🔥پرش از پله دوم به وسط لحاف❗️
سیدحسن مصطفوی که در رسانهها به خمینی هم معروف است اخیرا در مصاحبهای بدون اشاره مناسب به عملیات سنگین چند ساله عناصر غربگرا بر علیه حجاب و احکام دینی و جنگ ترکیبی احزاب داخل و خارج کشور در قالب پروژه #دروغ_مهسا، با استفاده از تکنیک «شروع از پله دوم» به تحلیل اغتشاشات اخیر پرداخت.
وی در عباراتی مبهم که متهم کردن نیروی انتظامی به کشتار جوانان از آن قابل برداشت بود! گویا تلاش کرد با ایستادن در نقطه بیطرف در میانه خون شهدای نیروی انتظامی، بسیج، حرم شاهچراغ و ترورهای کور ضداتقلاب و جانباختگان با دلایل معلوم و نامعلوم، بایستد و بقول ضرب المثل قدیمی وسط لحاف را انتخاب کند.
🔻شاید برخی بگویند هدف وی محکوم کردن همه انواع خشونت برای ایجاد وحدت ملی است اما در پاسخ باید گفت چشم بستن و سکوت در برابر گروههای خشن، مسلح و آموزش دیدهای که با طرح های غربی_صهیونیستی و پولهای سعودی رشد کردهاند قطعا خیانت به ایران و انقلاب است.
🔻بعلاوه اینکه تنها محور حقیقی وحدت و امنیت در طول تاریخ شیعه، محور ولایت بوده است نه حرف های چندپهلو و التقاط نظری
🔻سید حسن همچنین دموکراسی را تنها راه اعلام کرد!
اما آیا وی هنوز متوجه این نکته نیست امام خمینی هرگز دموکراسی غربی را با اسلام سنجاق نکرد بلکه جمهوری اسلامی مولود مردمسالاری برخاسته از متن اسلام است؟ اشکالی ندارد نظر وی با نظر امام راحل متعارض باشد اما وی باید به این تفاوت تصریح کند.
✍حمیدرضا ابراهیمی
#جریان_شناسی
@kafesiasi
🔴 تا۱۴۰۰باروحانی
اگر از آن سگهای قلاده رهایی که مجری پروژه #عمامه_پرانی چند طلبه بدون وسیله نقلیه شدهاند، بپرسید به چه کسی رأی دادند/گرایش داشتند؟ حتما نام حسن روحانی را خواهند آورند که طی هشت سال با کلکسیونی از شرارتهای اقتصادی و رکورد شکنی اختلاس، گرانی و بیکاری، روزگار ملت را سیاه کرده است.
👤احمد قديري
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت لیدر اعتراضات دانشجویی دیروز، آینهعبرت معترضین دانشجویی امروز
📍 #حمزه_غالبی رئیس ستاد جوانان میرحسین موسوی در انتخابات ۸۸ بود؛ او هم روزی سرسختانه مبارزه میکرد، برای تصوراتی مثل: تقلب انتخاباتی، خفقان و نداشتن آزادی، دیکتاتوری رهبری و سرکوبگری لباسشخصیها، کشتن نداآقاسلطان توسط عوامل نظام، احساس فلاکت ایرانی و...
📍وی پس از دستگیری و محکومیت به حبس، هنگام مرخصی از کشور فرار کرده و حالا پس از مدتی زندگی در کشور فرانسه(مهد بهاصطلاح آزادی غربی) برای شما از تغییرات تصورات خویش روایت میکند...
🎞برشی از مستند الفالف، پاریس
✍ایکاش این مستند در دانشگاهها و خوابگاههای دانشجویی اکران و حول آن کرسی آزاد اندیشی برگزار شود؛ شاید اینبار جوانان کمتری فریفتهی سناریوی مشترک انتخاباتی دموکراتهای آمریکایی و لیبرالهای ایرانی شوند
#پورنوکراسی
#حقیقت_تلخ
🖌محمد جوانی
@kafesiasi
🔴اینترنشنال توسط ایران، سازمان تروریستی شناخته شده؛ عوامل و مرتبطین با آن تحت تعقیب خواهند بود
🔹 وزیر اطلاعات: شبکه اینترنشنال از سوی دستگاه امنیتی ایران بعنوان سازمان تروریستی شناخته شده و عوامل آن تحت تعقیب وزارت اطلاعات قرار خواهند گرفت.
🔹منبعد، هر نوع ارتباط با این سازمان تروریستی بعنوان ورود به حوزه تروریستی و تهدید امنیت ملی تلقی خواهد شد.
#رسانه_عالیجناب_اره
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشهای از زندگی لاکچری مولوی عبدالحمید
#دوگانگی
@kafesiasi
این روزا بسیجیا چقدر شبیه اربابشون شدن
🔴شهدا شرمنده ایم
#آرمان_عزیز
@kafesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥همسر شهید مهدی باکری خطاب به مادرشهید آرمان علی وردی: به شما تبریک میگیم با مدال افتخاری که به درب خانه شما زده شده است
🔹تصاویری از دیدار مادران و خواهران برخی از شهدا با خانواده شهید مدافع امنیت آرمان علی وردی
#آرمان_عزیز
@kafesiasi
#یادواره شهدای نیروی هوافضای سپاه
و یازدهمین سالگرد شهادت سردار سرلشکر شهید حاج حسن #تهرانی_مقدم
پنجشنبه ۱۹ آبان ماه
🔴به کانال #کافه_سیاسی بپیوندید
@kafesiasi
آثار کوتاه مدت ناآرامی و آشوب بر اقتصاد خرد
✍ سعید میرزایی
🔹بررسیهای انجام شده نشان از این دارد که این آشوبها و هرجومرجها اثرات غیر قابل جبرانی در تعطیلی بازارها و اخلال در سیستم توزیع کالا و خدمات، تخریب فضای کسبوکار، ایجاد خسارات جانی و مالی بر بخش دولتی و خصوصی، ایجاد زمان ازدسترفته که بهنوعی هزینه تحمیل شده به جامعه خواهد بود، ایجاد نوسانات بر بازار ارز و طلا و سایر بازارهای وابسته و هم عرض، که با سالها هزینه اقتصادی و اجتماعی بهدستآمدهاند تخریب ارزشهای مردمی، عدم جبران بیمهای خسارات ایجاد شده به دلیل عدم پوشش اینگونه تخریبها توسط بیمه گران را به دنبال دارد.
همچنین آشوبها ضررهای بسیاری را به اصناف و کاسب ها زده است. به طوری که «قاسم نوده فراهانی» با اشاره به اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر در کشور، اظهار داشت: اصناف در بخشهای مختلف کشور از این وضعیت آسیب دیدند، زیرا بخشی از کسبه فعالیت خود در ساعات عصر آغاز و تا ساعت پایانی شب ادامه میدادند.
از سوی دیگر در همین ایام شاهد افزایش قیمت دلار بودیم. برخی بر این اعتقادند که رشد قیمت دلار بیشتر از آنکه ناشی از عوامل سیاسی و اقتصادی باشد، ناشی از ناآرامیهای سیاسی ۲ماه گذشته در کشور است؛ به طور مثال طی یک ماه گذشته، برخی سایتها و کانالهای تلگرامی به بهانه اغتشاشات اخیر مردم را تشویق به خرید ارز میکردند. تأکید آنها بر این بود که ارزش پول ملی به سرعت در حال کاهش است و از این طریق بر افزایش تقاضا در بازار ارز دامن زدند.
