🕊🥀🌹🌴🌹🥀🕊
🌹 #پیامکی_از_بهشت 🌹
به شایعاتی که دشمنان اسلام در میان شما پخش می کنند گوش نکنید زیرا این شایعات است که موجب آن می شود تا خدایی ناکرده انقلاب اسلامی با شکست مواجه شود و عامل خیلی از وقایع مهم مثل ترورها بر اثر این شایعاتی بوده که عوامل بیگانه در بین مردم پخش کردند .
🕊 #شهید_والامقام 🕊
🌹 #محمدرضا_دانشمند🌹
✋ #سلام_به_دوستان_شهداء ✋
🌺 #روزتان_شهدایی 🌺
🕊🥀🌹🌴🌹🥀🕊
🕊🥀🌹🌴🌹🥀🕊
🌹🕊🥀🌷🥀🕊🌹
#عاشقانه_های_شهدا
#شهید_مدافع_حرم
#محمودرضا_بیضایی
آسمانی هـا ؛
بہ شهـادت نمی رسند !
این خاڪـی هـا هـستند
ڪہ لایق شهـادت اند . . .
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
🌹🕊🥀🌷🥀🕊🌹
🌹🕊🥀🌷🥀🕊🌹
برخیـز ببین
چشمِ جهـان
سمتِ تــو بیدار نشسته
تا صبــح شـود
چشمِ امید همه از خـواب بَرآرد ..
#شهیدانه #شهادت
#شهید_محمد_غفاری
#نسئل_الله_منازل_الشھداء
📎شبــــتون شهــــدایی🌷
╔═. ♡♡♡.══════╗
╚══════. ♡♡♡.═╝
🍃شهادت راهی پر پیچ و خمست که تنها عاشقان از آن میگذرند، #شهادت را در مبارزه میدهند.
🍃مبارزه ای با بزرگترین دشمن آدمی، نفس خویش، آنگاه که توانی خدا را با همه کس و همه جا ببینی یعنی #شهید شده ای. شهدا اول از سیم خاردار نفس خود عبور کردند و سپس به مقام قرب و #عشق رسیدند.
🍃مینویسم تا یادمان نرود:
تمام اقتدار و امنیت و آرامش میهنمان را از #پرواز شهدا داریم. شهدایی که از خواسته های و جان خویش به سادگی گذشتنتد تا آرامش خاطر #میهن تلاطم نیابد.
🍃 همپا و همراه شهدا رفتن و ماندن سخت است چنانکه باید قید میل و هوس خویش را بزنی و دل بکنی تا به اوج آسمان برسی باید غل زنجیر هارا رها کنی تا سبک شوی و پر کشی.
🍃ره عشق پر پیچ و خم است و تنها مردان خدایی از این راه می گذرند شهید حسن دلاور هم سومین #شهید_ناجا سال۹۸بود که جان خویش را فدای امنیت سال جدید مردمان کشورش کرد و عاشقانه به سوی آسمان پر کشید.🕊
" الهی نصیرمان باش تا بصیر گردیم
و بصیرمان کن تا از مسیر بر نگردیم "
✍نویسنده: #بنت_الهدی
🌸به مناسب سالروز شهادت
#شهید_حسن_دلاور
📅تاریخ تولد : ۵ اردیبهشت ۱٣۶٧
📅تاریخ شهادت : ٢ فرودین ۱٣٩٨
📅تاریخ انتشار : ۱ فروردین ۱۴۰۰
🥀مزار شهید :گلشهر گلزار شهدای محله فیلاخص
╔═. ♡♡♡.══════╗
╚══════. ♡♡♡.═╝
#شهیدی_که_قبرخودش_را_اماده_کرد
ﺩﻳﺪﻳﻢ ﺗﻮ ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﺩاﺭﻩ ﻳﻪ ﺣﻔﺮﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﻜﻨﺪ
ﺭﻓﺘﻢ ﺟﻠﻮ و ﺳﻼﻡ ﻛﺮﺩﻡ
مثل اینکه از حضور من خوشش نیامده باشد، مکثی کردو بعد آرام نگاهش را به پشت سر چرخانید:
- سلام علیکم
بلند شد، سر زانوهایش را تکاند و بیرون آمد . صورتش گل انداخته بود.
دانه های درشت عرق که شیار پیشانی اش را گذشته بودند خود را لابلای محاسن پر پشتش پنهان می کردند.
حالا که حاجی از آن بیرون آمده بود، درست مثل قبر بود.
حتی لبه هم داشت. گفتم: پناه بر خدا! این برای کیست؟
لبخندی زد و گفت: پناه بر خدا ندارد مومن!
هرکه باشی و زهـر جابرسی / آخرین منزل هستی این است
بعد دستی به شانه ام زد و گفت: این قبر حقیر شیر علی سلطانی است.
