🔻اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به سخنان وزیر اطلاعات: کسی که شهید فخریزاده را ترور کرد، هیچ ربطی به ستاد کل نیروهای مسلح ندارد
مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات وزیر اطلاعات پیرامون دست داشتن یکی از اعضای ستاد کل نیروهای مسلح در ترور شهید فخریزاده:
🔹اولا فرد مورد ادعای وزیر اطلاعات در سال ۹۳ در حال آموزش بوده است و در همان سال به دلیل مشکلات اخلاقی و اعتیاد اخراج گردیده است.
🔹ثانیا عضویت فرد مورد ادعا قطعی نبوده و روال نیروهای مسلح اینگونه است که ارزیابیهای حین آموزش یکی از عوامل اصلی قطعیت در عضویت بوده که نامبرده به دلیل وجود مشکل اخلاقی و اعتیاد به عضویت رسمی در نیامده و در حین آموزش اخراج گردیده است.
🔹ثالثا وزیر اطلاعات حتماً میدانند که وفق قوانین و مقررات افراد اخراجی از نیروهای مسلح از جمله فرد مورد ادعای ایشان پس از اخراج در سال ۹۳ با نیروهای مسلح به طور کامل قطع ارتباط نموده و فاقد هویت نظامی باشد و به همین دلیل جرم امنیتی وی همانند سایر آحاد جامعه در حیطه مأموریت و مسئولیت وزارت اطلاعات قرار میگیرد.
اصلاحطلبان مجبورند این تناقض را حل کنند
اصلاحطلبان باید قبل از هر تحرک انتخاباتی این تناقض را حل کنند که بالاخره رئیسجمهور را دارای اختیار میدانند یا بیاختیار؟!
مدیر مسئول روزنامه جوان در یادداشتی نوشت: طیفی از اصلاحطلبان سالهاست بر این طبل میکوبند که رئیسجمهور در ایران فاقد اختیار است.
وقتی رئیسجمهور محترم در روز ۲۲ بهمن امسال فهرستی از اقدامات دولت را برمی شمرد، ذهن نگارنده مرتب بین بیاختیاری و این همه کار رفت و برگشت میکرد. پس از سالها مطالعه دریافتم وقتی طیف فوقالذکر میگویند رئیسجمهور فاقد اختیار است، یعنی سه کار را نمیتواند انجام دهد: ۱- اختیار تغییر نوع نظام سیاسی را ندارد. ۲- یکطرفه نمیتواند مقابل غرب زانو بزند. ۳- اختیار وارد کردن اپوزیسیون را به قدرت و حکومت ندارد. اصلاحطلبان عارف را بهدلیل ورود نکردن وی به این سه مقوله عقب کشیدند و بعداً شکوریراد، نوشت «عارف وفادار به نظام است نه اصلاحطلب.» بنابراین وقتی از رئیسجمهور شجاع حرف میزنند یا اکثر کاندیداها به دلشان نمینشیند، منظور اقدام در آن سه مقوله است و عبور از خاتمی هم به خاطر همین سه اصل کلید خورد. اما کاش یکپارچه میگفتند رئیسجمهور فاقد اختیار است. اظهارنظر طیف ذکر شده در این باره شترگاو پلنگی است.
اصلاحطلبان بارها از دوران خاتمی به عنوان نقطه عطف یاد کردهاند. حال آنکه رئیسجمهور را فاقد اختیار میدانند. واقعیت تلخ این است که جماعت مذکور خود را «پدر دموکراسی» در ایران میدانند و فرضشان این است که رأی از سرچشمه یا به سوی ما جاری است یا در انسداد و انحراف است. در همین انتخابات ۱۳۹۸ با اینکه شخصی شناخته شده (مجید انصاری) سرلیست تهرانشان بود رأیشان به ۷۰ هزار نفر نرسید، حال آنکه در طیف مقابل رأی سرلیست نسبت به چهار سال قبل بیش از ۲۰۰ هزار رأی رشد داشت. باید عقلای جریان اصلاحات که خود را جریان سیاسی میدانند (و نه یک جنبش اجتماعی) در اتاقهای فکر خود فکری به حال تناقضات و تعارضات بکنند. در عین حال توضیح دهند که چرا حدود ۲۰ نفر را برای یک کرسی بدون اختیار در صف بررسی قرار دادهاند؟ چرا برای مسیری که شما را به هدف نمیرساند، اینقدر دست و پا میشکنید؟ رئیسجمهور طبق قانون اساسی (هر که باشد) وظایف و شعارهایش باید در چارچوب سیاستهای کلی نظام باشد.
🔴 #تا_انتخابات | یادداشت اصلاح طلب جوان علیه گعده ناسا و چریک پیر ‼️
🖌 #محمدعلی_آهنگران
🔻 بنا نداشتم پست سیاسی و انتخاباتی بگذارم اما خواندن خبر تشکیل نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان و دیدن عکس یادگاریشان در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ موجب شد تا دوباره علی رغم میل باطنی ام گور کهنه بشکافم و دردنامه ای بنویسم.
🔹حضرات که برای برخی از آنها به صفت شخصشان بسیار احترام قائلم در حسینیه جماران گرد هم آمدند تا برای روزهای انتخابات ما بین خودشان اجماع بسازند و تدبیر کنند. همان آدمهای همیشگی همان گعده ۲۵ ساله بدون هیچ تغییری در چهره ها و رویکردها عده ای مشغول شعارهای بیست سال پیش برخی مشغول زمینه چینی برای گرفتن پستها و احتمالا تعدادی مشغول بیزینسهای سیاسی و کاسبی های انتخاباتی. بدون ذره ای کسب اختیارات بدون مشخص کردن نسبتشان با حاکمیت و همچنان پس زدن با دست و پیش کشیدن با پا.
🔹طرف ذره ای در جهت گیری های برندازانه و ضدیت با ولایت فقیه و روال ساختار شکنانه اش تغییری نداده اما در جلسات اجماع ساز می خواهد دست به اصلاح بزند. اصلاح چه چیزی؟ آن دیگری هنوز وعده های پر سر و صدایش برای تامین مطالبات مردم و بلافاصله خلف وعده ها و فراموشکاریهایش از حافظه ملت پاک نشده آمده برای انتخابات بعدی وعده های جدید طراحی کند. آن یکی هنوز چک های سیاسی برگشت خورده و بی محلش پاس نشده آماده می شود تا دسته چکی دیگر خرج کند و برگه های چک را با دفتر نقاشی اشتباه گرفته
🔹آقایان مدعی اصلاحات! خانمهای مدعی تحول و تغییر!
ملت به ریش سوخته و حنای بی رنگ ما و شما می خندند؛ از این دورهمی های بی حاصل چه سود ؟! این نشستن ها و گفتن ها و برخاستن ها چه نفعی برای مردم گرفتار نان شب دارد؟ شما که می دانید نه در حاکمیت اعتباری دارید نه مابین مردم آبرویی با چه رویی حرف از انتخابات می زنید؟ کدام ایرادتان را اصلاح کرده اید که امروز می خواهید جبهه اصلاح تشکیل بدهید ؟ در این ناسای جعلی قرار است چه آپولویی هوا کنید؟ احتمالا باز عده ای جوان بی نوا را می خواهید عمله انتخاباتی خود کنید و فردای پیروزی خیالی تلفن ها را خاموش کرده آن بیچاره ها را گرفتار در راهروهای دادسرا و دادگاه به حال خود رها کنید؟
🔹 از مجلس لیست امید و دولت تدبیر امیدتان چه خیری به حال ملت بی پناه رسید که دوباره عزم انتخابات کرده اید؟
من جای شما باشم بر این امر اجماع می کنم که تا سالیان متمادی فکر انتخابات و کسب قدرت نکنم بنشینم در گوشه ای مطالعه و تزکیه نفس کنم اول خود را اصلاح کنم بعد به فکر اصلاح کشور باشم دامن خودم را از فساد سیاسی و اقتصادی پاک کنم تا مردم بدانند در گفتار و رفتار صادق و سالمم. این دوره شاید نبودنتان سودمند تر از بودنتان باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #پیش_بینی_حکیمانه| به بهانه قانونی شدن رابطه جنسی با محارم در فرانسه از ۱۸ سال به بالا
🔺 رهبر حکیم انقلاب: در آینده ای که ما نمی دانیم کی خواهد بود، بحث به ازدواج با محارم خواهد رسید، بحث به کارهای حساس تر خواهد رسید یعنی دنیای فساد اخلاقی در غرب به این سمت ها خواهد رفت.