🔳فرمانده جوان
🔻شهید حسن کمال آبادی در فروردین سال 57 در روستای ویسمه اراک متولد شد از همان کودکی به پدر سالخورده اش در امر کشاورزی و تامین معیشت خانواده کمک می نمود و علاوه بر آن ورزشکار پر تلاشی بود پس از اتمام دوران تحصیل به دانشکده افسری فراجا راه یافت و با درجه ستواندومی فارغ التحصیل گردید و خدمت خود را از مناطق مرزی در هنگ جکی گور آغاز نمود و سرانجام در فرجامی خونین در تاریخ 8/1/1383 در ایرانشهر هنگام درگیری با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر مورداصابت گلوله قرار گرفت و به فضیلت شهادت متنعم گردید.
🔻شهید حسین کمال آبادی
🔻شهادت: هشتم فروردین ماه 1383
🔻علت شهادت:درگیری با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر-فرمانده پاسگاه ایرافشان ایرانشهر
#ماه_رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳شهیدان خود را بهتر بشناسیم:
🔻 شهید مدافع امنیت سید روح الله عجمیان
#ماه_رمضان
#احکام_رمضان | شخصی فکر میکرده که مدت اقامت او، ده روز است و پس از چند روز متوجه شد که نُه روز بوده و اشتباه محاسبه کرده است؛ تکلیف نمازهایی که تمام خوانده و نماز بقیه روزها چیست؟
بسم رب الشهدا و الصدیقین
🌷 #معرفی_شهدا
شهید محمدرضا مازویی، یکم فروردینماه ۱۳۳۷ش در دامان پرمهر خانوادهای مذهبی در شهر همدان چشم به جهان هستی گشود. روزهای پرشور کودکی را در میان انبوهی از مشکلات مادی و فقر گذراند، او دریافته بود که ریشه مشکلات خانواده و اجتماع اطرافش در رژیم فاسد و منحوس پهلوی است و با پشتوانه ایمان به خدا و عشق به ائمه اطهار (ع) قدم در راه مبارزه با باطل نهاد. در سالهای اوجگیری مبارزات مردمی انقلاب اسلامی، محمدرضا نیز به صف مجاهدان حقجو پیوست و در فعالیتهایی مانند شعارنویسی روی دیوارها، پخش اعلامیههای حضرت امام خمینی (ره) و... حضوری فعال داشت. او در حادثه خونین سیام مهرماه ۱۳۵۷ش، نقش حساسی ایفا نمود و پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به پیروی از فرمان حضرت روحالله (ره) مبنی بر جهاد سوادآموزی، در مسجد محل مشغول فعالیت شد تا در برکندن ریشه بیسوادی از ایران اسلامی نقشی ایفا کند. پس از شروع محاصره اقتصادی، بههمراه دوستانش در تشکیل اولین تعاونی محل، نقش بهسزایی داشت و بههمراه برادران شورای مسجد، در توزیع کوپن ارزاق عمومی و سایر مایحتاج مردم شرکت داشت و با پیگیری امور محرومین و ارتباط آنان با کمیته حضرت امام (ره)، در رفع محرومیت از جامعه تلاش بسیاری کرد. سال ۱۳۵۸ش، به جمع سبزپوشان سپاهی پیوست و پس از فرمان امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفان، در اوائل سال ۱۳۵۹ش، در مجاورت مسجد امام حسین (ع) یکی از نخستین پایگاههای بسیج همدان را دائر نمود و در کنار آن، در پادگان قدس مشغول به آموزش بسیجیان بود و پس از مدتی بهعنوان فرمانده آموزش نظامی بسیج همدان انتخاب شد. در همین زمان در جریان کودتای آمریکایی پایگاه شهید نوژه یکی از عناصر اصلی سرکوب این کودتا بود. با شروع جنگ تحمیلی، محمدرضا عاشقانه به صف رزمندگان اسلام در منطقه مهران پیوست و در همین زمان درحالیکه مسئولیت یکی از محورها را بر عهده داشت، بهشدت مجروح شد. در زمان فعالیت گروهکهای معاند، شهید مازویی با همه توان خود دست به افشاگری ماهیت پلید این گروهکها زد و با قلمی توانمند با به تصویر کشیدن تصاویر زیبایی از امام (ره)، شهیدان رجایی، باهنر و مطهری پرداخت. مازویی در سال ۱۳۶۰ش، بهعنوان فرمانده بسیج اسدآباد همدان انتخاب شد و سرانجام در روز ششم فروردینماه سال ۱۳۶۲ هجری شمسی درحالیکه فرماندهی گردان تخریب را به عهده داشت، در منطقه مهران در سن بیست و پنج سالگی در حال خنثی کردن مین، جام وصال معبود را سر کشید و به آرزوی دیرینه خود رسید.
🌼شادی روی پاک همه شهیدان و
سردار شهید محمدرضا مازونی صلوات🌼
#سلام_ودرود_برشهدا_وامام_شهیدان
یہآقایۍبودبہاسمآقاحسینڪہتو؎
آخرینمداحیشگفت:یعنۍقسمتمیشہ
منمشھیدبشمتوسوریہ؟💔
دقیقابعدازاونمداحۍرفتسوریہو
شھیدشد..!همینقدرقشنگ:)
#سالگرد آسمانی شدن و زمینی شدنت مبارک برادر
#شھیدحسینمعزغلامۍ🌷
تـاریخ شـهادت :۱۳۹۶/۱/۴
تاریخ ولادت: 73/1/6
کشور شـهادت :سوریه
مـحل شـهادت :حماه
نحوه شهادت:توسط تروریست های تکفیری
کوچههایمانرابنامتانکردیم
تافراموشنکنیمامنیتمانرا
مدیونِچهقهرمانهاییهستیم...
#سلام_ودرود_برشهدا_وامام_شهیدان
بسم رب الشهدا و الصدیقین
🌷 #معرفی_شهدا
زندگینامه شهید علی اکبر حسن بیگی
شهید علی اکبر حسن بیگی دهم اسفند ۱۳۴۹ در تهران، محله مجیدیه، کوچه نیلوفر چشم به جهان گشود. پدرش عزیزالله کارگر بود و علی اکبر که پنجمین و آخرین فرزند خانواده بود، گاهی به او کمک می کرد. او که گاهی برای اقامهی نماز همراه با پدر به مسجد سیدسجاد می رفت، با فردی به نام نصرت الله هاتفی آشنا شد و این آشنایی تاثیرات عمیقی بر شخصیت او داشت و او را تا شهادت پیش برد.
دوران ابتدایی را در مدرسه فریدونی و دبیرستان را در مدرسه شهید بهشتی گذراند.
علی اکبر در دوران نخست وزیری بنی صدر سن و سال کمی داشت اما همراه برادرش به نماز جمعه می رفت. در آنجا برگههایی را پخش میکردند که مغایرت بیانات امام راحل و بنی صدر در آن نوشته شده بود.
او علاوه بر هوش و ذکاوت سرشار، از اعتقادات و ایمانی قوی نیز برخوردار بود. علاوه بر این، در زمینههای مختلفی استعداد داشت مانند طراحی موتورهایی که بسیار زیبا و در عین حال پیچیده بودند. همچنین استعداد فراوانی هم در کارهای هنری داشت. بازیگر خوبی بود و می توانست نمایشی با چندین شخصیت و چندین صدا و لهجهی گوناگون اجرا نماید.
وی تا سوم متوسطه در رشته علوم تجربی درس خواند و سپس با الگو گرفتن از برادرش که سالهای متمادی در جبهه بود، در ۱۵ سالگی با دستکاری کردن شناسنامه، به عنوان بسیجی در جبهه حضور یافت.
در دومین اعزامش در قلاویزان مهران مجروح شد. اما بعد از بهبودی نسبی، با تشویق و حمایت مادرش، دوباره راهی جبهه گردید.
پیش از تحویل سال ۶۷ برای بار سوم به جبهه رفت که در تاریخ ۶ فروردین ماه در دربندیخان عراق در ۱۸سالگی به شهادت رسید.
مزار او در قطعه ۲۹ بهشت زهرای تهران واقع است
#سلام_ودرود_برشهدا_وامام_شهیدان