بزرگوارانی که در مسابقه شرکت کردند نام و نام خانوادگی،پاسخ به سوالات و شماره کدملی و شهر خود را حتما حتما ارسال کنند.بدون مشخصات بالا قابل قبول نیست.لطفا در مورد درست بودن یا نبودن از بنده سوال نفرمایید معذورم چون حق بقیه دوستان از بین می رود.بزرگواران هر نفر فقط برای خودش ارسال نماید برای دیگران ارسال کردن مورد تایید نیست.
هدایت شده از شهید کمالی
1بررسي اهميت و جايگاه مردم در حکمراني و انتخابات مبتني بر.pdf
227.2K
🟠مسابقه به مناسبت ارتحال امام (ره) و انتخابات پیش رو
متن مورد نظر را مطالعه نمایید.
سوالات روز بعد در همین کانال بارگزاری خواهد شد.
به ۱۰نفر از برندگان مسابقه جوائز نقدی اهدا خواهد شد.
شرکت کنندگان حتما عضو کانال شوند.
#سیاسی_ناحیه_بجنورد
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
هدایت شده از شهید کمالی
سوال 1)_ «میزان رای ملت است» این جمله از کیست؟
الف) امام خامنهای( مدظله العالی)
ب) شهید مطهری
ج) امام خمینی (رحمت الله علیه)
د) شهید رجایی
سوال 2)_ پشتوانه یک حکومتی...... است اگر یک ........پشتوانه حکومتی نباشد این حکومت نمیتواند درست شود
الف) امت_ ملتی
ب) ملت _ ملتی
ج) ملت_ امتی
د) دولت _ملتی
سوال 3)_ به تعبیر امام خامنهای (مدظله) یکی از بزرگترین هنرهای امام راحل چه بود؟
الف) شناخت نیروی مردم
ب) کشف نیروی مردم
ج) بهرهگیری و اعتماد به مردم
د) همه گزینهها
سوال ۴)_ این جمله از کیست؟ در میان همه رفقا و دوستانی که سراغ دارم احدی مثل امام به روحیه مردم ایران ایمان ندارند.
الف) شهید مطهری
ب) امام خامنهای(مدظله)
ج) شهید بهشتی
د) شهید رجایی
سوال ۵)_ ولی نعمتان انقلاب از نظر امام چه کسانی هستند؟
الف) مسئولین نظام اسلامی
ب) مردم
ج)رهبران جامعه
د) همه موارد
سوال ۶)_ مولفه کلیدی که نهضت امام خمینی رحمت الله علیه را از دیگر نهضتهای مشابه ممتاز نمود کدام است؟
الف) اعتماد به نخبگان
ب) اعتماد به روحانیت
ج) اعتماد به جریانات سیاسی
د) اعتماد به تودههای مردم
سوال ۷)_ اگر بخواهید در مقابل دنیا اظهار حیات بکنید که بگویید ما بعد از گذشتن چندین سال زنده هستیم باید...... کنیم. اگر خدایی نخواسته از عدم مشارکت شما یک لطمهای بر........ وارد شود بدانید که آحاد ما ،پیش خدا مسئول هستیم.
