فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این ابتذال رو پاک کنی هم «دافی»!
«دافی» تنها یک آهنگ مبتذل نیست. این آهنگ که چندوقتی است در شبکههای اجتماعی وایرال شده، آهنگ تبلیغاتی «شرکت لوازم بهداشتی دافی» از آب درآمد؛ تبلیغاتی که زیر سایۀ قانون انجام میگیرد!
@kafesiasi
15.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 شش ماه حرکت برای عبور از هفت سال توقف
@kafesiasi
15.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سید علیرضا آلداود در برنامه زنده فرامتن شبکه افق:
🔸 نیاز به قوانین بروز در حوزه سایبر داریم و قوانین فعلی با توجه به انقلاب های روزانه، هفتگی و ماهانه در این فضا پاسخگو نیستند.
🔸 وزارت ارتباطات می تواند برای تجاری که نیاز به اینترنت بین المللی دارند ساز و کار دسترسی اینترنت آزاد را فراهم کند.
🔸 اینستاگرام و توییتر در ناآرامیهای اخیر امنیت ملی ما را هدف گرفتند و حتی به قوانین داخلی خود پایبند نبودند. این دو سکو تبدیل به سلاح جنگ ترکیبی دشمنان ضد ما شدند.
🔴 خلاصه ۴ دقیقه ای گفتگو را ببیند
@kafesiasi
دروغ های نا پایان اصلاح طلبان
از ادعای حاکمیت یکدست تا ادعای اختلاف قوا
#جریان_شناسی
@kafesiasi
کارنامه دو ساله.pdf
14.82M
🔖 کارنامه دو ساله | عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم
• یه کار تمیز
• آماری، تحلیلی
• با کیفیت و چاپ رنگی
🔴 مطالعه کنید
🟢 منتشر کنید
📆 ۱۴۰۲/۵
#اقتصادی
🇮🇷@kafesiasi
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نبینی از دستت رفته🥰
وقتی دیدی انتشار بده...🍂
🍂🍂🍂👌👏☺️🌺
@kafesiasi
🔹به میثم تمار گفتن به علی دشنام بده؛ نداد
به طیب گفتن به امام دشنام بده؛ نداد
به آرمان گفتن به آقا دشنام بده؛ نداد
هر سه به جرم ارادت به ولی شهید شدند
این است عاقبت مریدان ولایت
@kafesiasi
✍ به بهانه تمسخر بشارت رهبرانقلاب توسط غربگرایان/ سنت الهی این است: "پیروزی های بزرگ از دل شرایط بظاهر بحرانی به دست می آید"
شبیر فیروزیان
1⃣ برخی معاندین و مخالفینِ جمهوری اسلامی و غربگرایان طی چند روز گذشته در فضای مجازی، با بحرانی و فاجعه بار توصیف کردن شرایط امروز جمهوری اسلامی، این بشارت رهبر انقلاب را به تمسخر گرفته اند که فرمودند: "ما به قله ها نزدیک شده ایم، نبایدخسته شویم".
اینگونه مطالب تمسخرآمیز، برای من یادآور واقعه ای تاریخی بود که در ادامه ضمن بیان آن، تحلیلی در این زمینه ارائه خواهم کرد.
2⃣در شرایط بظاهر بحرانی و وحشت انگیز جنگ احزاب، مسلمانان با دیدن انبوه سپاه دشمن، احساس بن بست و شکست کردند و از شدت ترس به خود می لرزیدند(احزاب: ۱۱_۱۰)؛
اما پیامبراکرم(ص) در آن شرایط بظاهر بحرانی، به آنان بشارت پیروزی های بزرگ در آینده را می داد و می فرمود:
🔸"بزودی در امنیت کامل به طواف کعبه خواهیم رفت و خداوند کسری و قیصر را نابود کرده و گنجهای آنان را در راه خدا انفاق خواهیم کرد."(دلائل النبوه، بیهقی، ج۳، ص ۴۰۲)
منافقان و بیماردلان این نوع بشارت های پیامبر(ص) را تمسخر می کردند و می گفتند:" ما الان در شرایطی هستیم که برای قضای حاجت نمی توانیم کمی آن طرف تر برویم، آنگاه محمد می پندارد که ما از گنجهای قیصر و کسری بهره مند می شویم!"(همان)
آری! پیامبر(ص) با چشم بصیرتش آینده را می دید و بشارت می داد. بشارتی که در نهایت با فاصله کوتاهی محقق شد.
3⃣ آیات متعددی از قرآن کریم این نوید را به همه _ بخصوص مومنان جبهه حق _ می دهد که: "گاه خداوند پیروزی های بزرگ را از دل یک شرایط بظاهر بحرانی که همه احساس بن بست و احساس شکستِ قطعی می کنند، نصیب جبهه حق می کند":
✅ ماجرای عبور قوم موسی(ع) از بن بست رود نیل در حالیکه سپاهیان فرعون پشت سرشان بودند.
✅ پیروزی سپاه اندک طالوت در مقابل انبوه سپاه جالوت.
✅ پیروزی سپاه اندک مسلمانان بر سپاه ۳ برابری کفار در جنگ بدر با وجود شرایط جغرافیایی بدتر از دشمن و تجهیزات بسیار کمتر از تجهیزات دشمن.
✅ شرایط عجیب و دلهره آور جنگ احزاب و پیروزی شگفت آور مسلمانان که پیشتر به آن اشاره شد.
✅ و موارد متعدد دیگر...
4⃣ بدیهی است جامعه شناسی و علوم سیاسیِ غربی که بر بنیانهای پوزیتیویستی بنا شده اند و درکی از واقعیاتِ غیبی عالَم ندارند، این بشارتها را نه واقعی، بلکه خرافی و برای تزریق "امید کاذب" به مردم می دانند و حتی آن را مسخره می کنند.
اما اولیاء خدا و مومنان واقعی که اندیشه شان متکی به مبانی قرآنی است و علاوه بر "واقعیات عینیِ" عالَم، به "واقعیات غیبیِ" عالَم و وعده های غیبی خداوند نیز باور عمیق و قلبی دارند، تصویر دیگری از آینده دارند و پدیده های سیاسی و اجتماعی را بگونه ای دیگر تحلیل می کنند.
@kafesiasi
📩 بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره ملی شهدای استان اردبیل که ۲۲ مردادماه ۱۴۰۲ برگزار شده بود، صبح امروز، یکشنبه (۱۴۰۲/۰۵/۲۹) در محل برگزاری این همایش در #اردبیل منتشر شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir