🔸تلویزیون عمومی آذربایجان ITV اعلام کرد که ایران تجزیه خواهد شد و یک کشور جدید آذربایجان ایجاد خواهد شد!
🆔@kamalibasirat
🛑برگزاری جشن انقلاب،مدرسه عصمت شهر ایور
بااجرای گروه سرود پایگاه شهیده طاهره هاشمی
19بهمن ماه 1401
حوزه سردار شهید همدانی
🆔@kamalibasirat
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ واکنش شدید مردم به مزاحمت یک دیپلمات خارجی برای دختر ایرانی!
🔹 اگر فکر میکنید غیرت مردم ایران کم شده حتما این ویدئو را تماشا کنید و برای دوستان خود ارسال کنید
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_رسانه
🆔@kamalibasirat
🛑 وزیر اطلاعات: پاسخ حمله رژیم صهیونیستی به تأسیسات «ودجا»، در سرزمینهای اشغالی داده شد
ـــــــــــــــــــــــ
⏪منبع امنیتی : در روز های آتی ممکن است برخی از جزئیات واکنش ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در اصفهان فاش شود و این نهاد مجبور شود خود ضربه دردناکی را که خورده را فاش کند.
🇮🇷 @kamalibasirat
❌ شبهه
درسته تو این چهل سال پیشرفت داشتیم ، اما هر حکومت دیگری هم بود پیشرفت میکردیم، پهلوی هم بود پیشرفت میکردیم
✅ پاسخ
اولا به قول قدیمیها «اگه را کاشتند هیچی سبز نشد» این یک فرافکنی قدیمی و نخنما شده است که کسی ادعا کند «اگه من بودم همینطور یا بهتر بودم»
هیچ عاقلی قضاوت خودش را به «اگر» گره نمیزند
ثانیاً همین ادعای واهی برای کسانی قابل طرح است قبلاً فرصت قابل توجهی در اختیار نداشتهاند. حکومت پهلوی بیش از پنجاه و سه سال (حدود ده سال بیشتر از الان جمهوری اسلامی) فرصت داشته در یک فرصت طلایی ایران را آباد کند: جمعیت کم و جوان، فروش عالی نفت، نبود جنگ و تحریمی و...
اگر حکومت پهلوی هنری داشت در این پنجاه و سه سال انجام میداد (جالب است بدانید یکی از دلایلی که برای غیبت امام زمان علیهالسلام بیان شده همین است که بعداً کسی نگوید اگر ما هم بودیم همین رفاه و عدالت را فراهم می کردیم)
البته این بدان معنا نیست که در دوره پهلوی هیچ اقدامی صورت نگرفته است، ساخت و ساز همه جای دنیا بوده و هست. مقایسه ای بین وضعیت کنونی عقب مانده ترین کشورها با ۴۰-۵۰ سال گذشته آنها نشان میدهد پل و جاده و اینترنت و... در همه جا ایجاد شده است. دوران پهلوی هم از این قاعده مستثنا نیست، یعنی ابتدای دوره پهلوی با انتهای آن وضع کشور ما یکسان نبوده و اگر بر فرض عمر این رژیم ادامه داشت، باز هم اقداماتی صورت میگرفت. مهم این است که آیا اقدامات صورت گرفته اولا متناسب با ظرفیت کشور بوده؟ و ثانیا سرعت قابل توجهی داشته است؟ و ثالثا به چه قیمتی؟ و از همه مهمتر اینکه متاسفانه هیچ نشانهای مبنی بر تکیه یا سرمایه گذاری بر دانش و نیروی بومی برای صنایع مهم و استراتژیک مشاهده نمیشد. اما امروز علوم و فناوریهای مهم تر مانند نانو، سلولهای بنیادی، هستهای، موشکی، هوا و فضا، پزشکی و... کاملا بومی و در سطح اول جهانی است. حتی فولاد مبارکه اصفهان که در ابتدا از نیروی خارجی کمک گرفته، ظرف یکی دو سال به خوداتکایی کامل رسید.
از دیگر دلایلی که نشان می دهد اوضاع به هیچ عنوان رو به بهبودی نبوده است، مراجعه به شاخصهای مهمی مانند ضریب جینی (ملاک سنجش توزیع عادلانه ثروت و امکانات) است.
طبق آمار (قابل رویت در سایت بانک جهانی)، ضریب جینی تا سال آخر دوره پهلوی در حال افزایش بود ولی در جمهوری اسلامی کاهش پیدا کرده است. (اگرچه هنوز تا رسیدن به نقطه آرمانی فاصله داریم)
🔹 دلیل دیگر سرعت شتابان و بالاتر از متوسط جهانی است که در این سالها وجود دارد. یعنی همانطور که گفته شد، چه بسا و شاید در دوره پهلوی هم پزشکی رشد میکرد، اما در کوران رقابت جهانی، سرعت کم پیشرفت، هیچگاه جایگاه ایران را ارتقاء نمیبخشید ولی پس از انقلاب سرعت رشد ما باعث شد تا نه تنها از کشورهای مشابه، بلکه از بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز سبقت بگیریم. نمونههایی از سرعت چشمگیر رشد از این قرار است:
✅ فناوری نانو: از رتبه ی۵۸ به ۱۶ رسیدیم.
✅ هوافضا: از ۴۵ به ۱۱
✅ فیزیک: از ۵۶ به ۱۳
✅ داروسازی: از ۴۹ به ۱۱
✅ ثبت اختراع: از ۳۸ به ۷
✅ علم انرژی: از ۵۵ به ۱۲
✅ علم انرژی هسته ای: از ۷۷ به ۱۲
✅ تولید علم: از بالای ۵۰ به ۱۶
✅ ژنتیک و سلولهای بنیادی :رتبهی دوم
✅ قدرت هشتم نظامی مستقل دنیا
✅ و...
این آمار نشان میدهد که سرعت پیشرفت ایران پس از انقلاب بیشتر از متوسط جهانی بوده که باعث شده رتبههای ایران افزایش یابد، و الا با سرعت یکسان رتبههای جهانی تغییر نمیکرد.
🔹 بله متاسفانه در امر اقتصاد هنوز کاستیهای زیاد و غیر قابل انکاری وجود دارد، اما دو نکته را نباید فراموش کرد:
ریشه اقتصاد بیمار ما در سیاستهای غلط و جبران ناپذیر گذشته است. (توضیح در مطالب قبلی آمده است)
دوم اینکه با وجود تورم مزمن و مداوم، افزایش قدرت خرید مردم افزایش یافته که با مقایسه بین سرانه مصرف گوشت و مرغ و درصد افرادی صاحب خودرو در پیش و پس انقلاب قابل اثبات است.
🇮🇷@kamalibasirat
بسم الله الرحمن الرحیم :
وابستگی پهلوی به بیگانگان: حکومت پهلوی، چون فاقد مشروعیت و پایگاه مردمی بود همواره خود را نیازمند حمایت های خارجی مییافت، این احساس نیاز پس از کودتای ۲۸ مرداد و ترس از سقوط افزایش یافت به گونه ای که چگونگی صیانت و حفظ موجودیت حکومت پهلوی برای شاه به صورت یک وحشت دائمی در آمده بود. ازآنجا که آمریکا نقش اساسی در طرح و اجرای کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ وبر روی کار آوردن مجددشاه داشت شاه خود را مدیون ایالت متحده آمریکا می دانست،و همیشه از این قدرت به منزله مهمترین دوست و هم پیمان ایران یاد میکرد.
باور به آمریکا از ایران کشوری وابسته و تابع سیاستهای خارجی بیگانگان ساخته بود به گونه ای که ایران در نظام بین الملل پیش از آنکه در مسیر منافع ملی خود گام بردارد در جهت منافع ملی آمریکا گام برمی داشت. برای نمونه در دکترین آیزنهاور ودکترین نیکسون ایران اجرا کننده سیاست های خارجی آمریکایی ها بود، مثلاً در سال ۱۳۳۵ آمریکا رسما اعلام کرد که ایران ابزاری برای محافظت از منافع ایالات متحده در منطقه خاورمیانه در برابر کمونیسم است. چرا که ایران ۱۲۰۰ مایل مرز مشترک با شوروی دارد و در خاورمیانه از موقعیت استراتژیکی خاصی برخوردار است. درباره میزان تسلط آمریکا بر مقدرات ایران محمدرضا شاه می گوید: من در جنگ ظفار به منظور حفظ امنیت دهانه خلیج فارس و عبور مطمئن نفت به سوی آمریکا جان ایرانیان را به خطر انداختم و سربازان ایرانی را به جنگ شورشیان ظفار فرستادم تا منافع آمریکا حفظ یابد. در مجموع حمایت های آمریکا از شاه سبب باور دیوانه وار و افراطی او به ایالات متحده شده بود به گونه ای که ژنرال هایزر می گوید فکر نمیکنم کسی شاه را بشناسد و احترام و وفاداری او نسبت به آمریکا را مورد شک و تردید قرار دهد.
دلیل این باور و وفاداری کمک آمریکاییان در بازگرداندن شاه روی تخت طاووس و اقدامات آنها در دهه ۱۹۶۰ و برنامه کندی بود.
پرویز راجی سفیر انگلیس میگوید: همه کسانی که شبیه من در اردوگاه شاه قرار دارند چگونه می توانیم مدعی داشتن غرور ملی باشیم در حالی که از مردم بریده ایم و با عجز و لابه از کشورهای غربی تقاضای حمایت از خود داریم. علت این همه باور و اعتقاد به دیگران را در این می بیند که در رژیمی که وابستگی کامل به غرب ارکان اصلی موجودیتش را تشکیل می دهد ما نیز به حالتی در آمده ایم که اعتقاد خارج از اندازه به قدرت و توانایی متحدان اروپایی و آمریکایی خود پیدا کرده ایم.
همین باور به آمریکا به منزله یک پشتیبان خارجی قدرتمند سبب وابستگی کامل برای رژیم پهلوی به ایالات متحده آمریکا شده بود.
محمد امین مرادی
🆔@kamalibasirat