3371147988.pdf
3.28M
پرده نگار آموزشی عملیات روانی در انتخابات 1400
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
✍ #نکته :
🌼گاهی میشود آدم سادهای باشیم.
✍ مقام و جایگاه خاصی نداشته باشیم اما امتیازات ویژهای داشته باشیم. مثل آن نظافتچی که با وجود محدودیتهای کرونایی، امتیاز همجواری با مکه را دارد. چیزی که هرکسی به آن دسترسی ندارد.
یا مثل آن پیرمرد قفل ساز، باوجود اینکه آدم خاصی نبود و پُست و مقامی نداشت، فقط با رعایت انصاف و داشتن انسانیت به امتیاز دیدار حضرت رسید چیزی که خیلیها با عبادت و ریاضت چندین ساله، استاد و عالِم بودن و... به آن نرسیدند.
❤️ آری برای دیدار #امام_زمان به قلب و روح پاک نیاز داریم.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
#پخش_زنده
⭕ سخنران:
مسعود بصیری کارشناس رسانه
⭕ موضوع:
نقش رسانه در تبیین گفتمان انقلابی و غیرانقلابی ناظر به انتخابات خرداد ۱۴۰۰
⭕ زمان:
سه شنبه ۳۱فروردین (امشب) ساعت۲۱
⭕ شرکت از طریق:
https://rubika.ir/paygahtehran
هدایت شده از شهید کمالی
♨️سلسله نشستهای مجازی گروه بصیرتی اهل البصر :
🌃هر هفته سه شنبه ها ساعت ۲۲
با بهره مندی از اساتید و کارشناسان سیاسی
همراه با پرسش و پاسخ آنلاین 🎤
🌷این جلسه جناب آقای استاد سیدروح الله رفعتی پور کارشناس ارشدمسائل سیاسی🌷
💻 برای دسترسی به جلسه در محیط وبینار نیاز به نرم افزار خاصی نمی باشد و کافی است از مرورگر کروم با لینک زیر وارد جلسه شوید
(پاسخ به سوالات شما صرفا در 👇) :
https://www.skyroom.online/ch/ab.y/s.-ostan
🎥پخش زنده همزمان در کانال اهل البصر روبیکا👇
https://rubika.ir/ahlolbasar
3293914618.pdf
223.8K
🔴برای اینکه ناکامی عجله سیاسی در برجام تکرار نشود این سند را بخوانید
🔹️ اگر دولت گفت توافق کرده و تحریم ها لغو می شود، دقیقا چه اتفاقی باید بیفتد؟
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
https://www.jamaran.news/
فهرست جبهه های سیاسی منتشر شد + جدول گروههای سیاسی عضو هر جبهه
دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی اطلاعیه ای صادر کرد که در آن علاوه بر تأکید بر الزام به رعایت شرایط قانونی برای انجام فعالیت در قالب جبهه های حزبی، فهرست جبهه های تشکیل شده مطابق شرایط قانونی را منتشر نمود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 228
💠 بررسی سفر الکاظمی به عربستان و امارات
🎙 کارشناس برنامه: دکتر هادی محمدی
#عراق
#امارات
#عربستان
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🔴 انتخابات
🔻4⃣انتخاب اصلح، هنر مردم
باید در بین صالح ها گشت و صالح تر را پیدا و او را انتخاب کرد.این ،هنر شما مردم است.۸۴/۰۲/۱۷
🔻در نهایت ، رای مردم تعیین کننده است.آنچه که اهمیت دارد ، تشخیص شما و رای شمااست.باید خودتان تحقیق کنید ، ملاحظه کنید ، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید ، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید.۹۲/۰۱/۰۱
🔻مردم اگر خودشان نامزدهای انتخاباتی را می شناسند ، طبق تشخیص خودشان عمل کنند؛اگر نمی شناسند ، از افراد بصیر و متدین در گزینش های انتخاباتی استفاده کنند.۹۰/۱۱/۱۴
🔻در عین حال مردم می توانند به همدیگر بگویند ، سفارش کنند ، تاکید کنند،توصیه کنند، یکدیگر را توجیه کنند و به هم کمک کنند برای شناخت اصلح۹۲/۰۱/۰۱
مقام معظم رهبری
#مشارکت حداکثری
#انتخاب اصلح
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
💠 من عرض میکنم در آیهی شریفهی «وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة» به احتمال زیاد منظور از «قُوَّة» فقط قوّهی نظامی نیست؛ البتّه قوّهی نظامی هم هست امّا فقط قوّهی نظامی نیست. اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّة؛ هرچه میتوانید، درون خودتان را قوی کنید.
💠 معنای این استحکامِ ساختِ داخلیِ کشور که بنده مکرّر میگویم، این است. از لحاظ علمی خودتان را قوی کنید، از لحاظ فنّاوری خودتان را قوی کنید، از لحاظ تولید داخلی قوی کنید، از لحاظ نفوذ در بازارهای خارجی قوی کنید، از لحاظ کشف ظرفیّتهای فراوانی که در این کشور هست و هنوز استفاده نشده است، قوی کنید و این ظرفیّتها را به کار بگیرید.
💠 ما که در سیاستها اعلام کردیم که کشور باید به رشد هشت درصد برسد، بعضی گفتند نمیشود! بعد متخصّصین و کارشناسها آمدند گفتند اگر ما ظرفیّتها را ملاحظه کنیم، رشد بیش از هشت درصد هم ممکن است در کشور اتّفاق بیفتد! نه رشدِ به معنای اینکه ما نفت بیشتر بفروشیم -البتّه این مفید است لکن این آن چیزی نیست که مورد نظر ما است- یعنی رشد تولید داخلی کشور، استحکام اقتصادی داخل کشور؛ یعنی همان اقتصاد مقاومتی که ما بارها تأکید کردهایم و تکرار کردهایم.
🔰 آنوقت یک عدّهای میآیند روی کمبودها انگشت میگذارند، مبالغه میکنند، اغراق میکنند، پیشرفتها را نمیگویند، راهحلها را هم نمیگویند! اتّفاقاً اینها همان کسانی هستند که خودشان به دشمن گِرا دادند که ایران را تحریم کنند؛ گرای تحریم را اینها دادند. خود همینها بیش از همه -در داخل کمتر، در خارج بیشتر- روی نقاط ضعف تکیه میکنند.
🔹 بیانات امام خامنهای (مُدّظلّهالعالی) در دیدار مردم آذربایجان شرقی مورّخ ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
#رهبر_معظّم_انقلاب
#اقتصاد_مقاومتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
امام خامنهای (مدظلهالعالی):
فرض کنید تحریم باقی خواهد ماند؛ اقتصاد کشور را بر اساس ماندن تحریم برنامهریزی کنید؛ و میشود برنامهریزی کرد؛ چشمانتظار نباید باشید. یکی از مشکلات اقتصاد ما در این سه چهار سال اخیر همین بوده که مدام گفتیم تحریم [اگر] برداشته شد آنجوری خواهد شد، سرمایهگذاری خارجی [اگر] انجام بگیرد اینجوری خواهد شد؛ این «اگر اگرها» اقتصاد را معطّل و سردرگم نگه میدارد. (01/01/1400)
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🔻حرف روز
🔺تجربیات برجام برای مذاکرات وین
✍مقام معظم رهبری در خصوص تجربه برجام فرمودهاند: «بهرهگیری از تجربهها یا دو بار از یک سوراخ گزیده شدن؛ این هم یک مسئله [است]. حالا در همین مسائل مواجهه ما با دشمنان خارجی- مثلاً با غرب، با آمریکا، با اروپا- خب یک قضایایی داریم دیگر؛ قضایای گذشته را داریم، از اوّل انقلاب هم قضایایی داریم، امّا این اواخر هم قضیّه برجام [را داشتیم] و تعهدات اینها و بعد هم زدن زیر تعهّدها و عدم رعایتشان، عدم ملاحظهشان؛ خب، این یک تجربه است. بدانیم که با اینها چگونه باید برخورد کنیم». مطابق سخنان حکیم انقلاب، درسهای زیادی از برجام میتوان گرفت که امروز باید نصبالعین ملت ایران و بخصوص تیم مذاکرهکننده باشد.
نکات تحليلي: 1- برجام برمبنای اعتماد به آمریکا نوشته شد و تضمینهای مناسب از آنها گرفته نشد و زمانی از دولت در خصوص تضمین سؤال میشد، پرستیژ بینالمللی آمریکا یا قول جان کری مورد استناد قرار میگرفت و نتیجه آن شد که همه دیدیم! این تجربه به ما میگوید مبنای مذاکره باید بیاعتمادی به طرفهایی باشد که در گذشته تعهد دادند، اما عمل نکردند. 2- یکی دیگر از اشتباهاتی که اکنون تجربه تلخ برای ما شده، نحوه نگارش برجام بود؛ متنی بهشدت تفسیرپذیر و مبهم که باعث سنگین شدن کفه سیاسی بر جنبه حقوقی آن بود. لذا همین بحث راه را برای حاشیه پردازی و ادعاهای عجیب طرف غربی باز گذاشته بود؛ درحالیکه ایران به همه تعهدات عمل کرده بود، طرف مقابل با بهانهتراشی از تعهدات طفره میرفت. اکنون اما برای بازگشت به برجام باید تحریم برداشته شود و بعد از راستی آزمایی، تعهدی از طرف ما اجرا شود. 3- گره زدن سیاست داخلی به برجام یکی از مهمترین خسارتهای برجام است و برجام باعث شد تا هرآنچه که حتی کوچکترین ارتباطی با مذاکرات ندارد، درگرو توافق با غرب قرار گیرد. بر همین اساس باید این مطالبه از دولت وجود داشته باشد که کشور معطل توافق نشود. 4- یکی دیگر از تجربیات برجام نحوه مواجهه با بدعهدیها بود. درحالیکه در 18 اردیبهشت 97 آمریکا از برجام خارج شد، به مدت یک سال، ایران هیچ اقدامی در مقابل انجام نداد و به همین دلیل شاهد آن بودیم که این پیشفرض برای طرف غربی به وجود آمد که با هر میزان بدعهدی، ایران به تعهدات برجامی خویش عمل خواهد کرد؛ بنابراین لزوم آمادگی برای مقابلهبهمثل در صورت بدعهدی ضرورتی است انکارناپذیر.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🔻درگیری توئیتی «پرستیوی» و «عراقچی»
دیروز عراقچی، مسئول تیم مذاکرهکننده کشورمان در وین، در توییتی اعلام کرد: «نمیدانم منبع مطلع پرستیوی در وین کیست، اما هر که هست اصلاً مطلع نیست». حساب کاربری پرستیوی در توییتر نیز در واکنش به توئیت عراقچی، نوشت: «بهتر است آقای عراقچی بهجای زیر سؤال بردن اعتبار منبع خبری پرستیوی، اعلام کند که دقیقاً کدام بخش از اطلاعات ارائهشده توسط این منبع مخدوش است»؛ و اما ماجرای این بگومگوی توئیتری در انتشار خبری بود که منبع پرستیوی در وین منتشر کرد و در خصوص دستورالعمل آمریکا درباره نحوه رفع تحریمها گزارش داد: «آمریکا قصد لغو یک جای تحریمها را ندارد و قصد دارد در مدتزمانی طولانی و طی مراحل متعدد، اقدام به رفع موقت برخی تحریمها کند. آمریکا صرفاً با یک بازه زمانی کوتاهمدت یکهفتهای برای راستی آزمایی موافقت کرده است که در آن بهصورت نمادین چند تراکنش انجام شود. راستی آزمایی معقول و لازم که برای معاملات نفتی حداقل ۳ تا ۶ ماه است را تاکنون نپذیرفته است. قصد آمریکا از عدم لغو کامل تحریمها و اکتفا به رفع موقت برخی از تحریمها، صرفاً بازگشت به برجام است تا بتواند از امکان مکانیسم ماشه علیه ایران استفاده کند. در صورت پذیرش مکانیسم رفع مرحلهای تحریمها و یا تمدید بیاثر شدن آنها در بازههای زمانی ۱۲۰ روزه و ۱۸۰ روزه، علاوه بر شرطی شدن اقتصاد ایران، آمریکا خواهد توانست با گروگان گرفتن تمدید رفع تحریم، خواستههای دیگر خود موسوم به برجام ۲ و ۳ را به ایران تحمیل کند». در تأیید تحلیل این رسانه خبری از موضع امریکا در مذاکرات وین همین بس که سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «نماینده ما در امور ایران در حال بحث درباره طرحی است که شامل مراحل خاصی برای بازگشت به توافق هستهای است. ما تحریمهای ایران را لغو نخواهیم کرد، مگر اینکه اطمینان داشته باشیم که ایران بهطور کامل به توافق هستهای بازگشته است. ما امتیاز و یا طرحهای یکجانبهای به ایران نخواهیم داد و هدف ما این است که برنامه هستهای آنها تحت محکمترین سیستمهای راستیآزمایی قرار گیرد».
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🔻 سناتور آمریکایی: هیچکس در جهان از ما حساب نمیبرد/ «گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه به سیاستهای بایدن در منطقه و جهان و تاخت و گفت: «برخلاف توصیههای ارتش، ما داریم از افغانستان خارج میشویم و در تلاش هستیم دوباره به برجام برگردیم و ایرانیها در حال تهدید برای انجام غنیسازی ۶۰ درصدی اورانیوم هستند. چینیها در حال اعمال فشار به ما در مناطق مختلف آسیا هستند و مرزهای جنوبی آمریکا کاملاً از کنترل خارج شدهاند. هیچکس در جهان از بایدن نمیهراسد و این برای ما در داخل کشور خطرناک است. من تابهحال این مقدار وخیمشدن وضعیت امنیت ملیمان را در چنین مدت کوتاهی ندیدهام. از چند جبهه آمریکا ضعیفتر شده است. من بایدن و بلینکن را مقصر میدانم».
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🔻گفتند شاهدت کیست، گفت خواهرم!/ رئیس شورای شهر تهران که پیشازاین ثبتنام در انتخابات ریاست جمهوری را منکر شده و گفته بود نامزد ریاست جمهوری نخواهد شد، در اظهارنظر جدیدی گفت: «نمیخواهم از خودم تعریف کنم ولی احساس بدی نسبت به توانایی خودم ندارم و فائزه نیز من را بهعنوان کسی که توانایی دارم تأیید کرده است؛ هرچند گفته است که به من رأی نمیدهد. اگر به خودم باشم سعی میکنم که به این عرصه ورود نکنم؛ ولی زمان ثبتنام شاید به من فشار بیاورند که در انتخابات ثبتنام کنم».
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
🔻 کار را باید به کاردان سپرد/ «عبدالله گنجی» مدیرمسئول روزنامه جوان در توییتر نوشت: «از زمانی که امام حفاظت از هواپیماها را به سپاه سپرد، تاکنون یک مورد موفق هواپیماربایی نداشتهایم. حفاظت از مراکز هستهای را یکپارچه به سپاه بسپارید تا با تشکیل یگان حفاظت هستهای زیر نظر سپاه حفاظت، مشکلات موجود مانند نطنز رخ ندهد».
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
✍تکاپوی انتخاباتی دو جریان سیاسی
🔻24 روز تا شروع ثبتنام کاندیداهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زمان باقی است و دو جریان سیاسی کشور در حال چانهزنی با چهرههای همسو و احزاب برای شرکت منسجم در انتخابات هستند.
گزارههای خبری: 1- «منوچهر متکی» وزیر خارجه سابق و از چهرههای اصولگرا شنبه ۲۸ فروردین اعلام کرد؛ تشکل اصلی اصولگرایان موسوم به «شورای وحدت» تاکنون ۹ کاندیدای اصلی را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ معرفی کرده است. بر اساس اظهارات او، محمدباقر قالیباف، ابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، حسین دهقان، علی نیکزاد، حسین قاضیزاده هاشمی، عزتالله ضرغامی و سعید محمد از گزینههای اصولگرایان برای شرکت در انتخابات خواهند بود». 2- در جریان سیاسی اصلاحات نیز تکاپوها برای حضور مؤثر در انتخابات افزایش یافته است. در همین زمینه، حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران اعلام کرد: «شخصیتهایی مانند جهانگیری، ظریف، علیاکبر صالحی، محسن هاشمی، عباس آخوندی، عارف، پزشکیان و صدر وجود دارند. اگرچه هنوز معلوم نیست همه اینها ثبتنام کنند، اما بههرحال شخصیتهای مطرح در جبهه اصلاحات هستند که میتوانند وارد این عرصه شوند.» او در ادامه افزود: «ما کاندیدا به اندازه کافی داریم. من هنوز از برخی از کاندیداهای پنهان نام نبردهام. ما کسانی را داریم که ممکن است در دقیقه نود رونمایی کنیم».
گزارههای تحلیلی: 1- جریان اصولگرایی در ائتلاف نامزدها راه دشواری در پیش دارد و برخی از نامزدها علناً مخالفت و عدم شرکت در شورای وحدت را رسانهای کردهاند، این موضع میتواند آسیب جدی به این جریان وارد کند. 2- «جبهه اصلاحات ایران» در آخرین جلسه خود تصویب کرد که با گذراندن چهار مرحله، کاندید نهایی اصلاحطلبان را معرفی خواهد کرد که مرحله آخر آن بعد از اعلام تأیید صلاحیت کاندیداها توسط شورای نگهبان است. این جریان سیاسی در مورد مصادیق، هنوز به جمعبندی نرسیده است و هیچ دیدار رسمی با هیچیک از کاندیداها نداشته است. 3- نکته پایانی؛ باوجودآنکه رسانههای وابسته و برخی از اصلاحطلبان تندرو بحث عدم مشارکت در انتخابات 1400 را مطرح میکنند، اما رصد اخبار آشکار بهخوبی نشان میدهد که جریانات سیاسی بهصورت جدی به دنبال مشارکت فعال و پیروزی در انتخابات هستند.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
شهیدِ رمضان :
شهید محمدامین کریمیان سال 1373 در روستای حاجی کلا بهنمیر بابلسر چشم به جهان گشود،دارای یک برادر بزرگتر از خود و یک خواهر کوچکتر ، این شهید بزرگوار در دوران تحصیل متوسطه به قم رفتند و شروع به یادگیری دروس حوزوی وطلبگی درقم کردند، باشروع جنگ در سوریه این شهید بزرگوار به لبنان رفتند ودر قسمت تبلیغات مشغول شدند و دو بار ازطریق لبنان به سوریه اعزام شدند ایشان سپس به قم رجعت کردند و از قم به سوریه برای دفاع از حرم ائمه به فاطمیون پیوستند وسرانجام درپی حمله گروههای تکفیری از ناحیه پا وسینه مورد اصابت گلوله قرار گرفتند وبه فیض شهادت نائل آمدند،
■فرازی از وصیتنامه این شهید مدافع حرم:
«من از این دنیا با همه زیباییهایش میروم. همه آرزوهایم را رها میکنم اما به ولایت و حقانیت علی بن ابیطاب و خداوندی خدا یقهتان را میگیرم اگر
امام خامنهای را تنها بگذارید. دشمن بداند اگر از سرهایمان کوهها درست کنند هرگز او را تنها نمیگذاریم.
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
💢اندکی تامل و فکر
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
آقای ربیعی سخنگوی دولت گفتهاند "به خاطر اختلافات داخلی نتوانستیم از برجام خوب استفاده کنیم".
این عبارات در میان حروف و کلمات خود، سخن فراوان دارد. نخست اینکه آقای ربیعی اعتراف بهروزی کردهاند درباره بیفایده بودن برجام برای اقتصاد ایران؛ و این اعتراف را در دورهای که جماعتی با مفروض گرفتن فقدان حافظه تاریخی در ملت، از عصر برجام نوستالژی ساختهاند تا خسارتی جدید به کشور تحمیل کنند، باید به فال نیک گرفت. برجامی که از رئیس کل بانک مرکزیاش تا وزیر نفتش تا رئیسجمهورش معترف شدهاند که تحریمهای بانکی را رفع نکرد و این یعنی تحقیقا هیچ، امروز در قالب یک آرزو به ملت فروخته میشود و دشمن در کمین است که از این آرزوی باطل، صید دیگری کند.
اما نیت آقای ربیعی اعتراف به بیفرجامی برجام نیست و این اعتراف، محصول جانبی همان پروژه نوستالژیسازی از عصر برجام است. سخنگوی دولت آقای روحانی به جای اینکه در مقام مطالبه قرار گیرد و خطاب به طرف آمریکایی حرف قطعی نظام را بزند و بگوید که دولت در دوره حضور آمریکا در برجام نیز به دلیل بدعهدی و سنگاندازی آمریکا نتوانست از وعدههای داده شده بهرهمند شود و لذا اشتباه گذشته که عبارت بود از اعتماد به آمریکا تکرار نخواهد کرد"، در کمال وقاحت طرف آمریکایی را از خیانتهایش در توافق تطهیر میکند و بهرهمند نشدن از مواهب برجام را به گردن اختلافات داخلی میاندازد!
این یک پیام به دشمن است که شما راحت باشید. صد بار اگر عهد شکستید بازآیید و ما عهدشکنی شما را به گردن اختلاف داخلی خودمان میاندازیم و اجازه نمیدهیم چهره شما لکه دار شود. و دشمن غدار، در میانه مذاکرات، خوب میداند با چنین پیامی چه کند.
سوال از آقای ربیعی این است که دقیقا کدام اختلاف داخلی باعث شد که دقیقا از کدام مواهب برجام بهرهمند نشویم؟ اینکه نفت فروختید و پولش در بانکهای خریداران بلوکه شد، نتیجه کدام اختلاف بود؟ اینکه توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی را معطل توتال گذاشتید و توتال سرتان کلاه گذاشت و رفت، دقیقا مربوط به کدام اختلاف بود؟ اینکه بعد از برجام دوباره پای پژو و رنو را به ایران باز کردید و مونتاژکاری خودرو را دوباره از سر گرفتند و با خروج ترامپ از برجام، شوک سنگین دیگری به صنعت خودروی ما وارد شد، ناشی از کدام اختلاف بود؟
چرا با ملت دوپهلو سخن میگویید. دقیق و جوانمردانه بگویید که بر سر چه چیزی اختلاف وجود داشت و این اختلاف کدام مانع را در برابر بهرهمندی از برجام ایجاد کرد؟ شما که در امضای برجام از خطوط قرمز نظام گذشتید و در اجرای برجام هم از شروط نظام عدول کردید! چه چیز دیگری میخواستید که بر سرش اختلاف وجود داشت؟
امروز با اینکه همه چیز روشن است، مجددا وارد مذاکره شدهاید و به جای اینکه قواعد مذاکره را رعایت کنید، طرف بدعهد را تطهیر میکنید و داخل را مقصر جلوه میدهید؟ دولت آقای روحانی اگر به فکر منافع مردم است و واقعا در پی رفع تحریمهاست، باید این ادبیات را کنار بگذارد و همچون یک فروشنده ناچار پای میز مذاکره ننشیند. اگر واقعا در پی برداشتهشدن تحریمها هستید، باید از تجربه برجام درس بگیرید و به جای سیاسیکاری داخلی، محکم بر سر راستیآزمایی تحریمها بایستید تا کلاه تَکراری برجام بار دیگر سرتان نرود.
@syjebraily
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat