#عکسنوشت |دروغی که جان یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر را گرفت
🔻به مناسبت ۲۰فروردین۱۳۸۲ ؛ سالروز تصرف بغداد توسط نیروهای اشغالگر آمریکایی
🔻کالین پاول وزیرجنگ دولت وقت آمریکا، در نشست شورای امنیت در روز پنجم فوریه ۲۰۰۳ پودر سفید رنگ متشکل از پوست تخم مرغ را درون یک محفظه کوچک جای داد و به دروغ اعلام کرد:« مدارک ما نشان می دهد، عراق به تسلیحات کشتار جمعی دسترسی پیدا کرده است» هرچند جرج بوش رئیس جمهور وقت آمریکا بعداً در خاطراتش اعتراف کرد که :«سازمان سیا همه چیز در عراق پیدا کرد به جز سلاح های کشتار جمعی» اما در اثر جنگی که در عراق به راه افتاد، بر اساس گزارشی که سازمان انگلیسیResearch Business Opinion اعلام کرد، تا پایان سال ۲۰۰۷ یک میلیون و دویست هزار عراقی کشته شدند که ۴۰درصد این آمار را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
#نقشهراه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @Naghsherahsiasi
✅ به مناسبت ۲۰ فروردین سالروز سقوط بغداد در حمله آمریکا به عراق در سال۱۳۸۲
🔹به همین راحتی جنایت جنگی را توجیه می کنند!!!!!
یادداشت جورج فریدمن رئیس اندیشکده Geopolitical Futures با عنوان « حمله به عراق ضرورت داشت» 👇👇
🔹من اخیراً از بستر بیماری برخاستم و متوجه شدم که بسیاری از تحلیلگران طی روزهای گذشته دست به قلم شدهاند و جنگ ایالات متحده در عراق را نهتنها شکستخورده، بلکه یک اقدام نادرست توصیف کردهاند که هیچ فردی با خرد حداقلی آن را انجام نمیدهد. در این دیدگاه دو خطر نهفته است؛ اول اینکه به دستهای از سربازانی که در این جنگ به خطر افتادند و اکنون خاطره تلخ مرگ همقطارانشان را به دوش میکشند، آسیب میزند. دوم اینکه کسانی که به جنگ نرفتهاند و در عین حال دانش نظامی دارند را گمراه میکند.
بدیهی است که همه حق دارند حرفشان را بزنند، اما قضاوت در مورد جنگها با آن پیچیدگیهای خاصشان، آنهم چند دهه پس از وقوعشان، خطر سوءتفاهم و بیهدف جلوه دادن کار کسانی را که در آن حضور داشتند را برجسته میکند. کهنهسربازان جنگ نیز میتوانند حقایق را تحریف کنند، اما باید این حق را به آنها داد که فکر کنند حضورشان در این جنگها بیمعنا نبوده و در خاطرشان اندکی حقیقت وجود دارد. فرزندان من هم در عراق جنگیدهاند، آنها حق دارند اگر بخواهند از این جنگ با تلخی یاد کنند. کسانی که جنگی را قضاوت میکنند که حقیقتش تا قرنها ناشناخته باقی خواهد ماند، در واقع قدم به تاریکی میگذارند.
ممکن است آنچه که مینویسم تلخ باشد اما هدفم تلخ نوشتن نیست. با شدت گرفتن جنگ، کتابی نوشتم. کاملاً آگاه بودم که فرزندانم بار افکار معمولی را بر دوش خواهند کشید. میخواهم با نقلقولی از آن کتاب شروع کنم، چیزی که ممکن است به نظر بد بیاید، اما همیشه درک ضرورت جنگ مهم است:
در صبح روز 11 سپتامبر سال 2001، واحدهای عملیات ویژه القاعده به ایالات متحده حمله کردند. در یک حمله ابتدایی کلاسیک، آنها بهطور همزمان به مراکز سیاسی، نظامی و مالی ایالات متحده حمله کردند. حمله به مراکز سیاسی وقتی که هواپیمای تعیینشده برای آن مأموریت بهطور غیرمنتظره در پنسیلوانیا سقوط کرد، بهطور کامل شکست خورد. حمله به مرکز نظامی فقط تا حدی موفقیتآمیز بود. هواپیمای اختصاص داده شده برای این حمله، با بخشی از پنتاگون که با مواد مقاوم در برابر آتش مقاومسازی شده بود، برخورد کرد و به این ترتیب انفجار مهار شد. هواپیماهای تعیینشده برای حمله به مرکز مالی ایالات متحده بهطور کامل موفق شدند و نهتنها برجهای مرکز تجارت جهانی را تخریب کردند، بلکه بازارهای مالی را برای چند روز تعطیل و اقتصاد ایالات متحده را مختل کردند.
19 مردی که این مأموریت را انجام دادند، نیروهای عملیاتی توانا بودند. دستاورد آنها کنترل همزمان چهار هواپیمای مسافربری نبود. در عوض، برنامهریزی، آموزش و استقرار برای عملیات بدون اینکه توسط دستگاه اطلاعاتی آمریکا شناسایی شوند، دستاورد اصلی آنها بود. تواناییهای نظامی آنها بسیار پایینتر از ایالاتمتحده بود. بنابراین آنها مجبور بودند هواپیما را بدزدند. مهارتهای آنها در عملیاتهای مخفی عالی بود.
یکی از داراییهای اصلی القاعده این بود که نیروی بسیار پراکنده داشت که این گروه را قادر میساخت، تجدید سازمان کند. القاعده توانایی فعالیت در سطح جهانی و در عین حال حفظ روابط سیاسی در یک موقعیت ثابت را نشان داده بود. القاعده عملیاتهای سیاسی در عربستانسعودی، پاکستان، افغانستان و تا شرق آسیای جنوب شرقی داشت. در سراسر این مناطق عمل کرد و نفوذ منطقهای خود را افزایش داد و توانایی عملیات گسترده را حفظ کرد. حمله به ایالات متحده توانایی این گروه در عملیات در بسیاری از محیطها را نشان داد. مهمتر از همه، القاعده میتوانست با حفظ قدرت تهاجمیاش متفرق نیز بشود.
ادامه دارد👇👇👇
@kafesiasi
ادامه از بالا
👇👇👇
بنابراین القاعده تهدیدهای متعددی را در مناطق مختلف ایجاد کرد. القاعده میتوانست بهطور مخفیانه به ایالات متحده حمله کند و در عین حال پیوندهای منطقهایاش را در افغانستان حفظ کند و اقیانوس آرام را زیر پا بگذارد. نیروی القاعده چنان پراکنده بودند که تواناییشان برای حمله حتی از نیروهای اطلاعات ایالاتمتحده که بر روی تهدیدات عملیاتی متمرکز بودند، پیشی گرفت. القاعده بر حفظ طیف گستردهای از گزینهها بدون ارائه روابط و منابعی که ممکن بود، خنثی شوند، متمرکز بود. دقیقاً همین توانایی بود که القاعده را قادر ساخت تا بهطور مخفیانه در ایالات متحده فعالیت کند و 3000 نفر را بدون به خطر انداختن هسته اصلی خود، بکشد.
القاعده نیرویی بود که نمیشد به سرعت شکستش داد. همچنین نمیشد با آن مذاکره کرد و یا حتی مکانش را مشخص کرد. هیچ گزینه یا فرصت سیاسیای برای ایجاد شکاف در آن وجود نداشت و امکان نفوذ در این گروه هم، یک توهم بود. در عین حال، ایالات متحده نمیتوانست وضعیت موجود را بپذیرد. القاعده تواناییهای خود را نشان داده بود و دلیلی نداشت که دوباره حمله نکند. بدون برخورداری از راهحلهای سیاسی، تنها گزینه واشنگتن حمله نظامی و یک کارزار گسترده و پراکنده که برای تکهتکه کردن القاعده بود. این به معنای عملیات ایالات متحده در سطح تقریباً جهانی، از عربستان سعودی تا میانمار بود.
این جنگ به سه دلیل نمیتوانست یک جنگ متعارف باشد. اول اینکه دشمن مرکز ثقلی نداشت. دوم، نیروی مهاجم باید متفرق میشد. سوم، منطق متعارف در خصوص این جنگ، کارآیی نداشت. پس از 11 سپتامبر، حملات هدفمند دقیق علیه القاعده، گزینه خوبی نبود، چون اساسا اطلاعاتی در خصوص مواضع القاعده وجود نداشت. القاعده حتی در داخل ایالات متحده نیز پنهان بود، هیچ مرکزی نداشت و در میزان خصومت و تواناییاش برای حمله، هیچ تردیدی وجود نداشت.
اگر هدف دولت وقت آمریکا فلج کردن یک دشمن بسیار توانا بود، حمله به افغانستان و عراق تنها گزینه عملی بود. ایالاتمتحده حملات گستردهای را در چندین کشور انجام داد. این کار میتوانست خصومت ایجاد کند، اما گزینه بهتری وجود نداشت. این جنگ یک ضدحمله غیرمتعارف بود و این چیزی است که منتقدان دوست ندارند بشنوند، اما در عین حال هیچ گزینه جایگزین و روشنی هم ارائه نمیدهند. پس از 11 سپتامبر، سطح تهدیدات خیلی بزرگ بودند. استراتژی آمریکا در آن زمان ایجاد یک اختلال در سراسر جهان بود. این کار قشنگ نبود ولی نتیجه داد و بعد از آن دیگر هیچ حمله گسترده دیگری به خاک ایالات متحده صورت نگرفت.
@kafesiasi
14.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ روایت حجت الاسلام عالی از حرف های نیکسون درباره کتاب پیروزی بدون جنگ و برنامه آمریکا برای جنگ شناختی در کشور ها
🌐@kafesiasi
61.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستندکوتاه / فروپاشی لانه از درون!
🔷 اگر می خواهید بدانید "در اسرائیل چه می گذرد"، حتما این مستند کوتاه را تا انتها ببینید و برای دیگران نیز ارسال کنید!
@kafesiasi
آزادی زن بیگناه در آمریکا پس از ۴۲سال حبس!
🔹ساندرا همی، سال ۱۹۸۰ به جرم قتل در میسوری آمریکا بازداشت و در حالیکه هیچ مدرکی علیه اش وجود نداشت به حبس محکوم شد و حال پس از ۴۲ سال مشخص شده است قاتل یک پلیس بوده که با زمینه سازی مسئولین دولتی وقت، قتل را گردن این زن انداخته بودند. او در سن ۶۲ سالگی بالاخره آزاد شد./باشگاه خبرنگاران
@kafesiasi