سالروز عملیات مطلع الفجر
نام عملیات: #مطلعالفجر
✅ رمز عملیات: یا مهدی(عج) ادرکنی
منطقه عملیات: گیلان غرب ـ شیاکوه
🗓 زمان عملیات: 1360/09/20 تا 1360/10/6
📌 هدف: آزادسازی ارتفاعات غرب گیلان غرب
🗺 نوع عملیات: متوسط
❇️ فرماندهی عملیات: مشترک(سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران)
👈 سازمان عملیات: مشترک(سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران)
🚹 استعداد نیروهای درگیر خودی: 5سپاه پاسداران با 11 گردان پیاده؛ ارتش با تیپ 58 ذوالفقار به استعداد چهار گردان، همچنین گردانهای 211 و 265 زرهی و یک گردان از گردان 290 زرهی؛ ژاندارمری با یک گردان
💣 استعداد نیروهای درگیر دشمن: تیپهای 2، 5 و 39 پیاده کوهستانی؛ یگ گردان از تیپ 22 پیاده کوهستانی؛ گردان تانک لشکر 4 پیاده کوهستانی؛ یک گردان نیروی مخصوص. تیپهای 425 و 503 پیاده؛ یک گردان از تیپ 4 پیاده کوهستانی؛ یک گردان از تیپ 412 پیاده؛ پنج گروهان کماندویی
نتایج عملیات: انهدام نیرو و تجهیزات دشمن
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
عملیات مطلع الفجر ، یا مهدی(ع) ادرکنی
عملیات "مطلع الفجر" از سلسله عملیات های "دوره آزادسازی" به شمار میرود که در منطقه "گیلان غرب" و "شیا کوه" و با هدف آزادسازی ارتفاعات غرب شهر گیلان غرب - جبهه میانی- صورت پذیرفت. خط خودی در جبهه میانی به اهمیت جبهه جنوب نبوده وتوسط ستاد سپاه منطقه 7 غرب کشور و قرارگاه ارتش اداره میشد. عراق نیز بالاترین توان و ماشین جنگی خود را در جبهه جنوب به کار میگرفت، بنابراین استعدادی که در این عملیات از آن بهره گرفته شد، به اندازه عملیات جنوب نبود. حمله با رمز "یا مهدی (ع) ادرکنی" در 20 آذر ماه 1360 و با فرماندهی و همکاری مشترک سپاه پاسداران و ارتش اجرا شد و به آزادسازی موقت بلندی شیاکوه و "بر آفتاب" انجامید. ولی پاتک های سنگین عراق و نبود پشتیبانی و حمایت کافی از نیروها، به دلیل فاصله چشمگیر خط مقدم با خطوط عقبه، موجب شد تا پس از 17 روز مقاومت و حفظ مناطق آزاد شده، بار دیگر این مناطق به اشغال دشمن درآید. در این گیر و دار "غلامعلی پیچک" فرمانده محور "تنگه کورک" و معاون عملیات ستاد سپاه منطقه 7 غرب کشور به شهادت رسید. با این وجود در طی چندین روز درگیری، شماری از بلندی های منطقه و روستاهای اشغال شده از دشمن پس گرفته و پاکسازی شد که مهمترین آنها دشت گیلان غرب، "تنگه حاجیان"، روستاهای "کمار"، "گور سفید" و "چوار" بودند. علاوه بر این 2 فروند هواپیما، 1 فروند چرخبال و شماری از ادوات سنگین و نیمه سنگین و 14 گردان از نیروی مخصوص دشمن منهدم و تعداد 2150 تن از نیروهای بعثی کشته، زخمی و اسیر شدند.
دوباره
نیمه شب است
وخودت که میدانی
من و خیال تو و این سکوت
طولانی....
#دفاع_مقدس
#خاکریزخاطرات ۱۰۰
🔸خطبههایش دزد را هدایت کرد...
#متن_خاطره|هم اهلِ اخلاق بود، هم اهلِ عمل به آنچه میگفت. برا همین کلامش در دیگران اثر میگذاشت. یه روز مرد میانسـالی باچهـرهی عشایری اومد پیش آیت الله دستغیب و گفت: آقا من دزدی میکنم و زمانِ شاه هم دنبالم بودند و متواری شده بودم؛ بهنماز، روزه و احکام هم عمل نمیکنم و انواع جنایتها رو مرتکب شدم. تا اینکه جمعهی گذشته از رادیو، خطبههای نماز جمعهی شما رو شنیدم و حرفایِ شما منو عوض کرد و به فکر مرگ و آخرت افتادم. حالا هم اومدم که توبه کنم...
👤خاطرهای از زندگی امام جمعه شهید آیتالله دستغیب
📚منبع: کتاب یادواره شهید دستغیب ؛ صفحه ۵۳
🔰دانلود کنید:
➕ دریافت قابنوشته[طرح مربع] با کیفیت اصلی
➕ دریافت قابنوشته[طرح ویژه] با کیفیت اصلی
➕ دریافت قابنوشته[طرح مستطیل] با کیفیت اصلی
_____________
🇮🇷 ما شهدا را مستند روایت میکنیم:
●واژهیاب:
#شهیددستغیب #تقوا #اثرگذاری #توبه #هدایتگری #طلبه_شهید #شهدای_فارس #شهید_محراب #خاکریز_خاطرات
🔅#چراغ_راه ۴۴
🌺 شهید غلامعلی پیچک:
#کلام_شهید|خدا کند که حکومت سرنگون گردد، اما منحرف نگردد. چون انحراف، خیانت به خون شهداست. بگذارید بگویند حکومت دیگری هم به جز حکومت علی (ع) بود به نام خمینی که با هیچ ناحقی نساخت تا سرنگون شد. ما از سرنگونی نمی هراسیم؛ بلکه از انحراف می ترسیم.
🔰دانلود کنید:
➕ دریافت چراغراه(۴۴) با کیفیت اصلی
🔸 ۲۰ آذر؛ سالگرد شهادت غلامعلی پیچک گرامیباد
_______________________________
🇮🇷 ما شهدا را مستند روایت میکنیم:
●واژهیاب:
#شهیدپیچک #انقلاب_اسلامی #شهدای_تهران #نفوذ #منافق #مقاومت #دشمنشناسی
📷 عکس بالا:
🌿4 اسفند ۱۳۶۲
#دشت_جفیر
اردوگاه صحرایی #گردان_حبیب_ابن_مظاهر
▫️ از راست: مجید عزیزی (پیک گردان) ، #شهید_حمیدرضا_زرچینی (معاون دوم گردان) ، منوچهر (رسول) بدیع عارض (نیروی آزاد) ، جاویدالاثر #شهید_عمران_پستی هشتجین (فرمانده گردان) ، سید علیرضا میرمحمد صادقی (معاون اول گردان) ، ناشناس، #سردار_گلعلی_بابایی (مسئول پرسنلی گردان)
ا▫️▪️▫️▪️▫️
📷 عکس پایین:
🌿 6 اسفند ۱۳۶۲
سه راهی فتح
پیست پرواز هلی کوپترهای CH-47 شینوک هوانیروز، برای هلی بُرن نیروها به جزیرۀ جنوبی مجنون.
فرمانده گردان #حبیب ( #شهید_عمران_پستی ) هنگام ورود به عملیات، این شال زردرنگ را که #سوغات_کربلا بود به کمرش بست و به همراه شمار زیادی از نیروهایش راهی #کربلا شد.
🌷عمران پستی و معاون او حمیدرضا زرچینی در تاریخ نهم اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر و در منطقه طلائیه به شهادت رسیدند...
🌷وداع شهید علیرضا موحد دانش با پیڪر مطهر #شهید_غلامعلی_پیچک
فرمانده محور عملیاتی سپاه غرب در عملیات مطلعالفجر
⏳آذرماه سال۱۳٦۰
🔷 اصغر بختیاری: «کمک کردن در وجودش بود و اگر کمکی از دستش بر میآمد دریغ نمیکرد. مثلاً یادم هست در زمان ساخت مستند شهری در آسمان، در یکی از شبهایی که در خرمشهر در حال استراحت بودیم، یک دفعه سوال کرد: بچهها در دادگاه آشنایی ندارید؟
🔹من خیلی تعجب کردم. گفتم: چطور حاجی؟ ماجرا را تعریف کرد. ماجرا از این قرار بود که روزی در یکی از خیابانهای تهران در حال عبور بوده که تصادفی رخ میدهد و ایشان مجروح را به بیمارستان میرساند، خلاصه در کلانتری بازداشتش میکنند و مامورها هم برخورد بدی با او انجام میدهند، پروندهای درست میشود و شخص مجروح با سوءاستفاده از موقعیت پیش آمده از آوینی شکایت میکند و بقیه ماجرا!
🔹من خیلی ناراحت شدم، گفتم: حاجی حَقِّت بوده! گفت: این چه حرفیه؟ گفتم: اگر دوباره این اتفاق بیفته باز هم کمک میکنی؟ گفت: این کار انسانی بوده، آره بازم این کار رو میکنم.
🔹البته آن شخصی که برای آوینی آن مشکل را ایجاد کرده بود بعد از شهادتش آمد و عذرخواهی کرد و شرمنده شد. آوینی اینطور فکر میکرد که در این معاملههای دنیایی ضرر نمیکند. در حالی که عقل مادی امروز به آدمها یاد داده دنبال دردسر نباشند.
🔹آوینی از مسئولیت شانه خالی نمیکرد. مثلاً مسئول مجله سوره که بوده، وقتی لیست حقوق را امضا میکرده، میبینند آبدارچی حقوقش از شهید آوینی بیشتر است. اطرافیان با سوال و تعجب با این قضیه برخورد میکنند اما آوینی میگوید تعداد افراد خانواده ایشان بیشتر است.»
🔸منبع: «خبرگزاری تسنیم، ۱۳۹۸/۱/۲۱»
#شهید_مرتضی_آوینی
#آشنایی_با_شهدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢هیچی نمیشه در توضیح این ویدیو گفت ،فقط باید دید و تفکر کرد!
┄┅═✧☫ایرانِبیدار☫✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات شجاعانه نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم چهاردانگه حجت الاسلام سنجری(اعلی الله مقامه) لطفا بادقت گوش کنید و تا میتوانید نشر دهید.
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرمشهر
سال ۵۹
مدافعان وطن ارتشی سپاهی مردم در حال نبرد تن به تن با متجاوزین …
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# روایتگری
" صحنهی جالب روبرو شدنِ شهید زینالدین با سرهنگ عراقی که به او سیلی زده بود
یکی از زیباترین کلیپهایی که برا شهدا تولید شده؛ قطعاً همینه.
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# عملیات بدر؛ سال ۶۳
" رزمندگان مدافع وطن در حال نبرد با عراقی های متجاوز …
🔴 عبدالرحمان فتاحی عضو القاعده و محکوم امنیتی بهعنوان معاون جولانی در امور ایران انتخاب شد
🔹او مسئول جذب نیرو از کردستان ایران برای جنگ در سوریه و عراق بود.
🔹این عتیقه از زندانیان سابق رجایی شهر است، با اندیشه سلفی جهادی در ستیز با هویت ایرانی، با سابقه سازماندهی نیرو از بین اهل سنت برای حضور در سوریه و داعش...
شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد
روابط عمومی سپاه استان قزوین:
🔹طی اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه صاحب الامر (عج) این استان، یک شبکه وابسته به جریانات معاند و ضد انقلاب که با ایجاد گروههایی در حال فعالیت تخریبی علیه امنیت ملی بودند، در قزوین شناسایی و متلاشی شد.
🔹این شبکه ضد امنیت ملی که اقدام به انتشار اخبار کذب علیه نظام کرده بود، وابسته به گروههای سلطنت طلب بود و در چند استان کشور فعالیت میکرد که با تلاش شبانهروزی پس از شناسایی، تحت رصد اطلاعاتی قرار گرفت که با کسب دستور قضایی، اعضای این شبکه ضد انقلاب دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در خانوادهای روحانی در شهر #مشهد و در محله #نوغان دیده به جهان گشود. پدر ایشان حجت الاسلام سیدحاجی رئیس الساداتی و همچنین مادر وی سیده عصمت خدادادحسینی از سلاله سادات حسینی و نسبت اش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین (ع) میرسد. دکتر رئیسی در ۵ سالگی پدر خود را از دست داد.
او تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوینژاد شروع کرد. در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیل به حوزة علمیة قم و مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسهای که با مدیریت آیت الله پسندیده تحت نظر امام خمینی اداره میشد، تحصیل نمود.
بیان سوابق و فعالیتهای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، انقلابی، مبارزاتی و مسئولیتها
در پی اهانت به امام خمینی (ره) در روزنامة اطلاعات در ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۶ و آغاز حرکتهای مردمی، دکتر رئیسی در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشت و در قالب هستهای از طلاب انقلابی فعالیت مینمود. وی در این دوران فعالیتهای مبارزاتی خود را در قالب ارتباط با علمای انقلابی آزاد شده از زندان و یا در تبعید، پی گرفت. همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت نمود.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار کرده بود، شرکت کرد و به دنبال شورشهای مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در مسجد سلیمان، به همراه گروهی از طلاب در قالب فعالیتهای فرهنگی به آن منطقه رفت. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی- عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
ورود آیت الله رئیسی به عرصة مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز شد و پس از مدتی با حکم شهید قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد. موفقیت او در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال در تابستان ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی شهر کرج، مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهده دار شود. حضور همزمان او در این دو مسئولیت، برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳، در این سمت خدمت نمود.
دکتر رئیسی در سال ۱۳۶۲ در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی دختر ارشد آیت الله سید احمد علم الهدی ازدواج کرد. خانم دکتر علم الهدی دانشیار رشته فلسفه علوم تربیت دانشگاه شهید بهشتی تهران، رییس سابق پژوهشگاه علوم انسانی است. آیت الله رئیسی و خانم دکتر علم الهدی دارای دو فرزند دختر هستند. دکتر رئیسی که اهتمام ویژه ای به تحصیل خود و اعضای خانواده اش دارد، دختر اول ایشان متاهل و دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است. یکی در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا (سلام الله علیها) و دیگری در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهر ری و دختر دوم وی نیز متاهل و دانشجوی کارشناسی رشته فیزیک دانشگاه شریف است.
آیت الله رئیسی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب شد و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی ایشان در تهران آغاز شد. به دنبال موفقیت وی در حل پرونده های قضایی پیچیده، امام خمینی (ره) طی احکام ویژه و مستقیم ،ایشان و حجه الاسلام نیری را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان مامور کرد.
بعد از رحلت امام (ره) آیت الله سید ابراهیم رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه وقت به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت. ایشان از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشور منصوب شد که خدمت ایشان در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ادامه یافت. دوره مدیریت آیت الله رئیسی بر سازمان بازرسی کل کشور نقطه عطفی در زندگی ایشان بود. وی که یک مدیریت کلان ملی را به مدت ده سال تجربه می کرد با اتکاء به تجربیات اندوخته خود نظارت بر دستگاههای اداری را متحول و نظام مند کرد. سازمان بازرسی کل کشور در زمان تصدی ایشان با توسعه متوازن ساختاری مواجه شد و به عنوان یکی از ارکان نظارتی نظام جمهوری اسلامی تثبیت شد. این دوران که با روی کارآمدن دولت اصلاحات همزمان بود بسیاری از گره های نظام اداری و اقتصادی شناسایی و راهکار برون رفت از زمینه فساد در آن تدوین شد. بعضی پرونده های جنجالی مفاسد اقتصادی محصول فعالیت شبانه روزی آیت الله رئیسی و همکارانش در این سازمان و درآن دوره بود.
آیت الله رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بود. ایشان که دو رئیس قوه را در این سمت تجربه می کرد به عنوان یکی از مسئولان ارشد قضایی کشور مسئولیت سازماندهی و اداره تشکیلاتی این مجموعه را بر عهده داشت و از سال ۱۳۹۳ تا اسفند ۱۳۹۴ نیز به عنوان دادستان کل کشور خدمت نمود.
آیت الله رئیسی از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۰ با حکم مقام معظم رهبری، دادستان ویژه روحانیت نیز بود.در سال ۱۳۷۶، ایشان به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعة روحانیت مبارز از جمله آیت الله مهدوی کنی و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت به عضویت در آن شورا در آمد.
در اسفند ۱۳۹۴، آیت االله رئیسی با حکم آیت الله العظمی خامنهای (مدظله العالی) به تولیت آستان قدس رضوی منصوب شد. ایشان در سه سال فعالیت در سمت تولیت آستان قدس رضوی ، اقدامات موثری در چارچوب خدمت موثر به حرم نورانی حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) و ارائه خدمات به زائران این بارگاه قدسی در پایتخت معنوی ایران اسلامی انجام داد. رسیدگی به امور زائران بارگاه مقدس امام هشتم(ع)، خدمت به مجاوران و به ویژه مستمندان و مستضعفان حرم رضوی، ترویج معارف قرآنی و مكتب اهل بیت(ع) در جهان اسلام، بهره مند ساختن تهیدستان نقاطی از كشور كه موقوفات آستان قدس در آن قرار دارد و سامان بخشیدن به بنگاههای اقتصادی و خدماتی آستان قدس رضوی، موارد مورد تاكید رهبر معظم انقلاب اسلامی در منشور هفتگانه حكم انتصاب آیت الله رئیسی در سمت تولیت آستان قدس رضوی بودند.
آیت الله رئیسی در ۱۶ اسفند سال ۱۳۹۷ با حکم رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) به ریاست قوه قضائیه منصوب شدند. عملکرد دستگاه قضا در دوران ریاست جناب آقای رئیسی به دلایلی چند؛ تراز این دستگاه را در نظام حکمرانی جمهوری اسلامی بالا برد . آیت الله رئیسی با مدیریت میدانی و پیگیری و رسیدگی نزدیک به مشکلات قضائی مردم، برخورد قاطع و بدون اغماض با مفسدان اقتصادی ، تدوین و نهایی کردن سند تحول قضایی و هوشمند سازی قوه قضائیه، گام های جدی در جهت ارتقای عدالت قضایی برداشت تاجایی که رهبر معظم انقلاب انجام این تحول و ایجاد امید در دل مردم را ستودند .
آیت الله رئیسی درسال ۱۴۰۰ با شرکت در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، با كسب بیش از ۱۸میلیون رای مردم درانتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، حالا رئيس جمهور ايران است.
هادی علیه السلام زیرنظر حوزه علمیة قم
مأموریت قضایی امام خمینی (ره ) به حجت الاسلام رئیسی به همراه حجت الاسلام نیری جهت رسیدگی به گزارشات ویژه
عضویت در هیأت امنای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به مدت ده سال از سوی مقام معظم رهبری
اهم مسئولیتها به اعتبار جایگاه حقوقی
عضو شورای عالی فضای مجازی
عضو شورای عالی استاندارد
عضو شورای عالی نفت
عضو شورای توسعه شرق و غرب کشور
عضو شورای عالی پول و اعتبار
عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر
سخنرانی در اجلاسهای بین المللی
اجلاس مبارزه با فساد اداری در قاره آفریقا
اجلاس مبارزه با جرائم سازمان یافته در آرژانتین
اجلاس سلامت اداری در سوچی روسیه
اجلاس حقوق بشر در پاکستان
اجلاس نقش عاشورا در تحولات اجتماعی – استانبول ترکیه
اجلاس دلالت های قانون اساسی در حفظ حقوق بشر – نیجریه
اجلاس همکاری های بین المللی در مبارزه با فساد – چین
اجلاس حقوق بشر سازمان ملل – ژنو
اجلاس مبارزه با فساد اداری در فیلیپین و انتصاب به عنوان قائم مقام بازرسان کل آسیا
و ده ها نشست تخصصی دیگر با حضور مقامات کشورهای خارجی
بیان سوابق علمی،آثار و تالیفات
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حوزة علمیة قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را نزد آیتالله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیتالله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را نزد آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیتالله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده وآیتالله طاهری خرمآبادی و کفایه را نزد آیتالله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیتالله احمد بهشتی و دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را نزد آیت الله نوری همدانی آموخت.
#آیت_الله_سید_ابراهیم_رئیسی، خارج اصول را نزد آیت الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه را نزد آیت الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنهای رهبر معظم انفلاب تلمذ نمود. او پیش از پایان دوره سطح توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش در سال ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.
ایشان با تکمیل تحقیقات خود در رشته فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالی ترین سطح حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد. و با اخذ نمره ممتاز به درجه دکترای فقه و حقوق در مدرسه عالی شهید مطهری نائل شد.
علاوه بر مسؤولیت های کلان کشوری ، بنا به توصیه مکرر آیت الله مهدوی کنی و آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تاکنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدرسه مجد، مدرسه امیرالمومنین علیه السلام، مدرسه امام حسین علیه السلام و و مدرسه مروی به تدریس سطوح عالی حوزه همچون رسائل و مکاسب، کفایتین و قواعد فقهیه مشغول بود و بعد از عزیمت به مشهد مقدس از ابتدای سال ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب، به تدریس در موضوع «فقه وقف» پرداخت.
آیت الله دکتر رئیسی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و مدرسه عالی شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا ، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته است.
سوابق علمی
سطح چهار فقه و اصول از حوزه علمیه قم
دکترای فقه و مبانی حقوق با گرایش حقوق خصوصی از مدرسه عالی شهید مطهری
تدریس متون فقهی سطح عالی و قواعد فقه قضاء و فقه اقتصاد در حوزههای علمیه تهران و دانشگاهها
شهادت...
سید ابراهیم #رئیسی که در تاریخ ۳۰ ام اردیبهشت ۱۴۰۳ با کسوت #رئیس_جمهور ایران اسلامی به منظور افتتاح دو طرح عمرانی به استان آذربایجان شرقی عزیمت کرده بود، در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد «قیز قلعهسی»، حوالی ساعت ۱۳ در منطقه #ورزقان استان آذربایجان شرقی، به همراه شهیدان والا مقام، حسین #امیر_عبداللهیان (وزیر امورخارجه)، #آیت_الله_آل_هاشم (امام جمعه تبریز)، #مالک_رحمتی (استاندار آذربایجان شرقی)، سرتیم حفاظت رئیس جمهور و خلبانان و کادر پرواز بالگرد دچار #سانحه_هوایی شد و در شب ولادت امام رئوف، #علی_ابن_موسی_الرضا (ع) آسمانی شد و به درجه رفیع #شهادت نائل آمد.