در حالیکه سعی می کردم تعجبم را پنهان کنم ، نگاهی آمیخته به ترس و تحیُّر در قبر دواندم. رعشه ای شبیه هول قیامت از ستون مهرهایم عبور کرد.
البته چیزی نگفتم، ولی به نظرم آمد برای قد رشید حاجی کوچک می باشد...
وقتی حاجی شهید شهید شد، پیکر بی سرش را همانجا دفن کردند و شگفتا که آن قبر برای پیکر بی سرش اصلا کوچک نبود!
#ﺷﻬﻴﺪﺣﺎﺝ_ﺷﻴﺮﻋﻠﻲ_ﺳﻠﻂﺎﻧﻲ
#ﺷﻬﻴﺪﺑﻲ_ﺳﺮ_ﺷﻴﺮاﺯ
#ﺳﺎﻟﺮﻭﺯﺷﻬﺎﺩﺕ ﺻﻠﻮاﺕ
🌹🌷🌹
عروسکسازی پارچهای
💰معرفی #مشاغل_خانگی |برای شروع این کار نیاز به سرمایه حداقل ۵۰۰ تا ۵ میلیون تومنی دارین و حداقل ۱۲ متر مربع فضا با یک نفر نیروی کار کافیه، میزان سوددهی شما ۲ تا ۵ میلیون تومنه، بازار فروش این محصول هم عروسکفروشیها، اسباببازی فروشیها، فروشگاههای مجازی و سفارشات شخصیه.
#اقتصاد_خانواده
#خاطرات_شهید
با این که مدام به جبهه میرفت، خیلی اصرار داشت تا ازدواج کند. روزی یکی از اقوام به او گفت: «شما با این حضور دائمت در جبهه، معلوم نیست عمری طولانی داشته باشی ... آن وقت میخواهی داماد شوی؟»
محمدرضا جواب داد: «شهیدی که متاهل باشد در لحظهی شهادت، سرش بر دامان امیرالمومنین (ع) خواهد بود؛ در حالی که شهدای مجرد، فقط موفق به رویت آقا میشوند. میخواهم بعد از شهادت، سر بر دامان مولایم بگذارم.» تازه آن وقت بود که دلیل اصرارش را فهمیدم ...
وقتى من در هنگام عزيمتش به جبهه گريه مى كردم، مى گفت: مادر، مگر در زيارت عاشورا نمى خوانيد: كاش بودم و ياريت مى كردم. امروز روز يارى امام خمينى، فرزند حضرت زهرا(س) است، چگونه مى خواهى من دست از يارى او بردارم.»
✍به روایت مادربزرگوارشهید
📎معاون طرحوعملیات و قائممقام تیپجوادالائمه
#سردارشهید_محمدرضا_ارفعی🌷
#سالروز_شهادت
●ولادت : ۱۳۴۲/۱/۱۸ مشهد
●شهادت : ۱۳۶۴/۱/۲ هورالعظیم ، عملیات بدر
🕊
*دوم فروردین سالروز عملیات فتح المبین گرامی باد*
😷 *پویش*
#خوزستانی_ماسک_بزن
⛔
خلاصه ایی عملیات فتح المبین
به مناسبت سالگرد انجام عملیات غرور آفرین فتح المبین در هشت سال دفاع مقدس شرحی از این عملیات می بیان می کنیم.
این عملیات در ساعت ۳۰ دقیقه بامداد دوم فروردین سال ۱۳۶۱عملیات فتحالمبین با رمز مبارک یازهرا (س) در منطقه عمومی غرب کرخه آغازشد. حوادث و رویدادهای عملیات در محور و مراحل مختلف آن به شرح ذیل است:
مرحله اول عملیات فتح المبین (۶۱/۱/۲)
در این مرحله در محور قرارگاه قدس به فرماندهی مشترک ارتش و سپاه عزیز جعفری و امیر بیرالوند ، با به کارگیری تیپ ۸۴ پیاده و تیپ ۲ زرهی لشکر ۹۲زرهی از ارتش و تیپ ۱۴ امام حسین (ع)؛ تیپ ۴۲ثارالله؛ تیپ ایلام و گردان مستقل علی اکبر از سپاه ؛ تیپ ١٤ امام حسین (ع) در جناح راست موفق شد با حرکت احاطهای از شمال غربی و غرب رودخانه چیخواب ضمن تصرف منطقه عینخوش، عقبه دشمن در این محور را مسدود کند. تیپ ٤١ ثارالله و تیپ ٨٤ خرمآباد ارتش نیز در جناح چپ این قرارگاه از شمال دشت عباس، طرف امامزاده عباس و تپه ٢٠٢ پیشروی کرده و مواضع دشمن را به تصرف خود درآورد، لیکن این مواضع در جریان پاتکهای شدید دشمن مجدداً به اشغال نیروهای عراقی درآمد.
در محور قرارگاه نصر به فرماندهی مشترک شهید حسن باقری از سپاه و امیرحسین حسنی سعدی از ارتش با بکارگیری لشکر ۲۱ پیاده حمزه ؛ تیپ۵۸ دوالفقار ( در کنترل عملیاتی ل۲۱ ) از ارتش و تیپ ۷ولی عصر (عج) و تیپ ۲۷ محمد رسول الله(ص) از سپاه، یگانهای عمل کننده در ساعت ٠١:۳۰ بامداد با دشمن درگیر شدند. در حالی که واحدهای ارتش عراق در این محور به شدت مقاومت میکردند، یک گردان از تیپ ٢٧ محمد رسول الله (ص) که مأموریت تصرف «علی گره زد» و خاموش کردن آتش توپخانه مستقر در آن را بر عهده داشت، تا اعماق خطوط دشمن نفوذ کرده و قرارگاه توپخانه دشمن را به تصرف درآورد. در اینجا باید یادی از همکاری بسیار خوب برادر بسیحی کریم رحیم دلیری در قبل و حین عملیات کرد.در نتیجه، یگانهای دیگر این قرارگاه موفق شدند مواضع اصلی پدافندی دشمن در شمال محور پل نادری، سرخه فلیه، سرخه صالح و تپه چشمه، کوت کاپون، سه راهی قهوه خانه و تپه شاوریه را به تصرف در آورند.
در محور قرارگاه فجر به فرماندهی مشترک شهید مجید بقایی از سپاه و امیر ازگمی از ارتش با بکارگیری لشکر ۷۷ پیاده از ارتش و تیپ های ۳۳المهدی (عج) ۱۷علی بن ابطالب(ع) و ۳۵ امام سجاد( ع) از سپاه، به دلیل مستحکم بودن خطوط پدافندی، حجم انبوه آتش و هوشیاری دشمن نسبت به جهت تک و نیز انسداد بیشتر راهکارهای پیشبینی شده خودی، نیروهای این قرارگاه با روشن شدن هوا به موقعیت اولیه خود بازگشتند. در محور قرارگاه فتح، مأموریت این قرارگاه در آغاز عملیات، تنها اعزام گروههای «آرپی جی زن» برای شکار این تانکها محدود شد. بر همین اساس گروههای مورد نظر اعزام شدند، لیکن تنها موفق شدند حدود ٢٠ دستگاه تانک و نفربر دشمن را منهدم کنند.
مرحله دوم عملیات فتح المبین (۶۱/۱/۴)
ساعت یک بامداد چهارشنبه چهارم فروردین، مرحله دوم عملیات فتح المبین با کلمه رمز یازهرا (س) آغاز شد و نیروهای ایران اسلامی در اولین ساعات شروع عملیات، تلفات سنگینی بر دشمن وارد آوردند و به مواضع آن در جبهههای غرب شوش دست یافتند. در این مرحله از عملیات تنگه رقابیه و ارتفاعات میشداغ پاکسازی شد.
در این مرحله، مأموریت اصلی به عهده قرارگاه فتح به فرماندهی مشترک رحیم صفویی و شهید امیر مسعود منفرد نیاکی از ارتش بودکه با بکارگیری لشکر ۹۲ زرهی ( منهای تیپ۲زرهی) و تیپ ۵۵هوابرد ( در کنترل عملیاتی) از ارتش و تسپ های ۸نجف ؛ ۲۵کربلا و تیپ ۴۶ فجر از سپاه ؛تا با تصرف تنگه رقابیه و ضمن تهدید عقبه نیروهای عراقی، در منطقه قرارگاه فجر، موجب کاهش فشار دشمن به قرارگاه قدس شود. قرارگاههای نصر و قدس نیز در این مرحله مأموریت داشتند تا با ترسیم خطوط پدافندی خود، در مقابل پاتکهای دشمن مقاومت کنند.
همچنین، قرارگاه فجر همچون مرحله اول مأموریت داشت تا به منظور جلب توجه دشمن به انجام عملیات ایذایی بپردازد و ذهن فرماندهان عراقی را از محور اصلی عملیات منحرف کند.
قرارگاه فتح از دو محور عملیات خود را آغاز کرد. یک تیپ پیاده به همراه یک گردان زرهی با هدف تصرف ارتفاعات رقابیه، از حاشیه تنگه رقابیه و آبگرفتگی وارد عمل شدند و دو تیپ نیز محور اصلی حرکت خود را تنگه دلیجان ؛ به منظور دور زدن دشمن ؛ قرار دادند و در نتیجه موفق شدند تنگه رقابیه، ارتفاعات رقابیه و میشداغ به همراه تعداد زیادی تجهیزات سنگین دشمن را به تصرف درآورند. به دنبال آن، نیروهای عراقی از فشار خود در محور عین خوش کاسته و پاتکهای سنگین را متوجه منطقه رقابیه کردند و به رغم این که خطوط پدافندی نیروهای خودی در داخل تنگه تا آستانه سقوط پیش رفت، لیکن مقاومت نیروهای خودی به حفظ و تأمین اهداف این مرحله منجر شد.
مرحله سوم عملیات فتح المبین (۶۱/۱/۷)
در سومین
مرحله عملیات، مهمترین مواضع حیاتی دشمن در غرب شوش فتح شد. این مرحله از عملیات مقارن ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه شب شنبه هفتم فروردین با نام فتحالمبین و با کلمه رمز «یازهرا (س)» در شمال غربی شوش آغاز شد.
فرماندهان سپاه و ارتش پس از کسب نتایج موفقیتآمیز در مرحله دوم عملیات، به این نتیجه رسیدند که نیروهای دشمن به دلیل از هم پاشیدگی سازمان و گسستگی در سیستم فرماندهی خود، احتمالاً از منطقه عملیاتی فرار خواهند کرد لذا تصمیم گرفته شد هر چه سریعتر با انجام عملیات دیگری، قوای دشمن منهدم و خطوط پدافندی قوای خودی اصلاح و تقویت شود. بر همین اساس، پس از طراحی مانور این مرحله از عملیات، نیروهای خودی در بامداد روز هفتم حمله خود را آغاز کردند و همانگونه که پیشبینی میشد، دشمن برای مصون ماندن از انهدام و اسارت نیروهایش، بسیاری از مواضع خود را به ناچار ترک کرده و به منتهیالیه خطوط پدافندی خود در منطقه، (چنانه، دوسلک و غرب ارتفاعات تینه) عقبنشینی کرد.
مرحله چهارم عملیات فتح المبین (۶۱/۱/۸)
در چهارمین مرحله عملیات که سحرگاه روز یکشنبه هشتم فروردین با نام فتح و کلمه رمز یازهرا (س) آغاز شد.
قرارگاه نصر به پاکسازی منطقه متصرفه در شرق ارتفاعات «تینه» پرداخت و پس از آن به کمک قرارگاه قدس شتافت. قرارگاه قدس که در روز گذشته ارتفاعات ٢٠٢ تنگه ابوغریب را به تصرف درآورده بود، میکوشید از فرار نیروهای در حال عقب نشینی عراق جلوگیری کند. قرارگاه فجر نیز مسئولیت پاکسازی منطقه متصرفه خود را بر عهده داشت.
هم چنین نیروهای قرارگاه فتح ضمن عبوراز تنگه دلیجان به سمت برغازه و دوسلک موفق شدند این دو منطقه را به تصرف درآورده و با نیروهای قرارگاه نصر الحاق کنند و سپس به سمت مرزهای بینالمللی پیشروی کنند.
در مجموعه، طی این مرحله از عملیات، ارتفاعات تینه، دوسلک و برغازه به تصرف کامل درآمدند و دشمن به غرب رودخانه دویرج و تپه ١٨٢ عقب رانده شد.
لازم به ذکر است که نیروهای خودی در تلاش اصلی خود در این مرحله که دستیابی به عقبههای دشمن و ممانعت از فرار نیروهای آنان بود موفق نبودند و دشمن توانست بسیاری از نیروها و تجهیزات خود را از منطقه عملیات خارج کند.
نتایج
- آزادسازی ٢٥٠٠ کیلومتر مربع از خاک جمهوری اسلامی؛ شامل دهها بخش و روستا، سایتهای ٤ و ٥ رادار، جاده مهم اندیمشک– دهلران و ….
- نزدیک شدن نیروهای خودی به مرز در منطقه غرب شوش
- خارج شدن شهرهای دزفول، اندیمشک ؛ شوش و هفت تپه و مراکز مهمی همچون پایگاه هوایی دزفول از تیررس توپخانه دشمن و دستیابی به چاههای نفت ابوغریب در ارتفاعات تینه.
- انهدام بیش از چهار لشکر، ٣٦١ دستگاه تانک و نفربر، ١٨ فروند هواپیما، ٣٠٠ دستگاه خودرو، ٥٠ عراده توپ و ٣٠ دستگاه مهندسی ارتش عراق.
- به غنیمت گرفته شدن ٣٢٠ دستگاه تانک و نفربر، ٥٠٠ دستگاه خودرو، ١٦٥ عراده توپ، ٥٠ دستگاه مهندسی و مقادیر زیادی سلاح و تجهیزات انفرادی.
- به اسارت درآمدن بیش از ١٥ هزار تن از نیروهای دشمن.
- کشته و مجروح شدن حدود ٢٥ هزار تن از نیروهای دشمن