🔴 تفاوت ره از کجاست تا به کجا!
✍️ #حسین_شریعتمداری
🔹 اوایل اسفند ماه ۱۳۹۷ دونالد ترامپ، رئیسجمهور وقت آمریکا که در «کنفرانس اقدام سیاسی محافظهکاران» سخنرانی میکرد، درحالی که سر خود را به نشانه تأسف تکان میداد گفت:
🔸 «ما هفت تریلیون دلار در خاورمیانه خرج کردهایم ولی نمیتوانیم با چراغهای روشن وارد این کشور[عراق] بشویم! ... ما در سفر سال نو به پایگاه نظامی آمریکا در عینالاسد به دلایل امنیتی مجبور شدیم تمامی چراغهای هواپیما را قبل از فرود خاموش کنیم! این چقدر بد است! خیلی بد است»!
✅ چند روز قبل آیتالله رئیسی، رئیس قوه قضائیه کشورمان به دعوت دولت عراق به این کشور سفر کرد. در این سفر تمامی مسئولان عراقی، رؤسای قبایل، علمای شیعه و سنی، گروهها و احزاب سیاسی و تودههای عظیم مردم عراق از سفر ایشان به گرمی و به گونهای کمنظیر استقبال کردند.
🔹 مسئولان عراقی علاوهبر اشتیاق به ملاقات با آقای رئیسی اصرار داشتند که حضور ایشان با ضیافت همراه باشد که در عرف سیاسی نشانه اوج احترام به میهمان است.
🔸 انبوهی از مردم عراق با برپایی تجمعات و برگزاری راهپیمایی به استقبال جناب رئیسی آمده بودند و آقای رئیسی بدون کمترین تکلف و بیرون از تشریفات مرسوم، به میان مردم رفت و همراه آنان راهپیمایی کرد و به خوشوبش با تودههای مردم پرداخت.
✅ توئیتها در استقبال از رئیس قوه قضائیه در همان ساعات اولیه ورود ایشان «ترند» شد. شعاری که آقای رئیسی در میان مردم عراق و به زبان عربی سر داد «ایران و العراق لا یمکن الفراق ... ایران و عراق از هم جداشدنی نیستند» با شور و استقبال بینظیری از سوی مردم پاسخ داده شد و...
🔹 یکی از اقدامات ماندگار و تحسینبرانگیز رئیس قوه قضائیه کشورمان در سفر به عراق، آغاز سفر از محل شهادت سرداران بزرگ مقاومت، حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس بود. حرکتی که میرود تا به اسوه و الگویی ماندگار تبدیل شود. اسوهای حسنه برای هر دو ملت ایران و عراق و همه دنیای مقاومت اسلامی.
💢 مرزهای جغرافیایی اگرچه ارزشمند و قابل احترامند ولی اسلام که جانمایه ملتهای مسلمان است، گسترهای به مراتب فراتر از مرزهای جغرافیایی دارد و برای عبور از مرزها به ویزا و روادید نیازی ندارد. انقلاب اسلامی قومیتها را به ملت و ملتها را به امت تبدیل کرده است.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
📌#سپاه به هیچوجه ورود مصداقی به #انتخابات نخواهد داشت
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف :در مقوله کاندیداتوری انتخابات، پاسداران و سایر نظامیان با طی کردن فرایندهای قانونی به مانند سایر شهروندان مجاز هستند درصورت برخورداری از شرایط قانونی، با حضور در انتخابات در معرض رأی مردم قرار گیرند.
https://basirat.ir/fa/news/328368/
📱#نشست_برخط
🔘"تاثیر انقلاب اسلامی بر تقویت و تعمیق مولفههای قدرت ایران"
🔻مدرس: دکتر عبدالله گنجی تحلیل گر مسائل سیاسی و مدیر مسئول روزنامه جوان
🔻یکشنبه ۲۶بهمن ماه ۱۳۹۹ ساعت ۱۷
🔹لینک ورود👇👇👇👇👇👇
https://www.skyroom.online/ch/nassrailam/enghlab3
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
#العامری: #ترکیه قصد حمله به کوه سنجار را دارد
رئیس ائتلاف الفتح عراق:
🔹اطلاعات تایید شدهای وجود دارد که ارتش ترکیه قصد حمله به کوه #سنجار را دارد.
🔹دولت ترکیه باید این اقدامات خصمانه را که نه تنها به نفع منافع دو کشور نیست بلکه روابط بین المللی را تحت تأثیر جدی قرار میدهد، متوقف کند.
🔹نیروهای مسلح عراق، نیروهای حشد شعبی و دستگاههای امنیتی با کمک خداوند قادر به دفاع و حفاظت از خاک مقدس عراق هستند.
⚫️ #شهادت_امام_هادی_تسلیت| روایت زندگی راوی جامعه کبیره
🔻 #زمانه| درباره تاریخ تولد حضرت امام هادی علیه السلام بیشتر تاریخ نگاران، اتفاق نظر دارند که ایشان در سال ۲۱۲ هجری قمری به دنیا آمده است، اما درباره ماه و روز ولادت، با هم اختلاف دارند، برخی آن را در ۱۵ و ۲۷ ذی الحجه و برخی دیگر در سیزدهم و سوم رجب ذکر کرده اند.
🌴 محل تولد آن حضرت در «بصریا» ـ روستایی که امام موسی کاظم علیه السلام در نزدیکی مدینه به وجود آورده بود ـ است. هم چنین آن حضرت، نخستین فرزند امام جواد علیه السلام اسلام می باشند که از بانویی به نام «سَمانه» متولد شد. عمر شریف آن حضرت، ۴۱ سال و چند ماه بوده است.
🌴 امام دردوران امامت خود با ۵ خلیفه عباسی معاصربودند اولین آنها معتصم که برادر مأمون بود و ۷ سال آغازین دوران امامت امام هادی علیهالسلام با او هم عصر است. بعد ازمرگ معتصم فرزندش واثق به خلافت رسید که او هم درسال ۲۳۲ هجری ازدنیا رفت و امام هادی علیهالسلام ۵سال هم با او معاصر هستند.
🌴 اما بدترین دوران زندگی ورفتار با امام هادی علیه السلام به عصر متوکل برمیگردد که او برادر واثق وفرزند دیگر معتصم بود. معتصم و واثق همانند مأمون ازنظر فکری عقلگرا و پیرو فرقه معتزله اهل تسنن بودند ولی متوکل برخلاف آنها به جبریون متمایل بود و از اهل حدیث بشمار میآمد.
🌴 درعهد امام هادی علیهالسلام آن بزرگوار میتواند حقایقی پیرامون جایگاه بلند و عظیم ولایت اهل بیت علیهمالسلام بیان کند که پدران بزرگوارش به خاطر عدم تحقق شرایط لازم امکان بیان چنین معارفی را نداشتند؛ زیارت غدیریه امیرالمومنین علیهالسلام و زیارت پرمغز جامعه کبیره از یادگارهای امام هادی علیهالسلام است
🌴 روز سوم رجب سالروز #شهادت جانگداز امام هادی(ع) است. آن حضرت درچنین روزی در سال ۲۵۴ هجری درسامرا به دست خلیفه جبار و جنایکار عباسی به نام معتزّ به شهادت رسید.
【 #زمانه: پاتوق نخبگان و تحلیلگران】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
پرده نگار 26 | امریکا شناسی (5) / اندیشکده های امریکایی
https://basirat.ir/fa/news/328369/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 جوان موفق از دیدگاه امام علی (ع) - بخش اول
🔸حجت الاسلام والمسلمین عالی
#موعظه_خوبان
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
🔴 #تا_انتخابات| در نخستین جلسه جبهه اصلاح طلبان ایران در حسینیه جماران چه گذشت؟
🔹در ابتدای این جلسه جواد امام، دبیرکل مجمع ایثارگران، علت انتخاب حسینیه جماران برای برگزاری این جلسه را تجدید میثاق اصلاحطلبان با آرمانهای امام خمینی (س) عنوان کرد!
🔹در جلسه دیروز هیأت رئیسه سنی شامل بهزاد نبوی به عنوان رئیس و آذر منصوری، حسین کمالی و اسدالله عابدی تشکیل شد.
🔻 بهزاد نبوی:
🔹باید آییننامهای داشته باشیم که بر اساس آن بتوانیم هیأت رئیسه را انتخاب کنیم. لذا علی القاعده اولین دستور کار باید تدوین آییننامه باشد. پیشنویس این آییننامه را هم باید کسانی تهیه کرده باشند و یا تهیه کنند تا بر اساس آن بتوانیم انتخابات هیأت رئیسه را هم انجام داد.
🔻 آذر منصوری:
🔹اما با توجه به اینکه این نهاد اجماع ساز قرار است پیام متفاوتی به جامعه متبادر کند، نیاز به اصلاحات جدی در آیین نامه موجود هست. ارکان این نهاد اجماع ساز باید در آییننامه دیده شود.
🔻حسین کمالی:
🔹۱۷ روز دیگر ثبت نام شوراهای شهر شروع می شود و ما خیلی فرصت نداریم که بخواهیم به برنامهای بپردازیم که در آن همه موارد را عادی پیش ببریم. گروههای رقیب در رابطه با انتخابات هر کاری را دارند انجام میدهند و به ما پیشنهاد میدهند که شما اصلا نیایید بهتر است.
🔻حسن رسولی:
🔹به نمایندگی از ۲۱ نفر عضو شورای شهر تهران میگویم که با توجه به تجارب قبلی و فرصت کوتاهی که در پیش هست، ما ۲۱ نفر به عنوان جمع مشاور اعلام آمادگی میکنیم. البته در صورتی که جبهه اصلاحطلبان ایران برای پایتخت به لیست ۲۱ نفره دیگری برسد، هیچ کدام از ما نه تنها سهمی مطالبه نخواهیم کرد، بلکه کاملا در خدمت این عزیزان هستیم.
🔻 الیاس حضرتی:
🔹ما منتظر هستیم تا ببینیم شورای نگهبان چه اقدامی خواهد کرد و نقشه راه را شورای نگهبان برای ما مشخص میکند که چه کسانی میتوانند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند و به نظر من تا آن زمان ما یک حالت بلاتکلیفی داریم.
🔹جواد امام پیشنهاد داد یک جمع پنج نفره مسئول تدوین آییننامه جبهه اصلاح طلبان ایران شوند و با رأی اعضای حاضر در جلسه محمود صادقی، فرج کمیجانی، علی باقری، شهیندخت مولاوردی و آذر منصوری برای تدوین این آییننامه مسئول شدند.
کلیات #لایحه اصلاحیه بودجه ۱۴۰۰ تصویب شد
🔹نمایندگان مجلس کلیات لایحه اصلاحیه بودجه سال ۱۴۰۰ را با ۲۱۱ رای موافق، ۲۸ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۲۵۲ نماینده حاضر در جلسه تصویب کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
قطب نما 171 / رئیس جمهوران چند ستاره
از ميان 46 رئيس جمهوري که آمريکا به عمر خود ديده است، 12 تن از آنان نظامي بوده اند. اين نظاميان در مجموع بيش از 64 سال بر اين کشور حکومت کردهاند. به واقع در طول 230 سالي که از استقلال آمريکا ميگذرد، کرسي رياست جمهوري ايالات متحده براي بيش از يک چهارم اين زمان، در اختيار نظاميان بوده است!
https://basirat.ir/fa/news/328431
🔻اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به سخنان وزیر اطلاعات: کسی که شهید فخریزاده را ترور کرد، هیچ ربطی به ستاد کل نیروهای مسلح ندارد
مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات وزیر اطلاعات پیرامون دست داشتن یکی از اعضای ستاد کل نیروهای مسلح در ترور شهید فخریزاده:
🔹اولا فرد مورد ادعای وزیر اطلاعات در سال ۹۳ در حال آموزش بوده است و در همان سال به دلیل مشکلات اخلاقی و اعتیاد اخراج گردیده است.
🔹ثانیا عضویت فرد مورد ادعا قطعی نبوده و روال نیروهای مسلح اینگونه است که ارزیابیهای حین آموزش یکی از عوامل اصلی قطعیت در عضویت بوده که نامبرده به دلیل وجود مشکل اخلاقی و اعتیاد به عضویت رسمی در نیامده و در حین آموزش اخراج گردیده است.
🔹ثالثا وزیر اطلاعات حتماً میدانند که وفق قوانین و مقررات افراد اخراجی از نیروهای مسلح از جمله فرد مورد ادعای ایشان پس از اخراج در سال ۹۳ با نیروهای مسلح به طور کامل قطع ارتباط نموده و فاقد هویت نظامی باشد و به همین دلیل جرم امنیتی وی همانند سایر آحاد جامعه در حیطه مأموریت و مسئولیت وزارت اطلاعات قرار میگیرد.
اصلاحطلبان مجبورند این تناقض را حل کنند
اصلاحطلبان باید قبل از هر تحرک انتخاباتی این تناقض را حل کنند که بالاخره رئیسجمهور را دارای اختیار میدانند یا بیاختیار؟!
مدیر مسئول روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: طیفی از اصلاحطلبان سالهاست بر این طبل میکوبند که رئیسجمهور در ایران فاقد اختیار است.
وقتی رئیسجمهور محترم در روز ۲۲ بهمن امسال فهرستی از اقدامات دولت را برمی شمرد، ذهن نگارنده مرتب بین بیاختیاری و این همه کار رفت و برگشت میکرد. پس از سالها مطالعه دریافتم وقتی طیف فوقالذکر میگویند رئیسجمهور فاقد اختیار است، یعنی سه کار را نمیتواند انجام دهد: ۱- اختیار تغییر نوع نظام سیاسی را ندارد. ۲- یکطرفه نمیتواند مقابل غرب زانو بزند. ۳- اختیار وارد کردن اپوزیسیون را به قدرت و حکومت ندارد. اصلاحطلبان عارف را بهدلیل ورود نکردن وی به این سه مقوله عقب کشیدند و بعداً شکوریراد، نوشت «عارف وفادار به نظام است نه اصلاحطلب.» بنابراین وقتی از رئیسجمهور شجاع حرف میزنند یا اکثر کاندیداها به دلشان نمینشیند، منظور اقدام در آن سه مقوله است و عبور از خاتمی هم به خاطر همین سه اصل کلید خورد. اما کاش یکپارچه میگفتند رئیسجمهور فاقد اختیار است. اظهارنظر طیف ذکر شده در این باره شترگاو پلنگی است.
اصلاحطلبان بارها از دوران خاتمی به عنوان نقطه عطف یاد کردهاند. حال آنکه رئیسجمهور را فاقد اختیار میدانند. واقعیت تلخ این است که جماعت مذکور خود را «پدر دموکراسی» در ایران میدانند و فرضشان این است که رأی از سرچشمه یا به سوی ما جاری است یا در انسداد و انحراف است. در همین انتخابات ۱۳۹۸ با اینکه شخصی شناخته شده (مجید انصاری) سرلیست تهرانشان بود رأیشان به ۷۰ هزار نفر نرسید، حال آنکه در طیف مقابل رأی سرلیست نسبت به چهار سال قبل بیش از ۲۰۰ هزار رأی رشد داشت. باید عقلای جریان اصلاحات که خود را جریان سیاسی میدانند (و نه یک جنبش اجتماعی) در اتاقهای فکر خود فکری به حال تناقضات و تعارضات بکنند. در عین حال توضیح دهند که چرا حدود ۲۰ نفر را برای یک کرسی بدون اختیار در صف بررسی قرار دادهاند؟ چرا برای مسیری که شما را به هدف نمیرساند، اینقدر دست و پا میشکنید؟ رئیسجمهور طبق قانون اساسی (هر که باشد) وظایف و شعارهایش باید در چارچوب سیاستهای کلی نظام باشد.
🔴 #تا_انتخابات | یادداشت اصلاح طلب جوان علیه گعده ناسا و چریک پیر ‼️
🖌 #محمدعلی_آهنگران
🔻 بنا نداشتم پست سیاسی و انتخاباتی بگذارم اما خواندن خبر تشکیل نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان و دیدن عکس یادگاریشان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ موجب شد تا دوباره علی رغم میل باطنی ام گور کهنه بشکافم و دردنامه ای بنویسم.
🔹حضرات که برای برخی از آنها به صفت شخصشان بسیار احترام قائلم در حسینیه جماران گرد هم آمدند تا برای روزهای انتخابات ما بین خودشان اجماع بسازند و تدبیر کنند. همان آدمهای همیشگی همان گعده ۲۵ ساله بدون هیچ تغییری در چهره ها و رویکردها عده ای مشغول شعارهای بیست سال پیش برخی مشغول زمینه چینی برای گرفتن پستها و احتمالا تعدادی مشغول بیزینسهای سیاسی و کاسبی های انتخاباتی. بدون ذره ای کسب اختیارات بدون مشخص کردن نسبتشان با حاکمیت و همچنان پس زدن با دست و پیش کشیدن با پا.
🔹طرف ذره ای در جهت گیری های برندازانه و ضدیت با ولایت فقیه و روال ساختار شکنانه اش تغییری نداده اما در جلسات اجماع ساز می خواهد دست به اصلاح بزند. اصلاح چه چیزی؟ آن دیگری هنوز وعده های پر سر و صدایش برای تامین مطالبات مردم و بلافاصله خلف وعده ها و فراموشکاریهایش از حافظه ملت پاک نشده آمده برای انتخابات بعدی وعده های جدید طراحی کند. آن یکی هنوز چک های سیاسی برگشت خورده و بی محلش پاس نشده آماده می شود تا دسته چکی دیگر خرج کند و برگه های چک را با دفتر نقاشی اشتباه گرفته
🔹آقایان مدعی اصلاحات! خانمهای مدعی تحول و تغییر!
ملت به ریش سوخته و حنای بی رنگ ما و شما می خندند؛ از این دورهمی های بی حاصل چه سود ؟! این نشستن ها و گفتن ها و برخاستن ها چه نفعی برای مردم گرفتار نان شب دارد؟ شما که می دانید نه در حاکمیت اعتباری دارید نه مابین مردم آبرویی با چه رویی حرف از انتخابات می زنید؟ کدام ایرادتان را اصلاح کرده اید که امروز می خواهید جبهه اصلاح تشکیل بدهید ؟ در این ناسای جعلی قرار است چه آپولویی هوا کنید؟ احتمالا باز عده ای جوان بی نوا را می خواهید عمله انتخاباتی خود کنید و فردای پیروزی خیالی تلفن ها را خاموش کرده آن بیچاره ها را گرفتار در راهروهای دادسرا و دادگاه به حال خود رها کنید؟
🔹 از مجلس لیست امید و دولت تدبیر امیدتان چه خیری به حال ملت بی پناه رسید که دوباره عزم انتخابات کرده اید؟
من جای شما باشم بر این امر اجماع می کنم که تا سالیان متمادی فکر انتخابات و کسب قدرت نکنم بنشینم در گوشه ای مطالعه و تزکیه نفس کنم اول خود را اصلاح کنم بعد به فکر اصلاح کشور باشم دامن خودم را از فساد سیاسی و اقتصادی پاک کنم تا مردم بدانند در گفتار و رفتار صادق و سالمم. این دوره شاید نبودنتان سودمند تر از بودنتان باشد.