الف) مشارکت _اسلام
ب) مذاکره_ انقلاب اسلامی
ج) مشارکت_ جمهوری اسلامی
د) مذاکره_ جمهوری اسلامی
سوال ۸)_ در منظومه فکری حضرت امام رحمت الله علیه فعالیت سیاسی و مشارکت جز کدام یک از وظایف مردم به حساب میآید؟
الف) وظایف شرعی
ب) وظایف انقلابی
ج) وظایف عقلانی
د) همه موارد
سوال ۹)_ از منظر امام خمینی رحمت الله علیه یکی از عرصههای مهم نبرد با استکبار جهانی و دشمنان ملت ایران چیست ؟
الف) انتخابات
ب) انتصابات
ج) دیپلماسی
د) همه موارد
سوال ۱۰)_ علت انحراف در انتخاب رئیس دولت موقت و اولین رئیس جمهوری چه بود؟
الف) مدیریت نادرست
ب) بیگانه بودن با مشی و خط امام
ج) عدم تجربه لازم
د)گزینه الف و ب
سوال ۱۱)_ فلسفه نظارت بر انتخابات توسط شورای نگهبان چیست؟
الف) پیشگیری از رقابت ناسالم بین داوطلبان
ب) جلوگیری از تخلفات و خطاهای برگزار کننده انتخابات
ج)صیانت از آرائ مردم
د) همه موارد
🟠پاسخ های صحیح را به صورت ۱۱حرف پشت سر هم مانندالف ج د ب... به همراه نام و نام خانوادگی و کد ملی به آیدی کانال شهید کمالی در ایتا ارسال نمایید.فرصت شرکت در مسابقه تا ۵شنبه همین هفته خواهد بود.
مشخصات و پاسخها حتما در یک پیام ارسال شود.لطفا نام شهر خود را هم بیان بفرمایید.
#سیاسی_ناحیه_بجنورد
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat
۳ ژوئن، ۲۰.۱۳.m4a
51.16M
🟠 نشست بصیرتی حجت الاسلام براتی زاده
مسجد جامع شهرستان گرمه
۱۴خرداد۱۴۰۳
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
⭕️ «مردم و روشنفكران»
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات نوشت:
🔹با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهای به اين نكته اشاره كردم كه میتوان ميان دنيای مجازی به معنای همين فضای توييتر و اينستاگرام و ... دنيای حقيقی تفاوت قائل شد.
🔹اجتماعات ميليونی مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدی بود كه از راه رسيد و اين دوگانگی و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضای مجازی گفته میشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسی و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متأسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايی از خوشحالی مانند رقص و پايكوبی و برهنگی كه البته معلوم نبود كی و كجاست، منتشر كردند. اما در دنيای حقيقی در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگری جاری بود. دريايی از مردم در خيابانها و ميدانها جاری شده بود.
🔹خوشبختانه نمايندگان رسانههای جهانی كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايی از واقعيت دنيای حقيقی را منتشر كردند.
🔹میخواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكی در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسی و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است. كتاب بیمانندی است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بینظير.
🔹داستايفسكی درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگی خود، در اوج آفرينندگی و كمال شخصيتی، در سالهای ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسی و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگی مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسی و فرهنگی و اجتماعی تكرار میشود.
🔹وقتی نوشته داستايفسكی را با دقت میخوانيم، میبينيم، گويی ما در ايران امروز با چنان دوگانهای رويارو هستيم. روشنفكرانی كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم میگيرند و بلكه تحقير میكنند. نگاهشان به ارزشهای آن سوی مرزهاست. سكولار از دهانشان نمیافتد! باورهای دينی و اخلاقی مردم را طرد میكنند. امر مقدس نداريم! به توانايی ملی باور ندارند.
🔹اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته میشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اِقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتی با واكنش مردم رويارو میشوند، به تحريف واقعيت میپردازند. مردم را ناآگاه تلقی میكنند، روشنفكران روسی خود را در برابر اروپا به معنی آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس میكردند، رمانهای تولستوی آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه دانی و فرانسه پرانی است.
🔹داستايفسكي نوشته است: «میگفتند (روشنفكران) كه ما كشوری ناچيز و فقير و بیاهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان میدادند كه ما چيزی به نام «روح ملی» نداريم، زيرا ملت و مردمی نداريم و بين رهبری سياسی و مردم وحدتی نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهایشان را زمين میاندازند و مثل گله گوسفند فرار میكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب میدانيم كه توپ میزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱)
🔹ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند آمريكا ظرف يك ساعت میتواند تمام توان دفاعی ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرأت مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. دريای جمعيت مردم به تكاپو درآمد.
🔹گفتند رهبری كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهای و آرامشی كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوری كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالی در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد. همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهدای خدمت اشتياق خود را برای توسعه روابط يا بازسازی روابط با ايران نشان دادند.
🔻پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكی، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسی، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص 960
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
بسمه تعالی
#اطلاعیه
#دعوتنامه 🌹🌹🌹🌻🌻🌻
نشست بصیرتی سیاسی
نهضت روشنگری حوزه ای
هیئت عاشقان ولایت
جمعه۱۸خرداد،ساعت۲۰
همزمان با نماز مغرب و عشاء
مسجدالشهداء شهرک شاهد
↩آدرس: بجنورد، شاهد۲۰
#مسجد_الشهداء_شهرک_شاهد
#پایگاه_امام_حسین_ع_بجنورد
#حوزه_سیدالشهداءع_بجنورد
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
🔰تشابه ها و تفاوت های انقلاب محمدی با انقلاب خمینی
🔹انقلاب اسلامی از ۱۵خرداد شروع شد.
🔹تاکنون ۶۱سال از انقلاب میگذرد.
🔹اما جمهوری اسلامی از۲۲بهمن.
🔹 ۲۲بهمن روز تاسیس جمهوری اسلامی است.
🔹اما انقلاب از۱۵خرداد
امام هم انتظار از فرج نیمه خرداد کشید
تشابه ها و تفاوت های انقلاب محمدی و انقلاب خمینی.
در انقلاب محمدی که از روز بعثت شروع شد و تا رحمتش ادامه داشت بخاطر عدم همراهی و همدلی مردم ،پیامبر نتوانست حتی یک منافق را به مردم معرفی و از پیکره انقلابش کنار بزند
اما امام خمینی بخاطر همدلی و همراهی و اطاعت پذیری مردم در طول۶۱سال انقلاب هرکس با انقلاب معاند شد حذف و افشا و رسوا و پالایش شد
پیامبر نتوانست عبدالله ابن ابی و طلحه و زبیر و انس ابن مالک را از انقلاب پالایش کند
اما امام خمینی با همراهی و همدلی و اعتقاد و اعتماد مردم ما
توانست حتی مرجعی همچون آیت الله شریعتمداری را توسط خود همزبانانش از مسیر انقلاب پالایش شود.
مهدی بازرگان و نهضت آزادی و حتی بنی صدر که با رای بالای مردم رئیس جمهور شد به راحتی مردم از او عبور کردند چون به امام ایمان و اعتماد داشتند. با اینکه بنی صدر رای بالای پشت سر داشت اما از ترس همین مردم مجبور شد با چادر زن از کشور از ترس مردم فرار کند. مسعود رجوی که روزی کاریزماتیک مبارزه و مقاومت بود بویژه برای جوانان دهه ۵۰ اما مردم او را تعقیب و از کشور فرار کرد.
امیرالمومنین بیشترین و بلکه همه مشکلاتش منافقینی بود که پیامبر نتوانست آنها را از نهضت پالایش کند و تمام جنگ های تحمیلی علیه حکومت۴سال و ۹ماه او داخلی بور مث جنگ جمل، جنگ صفین، جنگ نهروان
و در آخر توسط همین ها مظلومانه به شهادت رسید. و حتی تا زمان امامت امام صادق قبرش مخفی بود و همین ها دنبال نبش قبر او بودند.
اینکه امام خمینی بارها فرمودند ملت ما مردم ما امت ما از ملت و امت زمان پیامبر بهترند به همین خاطر بود
درطول ۳۵سال زعامت امام خامنه ای هم جریانات و افراد معاند توسط مردم کنار زده شدند با اینکه دشمنی ها و توطئههای زمان ۳۵سال زعامت امام خامنه ای به مراتب بیشتر،پیچیده تر متنوع تر بود شبکه های ماهواره ای مجازی، تحریم های فلج کننده نفوذی های مبتکر و خلاق به شیوه های متنوع و متکثر، فتنه های ۷۸و ۸۸ و ۹۷ و ۴۰۱ و... اما به راحتی رفراندوم های مقبولیت و سرمایه اجتماعی نظام بیشتر و متراکم تر بود. تشییع شهید حججی،حاج قاسم، رئیسی، و ووو .همه بیانگر ادامه راه و همراهی مردم همدلی مردم، تمام موانع گروهی، جناحی،فردی و کاریزماتیک علیه انقلاب را پالایش شد.
راز زنده بودن انقلاب و استمرار و استحکام انقلاب تا مقصد یعنی صدور در خاورمیانه از لبنان،یمن، سوریه،عراق، بحرین افغانستان، کشمیر هند. اروپا، و اکنون دانشگاههای آمریکا و ... همه به دلیل همراهی امام و امت است.
✍ محلل
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
🔰 ۸ تیر رقم زنیم قیام «۱۵ خرداد» را!
🔹بی تردید قیام ۱۵ خرداد جنبشی ماندگار و اثر گذار است و نقطه عطفی در کارنامه انقلاب اسلامی ایران به شمار می رود.
🔹قیام مردمی ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ منشاء تحولات وسیع داخلی و بینالمللی است که به حق می توان از آن به عنوان «یوم اللّه» نام برد.
🔹همچنین می توان این قیام را مقدمه ای دانست برای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ و احیای حکومت اسلامی که خواستگاه پیامبر عظیمالشأن اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) میباشد.
🔹حکومتی که از زمان شکل گیری به این طرف مورد هجمه عوامل داخلی و خارجی بوده و هست. دشمنان می خواستند از طریق جنگ سخت و حملات نظامی این حکومت را ساقط نمایند که موفق نشدند و امروزه تنها راه باقیمانده برای آنها جنگ نرم از نوع رسانه ای و شناختی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و غیره بر علیه ایران اسلامی میباشد.
🔹انتخابات برای ملت ایران یک فرصت است ولی می تواند یکی از راههایی باشد که دشمنان بخواهند به نظام و انقلاب ضربه وارد نمایند که نباید این اتفاق بیفتد کما اینکه در گذشته در فتنه سال ۸۸ همین را هم دیده بودیم.
🔹حال که انتخابات ۸ تیر را در پیش داریم باید یک حماسه ۱۵ خرداد دیگری را در آن روز خلق نماییم و به ندای حضرت امام (ره) که فرمودند:«به داد اسلام برسید» لبیک گفته و با حضور انقلابی خود در پای صندوق های رأی فردی را انتخاب نماییم که با معیارهای یک مدیر انقلاب اسلامی، تراز و همخوانی کامل داشته باشد و با تبعیت از امام خامنه ای (مدظله) به داد «اسلام» که همان ریشه کن نمودن مشکلات اقتصادی و معیشتی،تورم، بدحجابی، فساد و.... و همچنین حمایت از مظلومان عالم است، برسد و با تشکیل یک دولت مقتدر بتواند به احیای ارزشهای اسلام و شریعت در تمام شؤون زندگی مردم و همچنین صدور هرچه بیشتر آن در جهان مبادرت ورزد و باعث شود قطار انقلاب اسلامی باقدرت و با سرعت مسیرش را در مسیر ریلی خود ادامه دهد تا به سرمنزل مقصود که همان برپایی حکومت امام زمان (عج) می باشد، برسد.
👈 این انتخابات به تعبیر مقام معظم رهبری (مدظله) مکمل بدرقه راه #شهیدان_خدمت است.
🔹آری امام خامنه ای(مدظله)، امام خمینی(ره) دیگر است و ۸ تیر هم مثل ۱۵ خرداد یوم الله دیگر است. پس قیام کنیم.
✍ محسن صیاد قنبری
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
سلام ضمن تشکر تاکنون ۲۳۷نفر از اقصی نقاط کشور در مسابقه شرکت کردند.مسابقه تا پایان روز پنج شنبه ادامه دارد و روز شنبه انشاالله اسامی برندگان اعلام می شود.
لطفا با مشخصات کامل و نام شهر پاسخ ها را ارسال نمایید.
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat