🎥 واکنش های کاربران فضای مجازی به گفتگوی بدون تعارف با روح الله زم👆👆👆
@kafesiasi
🔴 هدف احمدی نژاد چیست؟‼️
🔻 اظهارنظرهای جدید محمود احمدینژاد در مورد چهرههای هنری از شجریان تا گلشیفته فراهانی تا خوانندگان لسآنجلسی که طی گفتوگویی تصویری منتشرشده بازتابهای فراوانی در شبکههای اجتماعی پیدا کرده است. این مصاحبه ۹۰ دقیقهای در اذهان همه شنوندگان و بینندگان این سؤال را طرح میکند که هدف احمدینژاد از این اظهار نظرات چیست؟ اگر با انتخابات ۱۴۰۰ مرتبط است، پس چرا تصویری بیاختیار از دوره ریاستجمهوریاش میسازد؟ این سؤالات تأمل جدی میطلبد اما بهعنوان درآمدی بر موضوع نکاتی ارائه میشود.
1⃣ برخی، ریشههای این اظهارات بعد از سکوت بلندمدت را در ارتباط با انتخابات قریبالوقوع ریاستجمهوری ۱۴۰۰ جستوجو میکنند و برخی دیگر انگیزههای درونی و تمایلات شخصی مرد سالهای پرجنجال حوزه هنر و موسیقی را مورد سؤال قرار میدهند و اساساً احمدینژاد را از حیث فردی دارای پیچیدگیهایی در این زمینه میدانند که موقعیت کنونی را مناسب طرح عریانتر دیدگاههای خود میداند.
2⃣ احمدینژاد بیش از آنکه فعال سیاسی باشد اکتیو و کاربلد رسانهای است. البته در فعالیت رسانهاش هیچ خط و مرزی حاکم نیست. بدون تردید، کسی همانند وی که به اطلاعات راهبردی کشور بهواسطه مسئولیتهایی که داشته و دارد، دسترسی دارد، این عیب بزرگی است و میتواند تبعات و پیامدهای خطرناکی را ایجاد نماید.
3⃣ وی در تم جدیدی از ژست روشنفکری و هنردوستی میکوشد همانند عملکرد گذشتهاش میکوشد با استفاده از گستره فضای مجازی، تصویر تازه و جوان پسندی از خود ارائه کند که با استقبال قشر خاکستری همراه باشد.
4⃣ آنچه مقابل تابوشکنیهای وی علامت سؤالی درشت میگذارد، همزمان گذشتن از برخی خطوط قرمز دینی، قانونی و عرفی است که متدین جامعه نسبت به آن حساسیت دارند. کسب شهرت، قدرت چانهزنی در سیاست و اقبال مجدد از سوی مردم به خود، مبانی تحلیلی مغشوش احمدینژاد از بیان سخنان اخیر میتوان باشد.
5⃣ اصلاحطلبان نیز بهشدت با طرح احمدینژاد و بزرگنمایی حواشی اظهارات تابوشکنانه وی، به دنبال فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد دولت مورد حمایت هفتساله خود هستند تا با گشودن فصل تازهای از نقد احمدینژاد و بزرگنمایی خطر بازگشت وی به صحنه سیاست، محصول انتخاباتی در ۱۴۰۰ برداشت کنند.
✅ #نکته_راهبردی: انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بسیار حائز اهمیت است و جایگاه ویژهای در ترسیم آینده کشور و دهه پنجم انقلاب اسلامی خواهد داشت. در این مسیر آنچه در شرایط کنونی اهمیت بیشتری دارد، سامان دادن به وضعیت مردم از طریق ایجاد جهش در تولید و رونق اقتصادی و معیشتی مردم است که مسلماً نقش ویژهای در انتخابات آتی خواهد داشت. افکار عمومی باید هوشیار بوده و توجه داشته باشد که در آستانه انتخابات دچار خطای محاسباتی نشده و اولویتهای خود را فراموش نکند.
✍ #فتح_الله_پریشان
🆔 | @kafesiasi
🖌 اگر به جای چین با آلمان و ژاپن میبستیم!
#جعفر_بلوری
فرض کنید، ایران یک قرارداد 25 ساله با آلمان منعقد کند. یا مثلا با ژاپن یا کره جنوبی یک قرارداد 50 ساله به امضاء برساند! واکنشها به این خبر چگونه خواهد بود؟ آیا، عدهای که امروز علیه سند همکاری ایران و چین (که هنوز نه به دار است و نه به بار) هجمه میکنند، باز هم هجمه میکردند؟!
