❇️ زنگ هشدار مشارکت چهل درصدی
📌متن شبهه👇
رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهوری اش، 35 درصد یا 40 درصد حائزان شرایط شرکت کنند. پیداست که مردم به نظام سیاسیِ خود نه اعتماد دارند، نه اعتنا می کنند و نه امید دارند.»
آیا اکنون این ننگ دامن گیر نظام جمهوری اسلامی شده؟
📌پاسخ👇
▪️ پاسخ به این پرسش، هم مثبت است و هم منفی؛ چراکه این درصد از مشارکت از جهاتی ننگ است و از جهاتی افتخار.
🇮🇷 اول خطاب به معاندین: با مشارکت 40 درصدی ذوق زده نشوند؛ شما از ماههای اول انقلاب قرار بود براندازی کنید؛ بعد از 45 سال تلاش شبانه روزی نهایتاً گفتند جمهوری اسلامی برف 1401 را نمیبیند؛ اما در سال 1402 و 1403 انتخابات برگزار کرد؛ چون درد مردم براندازی نیست. خودتان هم میدانید اگر 40 درصد پای صندوق رای میآیند، نیم درصد هم پای براندازی نمیآیند.
🔹در این انتخابات خاتمی و روحانی و همه غربگرایان پای کار یکی از کاندیداها آمدند اما مشارکت بالا نرفت؛ پس تحریمکنندگان انتخابات قبلی هم نتوانستند اعتماد مردم را جلب کنند.
ضمن اینکه مشارکت اینان یعنی نفی تمام ادعاهای قبلی دشمنان که نظام دیکتاتور است و امکان تغییر وجود ندارد و رئیس جمهور تدارکاتچی است و....
✳️ اما مشارکت چهل درصدی برای ایران ننگ است، زیرا:
▪️با تمام اقدامات مثبت دولت شهید رئیسی، هنوز گشایشی در معیشت مردم دیده نمیشود و 8 سال خسارت دولت روحانی با سه سال جبران نمیشود. دولت بعد هر دولتی باشد از ثمرات تلاش خستگی ناپذیر رئیسی بهرهبرداری خواهد کرد.
▪️در جهاد تبیین کوتاهی کردیم و نتوانستیم پیشرفتها و نقاط قوّت کشور را به مردم برسانیم؛ لذا بسیاری خیال میکنند ما در حال سقوطیم؛ نه صعود و نزدیک قله.
▪️ مسئولین ما فضای بی در و پیکر مجازی را مدیریت نکردند و دشمن هرچه در توان داشت برای محاصره تبلیغاتی مردم به کار گرفت. مثلا در یک قلم همستر کومبات اذهان را سحر کرد.
همه جریان انقلابی در ایتا جمع شدیم، عموم جامعه را با تروریستهای رسانهای در تلگرام و توییتر تنها گذاشتهایم.
▪️ما نتوانستیم برای مردم تبیین کنیم که انتخابات، بهترین راه اصلاح و تغییر در مملکت است.
و ...
✅ اما اگر ننگی هم هست، برای ما مدعیان انقلابی و خواص ناکارآمد است؛ نه برای اصل نظام.
🔆 نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند خورشیدی است که هرکس به آن پشت کند، چیزی از تابش خورشید کم نمیشود بلکه خودش از گرمابخشی آن محروم می شود.
🔹 نظام جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی منتخب مردم در فروردین 58؛
🔹 نظام یعنی رهبری عظیم الشأن و حکیم انقلاب اسلامی
🔹 نظام یعنی خون هزاران شهید والا مقام...
🔹 نظام یعنی تمام گام های مثبت و پیشرفتهای چشمگیر 46 ساله...
✳️ و اما مشارکت چهل درصدی از جهاتی هم ننگ نیست، زیرا:
1️⃣ در طول این 46 سال، میانگین مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس حدود 55 درصد، و در انتخابات ریاست جمهوری حدود 70 درصد است و با یک انتخابات کم رونق، این کارنامه و میانگین درخشان یکجا نفی نمیشود.
2️⃣ عدم مشارکت عوامل مختلفی میتواند داشته باشد و هر عدم مشارکتی به معنای مخالفت با اصل نظام نیست:
🔹 برای نمونه: در فروردین 1358، 98 درصد مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند. در بهمن همان سال 67 درصد در انتخابات ریاست جمهوری و در اسفند همان سال 52 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند.