بهروز محبینجمآبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در همین رابطه گفته است: براساس اطلاعات رسیده، افزایش نرخ ارز قسمتی از پازل تحت فشار قرار دادن نظام در بحث ارز فردایی و اتفاقات مربوط به هرات و اربیل است؛ برهمین اساس از آنجا که تلاش میشود فاصله بین عرضه و تقاضا افزایش یابد با تقاضای کاذب مواجه شدهایم و قسمتی از نقدینگی به این بخش هجوم آورده است. او افزود: اعتقاد دارم بیش از ۴۰مرکز اطلاعاتی جهانی موضوع اغتشاشات را در ایران رهبری میکردند و اطلاعات جامعی وجود دارد که بسیاری از مراکز جاسوسی، اطلاعاتی و امنیتی عالم در اتفاقات اخیر دخالت داشتهاند، پس قیمت امروز ارز قطعا یکی از برنامههای آنان است.
🔹 همچنین یکی از عوامل موثر بر نوسانات اخیر بازار سهام را میتوان اغتشاشات اخیر دانست. آشوبهای خیابانی با افزایش سطح ریسک سرمایهگذاری در بازار سرمایه، مسیر قرمزپوشی این بازار را فراهم کرد. هنگامی که فضای عمومی کشور تحت تاثیر رخدادهایی همچون اغتشاشات قرار میگیرد، کاهش ارزش پول ملی و نوسان بازار سهام امری بدیهی است.
ناآرامیهای اخیر اثر منفی بر بازار سرمایه گذاشت و موجب کاهش 3 تا 5 درصدی شاخص بورس و کاهش 15-10 درصدی ارزش سهامهای کوچک بازار شد و در همین مدت بیش از 10 هزار میلیارد ریال پول حقیقیها از بازار سرمایه خارج شد. کارشناسان و صاحبنظران اقتصاد معتقدند به دنبال اتفاقاتی که طی هفتههای گذشته در کشور رخ داده، خروج سرمایه از بورس و خروج سرمایه از کشور شدت گرفته است. در واقع افت شاخص بورس باعث شده سهامداران بازار سرمایه، داراییهای خود را از این بازار خارج کرده و برای حفظ ارزش داراییهای خود، آن را وارد بازارهای دیگر از جمله دلار کنند و حتی با خارج کردن دلار از کشور، خروج سرمایه از کشور را رقم بزنند.
ادامه دارد...
#جهاد_تبیین
@kafesiasi
May 11
💢ملاحظاتی پیرامون افزایش درآمدهای کشور
🔸صندوق بینالمللی پول در گزارش اخیر خود از سلسله گزارشهای چشمانداز اقتصادی منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا اعلام کرده، که ذخایر ارزی در دسترس ایران نسبت به سال گذشته با رشد 13 میلیارد دلار، به 30/8 میلیارد دلار افزایش یافته است و همزمان پیشبینی نموده که این رقم در سال آینده به 42/2 میلیارد دلار خواهد رسید.
🔹این گزارش با گفتههای مسئولان کشور مبنی بر فروش بیشتر نفت و رشد تجارت خارجی به لحاظ ارزش، همخوانی دارد و دورنمای مثبتی را از رشد اقتصادی کشور و جهتگیریهای اقتصادی دولت ترسیم میکند. اما موضوعی که بسیار مهم است، نحوه هزینهکرد و سیاستگذاری دولت در استفاده از این درآمدها میباشد.
🔸یک نوع هزینهکرد و سیاستگذاری این است که بلافاصله این درآمدها در نظام مصرف و واردات استفاده شود. متأسفانه منطبق بر تصور اشتباهی است که در بخشی از جامعه ما نیز وجود دارد. به این معنی که افزایش درآمدهای کشور میبايست تأثیرات فوری بر دستمزد کارمندان و کارگران و سفره مردم ایجاد کند.
🔹 اما در علم اقتصاد اثبات شده که چنانچه درآمدهای ارزی صرفا در این امور استفاده گردند، نه تنها رفاه پایدار اقتصادی ایجاد نمیکند بلکه میتواند موجبات ایجاد مضیقه در معیشت مردم را فراهم سازد. در واقع تبدیل درآمدهای ارزی به دستمزد و یا مصرف در حوزههای واردات و جبران کسری بودجه دولت میتواند سبب نوعی چالش اقتصادی به نام بیماری هلندی شود که ماحصل آن تورمهای ویرانگر خواهد بود.
🔸دولت باید مواظب باشد که رشد درآمدهای نفتی منجر به بیانگیزگی و اهمال در مسیر حرکت به سمت کاهش وابستگی به نفت نگردد. یکی از آسیبهای دیگر که در سایه درآمدهای نفتی میتواند شکل گیرد این است که دولتها از درآمدزایی از سایر بخشها مثل مالیات غافل شوند.
🔹نوع دیگر سیاستگذاری این درآمدها که علمی بوده و میتواند منافع بیشتری نصیب مردم نماید، این است که دولت در نظر داشته باشد که درآمدهای ارزی خود را صرف تسویه بدهی با صندوق توسعه ملی و توسعه امور زیربنایی و سرمایهای مثل طرحهای عمرانی و پروژههای پتروپالایشی کند و با ایجاد اشتغال، موجبات کسب ثروت و رفاه پایدار را برای مردم فراهم نماید. نکته مهم دیگر اینکه افزایش درآمدها فرصتی کمنظیر را برای اصلاح نظامهای اقتصادی و انجام اقدامات تحولی و ساختاری در اقتصاد فراهم میکند.
✍🏻علی محمدی
@kafesiasi
🔹 گزارش کیهان از موفقیت دولت سیزدهم در خنثیسازی تحریمها
آمریکا تحریمها را افزایش داد نفت ایران مشتریان جدید پیدا کرد
🔸 در حالی که آمریکا صدر تا ذیل صنعت نفت کشور را تحریم کرده و این تحریمها را بارها بهروزرسانی کرده است، دولت سیزدهم با پیگیری سیاست خنثیسازی تحریمها، بازارهای جدیدی برای نفت و فرآوردههای خود پیدا کرده است.
دولت آمریکا در 43 سال گذشته همواره سیاست تحریم علیه ایران را در دستورکار خود داشته است. هرچند برخی دولتهای آمریکا در مقاطعی ظاهراً مدعی میشدند که مایل به کاهش تحریم و مذاکره هستند، اما در نهایت دیری نگذشته که تحریمهای ایران را تشدید و متنوعتر کردهاند بهطوری که این تحریمها در طول زمان بهطور پیوسته گسترش یافته است.
از آنجایی که متأسفانه اقتصاد ایران تا حد زیادی وابسته به فروش نفت بوده، بنابراین تحریمهای نفتی هم محور جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران بوده است و در این زمینه فرقی بین جمهوریخواهان و دموکراتها وجود ندارد.
تحریم پشت تحریم
به عنوان مثال همزمان با ادعاهای فریبکارانه دولت فعلی آمریکا درباره تمایل به گفتوگو و حلوفصل مشکلات پشت میز مذاکره، همین چند روز قبل تحریمهای جدیدی علیه صنعت نفت ایران وضع شد.
وزارت خزانهداری آمریکا روز پنجشنبه 12 آبانماه با انتشار بیانیهای ادعا کرد اعضای یک شبکه بینالمللی را که با تجارت نفت اقدام به درآمدزایی برای ایران کردهاند، در فهرست تحریمها قرار داده است.
این نهاد آمریکایی همچنین مدعی شد در فهرست تحریمهای اخیر اسامی ۶ فرد که تابعیتهای ایرانی، سوئیسی، لبنانی و فرانسوی دارند در فهرست تحریمها قرار داده است.
۱۷ شرکتی که در فهرست تحریمهای آمریکا قرار گرفتهاند در امارات، سوئیس، جزایر مارشال، سنگاپور و ترکیه قرار دارند. ۱۱ کشتی هم که تحت پرچم پاناما، جیبوتی و لیبریا، جزایر کوک هستند در این فهرست قرار گرفتند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/253135
@kafesiasi