چرا این عده نام چین، روسیه و بهطور کلی کشورهای شرقی (به معنای جغرافیایی آن نه به معنای ارزشی و فرهنگی آن) که به میان کشیده میشود، بدون اینکه حتی از «محتوا» خبر داشته باشند، شروع به هجمه میکنند؟ و سؤال دیگر اینکه، اصلا چه کسانی و چرا به این سند همکاری حمله میکنند؟
در این نوشتار بدون هیچگونه غرض سیاسی و با یک مقدمه کوتاه، به دنبال یافتن پاسخی معقول برای این سؤالها هستیم. بخوانید:
1- پیش از این در همین ستون نوشتیم، در دنیای سیاست، هیچ کشوری صددرصد «قابل» اعتماد نیست اما برخی کشورها صددرصد
«غیر قابل اعتمادند». در چنین دنیایی دولتها غالبا با منطق «سود و زیان» و «منافع ملی» سیاستهای خود را با دیگر کشورها تنظیم میکنند. این دولتها ممکن است به محض مشاهده شرایط جدید، با همان منطق...
@kafesiasi
📌 عضو کارگزاران. مردم از خاتمی و اصلاحطلبان ناراضی هستند
🔸 عضو حزب کارگزاران معتقد است اصلاحطلبان مقبولیت اجتماعی را از دست دادهاند و حتی اگر خاتمی هم میتوانست نامزد شود، نمیتوانست رای مردم را جلب کند.
هدایت آقایی در گفتوگو با روزنامه آرمان و درباره« نارضایتی مردم از عملکرد اقتصادی دولت و ریزش سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان» گفت: متاسفانه این ضعفی بود که پیشبینی میکردیم.
در همان سال 92 نیز وقتی که تحولات به نحوی رقم خورد که مجبور شدیم از آقای روحانی حمایت کنیم این پیشبینی بود که این حمایت هزینه دارد و هزینه آن نیز سرمایههای اجتماعی هستند. ولی دوستان به این جمعبندی رسیدند که با وجود ایشان فضا تا حدودی بازتر میشود. البته این هم تا حدودی اتفاق افتاد یعنی اگر به جای آقای روحانی شخص دیگری رئیسجمهور بود شاید فضای سیاسی در این شرایط بسیار پایینتر از حال حاضر بود. ولی به هر حال این هزینه شده است.
وی میافزاید: اینکه منتظر باشیم در 1400 اصلاحطلبان نباشند و 8 سال بعد دوباره رئیسجمهوری از خودمان بیاوریم این فضا دیگر منتفی شده و کسی منتظر ما نمینشیند که چکار کنیم. شما میزان مشارکت مردم را در انتخابات گذشته را دیدید که قطعا در انتخابات بعدی نیز تاثیرات خود را میگذارد. به لحاظ کیفی مردمی که سیاسیتر میشوند و آگاهیشان بیشتر میشود، مطالبات جدیتری خواهند داشت اصلا دیگر از اصلاحطلبان دنبالهروی نمیکنند. اما اصلاحطلبان بیشتر تحت تاثیر این قضیه هستند. این الگو کلا به هم خورده و نمیتوان روی آن حساب کرد و نمیتوان گفت که 8 سال کنار بنشینیم تا محبوبیت پیدا کنیم. البته اینکه دقیقا درست است که 8 سال کنار گذاشته میشویم اما طی این 8 سال فعالیتی نکنیم هیچ محبوبیتی نیز ایجاد نخواهد شد.
@kafesiasi
✍️ استیضاح رئیس جمهور گر چه حق قانونی مجلس است اما باید تضمین کننده بهبود امور شود
🌺💐 طبق قانون اساسی با عزل وی معاون اول۵۰ روز باید کشور را اداره و انتخابات برگزار کند. ۳ ماه پروسه انتخابات و ۳ ماه استقرار دولت طول میکشد. طبق روال عادی ۱۰ ماه دیگر انتخابات برگزار میشود.
تفاوت یکماه هم نمیشود
✍عبدالله گنجی
🆘 @kafesiasi
🌐 نامه وزیر بهداشت به رهبر انقلاب: دیری نخواهد پایید که مردم با سلامتی کنار هم زندگی کنند
🔹فراز اول فرمایشات حکیمانه امروزتان همچون پیش، مایه وفاق و همگرائی ملی بود.
🔹آهنگ محزون صدایتان در فراز دوم که سوز دل مهربانتان را از داغ فقدان عزیزانمان بر زبان جاری فرمودید وجودم را گداخت.
🔹قبل از این موج جدید بلاخیز پیش بینی ایام را بدلیل غفلت های ساده انگارانه به محضرتان تقدیم کرده بودم دلم نمی خواست آنچه می دیدم، تحقق یابد.
🔹هنوز دیر نشده است، تا خدا هست که یاریمان کند، شما هستید که نصیحت و دعایمان کنید، مردمی هستند که حرفهایمان را بشنوند.
🔹یقین داریم که مهارش می کنیم و بی تردید دوباره بر می گردیم به روزهائی که مردم عزیز کشورمان با سلامتی و شادمانی در کنار هم زندگی کنند.
🔸دیری نخواهد پائید تا بر چهره نازنین فرمانده مهربانمان لبخند رضایتمندی بنشانیم.
🌎 @kafesiasi
پشتپرده «چینهراسی» روزهای اخیر
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین:
🔹عربستان و امارات غربگرا شریک اول چین در منطقه اند و چین شریک اول تجاری ۱۳۰ کشور دنیاست.
🔹در این شرایط برای من سوال است که چطور ایران را از یک رابطه راهبردی ۲۵ ساله با چین می ترسانند؟
🔹ما با روسیه از نظر سیاسی رفیقتریم. اما اقتصاد ما با روسیه شبیه هم است، آنچه که ما به دنیا میفروشیم روسیه هم در کنار ما فروشنده است.علت طبیعی بودن رابطه با چین همین مسائل است.
🔹طی ۴۰ سال گذشته حتی یک برنامه استراتژیک برای رابطه با چین نداشتیم.
🔹چین معمولا گزینه دوم بوده است.
🔹خودباخته غرب شدیم، چون چین برای ما قیافه نمیگیرد.
🔹برجام مذاکرات با چین را به حاشیه برد.
🔹چینیها را از بعد برجام آزرده کردیم.
@kafesiasi
🌸| موسوی: رابطه ایران- چین وارد مرحله جدید خواهد شد
🔺سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین
🔹این سند و رابطه راهبردی برای طرفهای مختلف غیرقابل باور و غیرقابل قبول است. آنها فکر میکنند ایران با این کار تحریمهای ظالمانه وفشارهای اقتصادی آنها را بی اثر خواهد کرد که البته بی جا فکر نمیکنند. این حربهها ریشههای خارجی دارد.
🔹بخشها و نهادهای مختلف روی سند کار کردند تا اینکه پیشنویس نهایی از سوی ایران آماده شد که طبق نقشه راه قراردادهای مختلف بسته و رابطه ایران با چین با یک ریل گذاری صحیح و اصولی وارد مرحله جدید خواهد شد.
🔹آمادگی داریم با کشورهایی که رابطه حسن و دیرینه با ایران دارند چنین توافقی را داشته باشیم و رابطه خود را درازمدت و نه مقطعی تعریف کنیم.
🔺حادثه در تاسیسات غنی سازی نطنز
🔸هنوز جمع بندی نهایی حاصل نشده است. بعد از جمع بندی، شورای عالی امنیت ملی و سازمان انرژی اتمی گزارش کامل را ارائه خواهند داد و متناسب با یافتههایی که بعد از تحقیقات به عمل خواهد آمد واکنشها و اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.
🔺همکاری نظامی ایران و سوریه
🔹چیز جدیدی نیست و ما از زمانهای دور، روابط همه جانبهای در حوزههای مختلف سیاسی و اقتصادی و نظامی داشتیم و از ابتدای انقلاب پشت سر هم و در حال رشد بوده است.
🔹ایران با دعوت سوریه در آن کشور حضور داشته و این همکاریهای گسترده بیش از پیش و تا پایان اشغالگری گروههای تروریستی ادامه خواهد داشت.
@kafesiasi
🔻گزارشگر ویژه سازمان ملل: ترور مقامی مثل سردار سلیمانی، در کشورهای غربی اعلام جنگ تلقی میشود
کالامارد:
🔹ادعاهای آمریکا ثابت نمیکند که سرلشکر سلیمانی خطری قریبالوقوع بوده است.
🔹سرلشکر سلیمانی نقشی مؤثر و مهم در جنگ با داعش داشت.
🔹اگر مثل وی، مسئولی در یکی از کشورهای غربی اینگونه ترور شده بود، احتمالا آن کشور این را «اعلام جنگ» تلقی میکرد.
@kafesiasi
🔴فراهم شدن زمینه پیگیری قضایی ترور سردار سلیمانی با گزارش سازمان ملل
🔸علی باقری معاون بین الملل قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه:
🔹گزارش گزارشگر سازمان ملل درباره ترور شهید سلیمانی، زمینه پیگیری قضایی-حقوقی این ترور را بیش از پیش فراهم میکند.
🔹گزارشگر سازمان ملل اعلام کرده است که این برای اولین بار است که یک دولت در کشور ثالث مقام دولتی کشور دیگری را به قتل میرساند که اقدامی فاقد وجاهت قانونی است.
🔹سازمان ملل میگوید که آمریکا توانایی ارائه شواهدی که اثبات کند سردار سلیمانی خطر فوری برای شهروندان آمریکایی یا قتل افراد بوده است را نداشتهاند.
🔹 سازمان ملل ترور شهید سلیمانی را خلاف منشور ملل متحد دانسته و با اشاره به متناقض بودن ادعاهای آمریکا اعلام کرده است که حتی اگر آمریکا اثبات کند که ایران بر کتائب حزب الله تسلط دارد باز هم نمیتواند دلیلی بر ترور سردار سلیمانی باشد.
@kafesiasi
🎥 وقتي گفتگو با شاهرگ رسانه های بيگانه به مذاق خيلی ها خوش نمی آيد
🔴دلیل عصبانیت
⤴️ رسانه های بیگانه: چون روح الله زم در این برنامه نام بی بی سی و رادیو فردا را آورده است.
⤵️ رسانه های اصلاح طلب: چون روح الله زم در این برنامه ، گفته است من گرایش اصلاح طلبی داشته ام.
اینگونه بود که دیروز روزنامه اعتماد تیتر بازی دو سر باخت را برای این برنامه انتخاب کرده بود!
@kafesiasi
@kafesiasi
⚠️این را که دیگه ما نگفتیم!؟
۵ بار درخواست ملاقات با روحانی داشتیم به جایی نرسید، اما دیدار با رئیسی با سهولت انجام شد
🔹طیبه سیاووشی، نماینده اصلاحطلب مجلس دهم:
🔻در حوزه سیاست مرسوم است که تلاش میشود از پایگاه رأی گروههای مانند زنان و کارگران استفاده شود.
🔻دولت دوازدهم برای به دست آوردن قدرت، از رأی زنان استفاده کرد، اما در عین حال برای اینکه بتواند آن موانعی را که در راه کسب قدرت برای زنان وجود دارد کاهش دهدتلاشی نکرد.
🔻ما در دولت احمدینژاد وزیر زن داشتیم که دستاورد بسیار بزرگی بود اتفاقا آن وزیر بهداشت بسیار زن موفقی بودند و متأسفیم که فرصت برای زنان تکرار نشد.
🔻تلاشمان برای اینکه یک وزیر زن در راس آموزش و پرورش قرار بگیرد هم به جایی نرسید، همچنین در مورد استانداران زن، متاسفانه همراهی وجود نداشت و موانع جدی بود.
🔻بیش از ۵ بار درخواست دیدار با روحانی را دادیم و به اشکال مختلف این خواسته خود را پیگیری کردیم، اما نتوانستیم با ایشان دیدار کنیم در حالی که ملاقات با آقای رئیسی به سهولت دنبال شد و دستاورد خوبی داشت.
@kafesiasi
✳ تعز من تشا و تذل من تشا
روحانی در احاطه رئیسی و قالیباف در کمتر از سه سال از انتخابات ریاست جمهوری ۹۶
جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا
🔹جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی امروز در دفتر رئیسجمهور برگزار میشود.
🔸این نخستین حضور قالیباف از زمان ریاست وی بر مجلس در جلسه سران قوا نیز خواهد بود.
@kafesiasi