خود نامهای خوشگل «شهامت» و «شجاعت» و «شیرزن»‼️ بر «عریانی» و «هرزگی» و «تنفروشی مجانی» بگذارند.
🔰دوم، دستگاههای متولی تعطیلند. شورای عالی فضای مجازی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزههای علمیه، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و مهمتر از همه #صداوسیما، گویی در خوابند. تابوهای فرهنگی اصیل ایرانی و اسلامی، از حجاب گرفته تا رقص و آواز و اختلاط زن و مرد، خصوصا در فضای مجازی و محافل مختلف، قبحزدایی شده؛ بدون اینکه این دستگاهها که برای حفظ و حراست از فرهنگ ایران و اسلام، بودجه میگیرند، به جز برگزاری جلسات و تشکیل کارگروهها و صدور بیانیه و بخشنامه، اقدام موثری داشته باشند.
🔰سوم، ممکن است تقصیر را بر گردن دختران و زنان جوانی بیندازیم که بیتوجه به عواقب بیحجابی، بیاعتنا به آنکه بدانند سرنوشت زنان غربی و Me Too ها و خشونتها و تجاوزهای افسارگسیخته در انتظار خود و همجنسان آنهاست، پا به باتلاق عریانی میگذارند. آنها که به ولع خودنمایی نمیخواهند از قافله تبرج جا بمانند و گمان میکنند هرچه عریانتر شوند، زیباتر میشوند، بیشتر در کانون توجه قرار میگیرند، مدرنتر و امروزیتر میشوند!
🔰چهارم، شاید بخشی از این گناه را بر گردن متدینین و مردم نجیبی ببینیم که غیرت و حمیت دینیشان ته کشیده، تذکرات اجتماعی را فراموش کردهاند، یا امر به معروف و نهی از منکر را تنها به شکل خشن و غیظآلود آن بلد شدهاند، (نه برای تاثیرگذاری و تغییر دلها) حتی ممکن است عدهای از سر نشناختن ریشه ماجرا، «حکومت اسلامی» را مقصر بدانند که با «طالبانیسم» و رفتارهای افراطی و بگیر و ببند، عامل دینگریزی و حجابگریزی شده است.
💢 اما معتقدم بیشک، ریشه بیحجابی و هر نوع معضل فرهنگی را ابتدا و انتها باید در «رسانه» سراغ گرفت. نه تنها از بدو انقلاب که از عصر پهلوی، میهن ما همچون بقیه جهان اسلام، با یک «جنگ رسانهای» سهمگین مواجه شد که هر نوع رفتار و حرکتی صرفا یک «واکنش» به این جنگ رسانهای بوده است. اگر جمهوری اسلامی، قانون ممنوعیت ویدئو و ماهواره تصویب کرده، اگر مسلمانی در گوشه خیابان غیرتش به جوش آمده و به زن بیحجابی تذکر داده، اگر گشت ارشادی تشکیل شده، اگر برای حفظ ناموس ایرانی در نیمههای شب، مرد غیرتمندی شهید شده، اگر عدم نمایش ناخن کاشته شده یک زن در صداوسیما سوژه شده و توسط «شبکه خوراکسازی برای سلبریتیها و شاخهای مجازی»، مهر «طالبانیسم» خورده، همه و همه ناشی از همین دستگاه رسانهای مریضی است که با برنامه و هدف دقیق مشغول است. بدون یک روز اتلاف وقت. جبهه شیطان در باطل خود، متحد و پیوسته در کار است.
اما در مقابل، صداوسیمای جمهوری اسلامی پس از ۴۳ سال حتی یک فیلم، حتی یک فیلم نساخته که به شیوه هنرمندانه به مخاطب تشنه سریال ایرانی بگوید چرا حجاب مفید است؟ چرا باید باحجاب ماند یا باحجاب شد؟ حوزههای علمیه ما، ائمه جماعات ما در همه شهرها، یک بار آمار ندادهاند که تابهحال اعتقادات چند جوان دینگریز یک محله را سامان دادهاند و چند دختر و پسر جوان را به هم رساندهاند تا مجبور نشوند برای جلب توجه، روسریشان را شلتر کنند؟! ستاد امر به معروف که تنها یک شکل را از امر به معروف بلد است: «تذکر لسانی»! روی اتوبوسها!
از این جهت به صراحت میتوان گفت، تنها راه موثر درمان بیحجابی، #رسانه و فرهنگسازی تبلیغاتی است. مرض را باید از جایی درمان کرد که از آنجا میآید. تنها با رسانه میتوان جلوی این نبرد سهمگین فرهنگی ایستاد و بیحجابی را یک ضدارزش، یک خودارزانفروشی و پله اول «می تو» فرهنگسازی کرد.
آقای #جبلی! قبلیها که خواب بودند، حداقل شما بیدار باشید.
دلم میسوزد از نسلی که میسوزد.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی در خبرگزاری فارس: http://fna.ir/1q033c
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پنج قرن بدعهدی آمریکایی ها
👤 #فواد_ایزدی استاد دانشگاه:
🔹 نزدیک به 500 سال پیش اروپایی های مهاجر وارد سرزمین آمریکا شدند و شروع به قتل عام سرخپوست ها کردند.
🔸 در طول تاریخ اروپایی های مهاجر 400 عهدنامه با سرخپوست ها بستند که همه را نقض کردند.
✅ اکنون هم اینگونه هستند،فکر نمیکنم در طول تاریخ آمریکا به تعهدی پایند بوده باشد.
#حقوق_به_شر_آمریکایی
#بد_عهد
@kafesiasi
4_5913754540175265466.aac
10.16M
سلسله مباحث سبک رفتار سیاسی
#سعید_میرزایی
موضوع: اخلاق سیاسی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صعود دانش بنیانها در صنعت آسانسور و پلهبرقی
🔹صنعت آسانسور، پلهبرقی و بالابرها در سالهای اخیر به لحاظ کمی و کیفی رشد چشمگیری داشته به طوری که بازار اکثر کشورهای منطقه در اختیار تولیدکنندگان ایرانی است و قابلیت رقابت با محصولات خارجی را داریم.
#خبر_خوب
#دانش_بنیان
#شعار_سال
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجری شبکه اماراتی:این سرود ایرانی، خطرناک، محکوم و غیرقابل پذیرش است و اسم قاسم سليمانی هم در آن تکرار میشود
🔹این همان سرطانی است که در حال گسترش در جامعه و دولت های ما است...
#سلام_فرمانده
#ما_بیشماریم
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسجمهور وارد کردستان شد
🔹رئیسی: همکاران ما مشکلات کردستان را بررسی کرده و راهکارهایی برای رفع آنها در نظر گرفتهاند. به سرانجام رساندن پروژههای نیمهتمام و حل مسائل اولیتدارِ استان جزو برنامههای ما است.
#جمعه_های_خدمت
#سفرهای_استانی
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای مجید جلالی درباره طرح انگلیس برای ایران و ایجاد دو تیم تاج و پرسپولیس با کمک ساواک
ورزش سیاسی هست یا نیست ؟!
@kafesiasi
کافه سیاسی
دیکتاتورهای دیروز ، مدعیان اصلاحات امروز #سرطان_اصلاحات #شوالیه_های_ناتوی_فرهنگی @kafesiasi
⭕️ مصطفی تاج زاده در جدیدترین توییت خود به نقل از رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران که گفته بود : «ما از دعای کمیل و زیارت لذت میبردیم. این نسل دلخوش به ازدواج سفید و نگهداری حیوانات است!» نوشت :« ریشه را باید در ضدیت اکثریت با تحمیل اقلیت دید.»
✅پاسخ:
🔹در اینکه در نسل اول و دوم ، زیارت و دعای کمیل و سایر امور معنوی لذت بخش بود شکی نیست . چرا که جو جامعه ایجاب می کرد که معنویات در صدر خواسته های مردم باشد. وقوع جنگ تحمیلی و آوردن روزانه شهدا به هر محل و کوی و برزن ، و همچنین نفوذ روحانیت در بین مردم و نصیحت پذیری جوانان و ده ها دلیل دیگر موجب این امر شده بود. به طوری که امام راحل ره با آن همه بدی هایی که جنگ داشت، می فرمودند : جنگ نعمت بود. ما نمی فهمیدیم که منظور امام از نعمت بودن جنگ چه بود؟ اما بعد از جنگ و بی توجهی به فرهنگ جامعه و همچنین تهاجم فرهنگی دشمن و ده ها دلیل دیگر موجب شد که در جنگ شناختی دشمن، فکر و اندیشه و مطالبات نسل های دیگر انقلاب کمی متفاوت تر از نسل های دیگر باشد.
آقای تاج زاده به نظرم ریشه را باید در اینجا جست . وقتی وزیر وقت ارشاد دولت سازندگی، به خاطر اینکه رهبری، موضوع تهاجم فرهنگی و ضرورت مقابله با آن را مطرح فرمودند ، قهر می کند و استعفاء می دهد، باید هم نسل امروز ، دل خوش به ازدواج سفید و نگهداری حیوانات باشد! وقتی مسئولان فرهنگی در دولت های مختلف خواب هستند و دشمن از طریق شبکه های ماهواره ای و مجازی امروزی باورهای مان را تخریب می کند و کاری نمی کنیم باید هم تفاوت نسلی از لحاظ فرهنگی اتفاق افتاده باشد. وقتی یک امام جمعه درباره حجاب سخن می گوید و در فضای مجازی مورد اتهام واقع می شود و یا رفتن زنان به ورزشگاه مردان منع می شود و هزاران موضوع شرعی که توسط شوالیه های ناتوی فرهنگی، با استهزاء روبرو می شود و در روایت غلط ،محدود کردن زن تفسیر می شود ! زمانی که داشتن شغل برای زنان از فرزندآوری و خانه داری مهمتر می شود و .... چرا نباید منتظر دل خوشی دختران به ازدواج سفید و نگهداری حیوانات بود!؟
🔹بانیان وضعیت موجود فرهنگی همان کسانی هستند که در روزهای دهه شصت مواضع افراط گرایانه داشتند و حالا دچار تفریط شده اند و جالب تر اینکه به روی خود هم نمی آورند که محصول امروز نتیجه کاشت دیروز آنهاست. برخی برای ماله کشی روی عملکرد افراطی دهه شصت آنان می گویند اینان از عملکرد قبلی خود پشیمان شده اند و حالا در حال اصلاح نظرات خود هستند ، در حالی که نمی دانند ، آدم سالم هیچ گاه از چاله خود را به چاه نمی اندازد.
✍ سعید میرزایی
#جنگ_شناختی
#حجاب
#سرطان_اصلاحات
#تهاجم_فرهنگی
@kafesiasi
پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت آغاز حج ابراهیمی سال ۱۴۰۱
🕋حجکم مقبول سعیکم مشکور
@kafesiasi