👈 آیا می توان این ریزش 46 درصدی میزان مشارکت در طول یک سال را نشانه بی اعتماد شدن مردم به نظام دانست؟ مسلّماً نه!
🔹 ما در انتخاباتهای ریاست جمهوری پیشین هم مشارکت 50 درصدی (سال 72) را تجربه کردهایم و هم مشارکت 85 درصدی (سال 88) را. این افزایش مشارکت چه علّتی داشته؟ آیا مخالفین نظام، به موافق تبدیل شدند؟
3️⃣ میانگین مشارکت مردم در ادوار ریاست جمهوری، حدود 70 درصد است. به طور متوسط 30 درصد مردم هیچگاه به دلایل مختلفی شرکت نکردند. ابتدا بر سر دلایل عدم مشارکت 30 درصد که همیشه شرکت نکردند و امسال هم شرکت نکردند باید صحبت کنیم.
4️⃣ 46 سال است که آمریکا در ایران قصد براندازی دارد و از هر روشی استفاده کرده؛ روزی جان بولتون گفت: جمهوری اسلامی نباید 40 سالگیاش را جشن بگیرد و از آن تاریخ به بعد، تهاجمات آمریکا برای براندازی سهمگینتر شد.
وقتی دشمنی شبانهروزی آمریکا و سرویسهای جاسوسی و تیمهای ترور و رسانههای فارسی زبان، به مقصود اصلی نرسیده و تنها توانسته کاهش مشارکت در انتخابات را نتیجه بدهد، نه تنها ننگی برای نظام و ملّت ندارد، بلکه نشان از ایستادگی و بصیرت عموم مردم پای انقلاب علی رغم همه این نقشهها و توطئههاست.
#انقلابیون
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
سلام
در عرصه انتخابات دو کاندیدای انقلابی و غیر انقلابی داریم که مردم باید توجه لازم را داشته باشند.
یک کاندیدا به دنبال زنده کردن جریان روحانی است که تورم،نقدینگی بالا ،افزایش بی رویه قیمت ها، قطعی برق خروجی آن بود.تمام منتقدان خود را بی شناسنامه خواند و الان هم طرفداران این کاندیدا ، مردمی که به کاندیدای انقلابی رای داده اند را طالبان خواند.
در طرف دیگرکاندیدای جریان انقلابی است که وامدار و ادامه دهنده راه شهید رئیسی است ،کسی که هزینه بستری و درمان کودکان هفت سال و زیر هفت سال را در بیمارستانهای دولتی رایگان کرد.
۱۲میلیون نفر از افراد مسن جامعه و دهکهای نیازمند را رایگان بیمه کرد.
نهضت مسکن را راه اندازی کرد و به زوجهای جوان و کسانی که فرزند سوم داشتند زمین رایگان داد و وام آنرا طی سه مرحله به ۳۰۰میلیون،۵۰۰مبایون و در حال حاضر مصوب شد وام ۸۰۰میلیون تومنی پرداخت کنند.
سوال؟ شما به کدام جریان رای خواهید داد؟قدر فرصت ها را بدانید و دیگران را هم راهنمایی بفرمایید.انتخاب با شماست.انتخاب خوب و بد پای خودتان هست و فردای انتخابات در صورت انتخاب اشتباه فقط باید خودتان را ملامت کنید نه دیگران را
🟠مخاطبین عزیز
آیا میدانید کدام یک از۲ نامزدریاست جمهوری برای پایان دادن به مشکلات اقتصادی ، برنامه مدون دارند؟
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🟠مخاطبین عزیز
آیا میدانید کدام یک از ۲نامزد ریاست جمهوری قائل به مذاکره بر اساس رعایت سه اصل عزت،حکمت و مصلحت است ؟اصولی که به اذعان دشمنان ایران،دولت شهید رئیسی آنرا به خوبی پیاده کرد!
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
🟠 مخاطبین عزیز
در جبهه انقلاب اگر هرکدام از شما یک نفر ،فقط یک نفر را که قصد شرکت در انتخابات ندارد توجیه کند چه عدد بالایی می شود؟وقت آن نیست که این مردم خوب و دوست داشتنی را ترغیب کنیم برای آمدن پای صندوق رای و انتخاب اصلح!
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
هدایت شده از جهان نیوز
🗳حمایت جمعی از وعاظ و روحانیون از سعید جلیلی
🔹اکنون که با عنایت الهی مرحله اول چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری با مشارکت ۲۵ میلیونی مردم، با هدف انجام تکلیف الهی در اطاعت امر رهبر فرزانۀ انقلاب در آرامش و سلامت به پایان رسیده است، از دلسوزان جبهۀ انقلاب اسلامی تقاضا داریم تمام همّت خود را به دو امر زیر که میتواند در سرنوشت انقلاب اسلامی و ایران عزیز تأثیر بسزایی داشته باشد معطوف دارند:
🔹افزایش مشارکت که باعث سرافرازی نظام و اقتدار ایران اسلامی میشود.
🔹پیروزی نامزدی که بتواند با دنبال کردن راه شهید مظلوم، آیتالله رئیسی، کارهای نیمهتمام ایشان را تکمیل کند و ارتقا بخشد.
🔹ما به عنوان کمترینِ ملّت، با قدردانی از کاندیداها و هوادارانشان، با پیروی از مردم برای مرحلۀ دوم انتخابات، حمایت خود را از جناب «دکتر سعید جلیلی» اعلام میداریم.
۱. سید محمدمهدی میرباقری
۲. مسعود عالی
۳. مهدی طائب
۴. محمدمهدی ماندگاری
۵. ناصر رفیعی
۶. محمدرضا عابدینی
۷. علیرضا پناهیان
۸. محمدحسن نبوی
۹. سید ابراهیم حسینی اراکی
۱۰. رضا محمدی
۱۱. سید علیرضا تراشیون
۱۲. سید حسین مؤمنی
۱۳. احسان بیآزار تهرانی
۱۴. علی سرلک
۱۵. سید مهدی شیرازی
۱۶. سعید صلح میرزایی
۱۷. سید علیرضا تکیهای
۱۸. محمد میرزامحمدی
۱۹. محمد حاج ابوالقاسم دولابی
۲۰. محمدحسین فلاحزاده
۲۱. محمدجواد نظافت یزدی
۲۲. احمد لقمانی
۲۳. محمدرضا برادران
۲۴. حسین جوشقانیان
۲۵. جعفر واضحی
۲۶. مصطفی کرمی
@jahaannews
jahannews.com
هدایت شده از خبرگزاری فارس
✅ کمی طولانی؛ اما تجربهای تاریخی و شایستهی عبرت و پند...
🔻از ابتدای انقلاب اسلامی که خود یک تحول فکری و فرهنگی در مسیر اثبات "اعتماد به نفس ملی" و شعار "ما میتوانیم" بود؛ اما تفکر و نگاهی وجود داشت و دارد که راه عبور از چالشها و رسیدن به قلههای پیشرفت را در بیرون از کشور و بستن با قدرتهای غربی جستجو میکند که به برخی از این فراز های مهم و نتایج آن در مسیر رسیدن به درک درست از وضعیت فعلی که دوباره دوگانه دروغین "معیشت و مقاومت" مطرح شده، اشاره میکنیم:
1️⃣ اولین قسمت از سریالِ "نگاهِ امیدوارانه به غرب" در ابتدای انقلاب و در دولت موقت با نخست وزیری بارزگان به صحنه آمد که او اعتقاد داشت:" ایران میتواند بر اساس احترام متقابل، رابطهی دوستانهای با آمریکا داشته باشد. چرا ایران نباید از آمریکا اسلحه بخرد؟ ما چنین رابطهای را حق خود میدانیم."[ ژوبین باری، جنگ قدرتها در ایران، ، ص ۱۷۹] و اما حضرت امام رحمهاللهعلیه رویکرد دولت موقت در ارتباط با آمریکا را به وابستگی تعبیر نموده و فرمودند: "اول انقلاب شهادت میدهد که نهضت به اصطلاح آزادی، طرفدار جدی وابستگی کشور به آمریکا [بود] و در این باره از هیچ کوششی فروگذار نکرده است."[صحیفهی امام، ج ۲۰، ص ۴۷۹] و در نهایت معمار کبیر انقلاب اسلامی در پاسخ به نامه وزیر کشورِ وقت، ضرر نهضت به اصطلاح آزادی را از ضرر گروهکهای دیگر، حتی منافقین ، بیشتر و بالاتر دانستند...
2️⃣ در پرده دوم این سریالِ خسارتبار ، جرج بوش چند باری از تمایل خود برای تغییر مناسبات با ایران در دوره سازندگی سخن گفت. اتفاقی که هرچند از سوی رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی با مخالفت رو به رو شد، اما آقای هاشمی از آن استقبال کرد و وقتی در ۱۲ مهر ماه ۱۳۷۰ جرج بوش پسر رسما اعلام کرد که خواهان بهبود روابط آمریکا با ایران است و از تهران خواست تا از نفوذ خود برای آزادی گروگانهای آمریکایی در لبنان استفاده کند، ایران به اصرار رییس جمهور وقت که خوشبین به وعدههای آمریکاییها بود، از نفوذ خود استفادهکرد و تا اواخر سال ۱۳۷۰ تقریبا تمام گروگانهای غربی آزاد شدند، اما آمریکا به وعدههای خود مبنی بر آزاد کردن داراییهای توقیف شده عمل نکرد...
3️⃣ و اما پرده سوم از این سریال در دورهی به اصطلاح تنشزداییِ اصلاحطلبان به اجرا درآمد، دورهای که بیل کلینتون دموکرات بعنوان نخستین رئيس جمهور آمریکا، نظام تحریم سازماندهی شده علیه ایران را طراحی کرد. اما در پی فشار و چانهزنی دولت دوم خردادی، کشور ما در پرونده افغانستان در کنفرانس بن و در پرونده هستهای در توافقنامه سعدآباد، بروکسل و در نهایت پاریس، نهایت همکاری و پیش پرداختِ تعهدات خود را به منصهی اقدام رساند اما آمریکا با وقوع سناریوی ساختگی ۱۱ سپتامبر فصل تازهای از تنشهای ایران و آمریکا را رقم زد و در 29 ژانویه ۲۰۰۲ جرج بوش در سخنرانی سالانه خود در کنگره؛ ایران، عراق و کره شمالی را محور شرارت در جهان نامید...
4️⃣ و بخش چهارم این سریال پر تکرار در دوره اعتدال رقم خورد، دورهای که با شعار رونق اقتصادی و لغو تحریمها از مسیر پر تکرار و بیحاصل گذشته یعنی سیاستِ تنشزدایی شروع شد و به برجام نافرجام منتهی شد و در ضرورت عبرت گرفتن از این دوره، اعترافِ دولتمردان اعتدال که اذعان داشتند، از برجام دستاوردی جز "هیچ" نداشتیم، بس است، برای قطع نگاهِ امیدوارانه به خارج و امید بستن به سرمایههای داخلی و ظرفیتهای خموش و خفته در این سرزمین پر ثروت...
👈 و این در حالیست که با شکل گیری دولت سیزدهم و درسآموزی از تنها "حاصل دولت روحانی" یعنی "عدم اعتماد به غرب" و در نتیجه؛ توجه به ظرفیتهای داخلی و نگاه باز به فضای گستردهی بینالمللی و خارج شدن از حصار "ما نمیتوانیم" و " عدم اتکا به چند قدرت زیادهخواهِ غربی" فضای تبادلات و تعاملات جهانی و رونق کسب و کار داخلی در کشور به اذعان موسسات مالی و اقتصادی جهان، شدت گرفتهاست.
🔹آری؛ نگاهِ درونزا منکِر تعامل با جهانِ اطراف نیست، بلکه معتقد به ورود پر قدرت و مبتنی بر اقتصاد قوی در بیرون از مرزهاست تا سهم خویش را از سبد تجارت جهانی با دیپلماسی هوشمندانه و فعال بدست آورد...
🔻 حال انتخاب با ماست؛
👈 نگاه بجا و پرفایده و موثر به داخل و بعد تعامل از روی قدرت با جهان البته به معنای همه کشورهای جهان نه آمریکا و سه کشور اروپاییِ بدعهد و زیادهخواه....
🔻یا
👈 نگاهِ پر خسارت، از رویِ نیاز و بینتیجه به خارج و معطل نمودنِ ظرفیتها و منابع داخلی و سرخورده شدن استعدادهای جوان وخلاقِ درونی....
جواد خسروی
#انقلابیون
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بیاخلاقیها علیه جلیلی ادامه دارد
🔹این بار، صداگذاری "هو" به جای شعارهای استقبال از جلیلی در بازار تهران
📌 پ ن👇
فیلم واقعی را در همین کلیپ ببینید.
#انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۳
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش